FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Thereau la Anderlecht

«123»
ULTRAS_8627.06.2007 22:45
Dragoste cu forta nu se poate

Si cand ai o femeie proasta care nu se adapteaza asta e

A da si cand Anderlecht inseamna varfu carierei drum bun

Thereu sunt sigur a fost "convins" sa vina numa pentru ca Steaua = rampa de lansare pacat ca Anderlecht nici nu se compara cu Steaua da asta e ....

BA BAIATULE TU SIGUR ESTI Jiji UNDERCOVER!!! DEGEABA CREZI CA NU NE DAM SEAMA INSA ESTI USOR DE DESCOPERIT LA CUM GANDESTI!!!

JDERUL28.06.2007 05:21

Pana la urma francezul nu este decat nu profesionist si nimic mai mult.Acum afirma ca Anderlecht este ceea ce si-a dorit,ca reprezinta varful carierei sale,.......chestii cu care sa intre pe sub pielea suporterilor.

Eu propun ssa-l lasam in pace sa se antreneze la ,,galactica" lui echipa.Oricum lui nu-i pasa.

cris28.06.2007 05:52

Pacat ca nu a mai ramas la Steaua , asta este , multumiri lui JJ . Mult succes la noua echipa si poate peste ceva vreme o sa te intorci la noi , desi sunt convins ca nu o sa mai vina niciodata in Romania . Steaua a pierdut mult prin plecarea lui Cyril , iar Anderlecht o sa il dea pe bani multi mai departe pentru ca are valoare. Nea JJ a reusit-o si pe asta , felicitari !!!

tavynho28.06.2007 15:54

Sa le fie rusine celor care l-au lasat sa plece,pentru ca eu cred ca ajunsese un jucator de baza pentru Steaua si era si un jucator de viitor.Putine declaratii dar destul de multe fapte!ALLEZ Thereau!

Pacat ca l-a lasat sa plece asa usor dar cred ca Jiji(ma scuzati ca ii scriu numele),a vrut sa plece deoarece a fost adus de MM(asa a facut si cu Elton).Cat despre comentariile rele la adresa lui Thereau,sa fim seriosi nu isi au rostul pentru ca a jucat spre foarte bine.ALLEZ Thereau!...

victor_ultras28.06.2007 16:48

Pacat ca a fost lasat sa plece! Dar probabil atmosfera ostila de la echipa l-a determinat sa plece la Anderlecht care nu cred ca se poate compara cu Steaua. Iar daca conducerea chiar si l-ar fi dorit la echipa, ar fi ramas si ar fi jucat.

Succes la Anderlecht! Tot respectul pentru. ce ai facut la Steaua!

Cu Steaua pana la moarte!

fularsteaua2

AxelIce29.06.2007 14:39

Elton nu era un jucator prost si mai ales ca a venit Hagi care totusi stia cum sa il faca un jucator f bun si pe care Steaua sa se bazeze ... si Thereau era un jucator bun ...

mario-m01.07.2007 19:25
Mai dal In ***** lui de terminat se vedea ca nu Joaca Steaua la ce'l mai Inalt Nivel Il comanda o femeie ce sa mai Domne el a vrut sa Plece si noi Suporterii nu Suportam asa jucatori care nu Iubesk Steaua Jucatori ca Neaga,Dica,Radoi,Nicolita,.Iacob si asa mai dep care Iubesk Steaua Cu adevarat si Lupta pentru a face Performanta pentru acest Club nu ca Thereau care e un mercenar nu alt ceva

Da frate ai dreptate a plecat unde i-au dat bani mai multi. A procedat ca o t****. Dala ma n'dracu o sa vada ca a facut un pas in napoi. Imi aduc aminte cum au jucat belgienii cu doi ani in urma in grupele LC unde au pirdut toate 6 meciuri si nu au marcat nici un gol. RATATI

«123»