FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Thereau la Anderlecht

«123»
fcsteaua.ro26.06.2007 15:42

Site-ul oficial al celor de la Anderlecht a anunțat oficial transferul stelistului Thereau la gruparea belgianã.

"Conducerea lui Anderlecht a ajuns la un acord cu Steaua București și cu Sporting Charleroi pentru a-l achiziționa pe Cyril Thereau. De asemenea, cei de la Anderlecht s-au înțeles și cu jucãtorul, care va semna un contract pe 4 ani. Dupã Trighuinho și Sebastien Bruzzese, Thereau este al treilea jucãtor care întãrește echipa campioanã a Belgiei", noteazã site-ul citat.

Olandezz26.06.2007 15:55

pacat

babalak_ful26.06.2007 15:56

Mai dal In ***** lui de terminat se vedea ca nu Joaca Steaua la ce'l mai Inalt Nivel Il comanda o femeie ce sa mai Domne el a vrut sa Plece si noi Suporterii nu Suportam asa jucatori care nu Iubesk Steaua Jucatori ca Neaga,Dica,Radoi,Nicolita,.Iacob si asa mai dep care Iubesk Steaua Cu adevarat si Lupta pentru a face Performanta pentru acest Club nu ca Thereau care e un mercenar nu alt ceva

vanfootball26.06.2007 16:03

Intai ia bacul la romana, domnu' babalak! Continuam discutia dupa.

ratonitza26.06.2007 16:12

foarte bine,pentru ca incepuse sa ma streseze!!! :angry::dry:

AdrianUltras2526.06.2007 16:21

asta e

oricum

mi-am schimbat parerea despre el

a plecat de la Steaua doar pentru ca l-a impins MM de la spate

anderlecht e cu mult sub Steaua

o sa vada el ca a facut un pas inapoi

un pas mare inapoi

o sa regrete

oricum

nu o sa mai gaseasca suporteri care sa fie alaturi de el cum am fost noi

o sa ii Para rau

s-a dus pentru bani si pentru ca a fost sfatuit prost

asta e

multumim pentru ce ai facut

spor in continuare

sper sa cadem cu anderlecht si sa ii aratam ca a facut o afacere foarte proasta

p.s.

imi pare rau ca m-am stresat atata ca el sa ramana la Steaua

daca el nu ne vrea

atunci nici eu nu il vreau

tipul chiar s-a zbatut ca sa plece de la echipa

l-a convins MM ca e bine sa plece si el a pus botul

e cam prost daca a facut asa mai ales ca Oli l-a adus la echipa nu MM

ma rog

e capitol inchis

p.s.

chiar nu e vina lui Gigi ca s-a intamplat acest lucru

e prima data cand nu e vina lui

e in totalitate vina lui MM

repet

nu are rost sa ne stresam si sa ne mai facem nervi daca jucatorul nu vroia sa mai stea la Steaua

si-a batut joc de noi

si-a batut joc de colegii lui de echipa si de antrenori

si-a batut joc de Steaua

nu inteleg de ce.nu intelege de ce s-a lasat influentat de MM in asa hal

dar eu cred ca e mult mai bine sa ai la echipa un jucator care sa puna suflet si sa vrea sa ajute echipa

decat pe unul care joaca doar pentru el(ca daca venea inapoi era clar ca asa s-ar fi comportat)

asta e

multumim Cyril

la revedere!

b0ggy_726.06.2007 16:31

Ciobanul s-a gandit doar sa`si scoate banii inapoi pe Elton si Andrey dar cand a luat 10 milioane euro in Champions League nu a cumparat nimic :|

zloty26.06.2007 16:51

Altzi bani care ii intra in buzunar lu Becali in loc sa fie bagatzi in echipa

alexblaja26.06.2007 17:29
p.s.

la revedere!

Cun nu e vina lui Jiji, care in prima faza a spus ca el nu are nevoie de straini la Steaua? Pe urma s-a razgandit si a zis ca nu se referea la Thereau, ca pe Thereau vrea sa-l pastreze...cum nu e vina lui Jiji? Ce garantie avea Thereau ca nu o sa pateasca ca Elton, Saban si altii pe care nu i-a vrut Jiji in teren, in timp ce Gigel zburda pe teren meci de meci? Cand ai un om valoros, obligatia ta ca patron este sa-l faci sa se simta bine la locul de munca....cum s-o fi simtit Thereau cand Jiji a zis ca el nu vrea straini in echipa, ca el vrea sa faca o echipa 100% romaneasca etc? Si asta nu a fost prima chestie de genul asta...mai tineti minte faza cu tunsoarea?

Oricum, toata faza cu "sa-l tinem pe Thereau" de dupa declaratia initiala a fost numai ca sa-i creasca pretul....

alpopa26.06.2007 17:31

Cum baietzi, nu shtitzi ca echipa se "autofinantzeaza" ?! Cat s-au scos pe transferuri atatzia s-au bagat la loc ! asa ca slabe shanse sa mai punem mana pe ceva, daca nu cumva mai vindem una bucata Radoi, Dica, Paraschiv...

Iar din banii de anul' trecut din CL, nu fitzi trishti, si-a facut palat "sfantul" Jiji Berbecali.

cristi_mold26.06.2007 17:41

Pacat ca a plecat. Am sperat pana in ultima clipa ca va ramane la Steaua. Dar asta este. A plecat, la o echipa mai mica, intr-un campionat mai slab. Insa Anderlecht merge an de an in Champions League( de cand i-au eliminat pe rapizi mi se pare ca nu a lipsit niciodata dar nici nu a luat vreun punct din grupe terminand pe locul 4 tot timpu).

Oricum este vina lui GB care a tot incercat in ultimele zile sa il vanda. Pai un jucator la valoarea lui Thereaua are pretul de 3 mil. Daca vroia sa il tina cu adevarat ii facea un nou contract, 350000 de euro pe an si clauza de reziliere de 15 mil Euro. Si atunci sigur ramanea la noi!

AmuntBoy26.06.2007 17:45

pai oierul incult a iesit bine ....

a dat un atacant cu 3M, a cumparat unul cu 100 mii si de 35 ani si de 1,60 cm si are acelasi numar de atacnti in lot

Suuuuper ... oier spurcat

dax4726.06.2007 17:50

berbecalul va cauta sa scape de orice jucator iubit de catre publicul ros-albastru. El se vrea singura iubire din Ghencea. Calca-l-ar trenul !

dr.adrian926.06.2007 18:11
p.s.

repet

nu are rost sa ne stresam si sa ne mai facem nervi daca jucatorul nu vroia sa mai stea la Steaua

si-a batut joc de noi

si-a batut joc de colegii lui de echipa si de antrenori

si-a batut joc de Steaua

nu inteleg de ce.nu intelege de ce s-a lasat influentat de MM in asa hal

dar eu cred ca e mult mai bine sa ai la echipa un jucator care sa puna suflet si sa vrea sa ajute echipa

decat pe unul care joaca doar pentru el(ca daca venea inapoi era clar ca asa s-ar fi comportat)

asta e

multumim Cyril

la revedere!

vom vedea noi pe cine mai aduc

Hagi ai inceput cu dreptu(tu esti stangaci)

tiai facuto cu mana ta

sa vina lesinatul ala de plesan care a avut numai un meci bun rom 5-1 germania in rest era la plimbare pe teren?

il dati pe bicfalvi Tudose si pintili la buzau cu care o sa castigati sigur

is curios cu cine va fii inlocuit Thereau si Elton

unde sunt cei 15 jucatorii promisi de Jiji?

unde sunt transferurile BOMBA ale lui a.Ilie?

toti care sunt acum la Steaua doresc binele Stelei si binele lor

nu va lasati pacaliti

sa dea Dumnezeu sa intrati in Cl si sa ajungeti in primavara departe si sa castigati macar campionatu.

EuroSTELIST26.06.2007 18:15

Stiti ceva, dragi "suporteri" care pana azi va dadeati cu capu' de pereti sa nu plece Thereau, si acum aruncati cu mizerii in el?

MI-E SCARBA DE VOI!

Eu unul vreau sa-i multumesc pentru ce-a facut pentru Steaua cat a jucat sub culorile noastre, pentru ca a facut-o cu SUFLET, nu uitati asta!

Merci beaucoup, Cyril, bonne chance a ta nouvelle equipe! Et pardonne-nous pour etre si ingrats!

predatorpulse726.06.2007 18:16

Era evident ca va pleca,de cand a zis Jiji ca nu mai are nevoie de straini si MM a plecat francezul doar la plecare s-a gandit,macar asta e clar. Oricat credem noi ca l-ar fi intors Jiji sau Hagi asta nu s-ar fi intamplat.

Dupa parerea mea,Cyril nu s-a gandit la plecare,cel putin nu imediata,cat era MM la Steaua,MM are destule defecte insa una dintre calitatile sale era ca tinea jucatorii aproape,se interesa de ei,lucru f important mai ales pentru jucatorii straini. Am vazut ca au aparut unii care il contesta pe om,de ce a plecat. Hai sa gandim putin cu capul si nu cu inima. Eu as fi vrut sa ramana la Steaua,insa datorita lucrurilor intamplate in ultimele 2 luni acest lucru era aproape imposibil,doar daca Thereau ar fi facut un compromis. Luati-o logic,el a mers la anderlecht,echipa cu care eu zic ca stam cel putin pe picior de egalitate. Ia analizati la rece avantajele si dezavantajele:

-Steaua: joci in campionatul romanesc plin de tiganii(gen eliminarea sa la Vaslui),nu stii limba romana,conducerea nu te mai sustine(cel putin asta a afirmat jijel timp de o luna si ceva),ai salariu bun,fanii te iubesc si poti juca in CL.

-Anderlecht:joci in Belgia,un campionat nu f puternic dar lipsit de tigania celui romanesc,comunicarea e mai usoara datorita limbii,esti mai aproape de cei iubiti belgia fiind aproape de franta,banuiesc ca va avea un salariu mai mare ca la Steaua daca s-au dat 3 milioane pe el si probabil fanii il vor iubi daca va juca bine. Plus ca si la anderlecht are o mare posibilitate de a juca in CL.

Daca as fi un jucator francez care a jucat intr-un campionat romanesc,a plecat omul care m-a adus la echipa si ar veni o oferta ca a celor de la anderlecht as prefera belgienii,pentru ca ofera 2 mari plusuri fata de Steaua de acum:apropierea de cei dragi si sustinerea conducerii neconditionate(nu ca Jiji,ba te vreau,ba nu te vreau). Dar multi dintre noi acum o vor da in romanescul "da-l in ma-sa ca nu ne mai vrea",de parca el are ceva cu suporterii Stelei,Thereau e un jucator profesionist,credeti ca el a apucat sa invete ceva de Steaua cat a stat aici,poate doar MM sa-i fi zis cate ceva cand a semnat. Jucatorii din ziua de azi iau in calcul toate avantajele si dezavantajele cand pleaca sau vin la o anumita echipa,conteaza f mult si renumele echipei insa doar daca iti asigura posibilitatea participarii in cupe europene si daca vei juca intr-un campionat puternic. Si sheffield united e o echipa de mare traditie in anglia,si totusi cati jucatori fug la aceasta echipa doar pentru renumele sau? Destul de putini.

Daca as fi rautacios as spune ca e pacat ca nu putem sa dam de anderlecht in turul 3,sa vedem care echipa e mai tare.

Iti urez numai bine Cyril,pacat ca n-ai stat mai mult,sa stii ca suporterii Stelei te-au sustinut.

Multumim Thereau!!!

FORZA Steaua

Intotdeauna superiori.

alextz26.06.2007 19:10

ca SA LE FACI LA ANALFABETI. PRINDE UN JUCATOR DE VALOARE,IL DA REPEDE

daniel_mititelu26.06.2007 19:17

Iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi si iti uram Thereau multa bafta acolo unde joci!

Ilie unde sunt transferurile de 5 stele?Gica ai un lot valoros asa cum ai zis tu dar cu acest lot nu ataci tu CL fii sigur!Deocamdata astept astept in fiecare zi astept un transfer de 5 stele ..............

DanStan26.06.2007 19:19

Cati jucatori romani nu s-au plans de-a lungul timpului ca au probleme la echipele din strainatate pentru ca antrenorul/conducatorii echipei respective nu agreeaza strainii ?

Thereau a fost un domn. Cand a plecat MM Thereau a declarat in presa ca vrea sa ramana la Steaua. Adica ne-a informat clar ca nu vrea sa-l urmeze pe MM. Iar Jiji ce-a facut ? A declarat ca n-are nevoie de straini. Pentru Thereau asta a fost o mare palma. Si in loc sa reactioneze 'romaneste' - isterii, declaratii tembele in presa, opinii defaimatoare la adresa Stelei si a romanilor - si-a facut bagajele, a bagat textul cu imposibilitatea de a se adapta si a plecat. A fost un mare domn. Altul umplea presa franceza/belgiana de injuraturi. El nu a facut-o. A demonstrat ca ne respecta. Si pentru asta ar trebui sa il respectam si noi.

daniel_mititelu26.06.2007 19:19
Cum baietzi, nu shtitzi ca echipa se "autofinantzeaza" ?! Cat s-au scos pe transferuri atatzia s-au bagat la loc ! asa ca slabe shanse sa mai punem mana pe ceva, daca nu cumva mai vindem una bucata Radoi, Dica, Paraschiv...

Iar din banii de anul' trecut din CL, nu fitzi trishti, si-a facut palat "sfantul" Jiji Berbecali.

aici ai dreptate iar la o pauza mai zice Gigi ca face stadion ca cumpara avion asa praf in ochi iar real nu cred ca baga acum ceva bani, ne autofinansam!

m1Tz0r26.06.2007 20:06

TE VOM IUBI MEREU !!! TOUJOUR EN NOTRE COEURS !!

cristi_kidboy26.06.2007 20:23
vom vedea noi pe cine mai aduc dobitocii astia

Hagi ai inceput cu dreptu(tu esti stangaci)

tiai facuto cu mana ta

sa vina lesinatul ala de plesan care a avut numai un meci bun rom 5-1 germania in rest era la plimbare pe teren

il dati pe bicfalvi Tudose si pintili la buzau cu care o sa castigati sigur

is curios cu cine va fii inlocuit Thereau si Elton

unde sunt cei 15 jucatorii promisi de Jiji?

unde sunt transferurile BOMBA ale lui a.Ilie?

toti care sunt acum la Steaua nu doresc binele Stelei ci binele lor

demagogilor pe cine vreti sa pacaliti

sa dea Dumnezeu sa intrati in Cl si sa ajungeti in primavara departe si sa castigati macar campionatu. ca beliti pl

bai [...], u vezi ce scrii acolo. Cei care nu sunt stelisti adevarati ci doar se cred ar trebui sa nu fie lasati sa comenteze aiurea !!!!! [...] esti bah

Editat de moderatori!

Syby26.06.2007 20:28

Doamne nu imi vine sa cred il da pe Thereau si vrea sal ia pe plesan sau mardare o sa ne facem de ras cu echipa asta care o face ciobanu

tiger2126.06.2007 20:52

Elton

L-au gonit la arabi doar,doar o intra cu,capul in nisip ca strutii.De ce nu l-a vandut ciobanul in tara sau prin Europa?La primul meci impotriva Stelei acel meci ar fi fost unul Elton-Becali 7-0 iar publicul STELIST l-ar fi aplaudat pe Elton.Cyril este tot o victima.

ariell26.06.2007 20:56

Ok - ca a plecat, a plecat, din pacate asta este situatia, ma apuca jalea insa cand ma uit cu ce am ramas, singura speranta pe care o mai am este sa isi revina la forma din campionatul trecut Victoras Iacob, ca daca nu e cam tragic, mai ales ca nu prea sunt sanse sa mai vina vreun atacant de soi .

Cand ma gandesc la Iacob o fac in ideea ca ar suplini macar prin inaltime si incisivitate cat de cat pe Thereau, dar cam atat, nu are nici tehnica nici viteza si nici viziunea de joc a francezului.

«123»