FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Thereau la Anderlecht

«123»
AdrianUltras2526.06.2007 21:04
Cun nu e vina lui Jiji, care in prima faza a spus ca el nu are nevoie de straini la Steaua? Pe urma s-a razgandit si a zis ca nu se referea la Thereau, ca pe Thereau vrea sa-l pastreze...cum nu e vina lui Jiji? Ce garantie avea Thereau ca nu o sa pateasca ca Elton, Saban si altii pe care nu i-a vrut Jiji in teren, in timp ce Gigel zburda pe teren meci de meci? Cand ai un om valoros, obligatia ta ca patron este sa-l faci sa se simta bine la locul de munca....cum s-o fi simtit Thereau cand Jiji a zis ca el nu vrea straini in echipa, ca el vrea sa faca o echipa 100% romaneasca etc? Si asta nu a fost prima chestie de genul asta...mai tineti minte faza cu tunsoarea?

Oricum, toata faza cu "sa-l tinem pe Thereau" de dupa declaratia initiala a fost numai ca sa-i creasca pretul....

da

ai dreptate partial

la inceput ciobanul a declarat ca nu il intereseaza

dar chiar cred ca a realizat in cele din urma ca vb prostii si ca jucatorul e intr'adevar valoros

oricum

eu tot nu inteleg de ce era Thereau asa de obsedat de plecare

Jiji a afirmat ca il doreste si ca e chiar singurul strain pe care il doreste(din cei care erau atunci pentru ca intre timp a apaurt Emeghara)

nu nu

chiar nu a fost vina patronului aici

aici a fost in totalitate vina lui MM

el i-a bagat lui Thereau in cap ca trebuie sa plece

si inca ceva

ma intrebai ce garantie avea Thereau ca nu va pati ca Elton

garantia era valoarea lui

Elton avea doar un minus indreptul lui:inaltimea

Thereau nu avea nici unul

si inca nu are

trebuia sa ramana la echipa si sa joace cum a jucat si pana acum

ca daca o facea nu cred ca ar fi indraznit Gigel sa zica ceva

nu imi place Becali

dar nu e vina lui

acea declaratie cum ca nu doreste straini nu cred ca il includea si pe Thereau

dar din pacate oierul nu a gandit cand a vorbit

si sincer, acum cred ca ii pare rau ca l-a dat

pentru ca daca stam sa ne gandim un atacant ca Thereau iti poate garanta participarea in CL

ori acea simpla participare in grupe(si sezonul acesta dar si cel care vine.pentru ca Thereau e clar cel mai bun atacant din Romania.mai bine zis era) valoreaza mult mai mult de 3 mil euro

iar Becali desi nu stie sa vb si se poarta ca un salbatic e totusi un afacerist foarte foarte bun!

Stiti ceva, dragi "suporteri" care pana azi va dadeati cu capu' de pereti sa nu plece Thereau, si acum aruncati cu mizerii in el?

MI-E SCARBA DE VOI!

Eu unul vreau sa-i multumesc pentru ce-a facut pentru Steaua cat a jucat sub culorile noastre, pentru ca a facut-o cu SUFLET, nu uitati asta!

Merci beaucoup, Cyril, bonne chance a ta nouvelle equipe! Et pardonne-nous pour etre si ingrats!

crede-ma

regret foarte mult faptul ca a plecat Thereau

e unul din cei mai buni atacanti care au calcat vreodata prin Ghencea

cel mai bun din ultimii 10 ani

nu am aruncat cu nici o mizerie in el

dar adevarul e ca nu e normal ca Cyril sa se poarte asa cum s-a purtat

eu cred ca noi meritam ceva mai mult

a fost unul din cei mai iubiti fotbalisti

a fost unul din fotbalistii pentru care noi suporterii am inceput razboiul cu Becali

a fost sustinut tot timpul!

eu nu cred ca a plecat pentru ca nu s-a adaptat

stiu ca nu a plecat pentru ca nu s-a adaptat

a plecat datorita lui MM(si despre el mi-am schimbat parerea)

ganditi-va numai

Thereau a plecat in Belgia la recuperare

a declarat pe aeroport caii place in Romania si ca mai vrea un sezon la Steaua

a venit din belgia

ziaristii i-au zis de razboiul Gigi-MM

si ca Gigi vrea sa scape de straini

Thereau a declarat ca el vrea sa ramana in Ghencea si sez care vine

si ca ii place in Romania

dar a 2a zi a aparut la TV

si declara ca vrea sa plece

pentru ca nu s-a adpatat

ciudat

imediat dupa acea declaratie

MM aparea cu impresarul lui Thereau la Gigi la palat

sa discute plecarea lui

ce legatura avea MM cu impresarul jucatorului?

ca doar MM nu mai era manager

aici e buba

multumim MM pentru ce ai facut la Steaua

dar acesta ultima actiune a demonstrat faptul ca nu prea ai caracter

multumim Cyril pentru ce ai facut pe Steaua

dar noi vrem la echipa jucatori care sa si iubeasca acest club si pe noi

daca tu simti ca nu poti atunci ca probabil e mai bine pentru tine altundeva

mult succes la Andrelecht

sper sa ne intalnim in CL si sa iti demonstram ce alegere proasta ai facut!

anderlecht e infinit mai slaba ca Steaua!

puricele26.06.2007 21:47

Dreptate ai

cristi_kidboy26.06.2007 21:56

tari sunteti mah....aruncati in Steaua cu o gramada de moloz ,ziceti ca e echipa altora (ziceti ca e Dinamo) ce naiba frate, fiti alaturi de echipa ca d-aia sunteti suporteri. Si gura mai mica !!! asteptati si voi cateva meciuri ca si mine.. apoi mai vb !!!! fularsteaua2

Forza Steaua !!! fularsteau2

the_ace26.06.2007 22:42

pacat........Thereau era exact plusul care ne trebuia in atac....poate Iacob ca pare sa isi fi revenit.....nu ne ramane sa vedem cateva meciuri....aaaaaa....si era sa uit......ciobane majoritatea vor fac e pace cu tine dak o sa mergem bine DAR nu uita ca vom ramane cativa pentru care e de neuitat ce ai facut(fularul spurcatilor Elton etc.) si vei fi huiduit meci de meci pana vei pleca......si vei pleca fiindca Steaua e a noastra S.R.F.(Steaua'S REAL FANATIKS)

mai bine golan decat TRADATOR

mai bine huligan decat DICTATOR

mai bine hot decat CRAPIDIST

mai bine MORT DECAT DINAMOVIST

DISPRET TOTAL PENTRU SUPORTERUL OKZIONAL

fular-campionii

onlySteaua27.06.2007 05:22

Thereau a plecat pentru ca absolut nimeni din conducere nu l-a mai vrut in Ghencea. era foarte iubit de public si in plus a fost una din achizitiile de marca ale lui MM (fapt ce deranjeaza enorm). s-a facut ceva pentru a-l impiedeca sa plece?

da, a spus ca nu mai vrea sa joace in Romania, dar sa nu uitam ca "i-au fost create" toate conditiile pentru a afirma lucrul asta.

macar de ar fi transferati ceva jucatori. dar jucatori, nu plesani.

macar de nu am mai fi mintiti!

problema-i ca mult prea usor se trece peste toate mizeriile astea.

JDERUL27.06.2007 06:42

Thereau a plecat pentru ca i s-au oferit conditzii mai bune.Salariu mai mare ,mai aproape de,,casa". In plus in Belgia se vorbeste curent franceza.Sa nu uitam ca el nu a invatzat lb.romana cat a stat la noi.A dat dovada de profesionalism,si-a facut treaba,dar atat.Atata timp cat altzii platesc mai bine iubirile se schimba.

FlasHUL27.06.2007 06:45
Stiti ceva, dragi "suporteri" care pana azi va dadeati cu capu' de pereti sa nu plece Thereau, si acum aruncati cu mizerii in el?

MI-E SCARBA DE VOI!

Eu unul vreau sa-i multumesc pentru ce-a facut pentru Steaua cat a jucat sub culorile noastre, pentru ca a facut-o cu SUFLET, nu uitati asta!

Merci beaucoup, Cyril, bonne chance a ta nouvelle equipe! Et pardonne-nous pour etre si ingrats!

Bine ma. Multumestei tu acolo si lasa-ne. Ai mai mult de 14 ani?

ariven2127.06.2007 07:52

Bafta THerea!!!

axl2327.06.2007 08:49

Regret mult ca Thereau a plecat, il voi tine minte ca pe un atacant excelent si ca pe un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Sper doar sa nu-l regrete si Steaua, pe la meciuri.

forever_STEAUA27.06.2007 09:00
aici a fost in totalitate vina lui MM

el i-a bagat lui Thereau in cap ca trebuie sa plece

Esti obsedat frate...

acea declaratie cum ca nu doreste straini nu cred ca il includea si pe Thereau

A spus el ca nu doreste straini inafara de Thereau? Nu. A afirmat ca vrea sa faca o echipa numai din romani. Deci pentru Thereau a devenit clar cum sta treaba pe aici.

si sincer, acum cred ca ii pare rau ca l-a dat

I-au intrat 2 mil euro in buzunar. Cum sa ii Para rau?!

nu am aruncat cu nici o mizerie in el

dar adevarul e ca nu e normal ca Cyril sa se poarte asa cum s-a purtat

eu cred ca noi meritam ceva mai mult

Si el ce trebuia sa faca? Sa ramana la Steaua doar ca sa fie bataia de joc a lui Jiji?

eu nu cred ca a plecat pentru ca nu s-a adaptat

stiu ca nu a plecat pentru ca nu s-a adaptat

Detaliaza. E usor de zis "eu stiu sigur"...

La fel pot sa zic: "eu stiu sigur ca nu a plecat din cauza lui MM"

Thereau a plecat in Belgia la recuperare

a declarat pe aeroport caii place in Romania si ca mai vrea un sezon la Steaua

a venit din belgia

ziaristii i-au zis de razboiul Gigi-MM

si ca Gigi vrea sa scape de straini

Thereau a declarat ca el vrea sa ramana in Ghencea si sez care vine

si ca ii place in Romania

dar a 2a zi a aparut la TV

si declara ca vrea sa plece

pentru ca nu s-a adpatat

ciudat

imediat dupa acea declaratie

MM aparea cu impresarul lui Thereau la Gigi la palat

sa discute plecarea lui

Esti prost informat: MM nu a fost la palat impreuna cu impresarii lui Cyril. Doar a sunat pentru a anunta ca acestia vor veni sa discute situatia lui Thereau.

ce legatura avea MM cu impresarul jucatorului?

ca doar MM nu mai era manager

aici e buba

Din moment ce MM s-a ocupat de transferul lui Cyril, impresarii acestuia l-au contactat pe el pentru a-i pune in legatura cu conducerea Stelei

Eu cred ca altundeva e buba dar prefer sa ma opresc aici.

ariell27.06.2007 09:15

Jucatorii mari vin si pleaca de la cluburi din varii motive, e normal sa fie asa, apare plafonarea, o oferta financiara mai buna etc, problema este ca la noi spre deosebire de cluburile cu pretentii lasam jucatorii buni sa plece fara a ne omori prea tare sa le aducem inlocuitori pe masura.

L-am dat pe Ogararu, l-am dat pe Thereau - motivele plecarii sunt de acum istorie, trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca nu mai este al nostru - problema care este de actualitate este cine le va suplini locul celor care pleaca.

Se pare ca din experienta Ogararu nu am invatat nimic, si desi numeric stam bine la capitolul atacanti cred ca vom avea probleme fara un jucator de talia lui Thereau, sper sa ma insel dar ne va fi greu...

Stelisimul27.06.2007 09:24

Elton - mai iubit decat Mirel?

Cyril - posibil pretendent la rolul de idol?

Oare au stat la baza aceste aspecte v.a.v. de trasferurile facute?

Astept pareri!

Tav27.06.2007 09:54
Bine ma. Multumestei tu acolo si lasa-ne. Ai mai mult de 14 ani?

Da ce trebuie sa ai o anumita varsta sa fii suporter?

armin27.06.2007 10:06

Nu stiu cine e vinovat, pacat ca a plecat. Dupa parerea mea, mai bine pleca Iacob. Dar, asta e.

Eu sper ca Neaga sa joace bine, impreuna cu Dica si Badea.

Doamne ajuta!

Stelystull27.06.2007 12:09

Pacat . Am pierdut un atacant de mare valoare .Bkl ne-a dovedit din nou ca nu prea il duce capu'. Elton si Thereau 2 jucatori de mare valoare pe care i-am pierdut doar din prostia lui BKL si orgoliul lui prostesc. :(

Zapo627.06.2007 12:13

imi pare rau ca a plecat, era unu dintre cei mai buni atacanti ai Stelei, dak nu cel mai bun, pe deoparte imi pare bine fiind ca a ajuns undeva bine, la o echipa mare, cea mai titrata echipa din Belgia, sper sa-i mearga bine fiindca stie cu obiectul muncii..... succes, Thereau !!!! Mai rar ca el.

tea_steaua4ever27.06.2007 13:00

Regret ca a plecat Thereau...dar cu conducerea de la Steaua....totul este posibil...este posibil ca jucatorii de valoare ai Stelei sa plece....si ii inteleg....

Thereau de ce sa mai ramana la Steaua...sa fie bataia de joc a lu' Becali? cred ca nimanui nu i-ar conveni acest lucru....

A luat foarte mult pe Cyril...cui sa-i Para rau daca au intrat atatia bani ? ce conteaza pentru Becali un fotbalist de valoare....mai mult conteaza banii...asta e...ne resemnam..

Elton...care era foarte apreciat in Ghencea....Becali il facea in toate felurile...si...a scapat si de el...acum cu Cyril....care mai urmeaza oare?...

Cu Hagi antrenor sper sa ramana la Steaua doar acei jucatori care merita si care au valoare....

steauacri27.06.2007 13:29

Thereau iti urez succes acolo unde te pleci!!! Thereau pentru noi vei ramane acelasii atancant extraordinar care a fost mereu cat se poate de devotat si atasat pentru echipa. Thereau vei ramane in inimile noastra ca un adevarat profesionist. Gigi ai mai facut o greseala imensa ,pe care o vei plati scump.......FORZA Steaua...........Gigi pleaca din Ghencea

bogdan_b27.06.2007 15:05

Bine ca a plecat ca deja m-i se facuse greata de declaratiile acestui francez, incepuse sa prinda aripi prin presa . Bai Bai, Thereau si ia-ti si tarfa cu tine!

CebaLaur27.06.2007 15:54

a dat 3 declaratii de cand e la Steaua,restul sunt inventii

w3bmaster27.06.2007 16:37

Dragoste cu forta nu se poate

Si cand ai o femeie proasta care nu se adapteaza asta e

A da si cand Anderlecht inseamna varfu carierei drum bun

Thereu sunt sigur a fost "convins" sa vina numa pentru ca Steaua = rampa de lansare pacat ca Anderlecht nici nu se compara cu Steaua da asta e ....

valdrag27.06.2007 19:59
Elton - mai iubit decat Mirel?

Cyril - posibil pretendent la rolul de idol?

Oare au stat la baza aceste aspecte v.a.v. de trasferurile facute?

Astept pareri!

Nu frate ! La baza a stat un creier de cioban. Dai 2 jucatori buni si iei din astia caliti in lupta impotriva retrogradarii. (vazut pintilii, Gurita and stuff.) Mai mult ma enervat marile transferuri de 5 mil de euro pe argentinieni sau martieni.

godmode27.06.2007 20:54

imi pare rau ca Thereau a plkt ! :(( asta e ... dar un singur lucru nu inteleg in cazul Elton !!! era un fotbalist fff tehnic, facea spectacol, dar avea totusi acel dezavantaj... mult prea mic! Mie unu mi'a plkt chiar din primul meci, atunci cand a dat gol cu Arges !!! sa revin la intrebarea mea : DE CE NU SA INTERESAT NICI O ECHIPA MAI TITRATA DIN EUROPA SAU DIN BRAZILIA DE EL PENTRU UN EVENTUAL TRANSFER, SI A AJUNS LA O ECHIPA DE LA ARABI, CU TOATE CA BEKALI NU CEREA O AVERE PE EL ;) ASTA NU INTELEG !!!

onlySteaua27.06.2007 21:49
Bine ca a plecat ca deja m-i se facuse greata de declaratiile acestui francez, incepuse sa prinda aripi prin presa . Bai Bai, Thereau si ia-ti si tarfa cu tine!

ce declaratii? a spus macar un singur lucru rau de Steaua?

scarba ar trebui sa-ti fie de toti cei ce au inchis ochii la plecarea sa.

dolbys200127.06.2007 22:31

Ce tot bociti atata frate dupa Elton, si mie imi placea de el (la un moment dat mi-a fost tare mila de el, de ce ii facea Jiji, care se da credincios), dar nu era pentru Steaua, era prea firav, cadea la prima atingere sa fim seriosi, ce dreaq, cat despre Thereau, ce sa zic, daca gagica-sa nu agreea Bucurestiul - deh, cioare, ciorditori, nu stia nici romana, asta e, a plecat baiatul ce vroiati sa faca? Era si in dizgratia lui Jiji oricum, asa ca oricum nu mai vedea echipa, sa auzim de bine, salve!

«123»