FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua da piept cu Zaglebie Lublin, campioana Poloniei

«1234»
bumbum29.06.2007 15:14

nu e nici bine nu e nici rau.....e un adversar totusi necunoscut pe plan european, dar daca a castigat campionatul inseamna ca e totusi o echipa, kiar daca campionatul polonez nu unul redutabil. Cu ce nu sunt de acord e declaratia antrenorului ekipei din Lubin (al carui nume imi e si greu sa'l citesc - dar sa il mai si pronunt) cum ca "mi-as fi dorit sa jucam cu echipe bune, cu nume si atractive din vest, precum Glasgow Rangers, decat cu adversari tari, incomozi, iar pentru fani neatractivi, din estul Europei, precum Steaua". Asta inseamna in primul rand o lipsa de respect, iar in an doliea rand o slaba cunostinta a istorie fotbalului european atat timp cat acest antrenor nu stie ce lucruri "marunte" a facut Steaua in ultimii 2-3 ani, asta ca sa nu ma mai leg de "simpla" si "modesta" Cupa a Campionilor. Eu unul nu am auzit de Czeslaw Michiewicz (antrenorul echipei poloneze) si nici de vreun jucator de'al lor.....dar macar bunul simt sa il aiba sa fie mai ponderat in declaratii.

PS: daca nu au auzit de Steaua...va auzi acuma....si nu i se va mai parea un adversar incomod..i se va parea o ECHIPA DE FOTBAL

VaSsY29.06.2007 15:44
Dragoshel29.06.2007 15:48

M-i se pare ca am mai jucat un amical cu astia prin 2004-2005 , nu mai stiu sigur nu?

cris29.06.2007 16:26

Nu stiu mare lucru de echipa asta si sunt de parere ca ii batem , doar trebuie sa se ambitioneze un pic baietii si ii facem varza , cu Thereau in atac erau victime clare . Forza Steaua !!!

bogdan_b29.06.2007 16:33

CITAT(nivPOLAND @ Jun 29 2007, 09:47 AM)

see u in bukareszt

niech wygra lepszy

zaglebie mistrzem Polski w sezonie 2007

Curwa mach

frate , tradu-ne si noua ca daca ne-a amenintat ceva iau foc

sheva_dicanio29.06.2007 16:35

au pe unu filipe un brazilian am fost la un meci cu wisla si parea ffff bun in rest sunt slabi au un portar de rasul curcilor !!!

der arzt29.06.2007 16:52

de abia astept sa vad cu cine jucam in turul 3 pentru ca nici nu ma gandesc sa nu ne calificam. Tot am vazut ca sunt unii ingrijorati si nu inteleg de ce. Daca si de astia ne temem inseamna ca am ajuns rau.

Martin_Tudor1229.06.2007 18:58

deja au inceput sa ma streseze polonezi astia...

am vrut sa fiu diplomat si sa zic 1-2 la ei si 2-0 la noi

dar o sa ii batem cu 0-3 la ei si 4-1 la noi!!!!!! steagro

Steauaforever3329.06.2007 19:52
Steaua va trece la scor de Zaglebie Lublin, avem avantajul ca returul se joaca pe Ghencea.

unde suporterii vor fi al 13-lea jucator

fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu steagcruce2 steagsahmic fularsteau2

krzysztof29.06.2007 19:56

in legatura cu citatul de mai sus nu e scris nimic interesant

a spus ca ne vedem la Bucuresti

cei mai buni sa castige

si zag³êbie campioana poloniei 2007

fansteaua4629.06.2007 20:15

Daca nu ne calificam o sa rida si curcile de noi

onlySteaua29.06.2007 20:17

ce dracu'? astia-s nonameuri. ne plangem ca am cazut cu ei?

nici nu concep altceva decat o calificare la scor.

asta chiar si cu actuala echipa pe care personal o consider destul de slabuta.

The Flyer29.06.2007 20:59

mda,dupa meciu' de azi cred a trebuia sa picam cu TV Torshavn!parerea mea!ce dracu',daca nici in amicale nu batem campioana ciprului...................

nu vreau sa fiu circotas,da' hai sa fim seriosi!

The Flyer29.06.2007 21:16
"Este o opurtunitate pentru Steaua. Steaua trece lejer mai departe. Zaglebie este o echipa mica, fara vedete. Steaua a avut noroc la tragerea de sorti", a spus Stingaciu pentru FANATIK.

NU AVEM PROBLEME CU ASTIA.

parera ta!asa am zis cu rosenborg!si s-a ales praful!

ma surprinde un pic afirmatia lui A. Ilie ca "polonezii reprezinta un adversar dificil, cel mai greu obstacol de care Steaua putea da in turul 2". pe site-ul oficial UEFA Steaua e cotata cu 55.255 pe cand polonezii cu doar 5.609 (). eu zic ca ii batem si cu echipa a 2-a ;)

si ce vrei sa zica?astia sunt prostii europei si tre' sa ne speriem de ei?e un meci de calificare si tre' sa -i halim!asta,daca sintem in stare!

Oricat de bine sau de prost am juca suntem favoriti.

Citez din FANATIK:"Viitoarea adversara a ros-albastrilor din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin, este un club infiintat in 1945. Are in palmares doua titluri de campioana, primul cucerit in 1991, cel de-al doilea chiar in campionatul recent incheiat si o finala de cupa a Poloniei, pierduta in 2005 in fata lui Groclin Grodzisk.

Zaglebie are in lot patru cehi, un brazilian, un nigerian, un columbian, un paraguaian, un lituanian si un bosniac. Arena pe care se va disputa partida tur, "Gorniczego Osrodka Sport", are o capacitate de 34.000 de locuri."

Singurul pericol al acestei echipe este faptul ca au patru internationali(polonia fiind o prezenta Constanta la ultimele turnee finale) si ca sunt entuziasti dupa ce au castigat titlul.

In rest,haideti sa fim seriosi,astia au castigat 2 titluri in toata istoria lor,ce naiba astia sunt subpodarii Poloniei si Steaua mai mereu s-a descurcat bine asupra subpodarilor.

Daca nu vor fi luati de sus si meciul va fi tratat serios nu vom avea probleme in a intra in turul 3.

Si am dubii si la faza cu internationalii. Oare acei internationali sunt titulari in echipa Poloniei sau sunt in lotul largit? ca daca e a 2-a varianta si Nicolita joaca in echipa Romaniei si nu este o mare valoare,tot respectul pentru efortul lui dar nu e jucator de nationala.

Eu unul vreau sa vad meciul de diseara sa vad cum se comporta echipa ca ghinioanele au inceput sa ne loveasca deja(vezi Ghionea) datorita amatorismului staff-ului medical si a blasfemiilor lui Jiji.

Hai baieti spre turul 3!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

mai,predatorule,astia au un stadion de 7.500 de locuri pe scaune!daca-mi demonstrezi ca ma insel,iti dau o bere!fii atent,asta e luata de pe site-ul lor! "Pojemno¶æ: 7.300 (6.000 krzese³ek)

Boisko: 100 x 68m

O¶wietlenie: 1400 luxów

Dojazd autobusem z dworca PKS: liniami nr 7 i 3

Dojazd autobusem z dworca PKP: nr 7 "

si-ti dau si liniile de tramvai,autobuz cu care sa ajungi la stadion! steagsahmic

Eu cred ca astia-s cei mai grei cu care puteam pica. Sunt totusi campioana Poloniei, nu a Macedoniei sau a Sloveniei.

da'nene,astia sunt si campionii europei!sa-i slavim cum se cuvine!nu cred ca e cazul sa-i ridicam in slavi,sunt o echipa sub standard,da' nici nu e cazul sa-i subestimam!

DAR asta nu inseamna ca avem scuze. Trebuie sa trecem de ei, clar! Am fi putut avea un meci mai usor, dar oricum suntem favoriti. Si intr-adevar, pe undeva e bine - ca vom lua meciul serios.

mi se pare corecta afirmatia ta!sper ca meciul cu polonezii sa fie luat in serios si sper ca atunci sa jucam altceva,nu ce am jucat asta-seara!

bumbum29.06.2007 21:21
ce dracu'? astia-s nonameuri. ne plangem ca am cazut cu ei?

nici nu concep altceva decat o calificare la scor.

asta chiar si cu actuala echipa pe care personal o consider destul de slabuta.

da'mi voie sa iti raspund stimate coleg..... si aia de la 17-18-19-nentori au cazut cu ekipe mult mai "bune" ca noi....si au produs surpriza

PS: asta nu inseamna ca noi ne vom impedica de niste ........ poloneji in deriva

Mandru ca Paraschiv e stelist!

onlySteaua29.06.2007 21:33
da'mi voie sa iti raspund stimate coleg..... si aia de la 17-18-19-nentori au cazut cu ekipe mult mai "bune" ca noi....si au produs surpriza

PS: asta nu inseamna ca noi ne vom impedica de niste ........ poloneji in deriva

Mandru ca Paraschiv e stelist!

de "respectivii" nici nu are rost sa mai amintim.

de Para...DA! nu merita soarta asta. cazul Para e un fel de Thereau 2. mult prea multi baga botul la toate rahaturile. si atat!

noroace!

bumbum29.06.2007 21:48
de "respectivii" nici nu are rost sa mai amintim.

de Para...DA! nu merita soarta asta. cazul Para e un fel de Thereau 2. mult prea multi baga botul la toate rahaturile. si atat!

noroace!

din pakate ai dreptate...stii de ce?..pentru ca unii nu au "consimtamant" cand vb de jucatorii Stelei si de jucatorii ei.....se lasa purtati de val....pentru ei tot ce zboara se mananca din pacate..\

PS: Mandru ca Paraschiv e Stelist

DanStan29.06.2007 22:00

Nu ma surprinde reactia Cobrei. Ca fost fotbalist stie foarte bine ca la inceput de sezon diferentele de valoare se estompeaza. Echipele mai tehnice ating mai greu forma optima in comparatie cu echipele ce se bazeaza pe forta. Din punctul asta de vedere Steaua e dezavantajata. Nu are cum sa atinga un nivel foarte ridicat mai devreme de doua luni, ori meciurile cu polonezii vor fi peste 4 respectiv 5 saptamani. Pentru Zaglebie e mai simplu deoarece au timp suficient pentru a se pune la punct cu pregatirea fizica, adica exact punctul lor forte.

Steaua mai are o problema : daca am fi intalnit un adversar modest gen Gorica calificarea ar fi fost asigurata daca echipa reusea sa atinga la ora jocurilor un potential de 50 % din cel maxim posibil. Cu polonezii insa nu e suficient. La 50 % sansele sunt egale. Pentru a avea sanse semnificative la calificare echipa trebuie sa atinga forma 'de competitie' mai devreme. Iar daca se va intampla asta s-ar putea sa nu mai aiba suficiente resurse pentru finalul sezonului de toamna.

O alta problema ar fi legata de stilul de joc al polonezilor. Sunt foarte duri. Ne putem alege usor cu accidentati si suspendati dupa confruntarea cu ei, ori de exact asa ceva n-avem nevoie. Si n-avem un lot suficient de bun pentru a introduce rezervele in dubla cu Zaglebie (meciul cu Apoel a demonstrat asta : forta echipei scade pe masura ce titularii sunt inlocuiti).

cristi_kidboy29.06.2007 22:47

Dragi stelisti din lumea-ntreaga !!!!!!!! Nu va vine sa credeti ce interviu a acordat ignorantul si vesnicul laudaros Gigi Becali !!! Nu va vine sa credeti , ziceti ca l-a traznit tunetul . Sper sa pot posta linkul pentru a urmari acest interviu !!!! spuneti-mi ce parere aveti !!!

http://www.fanatik.ro/liga_i_sectiune_2/ar...eaua__si__.html

authentik29.06.2007 23:29

NU prea scriu des pe aici dar acum m-am enervat (probabil ca e 3 noaptea si ca am baut niste beri).

Ma enerveaza fatalaii care se ascund dupa fusta mamii cu afirmatii de genul "nu trecem de polonezii astia, avem o echipa slabuta samd".

Dragii mei puteam sa cadem cu AC Milan si eu tot un singur gand aveam "CALIFICAREA". Steaua trebuie sa joace numai la victorie cu gandul numai la CALIFICARE. Daca considerati ca avem o echipa slabuta nu mai tineti cu Steaua, va invit sa sustineti o echipa puternica (care naiba o fi aia).

In alta ordine de idei SUSTINETI Steaua IN ORICE CONDITII si nu mai aberati atata (comentariile voastre cresc costurile site-ului aiurea).

Am terminat, la naiba cat am scris, chiar ma enerveaza ca raspund unor forumisti.

Noapte buna.

axl2330.06.2007 06:05
in legatura cu citatul de mai sus nu e scris nimic interesant

a spus ca ne vedem la Bucuresti

cei mai buni sa castige

si zag³êbie campioana poloniei 2007

Nu vreau sa te simti atacat, dar mie, daca traducerea e corecta, imi pare foarte interesant mesajul. Da dovada de fair-play.

forever_STEAUA30.06.2007 07:38
au pe unu filipe un brazilian am fost la un meci cu wisla si parea ffff bun in rest sunt slabi au un portar de rasul curcilor !!!

Portar care tocmai a plecat.

Mariusz Liberda, portarul lui Zaglebie Lubin, viitoarea adversara a Stelei din preliminariile Ligii Campionilor, s-a transferat la echipa scotiana Livingston.

sursa: prosport

zaglebielubin30.06.2007 11:51

Steaua - Apoel Nicosia 1 - 2

<lol2>

hahaha :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

del piero30.06.2007 13:36

eu cred ca Steaua nu va avea probleme ca lot.sa speram ca domnul Becali ii lasa pe Adi Ilie si mitul Gica Hagi sa-si faca treaba cum stiu ei mai bine.forza Steaua

Dulah30.06.2007 17:21

II batem si tur si retur .

«1234»