FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O jigodie!

«123»
fcsteaua.ro21.06.2007 08:34

"De v-ar calca masina pe toti..." - Gabi Tamas, jucator al Nationalei Romaniei, catre un grup de suporteri stelisti

Ce ar mai fi de comentat pe marginea dejectiei verbale, ce s-a vrut a fi profetica, enuntata de fotbalistul mentionat in citatul de mai sus, culmea!, chiar in fata camerelor de luat vederi ale televiziunilor, venite puhoi sa intervieze un "mare" fotbalist, proaspat retrogradat cu Celta Vigo in Segunda spaniola si aruncat ca pe o masea stricata de Spartak Moscova? Tupeu, aroganta, inconstienta, jigodism? Probabil cate putin din toate.

Gabi Tamas, o panarama cu aere de mare fotbalist si beizadea de colonel, sef al IJP Brasov, nu se afla insa la prima isprava de acest gen. Lipsa performantelor in plan sportiv l-a facut sa se remarce, in anii anteriori, printr-o suita de incaierari in discotecile brasovene sau prin reprize bahice profunde in cantonamentele colegilor intr-ale jigodismului din Stefan cel Mare. Acum, cu creierul incins de perspectivele sumbre ce i se ivesc la orizont, isi da din nou in petic, lansand in eter o porcarie de care doar cei din haita din care face parte ar mai fi in stare. Realizand probabil ca are mari sanse de a fi refuzat din nou de rusi si de a continua in divizia a doua spaniola cu Celta, ipochimenul se gudura pe langa cei care schelalaie la luna, in speranta ca poate, poate, isi va gasi din nou un culcus caldut in fosta groapa de gunoi a capitalei.

Oricum, Gabi, ca sa incheiem, ca si-asa am pierdut cam mult timp cu tine...tinem sa iti multumim pentru "urarile" pe care ni le-ai facut si te asiguram ca vom fi foarte atenti atunci cand vom traversa strada. Dar nu uita ca, pana sa ne calce pe noi vreo masina, s-ar putea sa-ti rupi tu niste picioare pe terenul de joc (in caz ca nu freci banca de rezerve!), sau, mai rau, sa-ti rupem noi capul, jigodie ordinara!

In Romania suntem noi, NUMAI NOI!

Forza Steaua!

Alex Piece

axl2321.06.2007 08:37

Mult timp si spatiu folosit pentru a-i raspunde unuia care nu merita.

"Intotdeauna Superiori!"

"sa-ti rupem noi capul, jigodie ordinara! "

Contradictie in afirmatii.

bumbum21.06.2007 08:45

"De v-ar calca masina pe toti..." – Gabi Tamas, jucator al Nationalei Romaniei - momentan retrogradat in Liga secunda spaniola dupa un sezon "excelent" ba la o echipa ba la alta.....catre un grup de suporteri stelisti campioni ai Romaniei aproape de atatea ori cat varsta lui de jigodie obdeloasa si tebecista !.............in loc sa'si aprcieze valoarea.......

rockist21.06.2007 08:45

"sa-ti rupem noi capul, jigodie ordinara! " e bineee de tot raspunsul asta , serios ! ..si daca si Tamas are mentalitate de nationala ...atunci nu mai e nimika de spus . Ghionea e de 3 ori mai bun ca el ! ..cel putzin are un gol dat in CL , caine imputzit si refuzat de toti ex-sovieticii !!!

^SnoWmaN^21.06.2007 08:56

un articol care nu isi are rostul. nu cred ca ar trebui sa ii onoram cu cate un articol pe toti cei care ne injura...

"semper superiores"-deci nu ne intereseaza cum ne trateaza si injura toti incultii. el s-a facut singur de rahat mai ales ca a spus asta in fata camerelor de filmat.

inca o data...un articol fara rost. iar acea amenintare din final:"sa-ti rupem noi capul, jigodie ordinara!" ma face sa ma gandesc(fara suparare Alex) cu cat esti tu mai destept decat tamas daca vorbesti asa?

_shark87_21.06.2007 08:57

i sa urcat la cap de cand face pereche cu Chivu la nationala

dar cred ca baiatu nu sia dat seama ca nu e nici 10% la valoare lui Chivu'

plus de asta Ghionea si Goian sunt mult mai buni ca el si la Steaua na-r avea loc niciodata

MEREU SUPERIORI

Editat de moderatori!

AmuntBoy21.06.2007 09:08

a pus-o taranul de tamas la meciul cu turcia de la Bucuresti

Dani200521.06.2007 09:17

Si dupa aceea se intreaba fotbalistii de la alte echipe in afara Stelei de ce sunt injurati atunci cand joaca in Ghencea cu echipa nationala...uite de ce,ca vine un distrus si face o declaratie ca asta :-x

raul stelistu21.06.2007 09:22

Un rahat spalat ii tamas asta........pui de garcea refuza si de gunoierii capitalei(Dinamo)ce ar mai fi de spus........nimik pentru ca jegu' asta nu merita nici macar atentie

FORZA Steaua fular-campionii

vlad7521.06.2007 09:33

Alex uite cate pasiuni ai reusit sa starnesti! Articolul tau instiga unii useri la violenta verbala,cel putin unii dintre ei.Pacat

cristian8621.06.2007 10:25

O parere...

Cred ca ar fi mult mai indicat ca in loc de articole despre non valori si despre mizerii de fotbalisti , sa fie postate pe acest site articole despre meciuri memorabile ale Stelei de la infiintarea ei pana la momentul de maxim - Sevilla 7 Mai 1986 - (eventual din fiecare deceniu, daca nu se poate merge pana la nivel de sezon), meciuri care au definit Steaua si suporterii ei. Sunt sigur ca ar fi mult mai util sa ne imbogatim cultura ros-albastra decat sa ne pierdem timpul cu tot felul de specimene grotesti si grobiane.

daniel_mititelu21.06.2007 10:26

acum domnule Sandu intelegi de ce publicul de pe Ghencea e asa rece cu super vedetele tale?cind tu declari ca nu ai nevoie de Steaua cind vine un jucator ca tamas care s-a nascut vedeta si o sa moara speranta (calcat de o masina) si zice ce zice ca sa auda toti.voi dupa asta aveti pretentia sa va incurajam?tu dupa asta dai vina ca tot presa e de vina?sa te intreb de ce pe Florentin Petre nu il injura lumea?pentru ca a fost tot timpul cu bun simt iar astia se vad prin spania sau rusia deja mare vedete.imi doresc din tot sufletul ca Ghioane de la Kiev si Radoi sa fie sanatosi si in noul sezon fotbalistic sa joace asa cum stiu ei mai bine pentru ca atunci sunt convins ca marele fotbalist tamas o sa priveasca la tvr1 meciuliurile nationalei.

roby_spartacus21.06.2007 10:42

Daca o sa joace Nationala in Ghencea o sal injur pe tAMAS [...] parca ar fi mare vedeta sa injure suporteri , asta dovedeste cat de INCULT e si doar e dinamovist la ce sa ne asteptam de la o javra ?? Ei oricum sunt cam prosti si au si noi avem 1 clasa peste ei !! **** TAMASSSSSSSS

Atentie la limbaj. Moderatorii

potra21.06.2007 11:00

mare om, mare caracter! nu i-a zis nimeni ca blestemele se intorc tot la el...si poate o sa aiba cineva grija sa grabeasca Providenta?

mi-e scarba de asemenea oameni, si sincer ce-mi provoaca cea mai mare scarba este faptul ca astfel de persoane fac parte din Nationala, deci ne reprezinta pe noi TOTI, romanii.

dar totusi finalul articolului este cat se poate de tare ;)

vasilestelistul21.06.2007 11:00

nu stiu dc ne tot punem mintea cu un astfel de jucator,dak se poate numi jucator,este un spurcat si o jigodie de a lui Dinamo ,un idiot si tampit. rupetas capu de caine borat

M..e Dinamo

Azzido21.06.2007 11:02

e o jigodie, la fel ca si prietenii lui din groapa.

o sa-l tinem minte si o sa-l taxam la momentul potrivit. :biggrin:

Blondynutza`_Stelista`21.06.2007 11:08

Tamas asta ii tampit...

L-am respectat pentru ca joaca la nationala si mi se pare simpatic .... dar cand am auzit cu ce echipa tine mi-am schimbat parera si in plus ce ureaza suporterilor stelisti...si daca stai si te gandesti toti dinamovisti sunt la fel...tarani si incuiati la minte !

Forza Steaua ....

SUNTEM PESTE VOI .... DOAR NOI ... SI VA UMILIM MEREU .... !!!!!!

stelist100%21.06.2007 11:11

toti jucatorii de mana a 2-a care incalzesc tusa pe la echipele lor de club din lipsa de ocupatie se apuca sa dea declaratii prin care sa se mai afirme si ei cum a facut si jigodia asta de tamas ....oricum dupa parerea mea tamas ca fotbalist = 0 .... NICI UN SCUIPAT NU DAU PE TINE JAVRA

pda21.06.2007 11:24

Cum sa incurajezi echipa nationala cand jumatate din fotbalistii care vin au astfel de atitudini si astfel de caractere. Pai nu mai veni bai la nationala, ca oricum esti vai m.... tai, nu te gandesti ca atunci cand joci, joci si pentru noi suporterii stelisti, ca prost mai esti. Ce sa mai vorbim de conducatori, care sunt injurati pe toate stadioanele.

AdrianUltras2521.06.2007 11:33

nici nu trebuia bagata in seama acaeasta catea ordinara,aceasta jigodie, aceasta bucata de excrement care a ajuns fotbalist datorita impresarilor lui!

vreti sa vedeti ce fotbalist e tamas

priviti performantele lui

campion cu cainii(parerea mea e ca acest lucru nu e DELOC o performanta avand in vedere ca echipa catelandrilor joaca cam singura aproape toate meciurile)

transferat la galata pentru ca cei de acolo ii erau datori lui geovani

rezerva incontestabila la galata

transferat de giovani la moskova(giovani asta chiar e bun!pe cuv meu.ia un rahat si il duce la echipa cat de cat mari fara nici o pb)

rezerva incontestabila la moskova

imprumutat la celta

joaca pentru celta pentru ca echipa nu isi permite sa tina pe banca o investitie

echipa spaniola care si-a pus sperantele in el e retrogradata(in mare parte datorita lui ca el era fundasul:)))

acum

nu e dorit de spartak

nu e dorit nici de Celta(nu e prost Stoicikov.si-a dat seama care e valoarea lui)

singura echipa care il doreste

e echipa fratilor Becali

adica Dinamo

ce sa faca si el?

incearca sa se ea bine cu fanii

injura niste stelisti

castiga aplauze din partea augh,augh-ilor(mi se pare mie sau aceste cuvinte sunt din vocabularul neandertalian?)

lasati-l in pace

a ajuns si el la nationala datorita impresarilor si acum isi da aere de vedeta

nu e nici macar 1% cat Goian sau Ghionea(ca sa nu il compar cu Chivu sau Radoi.diferenta ar fi mult prea mare)

e un fotbalist slab

si un om prost

un caracter infect

si nimeni nu va plange daca va muri inchinuri sau daca o sa isi rupa picioarele pe terenul de fotbal(sper)

AdrianUltras2521.06.2007 11:36

a da

face bine piti ca nu vine in capitala cu nationala

la ce caractere infecte si pseudojucatori sunt acolo(tamas,Mutu,contra,etc) ar exista sanse foarte mari ca stadionul(fie Ghencea,giulesti sau National ca la Dinamo nimeni nu merge)sa fie in portocaliu

bogdan_b21.06.2007 11:39

Asta merita o bataie crunta ca sa ne tina minte toata viata lui sa nu mai vorbeasca despre suporterii Stelei . Ce a patit Mutu nu a fost nimic pe langa ce o sa pateasca asta daca va mai calca pe Ghencea.

adi_steaua21.06.2007 12:24

Apoi..o sa se intrebe don mitica de la Liga..si jucatorii echipei nationale de ce sunt injurati pe stadioane...

Ei uite de asta!!!

fedora21.06.2007 12:58

Nu inteleg rostul acestui articol... aici... acum.

fane_casieru21.06.2007 13:06

Norocul lui a fost tasu`care l-a tinut in carca..iar el ca om e o nulitate, o pleava societatii -nici el nu se mai suporta de cate bashini are in cap....ar fi bine sa se uite in stanga si-n dreapta cand traverseaza ca nu se stie niciodata.......

«123»