mai oameni buni.
NU va inteleg !SI eu tin cu Steaua, si eu iubesc Steaua, Steaua e echipa mea de mic. Dar de unde atata ura pentru Becali???.
1- a purtat fularu lu Dinamo??- lasati-l dracu de fular. Ia ganditi-va numai la cate manarii au facut dinamovistii anul asta, pai dreaq, daca nu se implica Becali, nu va e clar ca se pisau pe el de meci c CFR, si pierdeau? si pa-pa locu de champs league. Ce ati prefera frati Stelisti? sa ramanem in UEFA cu un Becali neinteresat sau sa jucam unde ne e locu?? Raspunsul e simplu..penru orice Stelist adevarat.
2-Elton??.. corect mare fotbalist, face spectacol, dribleaza, e bun. Dar a facut atatea pentru Steaua incat sa il elogiem mai mult decat pe Dica, pe Radoi, pe Para? sau doar ce conteaza in Ghencea e sa faci 2-3 driblinguri si aia e???... Ganditi-va bine.. si mie imi pare rau de Elton, da nu injur peste tot,nu fac circ pe unde ma duc in tara sau in afara.Chiar ew bine ce faceti?? Cu ce e mai bun , cu ce trebuie sa fie mai aplaudat Elton decat Dica? (Kiev), decat Nicolita ( Sevilla), Radoi ( atatea meciuri cu suflet pentru Steaua...), Badea ( Standard)... noi il elogiem pe Elton.. ca face spectacol.
Din punctul meu de vedere.. o sa ajungem rau in felu asta.. ganditi-va bine, atat va cer.
Steaua per siempre