FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Apoel Nicosia 1 - 2 FINAL

«12345»
cmcsteaua9029.06.2007 18:37

E varza Hagi.Cine a putut sa inteleaga 11pele lu Hagi e tare.Ce dreaqu ii mai baga pe Saban,Baciu,Gigel,Paraschiv se gandeste la plecare nu joaca nimic si pe restu numai pe postul lor nu i-a pus.E dat dreaqu.Mai are mult sa ne cucereasca ca antrenor.Cat nu mi-a placut de Oli,dar deja am regrete.Daca era antrenor mare incepea cu echipe mici si ajungea departe.Nu poti sa incepo direct de la galatasaray,Steaua oricat de mare jucator ai fi fost.Se *** in familie si Hagi si Gigi si Radoi.Jucatorii mi s-au parut o.ca,majoritatea cu exceptiile de mai sus.Dar cum e posibil sa-i pui in halu ala in teren,parca revedeam meciu cu slovenia,ratau si luau goluri.N-a invatat nimic Hagi din greseli.

cristi_mold29.06.2007 18:37
F.F.F.slab....Pe omonia treb s-o batem cu rezervele...Adio CL si campionat.

Frate pai io nu mai stiu de ce tii cu Steaua. Dute in pana mea la cainii. Pai echipa a jucat excelent azi. Ce mai vrei. Spectacol, floricele , pase cu calcaiul. Joc in viteza, combinatii direct pe poarta, actiunii bune al tinerilo Bicfalvi si Ochirosii. Lasa ca la rezultat se joaca in meciuri cu miza

Matteo29.06.2007 18:37

nu ma deranjeaza rezultatul in sine cat ma enerveaza prezenta in continuare a unor tentative de jucatori ca g Coman, Saban si-ar mai fi cativa...

se vrea performanta dar transferuri ioc pai cu jucatori dinastia ce sa facem? unde-s aia 30 mil euro budget pe care ciobanu ii promisese?

stelutawillis29.06.2007 18:37

Bravo Neaga...

Dar Dica de ce nu a jucat:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Tupac Amaru29.06.2007 18:38

Un meci care a aratat si bune si rele.

Sa incepem cu cele bune: desi Steaua a jucat slab, iar rezultatul e pe masura, parca am sesizat o alta participare in joc a jucatorilor, parca se simt cumva eliberati, sau poate mi s-a parut mie.

O mentiune speciala pentru Neaga, care mi-a placut in mod deosebit.

La rele as trece faptul ca se observa de la o posta DEZASTRUL pe care l-a lasat patiserul, al carui nume nu merita pronuntat, la echipa. Adica un joc dezarticulat (nu putem motiva la nesfarsit cu lipsa jocurilor), in care nici un jucator nu stie practic ce are de facut. Atacam cu un singur jucator si nu stim sa ne aparam. La jocul de cap suntem execrabili. Abuzam de pase laterale. Toate acestea de pe vremea lui O.

Iar Hagi trebuia sa revizuiasca acest joc.

Si mai trebuie sa faca ceva: sa se foloseasca de toata puterea pe care o are asupra lui Becali si sa il faca pe acesta sa CUMPERE JUCATORI!!!!!!!!!!!!!

Oricum, eu unul voi fi alaturi de Hagi si de echipa, indiferent de rezultate, atata vreme cat jocul prestat va fi unul de atac, un joc care nu refuza lupta. Iar Hagi nici nu cred ca stie altceva.

Deci: FORZA Steaua!

bibbi29.06.2007 18:40

Da Dica de ce nu a jucat??????????????????????????????????????????????

Nu e rau...primul meci doar...

Martin_Tudor1229.06.2007 18:42

eu zic ca Steaua a jucat "bine".

sa nu uitam ca a fost un amical...si trebuie ca vro 8 jucatori sa se acomodeze cu echipa de la tineri pana la Neaga,Gurita,emeghara...

sa nu uitam ca suntem niste fular-campionii

CebaLaur29.06.2007 18:43

Ce concluzii trag unii dupa meciu ...

Ar fi fost de preferat sa va uitati la tot meciul,nu doar la golurile postate pe site

Mi-a placut mult stilul de joc din prima repriza.Emeghara un succes,Badoi la fel,dar cel mai mult mi-a placut ca nu mai avem 2 inchizatori si Croitoru s-a descurcat bine in postura de coordonator

armin29.06.2007 18:44
Un meci care a aratat si bune si rele.

Sa incepem cu cele bune: desi Steaua a jucat slab, iar rezultatul e pe masura, parca am sesizat o alta participare in joc a jucatorilor, parca se simt cumva eliberati, sau poate mi s-a parut mie.

O mentiune speciala pentru Neaga, care mi-a placut in mod deosebit.

La rele as trece faptul ca se observa de la o posta DEZASTRUL pe care l-a lasat patiserul, al carui nume nu merita pronuntat, la echipa. Adica un joc dezarticulat (nu putem motiva la nesfarsit cu lipsa jocurilor), in care nici un jucator nu stie practic ce are de facut. Atacam cu un singur jucator si nu stim sa ne aparam. La jocul de cap suntem execrabili. Abuzam de pase laterale. Toate acestea de pe vremea lui O.

Iar Hagi trebuia sa revizuiasca acest joc.

Si mai trebuie sa faca ceva: sa se foloseasca de toata puterea pe care o are asupra lui Becali si sa il faca pe acesta sa CUMPERE JUCATORI!!!!!!!!!!!!!

Oricum, eu unul voi fi alaturi de Hagi si de echipa, indiferent de rezultate, atata vreme cat jocul prestat va fi unul de atac, un joc care nu refuza lupta. Iar Hagi nici nu cred ca stie altceva.

Deci: FORZA Steaua!

Perfect de acord.

Hagi s-a temut sa ia echipa dupa Protasov, cand era mai usor pentru el, decat este in acest moment, in care Steaua nu prea mai stie sa atace si, culmea, nici sa se apere precum o facea cu Zenga.

DONNATELO29.06.2007 18:44

mijlocu e mort avem nevoie de mijlocasi de creatie si nu plesan ci unu de valoare !!!!!!!!

B_zkit29.06.2007 18:44

frate daca te uitai la meci auzeai comentatorii care au spus ca Dica e in tribune. l'a menajat Hagi. in rest mi'a placut f mult meciul in prima repriza.. in rest forza Steaua!

Dansan29.06.2007 18:45
Frate pai io nu mai stiu de ce tii cu Steaua. Dute in pana mea la cainii. Pai echipa a jucat excelent azi. Ce mai vrei. Spectacol, floricele , pase cu calcaiul. Joc in viteza, combinatii direct pe poarta, actiunii bune al tinerilo Bicfalvi si Ochirosii. Lasa ca la rezultat se joaca in meciuri cu miza

Nu...nu vreau floricele...vreau rezultate...Daca echipa a jucat excelent azi, mi-e groaza sa ma gandesc cum va fi cand va juca mai slab...Si apropo' ca sa joci bine in meciuri cu miza treb sa incepi prin a trata cu seriozitate toate aspectele legate de pregatire , inclusiv amicalele ...In consecinta: fara experimente si integrarea noilor veniti in lot ( asta presupunand cam 3 max 4 inserari intr-o echipa cu un schelet deja sudat).

cristian8629.06.2007 18:45

Mare drama!

Am pierdut un meci amical, in care nu au jucat o multime de jucatori titulari de drept.

Eu sincer m-as multumi sa pierdem toate meciurile amicale si sa ne calificam in CL.

Plangaciosilor de pe forum le recomand sa se "transfere" la alte echipe.

bumbum29.06.2007 18:46

nici eu nu sunt de acord cu rezultatul(cine este?!) dar sa nu uitam ca am avut jucatori noi si relatii care nu sunt puse la punct...

Timpul le va rezolva pe toate...fiti optimisti....

robert_thereau29.06.2007 18:48

nu au jucat multi pentru ca au fost menajati: Badea avea o fasa ghipsata pe un picior, Ghionea revine peste 2 luni + a fost un meci in care au fost incercate alte pozitii pentru jucatori ( Ovidiu Petre si Petre Marin fundasi centrali), au fost testate noile achizitii care au avut o evolutie satisfacatoare si au fost introdusi in repriza 2 6 jucatori cu varsta de sub 20 de ani, insa dupa evolutiile celor 2 echipe Steaua merita sa castige steaua_ro

Matteo29.06.2007 18:48

sunt cam offtopic dar nu mai suport echipamentu asta ....ma zgarie pe ochii,...rar am vazut un echipament mai urat ca asta..si mereu ne poarta ghinion...mai bine jucam in albastru complet !

joe2129.06.2007 18:53

Baieti mai usor cu criticile...Cred in Hagi, la pauza putea mentine echipa si sa castige cu inca vreo 2-3 goluri marcate, isi doreste sa cunoasca potentialul echipei si drept urmare a facut schimbarile de rigoare.Din pacate in repriza a doua, in afara de cei consacrati sa spun asa, Rica, Gurita, Ochirosii si ma completati voi daca am omis pe cineva, in repriza a doua l-as remarca pe Bicfalvi, in opinia mea jucator cert de viitor...Nu inteleg in niciun fel inceputul ezitant al lui Para, poate e cu gandul deja in alta parte si cu jucatori care gandesc altceva nu poti construi echipa...Forza Steaua ! forzateaua

axl2329.06.2007 18:53

Ce transmisie infecta!!! Amical, amical, dar macar camerele de filmat ti le acordezi inainte de intrat in direct. Si cred ca ar trebui schimbati cameramanii aia cel putin alcoolici.

In fine, meciul. Pacat ca Hagi n-a debutat cu victorie. Cel mai bun de pe teren, evident, Rica. Alti remarcati: Bicfalvi, Badoi, Gurita. Tot remarcati, da' pe invers: Para(nu stiu ce-a avut, parca nu mancase, sau visa la o vila pe malul Mediteranei), Pintilii(asta daca el avea numarul 2, n-avea ce sa caute peste Nesu in careu, la penalty), Cernea(gafa imensa nefructificata de ciprioti). In rest jocul a fost placut, ofensiv, in prima repriza, in a doua au lasat-o mai moale, sper ca la sugestia antrenorului.

Aa, sa nu uit. Cred ca Bicfalvi ar trebui pastrat la echipa. Inclin sa cred ca asa va fi, mai ales ca avea si numele trecut pe tricou.

strezahuzum29.06.2007 19:04

Calm, calm, natiune, ca n-a venit sfarsitul lumii. Am pierdut fiindca in repriza 2 au intrat petardele Saban, Para (din pacate pare cu gandul in Italia), plus 3 juniori. De-aia se joaca amicale, pentru ca antrenorul sa-si dea seama pe cine poate conta si pe cine nu.

AmuntBoy29.06.2007 19:07

Eu retin din acest meci: Rica ff bun, Eric 100% pastrat

si mai trebuiesc jcautori la echipa (daca vom avea o perioada si se vor accdeinta cei care au lipsit azi )

Ar fi marfa sa cadem cu astia in turul 3 ca am auzit ca ei au culoar pana acolo ;)

vanfootball29.06.2007 19:08
sunt cam offtopic dar nu mai suport echipamentu asta ....ma zgarie pe ochii,...rar am vazut un echipament mai urat ca asta..si mereu ne poarta ghinion...mai bine jucam in albastru complet !

Total de acord, e o copie nereusita a echipamentului Barcelonei - tricourile sunt oribile.

Credeam ca avem un contract serios cu Nike, adica sa se schimbe tricourile in fiecare an. Se pare ca nu e asa.

@Dansan

"fara experimente si integrarea noilor veniti in lot"

Tu vrei sa reinventezi ideea de stagiu de pregatire?!

AlexV29.06.2007 19:18

Meci slab. Habar nu am ce cauta Nesu la echipa. Gurita nu a facut mare lucru....a dat un calcai si a batut niste cornere. Nr 2 si nr 5(fundasii centrali) din a 2-a repriza praf. Nr 4 ok ..la fel si Bicfalvi. P Marin nu a jucat fundas central cum zicea cineva...a fost dreapta. O Petre si cu Baciu au fost centrali in prima repriza. Transmisia a fost proasta pentru ca nu aveau unde sa puna camerele pentru a oferi o privire de ansamblu. Sunt curios cum o sa joace Steaua cu Radoi, Goian, Dica, Nicolita si Iacob(nu imi place de loc Vali Badea) in teren alaturi de Badoi, Eme si Neaga

Steauaforever3329.06.2007 19:30

of, of, mai, mai..... pai pana mai ieri era plin forumul de expresii de genul: "vrem viteza"; "Vrem spectacol"; "sunteti lenti"; "unde sunt vitezomanii?", "decat sa joace lent si prost si sa castige cu 1-0 chinuit, mai bine spectacol...", etc. etc, etc....

acum avem de toate mai putin ..... rezultate....

aveti putintica rabdare....pana se unge motoru' si nu mai scartaie

steagcruce2

LeoKinG29.06.2007 19:36

Adevaru e ca e cam urat echipamentu asta,abia astept sa vad cum o sa fie cel nou!Fiti siguri ca o sa fie schimbat!Pacat ca am pierdut azi,am jucat bine mai ales Rica nu are nimic e doar un amical,singurul fapt care ma nemultumeste(in afara ca am pierdut) e ca Bicfalvi are numaru 7 pe tricou,de cand a plecat Laca de la Steaua numaru 7 a fost la aliuta(praf) si Oprita(praf si el in afara de sezoanele cand facea cuplu in atac cu Raducan)

bumbum29.06.2007 19:40

Imi place cum aproape toti va dati cu parerea despre echipa, despre jucatori, despre felul in care fiecare joaca. X spune despre Paraschiv ca a jucat slab, Y ca e petarda, W ca e slab, cu ca e batran......toti aveti impresia ca sunteti antrenori. E un simplui meci de pregatire, e un meci in care trebuie sa vada si ANTRENORUL Hagi ce poate fiecare jucator.....e doar un meci si atat! pana la meciurile decisive, importante.......pe bani...mai este putin. fiti mai intelegatori....trust me!

PS: Forza Paraschiv....mandru ca esti stelist!

«12345»