FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua da piept cu Zaglebie Lublin, campioana Poloniei

«1234»
SSK29.06.2007 12:15

Eu cred ca astia-s cei mai grei cu care puteam pica. Sunt totusi campioana Poloniei, nu a Macedoniei sau a Sloveniei.

DAR asta nu inseamna ca avem scuze. Trebuie sa trecem de ei, clar! Am fi putut avea un meci mai usor, dar oricum suntem favoriti. Si intr-adevar, pe undeva e bine - ca vom lua meciul serios.

Matteo29.06.2007 12:17

cam dubioasa tragerea....polonezii picasera in prima faza cu Slavia Praga, s-a intrerupt vreo 10 minute tragerea si pe urma au prezentat doar extragerile finale...

DONNATELO29.06.2007 12:17

dupa cum am mai spus pna in grupe nu imi fac griji acolo sunt meciurile tari !!!!!!!! steagsimplu

stelistu2529.06.2007 12:23

mda avand in vedere ca au stadion de peste 30 000 asta ar putea crea cva prob in meciu tur dar daca batem in primul meci nu mai avem cum sa pierdem calificarea. sincer nam mai auzit pana acum de aceasta echipa si Steaua de fiecare data cand a jucat in turul 2 a trecut fara probleme; sa speram ca se intampla si acum :)

PS: poate se umple stad la meciu retur si mai lasati si voi marea pentru alta data :D

florin_b_*29.06.2007 12:28

Daca jucatorii se tem de aceasta echipa atunci ce sa mai intelegem din declaratiile lor precum ca altfel vor juca cu Real si Lyon anul acesta???

fansteaua4629.06.2007 12:31

adversar puternic

dr.adrian929.06.2007 12:38

ba daca si de astia ne temem lasama dracului .

nu mai poti emite pretentii la campionat si mai stiu eu ce

daca Steaua joaca asa cum stie ea trebuie sa ne calificam in CL

daca nu se califica Hagi isi va da demisia si va veni probabil Zenga

FORZZAA Steaua

dusmanii ne sunt inferiori

Steaua nasu tuturor.

ascultati ce va zic eu acum

Steaua trece de grupe anul asta

radeti de mine acum dar tineti minte acest mesaj

Bodanel29.06.2007 12:41

O sa tinem minte dar daca nu trecem de grupe iti retragem licenta doctore. Eu zic ca trecem de ei. Astept cu mare interese meciul de diseara sa vad cam cum se misca echipa si pe urma o sa fac pronosticuri mai detaliate.

tudor3729.06.2007 12:43

Antrenorul Czeslaw Michniewicz de la Zaglebie Lubin, adversara Stelei in preliminariile LC, a declarat ca si-ar fi dorit sa intalneasca un adversar cu nume din vestul Europei, precum Glasgow Rangers, decat o echipa din Est incomoda si neatractiva pentru suporteri, precum formatia romana.

Asta cred ca confunda Glasgow Rangers cu Rangers din primu tur care cred ca sunt din irlanda!

Foarte Tare:))

Am gresit nu sunt si scotienii :))

axl2329.06.2007 12:54
Daca Steaua are valoare si vrea sa treaca de grupele Champions League nu se impiedica de polonezii astia. Fotbalul romanesc e cu multe clase peste cel polonez.

Aceasta este atitudinea corecta.

ceai de tei29.06.2007 12:55

Prin prisma transferurilor facute de Steaua (sau mai degraba a lipsei lor) eu nu sunt optimist. Dincolo de fanatismul unora dintre voi care la auzul cuvantului Steaua ('86) viseaza deja titlul de campioni CL, actualul lot nu va face fata in cea mai puternica competitie europeana; nu trebuie sa ne fie rusine sa recunoastem asta, vina nu este a suporterilor sau a jucatorilor ci a celui care patroneaza clubul. Echipei i se muleaza perfect competitia UEFA. Poate anul viitor daca se vor schimba mai multe in agrenajul conducerii clubului vom putea ataca fara emotii CL. Iubesc acest club dar sunt o persoana realista, sansa sa trecem de polonezi este de numai 50%, Zaglebie nu este in nici un caz o echipa slaba si nu trebuie desconsiderata - numele are numai o valoare sentimentala, in teren intra jucatorii.

PS Sper, cu toate ca deja este o utopie, ca dl Becali sa scoata din joben macar 10% din suma promisa (adica 3 milioane euro) pentru intarirea posturilor deficitare. Si tot ca o speranta, sa nu avem accidentari sau eliminari din cauza cartonaselor caci vom fi obligati sa ii imbracam pe Hagi si Ilie si sa ii bagam in teren.

ultras_florin2029.06.2007 12:55

Stelisti, urmariti pe youtube stadionul lor:e de rasul lumii,doar in Liga 2 de la noi mai vezi asa ceva.

Search: "Zaglebie Lubin Stadium" :)

ALATURI DE Steaua INDIFERENT DE REZULTAT

roby_spartacus29.06.2007 12:58

Cred ca o sa ii batem pe cei din polonia ... si nu ne vor face probleme!! FORZZA Steaua

cosminho29.06.2007 13:01

daca ne e frica de covrigarii polonezi... atunci n-avem ce cauta in Champions League!

dr.adrian929.06.2007 13:02
Prin prisma transferurilor facute de Steaua (sau mai degraba a lipsei lor) eu nu sunt optimist. Dincolo de fanatismul unora dintre voi care la auzul cuvantului Steaua ('86) viseaza deja titlul de campioni CL, actualul lot nu va face fata in cea mai puternica competitie europeana; nu trebuie sa ne fie rusine sa recunoastem asta, vina nu este a suporterilor sau a jucatorilor ci a celui care patroneaza clubul. Echipei i se muleaza perfect competitia UEFA. Poate anul viitor daca se vor schimba mai multe in agrenajul conducerii clubului vom putea ataca fara emotii CL. Iubesc acest club dar sunt o persoana realista, sansa sa trecem de polonezi este de numai 50%, Zaglebie nu este in nici un caz o echipa slaba si nu trebuie desconsiderata - numele are numai o valoare sentimentala, in teren intra jucatorii.

PS Sper, cu toate ca deja este o utopie, ca dl Becali sa scoata din joben macar 10% din suma promisa (adica 3 milioane euro) pentru intarirea posturilor deficitare. Si tot ca o speranta, sa nu avem accidentari sau eliminari din cauza cartonaselor caci vom fi obligati sa ii imbracam pe Hagi si Ilie si sa ii bagam in teren.

nuti fie frica apara cernica

Hagi crezi ca nu stie ca lubin e puternica

vor mai face transferuri. cred ca vor mai veni 2 fundasi si un mijlocas

in plus il pastreaza pe bicfalvi-un jucator super - sa vedeti ce a facut ieri la meciu scoala.

daniel.steaua29.06.2007 13:03
O sa tinem minte dar daca nu trecem de grupe iti retragem licenta doctore. Eu zic ca trecem de ei. Astept cu mare interese meciul de diseara sa vad cam cum se misca echipa si pe urma o sa fac pronosticuri mai detaliate.

si eu astept meciul de diseara, vreau sa vad cum se misca baietii dupa vacanta asta...

oricum asta nu este echipa lui Hagi, cred ca mai dureaza jumatate de an pana isi revine din jocul de c**** invatat de la spurcatul din arabia.

ultras_florin2029.06.2007 13:09
florin_b_*29.06.2007 13:18
nuti fie frica apara cernica

Hagi crezi ca nu stie ca lubin e puternica

vor mai face transferuri. cred ca vor mai veni 2 fundasi si un mijlocas

in plus il pastreaza pe bicfalvi-un jucator super - sa vedeti ce a facut ieri la meciu scoala.

Unde vedem?

zaglebielubin29.06.2007 13:19
AKM-4729.06.2007 13:40

fratilor, ala e stadion de CL??? moama pe langa ala astra e o bijuterie ... Da are 30,000 de locuri ...

fular-campionii

nivPOLAND29.06.2007 13:47

see u in bukareszt

niech wygra lepszy

zaglebie mistrzem Polski w sezonie 2007

SteauaToronto29.06.2007 13:51
see u in bukareszt

niech wygra lepszy

zaglebie mistrzem Polski w sezonie 2007

Curwa mach

MAD_KAT29.06.2007 13:53

Din cate imi dau eu seama au un stadion destul de incapator, suporteri patimasi, sunt campioni ai Poloniei => toate premisele pentru o dubla si mai ales pentru o deplasare dificila.Sa ne aducem aminte anul trecut cu Gorica ce dubla linistita am avut, cu o deplasare pe un stadion de 3000 de locuri...anul asta e alta mancare de peste, ce sa mai nu prea am fost norocosi....oricum la ce pretentii avem trebuie sa trecem de ei, dar vom transpira din greu sunt convins....Forza Steaua !

cosmin_20222229.06.2007 14:54

Dan Petrescu a fost in Polonia si cu siguranta stie multe lucruri despre echipa asta fantoma.Sunt sigur ca o sa impartaseasca cunostiintele si cu bunul sau prieten Hagi asa ca nu ar avea cu ce sa ne surprinda nici pe noi nici pe jucatori.Ne calificam in tur si in retur jucam cu Bicfalvi si Ochirosii ;)

cRiss4Steaua29.06.2007 15:11

ash dorii ca in meciu cu lubin ... sa fie stadionul plin si sa fie o atmosfera de neuitat ... o lectie polonezilor .. si la ei aksa ;) steagsimplu steagsimplu fular-campionii

«1234»