nu e nici bine nu e nici rau.....e un adversar totusi necunoscut pe plan european, dar daca a castigat campionatul inseamna ca e totusi o echipa, kiar daca campionatul polonez nu unul redutabil. Cu ce nu sunt de acord e declaratia antrenorului ekipei din Lubin (al carui nume imi e si greu sa'l citesc - dar sa il mai si pronunt) cum ca "mi-as fi dorit sa jucam cu echipe bune, cu nume si atractive din vest, precum Glasgow Rangers, decat cu adversari tari, incomozi, iar pentru fani neatractivi, din estul Europei, precum Steaua". Asta inseamna in primul rand o lipsa de respect, iar in an doliea rand o slaba cunostinta a istorie fotbalului european atat timp cat acest antrenor nu stie ce lucruri "marunte" a facut Steaua in ultimii 2-3 ani, asta ca sa nu ma mai leg de "simpla" si "modesta" Cupa a Campionilor. Eu unul nu am auzit de Czeslaw Michiewicz (antrenorul echipei poloneze) si nici de vreun jucator de'al lor.....dar macar bunul simt sa il aiba sa fie mai ponderat in declaratii.
PS: daca nu au auzit de Steaua...va auzi acuma....si nu i se va mai parea un adversar incomod..i se va parea o ECHIPA DE FOTBAL