FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga I 2007 - 2008 - Derby in penultima etapa!!!

«123»
ciprian4steaua02.07.2007 19:52

Ii spargem pe toti campionatu asta...mai ales pe cainii aia spurcati....Forza Steaua

stelistucj02.07.2007 20:13

dupa cum ziceau toti mai sus: uistii nu l-au batut pentru ca era stelist (si era, a fost chiar la meciuri in Templu Ghencea) ci pentru ca a comentat la ospatara care cica er aprietena unuia dintre baietii de la masa.

urasc spurcatii de unguri din gruia dar urasc destul de mult si uistii pentru ca eu nu pot intelege cum Dumnezeu ei merg in deplasarile lui u dar merg si la spurcatii de caini, si e vorba de liderii de galerie!!!! cata lipsa de caracter!!! se zice ca e una din cele mai tari galerii din tara dar e vai si amar de ei, sunt curios unde vor sta liderii de galerie la meciul lor cu cainii :-?

in alta ordine de idei: pe de o parte imi pare bine ca se joaca aman2 meciurile din Cj in tur dar imi pare si rau pentru ca se anunta un retur cam lipsit de activitate, eu fiind din Cj vin pe Ghencea mai mult la meciurile din europa si apoi la derbiuri.am multe meciuri in tur: tzefere, u, Dinamo,rapid,Timisoara + europa si in retur nu prea raman decat peacolo o bistritza :| si poate imi iau inima in dinti si ma duc la in cuib la cioroi sau in cocioaba la caini...sper sa avem un parcurs lung in primavara in UEFA(calificati din grupele CL, ca sa fim seriosi sa trecem de grupe nu avem sanse:( )

FORZZA Steaua , MEREU CAMPIONI :)

cristi_kidboy02.07.2007 21:55

Hai baietii steagsimplu Doamne ajuta sa mai transferam niste jucatori si sa le dam peste nas tuturor echipelor, cum ar fi CFR si Dinamo care au transferat o gloata de prosti ! Sa le aratam noi calitate . Forza Steauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fularsteaua2fular-campionii steagsahmic steagsahmic

fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2 fularsteau2

w3bmaster02.07.2007 23:24

Hehe in dec vin la BZ

Si acu in prima etapa vin javrele maduc sa ii huidui :)

Forza Steaua spre 24

Galagan Mihai03.07.2007 06:29

Baieti nu stiti ce post de canal va transmite anul acesta meciurile Stelii in Liga I?

forever_STEAUA03.07.2007 07:14

@Galagan Mihai

Kanal D - opțiunile 1 și 4

Antena 1 - opțiunea 2

Național TV- opțiunile 3 și 5

Telesport - opțiunile 6,7,8,9

axl2303.07.2007 07:45

Pe 4 august ne vedem la Constanta. Mai ales pe tine vreau sa te vad, forever.

forever_STEAUA03.07.2007 08:31

@axl23

Si eu care credeam ca vrei sa o vezi pe Steaua :rolleyes: Oricum sunt sanse sa ne vezi in acelasi loc. Vine concediul!!!!!!!!! :laugh:

il_scorpio03.07.2007 09:11

Daca Gigi Becali mai aduce un fundas central( de preferat golanski de la kielce, ca am auzyt ca ar fi bunicel), un mijlocas central care sa mai stye si ceva cu mingea nu ca Lovin sau Ovidiu Petre..ceva in genul lui plesan..si un atacant de valoare sunt sigur ca anul acesta titlul va veny in Ghencea. De asemea aceste transferuri trebuie facute cat mai curand, pentru ca acestya sa se acomodeze cu echipa in vederea tururilor preliminare din CL. Cu putin noroc la tragearea pentru turul 3, cred ca ne vom califica destul de usor in grupe....sa nu avem ghiniopn ca in turul 2..adik sa evitam echipe ca cu aek atena, fenerbahce sau steua rosie belgrad. Si sa speram ca Hagi nu va introduce jucatori gen Gigel Coman in echipa mai ales acum cand pe postul de fundas stanga avem 3 solutii. pentru inceputul sezpnului viitor vad echipa astfel: Vatca-Nicolita,Goian,Ghionea(Golanski dak se va transfera pana la urma),Nesu(Emeghara)-Badoi(Bicfalvi),Radoi,Petre(sau mult visatul mijlocas central de constructie),Bostina-Dica,Neaga(Badea).

Martin_Tudor1203.07.2007 19:00

hmmm eu zic ca am esit destul de bine ...

ma bucur ca jucam cu Dinamo in penultima etapa si sper sa fie diferenta de doar 2 puncte intre noi si Dinamo in penultima etapa si sa ii bate...ca sa facem 5 puncte si sa serbam titlul in groapa

:laugh: :laugh: :laugh:

sper sa nu visez.... fular-campionii

neaalecu03.07.2007 22:54

Incepem sa ne facem calculele,sa ne frecam mainile si sa ne punem sperantele... Steaua CAMPIOANA!!!

«123»