Acum hai sa nu facem tragedie ca am luat bataie intr-un meci AMICAL. Meciul nu a fost cine stie ce insa am remarcat destule lucruri interesante:
-Neaga are aceeasi pofta de joc ca atunci cand a plecat.Sa vedem cum se descurca cu Dica langa el. Mi s-a parut un plus evident pentru echipa,desi daca ar fi fost pastrat si ar fi avut experienta jocurilor europene care au urmat ar fi fost si mai buni.
-am fost placut surprins de Ochirosii si de bicfalvi,care au demonstrat consistenta in joc si rautatea aceea tinereasca care nu prea mai exista la Steaua. Genul lor de jucatori reprezinta viitorul Stelei si al Romaniei.
-in schimb tineretul din aparare a fost cam slabut la acest meci,ma asteptam la mai mult de la ei.
-badoi mi-a placut,a fost exact in centrari si un plus si pentru Klemi Saban a dat si el niste centrari bune
-vatca a confirmat din nou problema portarilor romani si anume ca multi nu stiu sa iasa pe centrari iar Gurita desi s-a zbatut mi s-a parut in plus.Prefer oricand un bicfalvi sau Ochirosii in teren unui Gurita.
-slabi spre foarte slabi in acest meci mi s-au aprut:tineretul din aparare,Paraschiv,nesu,Lovin,Gurita si cam tot ceea ce a fost la mijloc,asta e compartimentul care ne omoara,mijlocasi defensivi peste tot.
Concluzia ar fi ca a fost un meci util si sunt de acord cu Hagi,timp de vreo 65 min am controlat autoritar meciul,problema a fost ultimele 20 min cand cei intrati nu prea au aratat valoare de Steaua.
Oricum ne trebuie urgent inca un fundas central. Un prieten de-al meu se lamenta ca Dinamo a dat 5-1 si noi am luat bataie si m-am amuzat rau de tot pentru ca stiu ca amicalele nu conteaza. Plus ca trebuie spus un lucru chiar daca nu ne convine,javrele indiferent de valoarea jucatorilor au adus titulari certi ceea ce nu se poate spune la noi. La ei Vali nastase,bratu sau zicu pot fi oricand titulari pe cand la noi doar Neaga,emeghara si poate badoi se pot infiltra in prima echipa. Bicfalvi,vatca,Gurita si baietii aia de la Jiul(care nici nu stiu daca mai sunt la echipa) sunt rezerve certe.
La Steaua trebuie o schimbare de mentalitate,trebuie si noi sa incepem macar cu 1-2 tineri in echipa pentru ca nu o sa creasca in joc stand pe banca. De asta ma enerveaza cand aud scuze tampite gen "nu sunt pregatiti pentru CL" sau ca nu pot face fata etc. Cu ce sunt mai pregatiti vatca,Gurita de CL decat portarul de la junori(Lungu parca),Ochirosii sau bicfalvi? De asta sper ca Gica Hagi sa lase tinerii sa joace,bineinteles daca au valoare si daca merita.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.