FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua da piept cu Zaglebie Lublin, campioana Poloniei

«1234»
fcsteaua.ro29.06.2007 11:05

In urma tragerii la sorti de la Nyon, Steaua Bucuresti va intalni in turul doi preliminar al Ligii Campionilor pe campioana Poloniei, Zaglebie Lubin.

Echipa Zaglebie Lubin, a fost infiintata in anul 1945. A castigat de doua ori campionatul Poloniei (1991 si 2007). Zaglebie are in lot patru cehi, un brazilian, un nigerian, un columbian, un paraguaian, un lituanian si un bosniac. Arena pe care se va disputa partida tur, "Gorniczego Osrodka Sport", are o capacitate de 34.000 de locuri.

Echipa noastra va juca primul meci in deplasare pe 31 iulie si returul in Ghencea pe 7/8 august.

De mentionat este ca echipa noastra a disputat un meci amical cu polonezii de la Lubin in vara anului 2005. Meciul a fost castigat de stelisti cu scorul de 2 - 1 - goluri Nesu si Lovin (video).

"Nu cunosc pe nimeni de la Zaglebie, cu exceptia lui Mario Branco, pe care il stiu din perioada Poli Timisoara, dar trebuie sa tratam adversarul cu toata seriozitatea, ca pe o campioana a Poloniei. Sunt la Steaua de putin timp si prioritatea mnea este cunoasterea grupului".

Gica Hagi (sport.ro)

"Zaglebie este o echipa grea, campioana Poloniei. Totusi sunt de parere ca putem sa ii depasim, datorita valorii superioare a lotului nostru."

Adrian Ilie (sport.ro)

"Chiar daca Zaglebie este una dintre cele mai periculoase adversare pe care le puteam infrunta, Steaua era oricum obligata sa treaca peste oricare dintre aceste echipe. Hagi are timp sa se acomodeze la echipa pana la primul meci si sunt sigur ca va face treaba buna. Steaua este favorita aproape 100% in meciul cu Zaglebie. Daca vrem in grupe, trebuie sa ne testam fortele cu echipe puternice".

Emeric Ienei (newsin)

"Daca Steaua are valoare si vrea sa treaca de grupele Champions League nu se impiedica de polonezii astia. Fotbalul romanesc e cu multe clase peste cel polonez"

Dumitru Dragomir (sport.ro)

1061592672_Untitled-1 copy.jpg

w3bmaster29.06.2007 11:08

Ce nu te ucide te face mai putenic

Noi nu suntem dinamu sa stam cu degetele incrucisate poa picam cu uni amarati

Fotza Steaua spre Lc spre 24

Hadess29.06.2007 11:10

Steaua va trece la scor de Zaglebie Lublin, avem avantajul ca returul se joaca pe Ghencea.

Brigante29.06.2007 11:11

Nu e nici de speriat, nici de relaxat. E bine ca nu am picat cu o echipa de bucatari de prin Slovenia sau Luxemburg, asa baietii vor sta in priza si vor lua in serios meciul, nu cu atittudinea "le dam 3 bucati tur-retur". Un lucru e clar, Zaglebie nu e ND Gorica de anul trecut, sa mergem mai mult in vacanta. Vor fi doua meciuri destul de dificile zic eu, dar nu se pune problema sa nu ne calificam mai departe. Sutem peste ei la lot, la experienta europeana, la valoara campionatului etc.

xcess198429.06.2007 11:12

interesant

LeoKinG29.06.2007 11:12

Trebuie sa ii batem obligatoriu nici nu ma gandesc cum ar fi sa pierdem...daca pierdem cu astia nu avem dreptu sa jucam nici in Cupa UEFA...deci e exclus sa pierdem!Oricum nu trebuie sa ne fie frika de astia pentru ca noi suntem Steaua cea mai buna echipa Romaneasca,din cate am vazut pe siteu UEFA castigatoarea dintre Steaua si Zaglebie joaca cu Salzburg sa vedem atunci...

xcess198429.06.2007 11:14

Se cheama LUBIN nu LUBLIN

imnikey29.06.2007 11:17

Eu zic ca nu trebuie sa ne temem de ei.

Anul trecut au fost eliminati in primul tur preliminar al Cupei UEFA de Dinamo Minsk (1-1,0-0).

steagcruce2

forever_STEAUA29.06.2007 11:17

Managerul Stelei, Adrian Ilie

este de parere ca polonezii reprezinta un adversar dificil, cel mai greu obstacol de care Steaua putea da in turul 2.

"Zaglebie este o echipa grea, campioana Poloniei. Totusi sunt de parere ca putem sa ii depasim, datorita valorii superioare a lotului nostru." a declarat Ilie pentru sport.ro

Intrebat daca perspectiva unui meci dificil asa devreme va schimba in vreun fel strategia de transferuri sau de pregatire, managerul stelist a declarat ca nu este cazul. "Nu vom lua masuri speciale. Stim ca Lubin are in componenta jucatori de nationala si ca vrea sa se intareasca, dar si noi avem un lot valoros, si oricum vroiam sa mai transferam jucatori" a incheiat Adrian Ilie.

sursa: prosport

bogdan_b29.06.2007 11:17

interesant

Parca sunt ghilestenii , ca numai ei stiu sa faca "coregrafie" de genu ala :)

Si cu referire la subiect , 5-0 la dam , la general!

Ps.L-am sunat pe tata ca era la munca si nu aflase cu cine picasem iar cand i-am spus mi-a transmis sec :stai linistit tata , suntem in turu 3 n-au nici o sansa le rupem fizicu!:)

xcess198429.06.2007 11:23
Parca sunt ghilestenii , ca numai ei stiu sa fac "coregrafie" de genu ala :)

Si cu referire la subiect , 5-0 la dam , la general!

Ps.L-am sunat pe tata ca era la munca si nu aflase cu cine picasem iar cand i-am spus mi-a transmis sec : suntem in turu 3!:)

nu mia fiti asa siguri pe voi..suntem favoriti..dar ar fi cea mai amre greseala sa-i subestimam..sunt camp poloniei totusi..nu armeniei..ei au fost la ultimul mondial..deci..prudenta..atfel avem o mare surpriza.. Din cate mia stiu eu polonezii sunt dusi rau cu capul..nu ne comparam cu ei la incidente..in nici un caz..

tudor3729.06.2007 11:23

"Este o opurtunitate pentru Steaua. Steaua trece lejer mai departe. Zaglebie este o echipa mica, fara vedete. Steaua a avut noroc la tragerea de sorti", a spus Stingaciu pentru FANATIK.

NU AVEM PROBLEME CU ASTIA.

forever_STEAUA29.06.2007 11:35
din cate am vazut pe siteu UEFA castigatoarea dintre Steaua si Zaglebie joaca cu Salzburg sa vedem atunci...

Tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar va avea loc pe data de 3 august

raiders29.06.2007 11:38

am urmarit tragerea pe siteul UEFA.com, pe animatia flash. nu stiu ce s-a intamplat la TV, dar pe site polonezii astia au fost trasi cu slavia praga, ca apoi sa revina si sa fie pusi cu Steaua ...

si polonezii au vazut asta, si mentioneaza la 3 paragrafe chestia asta

www.sport.pl

Rumuñska Steaua Bukareszt bêdzie rywalem mistrzów Polski Zag³êbia Lubin w II rundzie eliminacji do Ligi Mistrzów. Losowaniu towarzyszy³o spore zamieszanie, bo strona internetowa UEFA przez kilkana¶cie minut podawa³a, ¿e Zag³êbie zagra ze Slavi± Praga, dopiero pó¼niej skorygowano ten b³±d

...

12.25: Zag³êbie ze Slavi± Praga

12.35: Wracamy bo dziej± siê rzeczy dziwne. Zamiast Slavii Praga na stronie UEFA przeciwnikiem Zag³êbia jest Steaua. Slavia zagra z kim¶ innym. Skandal?

poate sa ne spuna cineva ce s-a intamplat la TV ?

oricum trebuie sa trecem de ei, dar nu mi-a placut chestia asta

Allroad29.06.2007 11:38

ma surprinde un pic afirmatia lui A. Ilie ca "polonezii reprezinta un adversar dificil, cel mai greu obstacol de care Steaua putea da in turul 2". pe site-ul oficial UEFA Steaua e cotata cu 55.255 pe cand polonezii cu doar 5.609 (). eu zic ca ii batem si cu echipa a 2-a ;)

dr.adrian929.06.2007 11:39

ba nu va stresati atata ca veti muri

sa vedem meciul de deseara si urmatoarele si apoi ne putem face o parere despre echipa , ma intelegeti

oricum daca jucatorii Stelei nu subestimeaza - cum fac ei de obicei- nar trebui sa avem emotii

dar vom vedea...

sper sa nu se mai accidenteze nimeni

I.N.Money29.06.2007 11:42

Nu au mai deloc experienta europeana,au castigat campionatul in penultima etapa :

1 Zag³êbie 30 62

2 Be³chatów 30 61

3 Legia 30 52

I-am intalnit acum 2 ani intr-un amical,am reusit sa ii batem cu 2-0,dar nu erau echipa care sunt acum.In mod normal ne vom califica,altfel sezonul european pentru Steaua se incheie inainte de a incepe si asta ar insemna o catastrofa.

cris429.06.2007 11:45

totusi nu cred ca aceasta echipa e mai puternica decat standard liege deci sigur vom trece !

SteauaToronto29.06.2007 11:46

Bah fratilor linistiti-va prea ii ridicati in slavi pe astia. Nu o sa avem nici o problema !

bogd4n29.06.2007 11:49

palmaresul in Europa al celor de la Zagrebie: 24 de meciuri din care 7 victorii, 9 egaluri si 8 infrangeri

si al Stelei: 201 meciuri din care 76 victorii 56 egaluri si 69 infrangeri & CCE(1985/86) si Super Cupa Europei(1986)

predatorpulse729.06.2007 11:51

Oricat de bine sau de prost am juca suntem favoriti.

Citez din FANATIK:"Viitoarea adversara a ros-albastrilor din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Zaglebie Lubin, este un club infiintat in 1945. Are in palmares doua titluri de campioana, primul cucerit in 1991, cel de-al doilea chiar in campionatul recent incheiat si o finala de cupa a Poloniei, pierduta in 2005 in fata lui Groclin Grodzisk.

Zaglebie are in lot patru cehi, un brazilian, un nigerian, un columbian, un paraguaian, un lituanian si un bosniac. Arena pe care se va disputa partida tur, "Gorniczego Osrodka Sport", are o capacitate de 34.000 de locuri."

Singurul pericol al acestei echipe este faptul ca au patru internationali(polonia fiind o prezenta Constanta la ultimele turnee finale) si ca sunt entuziasti dupa ce au castigat titlul.

In rest,haideti sa fim seriosi,astia au castigat 2 titluri in toata istoria lor,ce naiba astia sunt subpodarii Poloniei si Steaua mai mereu s-a descurcat bine asupra subpodarilor.

Daca nu vor fi luati de sus si meciul va fi tratat serios nu vom avea probleme in a intra in turul 3.

Si am dubii si la faza cu internationalii. Oare acei internationali sunt titulari in echipa Poloniei sau sunt in lotul largit? ca daca e a 2-a varianta si Nicolita joaca in echipa Romaniei si nu este o mare valoare,tot respectul pentru efortul lui dar nu e jucator de nationala.

Eu unul vreau sa vad meciul de diseara sa vad cum se comporta echipa ca ghinioanele au inceput sa ne loveasca deja(vezi Ghionea) datorita amatorismului staff-ului medical si a blasfemiilor lui Jiji.

Hai baieti spre turul 3!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

keluboss29.06.2007 11:55

Steaua a mai jucat cu ei acum 2 ani i-a invins 2-1 intr-un amical goluri Nesu si Ogararu au iesit scintei ca la mai toate amicalurile noastre. Nu sunt nici cei mai grei adversari cum zice Adi Ilie, nu sunt nici Neman Grodno. Daca Steaua vrea in Liga trebuie sa bata si aici si acolo. ps e un filmulet chiar pe site-ul asta cu meciul rog moderatorii sa-l aduca in prim-plan

Thu[N]der29.06.2007 11:57

Mi mila de ei :D O sai batem sigur .. steagsimplu steagsimplu steagsimplu fularsteaua2fular-campionii

Catalyn0729.06.2007 12:04

un adversar acceptabil, sa vedem stilu de joc a lu' Hagi in seara asta ( app, meciu d azi se televizeaza ? )

steagsimplu

forever_STEAUA29.06.2007 12:05

@Catalyn07

Da. Pe sportro.

«1234»