Nu stiu de ce avem pretenti de la o javra ordinara si uni din mari fotbalisti care sunt tinuti la nationala pe ochi frumosi (ochii frumosi ai fratilor becalii)
Nu stiu de ce avem pretenti de la o javra ordinara si uni din mari fotbalisti care sunt tinuti la nationala pe ochi frumosi (ochii frumosi ai fratilor becalii)
Ar trebuie sa subliniezi asta: Gabi Tamas, jucator al Nationalei Romaniei deci jucator de Nationala....aaa... da, de la caini din groapa vine.pai nu art rebui sa ne mire faptul acesta.
UN TARAN JEGOS !
Daca meciul Romania olanda se va disputa in Ghencea mai bine pentru el sa nu intre pe gazon ca e spre binele Romaniei. Il credeam un baiat cu capul pe umeri dar e doar o jigodie de jucator care se pierde in defensiva.
[...]
Scuzele iti sunt acceptate, nu si injuraturile.
Of Doamne si cand il vad pe Piturca, ca il tot lauda si ii tine pe banca pe Ghionea si Goian (atunci cand au fost amandoi apti de joc) mor. Pai avem atatia fotbalisti de valoare si noi il bagam langa Chivu pe expiratul asta??? Dar se stie ca Piti face selectia pe interes.
Tamas, javra, stiam ca esti o persoana cu un caracter infect, dar totusi, nu trebuia sa spui in gura mare .... ca nu toti te cunosc CU ADEVARAT.
FORZA Steaua !!! steag2
il stiu pe Tamas...Am jucat impreuna la juniorii fostului club ,,Tractoru Brasov"-era si ramane o mare panarama care datorita lui ,,taticu"seful politiei pe poiana Brasov a ramas in lotul tractoristilor.Paul Enache il mai injura cate o data dar probabil ca taticu il scotea pe acesta din urma din cine stie ce greseli de circulatie....sau cine stie de ce fel....Nu m-a impresionat cu nimic si sincer am ramas masca tot colegii cand am auzit ca pleaca la Dinamo.sau intai cand a dat probe intaia oara la Galata..Fite de mare fotbalist.........Tebuie sa recunoastem ca stie ceva dar nu-i cu nimic mai bun decat .....Goian.A avut sansa si a stiut sa profite......Eu nu am nimic cu el......dar fitele din cursele prin poiana bv din iarna trecutacu bmw ce-l nou, ma fac sa-l ignor......E Tamas..si atat......un nume......cu un renume atat de mic.........
Nu stiu de ce ,dar imi place rau ultima fraza,in fine sper sa nu se intalneasca cu mine ,ca pateste identic cu ceea ce a patit dINU cand a venit la amanta lui din cartierul Panduri,[buna rau aia,catea ,inainte era fund,,,,va cartierului,acu vine asta si o ia lighian
))]
Tamas=multimea vida
zero barat;e nul;e o jigodie;poate pana la urma il calca masina pe el;siii nici ca fotbalist nu e mare lucru de capu` lui - noroc cu pitii si cu selectionarile sale dubioase !!!!!!nu merita nici o atentie
steagsimplu
vezi sa nu te calce pr tine si pe tot nemu tau de prosti !!!!!!!!
faza e ca...a fost intrebat daca vine Ghencea si el , mare om, cult ,a dat replica....o panarama de om...
Un tembel... trebuie ignorat. Daca n-ar manca rahat pe la TV n-ar mai auzi nimeni nimic de el. ![]()
Nu are rost sa luam in seama un jucator fara istorie. Pe unde a trecut nu a lasat nimic in urma, nimic bun, e un jucator de nimic, un jucator varza, e dinamovist. Eu pot doar atat sa-i urez, mult succes in B iar daca va poposi pe stadionul Ghencea va vai si amar de el. Forta Steaua
Cu tot respectul dar acest articol chiar nu isi are rostul.
Suntem pe un forum al Stelei si nu inteleg de ce trebuie sa bagam in seama toate nulitatile. A zis ce a zis. E prost, atat il duce pe el capul asta e.
Dar sa ii dedicam un articol - nu mi se ok.
Numai bine.
Mai Tamas, daca asa stau lucrurile si-ai scos asemenea dejectii din creierul ala al tau, mic cat o nuca ce se ascunde prin cutia craniana, iti ur(in)am si noi sa ai parte de cat mai multe clipe petrecute prin spitale, urmare a accidentarilor, asta asa ca sa vezi cum se sufera si sa nu-i doresti nimanui moartea, secatura ordinara...
O javra proasta al carui singur neuron a fost afectat de canicula si a luat-o razna!Un caracter infect si un frustrat ca si ceilalti puricosi din groapa!!!!
Mars potaie!!!!
Cred ca am irosit destul timp exprimandu-ne indignarea vizavi de spusele acestui individ.Chiar nu merita.Oricum,datorita educatziei dobandite ,el nu poate face deosebirea intre a jigni si a fi dragutz. Din respect pentru omenire,parintzii sai ar trebui sa-si faca ,,mea culpa"si sa se sinucida pentru ca au dat societatzii un asemenea rebut.
Chiar nu merita sa ne pierdem vremea cu el.Sa-l lasam in nimicnicia lui pentru ca el traieste o imensa drama si anume ,,NU STIE LA CE FOLOSESTE CREERUL".
Este drama lui,golgota lui si nu-l poate nimeni ajuta.
Ce poate fi mai trist decat sa nu potzi face dovada existentzei tale ?
Tamas,eu exist pentru ca gandesc !
Jderul are dreptate> Dar totusi...DA-TE-N ***** MATII DE NIMIC, tamas! steagcruce2 fularsteau2 :biggrin:
esti o MIZERIE.. tamas esti o MIZERIE.. !!
ce va mira ma?e caine asa sunt toti,nu-i nimic ca o sa ajunga si el ca haldan :biggrin:
am special sa spun niste urari foarte frumoase cum numa io stiu pentru Gabi tamas: apai dumnezo sa-si rupa p**a in maicutza ta de cu*va penala ce ii,ca nu o putut sa stea blanda,o fost musai sa merga sa se f*ta cu oarecinesi sa te avorteze pe tine ,rahat nenorocit ce esti.Nu iti doresc decat sa iti culegi pruncii de sub rotile trenului da in asa fel in cat atunci cand ii duce la morga sa le trebuiasca la doctorii aceia minim trei ceaSURI PANA LE IMBINA SI COMBINA TRUPURILE LOR INAPOI,DUMNEZO SA-SI RUPA P**A IN ELE,apoi uste-ti dumnezo mainile ca pe o camasa neagra vara la 40 de grade pe sarma,in rest numa cancer la intestinu gros sa ai si asa de ai lua-o in fund de sa-ti puste si paraie rozeta asa cum bagi brisca in lebenitza vara fu*ute in gura,amin!!!!!!
am special sa spun niste urari foarte frumoase cum numa io stiu pentru Gabi tamas: apai dumnezo sa-si rupa p**a in maicutza ta de cu*va penala ce ii,ca nu o putut sa stea blanda,o fost musai sa merga sa se f*ta cu oarecinesi sa te avorteze pe tine ,rahat nenorocit ce esti.Nu iti doresc decat sa iti culegi pruncii de sub rotile trenului da in asa fel in cat atunci cand ii duce la morga sa le trebuiasca la doctorii aceia minim trei ceaSURI PANA LE IMBINA SI COMBINA TRUPURILE LOR INAPOI,DUMNEZO SA-SI RUPA P**A IN ELE,apoi uste-ti dumnezo mainile ca pe o camasa neagra vara la 40 de grade pe sarma,in rest numa cancer la intestinu gros sa ai si asa de ai lua-o in fund de sa-ti puste si paraie rozeta asa cum bagi brisca in lebenitza vara fu*ute in gura,amin!!!!!!
bai mihai_20 ai ce injuraturi si blesteme ai in tine,bine ca nu faci voodoo:)))))
imi pare rau sa o spun dar asta merita si imi doresc din toata inima sa ii se intamle
No Comment! nu mai am ce sa mai zic...ia-ti urat voi destule:))