FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali huiduit și în Spania !

«123»
fcsteaua.ro17.06.2007 14:42

Românii prezenți la antrenamentul Stelei din aceasta dupã-amiazã au ținut sã-și manifeste antipatia fațã de finanțatorul echipei, George Becali. Aceștia au vopsit steaguri și cartoane cu mesaje ca: NU BECALI, OUI Thereau, SUNTEM GOLANI ªI VÃ IUBIM.

Iatã cã, încetul cu încetul, normalitatea începe sã se instaureze peste tot pe unde joacã Steaua. Poate cã spiritul zilelor de 13-15 iunie ne-a pãtruns pe toți. Așteptãm provincia !

Gezets17.06.2007 14:53

o asteptam noi mult si bine....majoritatea din provincie il sustin..

Mafia17.06.2007 14:58

Foarte bine ca sa intamplat asa ca sa vada ciobanu ca sunt "golani" si in Spania care il huiduie.Ar trebui sa i se intample si mai rau ;)

decker17.06.2007 15:21

Pitestiul este alãturi de voi, de suporterii Stelei, totuși, mai sper cã Thereau se va întoarce pentru cã valoreazã de zece ori mai mult decât Neaga+Gurițã+Iacob, iar pentru Elton nu existã comparație în România.

costy_k1_G.17.06.2007 15:26

Ha Ha mor de ras..."Dubla 666" Lupta Continua, sunt curios pana unde v-a continua lupta asta...

Il Soldatino17.06.2007 15:30

Nu cred...cred ca se comite o confuzie intre provincie si mediul rural....este mult de discutat, din pacate nu se poate posta o analiza pe site din acest punct de vedere pentru ca ar atinge foarte multe probleme legate de politica PNG...ori noi ne-am propus sa nu facem politica...Dar sa stii ca Becali nu este iubit in provincie (ma refer la marile orase) ci in satele din ceea ce se numeste Provincie (de cand a ajuns Bucurestiul o a doua Roma?), adica acolo unde a avut inspiratia sa isi faca multe filiale ale partidului domniei sale sau sa construiasca case, ori sa acorde ajutoare....Omul a fost destept la acest capitol, pentru ca se stie ca oamenii din mediul rural ies mai multi la vot si sunt mai usor de influentat de mesajele religioase, actiunile de "prim ajutor" sau iesirile teatrale ce impresioneaza la capitolul "barbatie" si "fermitate" - adica specialitatea d-lui Becali

greco17.06.2007 15:36

Sigur ca in provincie (mai ales in marile orase, dupa cum spune Soldatino) sunt multi care il antipatizeaza pe Becali. Dar pana acum, meciurile din multe orase ne-au aratat ca majoritatea celor care vin la meciurile Stelei sunt pro-Becali, mai ales daca ne gandim la episoade ca Bistrita, cand tot sectorul stelist ii scanda numele.

daniel_mititelu17.06.2007 15:37

Nea Gigi asta e abia inceputul!!!!

Desi sunt surprins sa vad ca si aici in Chisinau sunt suporteri care inca il sustin.Si inca ceva sa zicem dupa citeva etape sintempe locul 1 batem pe Dinamo si rapid si Cluj in C.L. jucam binisor nu mai pierdem de la Real asa categoric asa sa zicem un 4-5 prindem locul 3 cine o sa-l mai huiduie pe oier?

axl2317.06.2007 15:40

Unul dintr-un oras mai mic nu-l sustine.

Gezets17.06.2007 15:42
Nu cred...cred ca se comite o confuzie intre provincie si mediul rural....este mult de discutat, din pacate nu se poate posta o analiza pe site din acest punct de vedere pentru ca ar atinge foarte multe probleme legate de politica PNG...ori noi ne-am propus sa nu facem politica...Dar sa stii ca Becali nu este iubit in provincie (ma refer la marile orase) ci in satele din ceea ce se numeste Provincie (de cand a ajuns Bucurestiul o a doua Roma?), adica acolo unde a avut inspiratia sa isi faca multe filiale ale partidului domniei sale sau sa construiasca case, ori sa acorde ajutoare....Omul a fost destept la acest capitol, pentru ca se stie ca oamenii din mediul rural ies mai multi la vot si sunt mai usor de influentat de mesajele religioase, actiunile de "prim ajutor" sau iesirile teatrale ce impresioneaza la capitolul "barbatie" si "fermitate" - adica specialitatea d-lui Becali

si eu iti spun ca in deplasarile din orasele mari,doar noi cei din Bucuresti scandam impotriva lui...restul liniste.

parental17.06.2007 16:34

sper sa isi de-a seama ca nu este huiduit doar in Bucuresti, ci in toata tara...sunt din Iasi si il urasc cu toata fiinta pe ciobanul asta... FORZZA Steaua...MEREU SUPERIORI

dodosteaua17.06.2007 16:38

te inseli destul de rau :D

Il Soldatino17.06.2007 17:29
Sigur ca in provincie (mai ales in marile orase, dupa cum spune Soldatino) sunt multi care il antipatizeaza pe Becali. Dar pana acum, meciurile din multe orase ne-au aratat ca majoritatea celor care vin la meciurile Stelei sunt pro-Becali, mai ales daca ne gandim la episoade ca Bistrita, cand tot sectorul stelist ii scanda numele.

ai si tu dreptate...din pacate :(

Il Soldatino17.06.2007 17:32
si eu iti spun ca in deplasarile din orasele mari,doar noi cei din Bucuresti scandam impotriva lui...restul liniste.

intr-adevar, aici ai dreptate. Dar sa-ti spun ceva: abia de vreo doua luni galeria Stelei a prins cu adevarat curaj si l-a trimis pe d-l Becali in "sfera" careia ii apartine. Ne-am minti singuri daca am afirma ca acest protest/conflict dureaza de mai mult timp si a avut mereu aceeasi intensitate. Dimpotriva....

sile-jardel17.06.2007 17:39

ALLEZ Thereau<ALLEZ Thereau[cred ca am scris corect,nu stiu franceza,dar sigur nu-l suport pe Jiji si pe zeroli].Ole,ole,ole,ole Elton...Elton.

Tupac Amaru17.06.2007 17:45

Nici un om de bun simt nu poate fi de acord cu ineptiile acestui analfabet si cu modul lui de comportament, in general.

Exista insa vinovati si mai mari, am numit ziaristii. Orice bashina de-a lui Becali este imediat mediatizata si prezentata ca un mare succes de presa.

Legat de stagiul din Spania, ia auziti ce mai scrie pe onlinesport:

"Din aceasta cauza, tehnicianul Cosmin Olaroiu a oprit cateva minute antrenamentul pentru a avea o discutie cu fanii suparati. Acesta a incercat sa ii convinga ca trebuie sa isi schimbe comportamentul fata de Gigi Becali, declarat persona non-grata de fani."

Eventual sa devina niste pupincuristi ordinari precum gunoiul care se da antrenor?

Deci:

afara cu Becali!

si neaparat:

afara cu Olaroiu!

Afara cu incapabilii si incompetentii de la Steaua!

Afara cu vanzatorii de iluzii!

Afara cu ciobanii si patiserii!

SSK17.06.2007 17:47

Soldatino, te inseli de data asta ;) Sustinatorii lui Becali nu vin de la sate, ci din mediul urban. Dar ma rog, asta e o alta discutie.

Sunt absolut convins ca suporterii de azi (cel putin unii dintre ei) frecventeaza fcsteaua.ro! Ce poate sa faca internetul...

souljah17.06.2007 18:00

"va iubim nevestele". Cu mesajul asta si-au pierdut orice urma de credibilitate si seriozitate.Pacat

onlySteaua17.06.2007 18:10

chiar a existat banerul cu "va iubim nevestele"? daca da, ce rost avea el? eu chiar nu pricep.

in rest actiunea a fost ok. felicitari !

sper ca in viitor si pe restul stadioanelor sa fie huiduit ciobanul. "stelisti" dornici sa-i scandeze numele se vor gasi mereu. sa nu uitam ca si dupa meciul cu Ceahlaul, in cotroceni tot s-a intamplat lucrul asta.

sorin_daniel17.06.2007 18:14

Becali ,nenorocitule ,nu-ti dai seama ca o sa pierzi tot?o sa fie din ce in ce mai rau.Steaua te iubesc!!!

El Nino_917.06.2007 19:48
chiar a existat banerul cu "va iubim nevestele"? daca da, ce rost avea el? eu chiar nu pricep.

in rest actiunea a fost ok. felicitari !

sper ca in viitor si pe restul stadioanelor sa fie huiduit ciobanul. "stelisti" dornici sa-i scandeze numele se vor gasi mereu. sa nu uitam ca si dupa meciul cu Ceahlaul, in cotroceni tot s-a intamplat lucrul asta.

In poze nu se vede...doar: "Suntem golani si va iubim"

alice4steauaBUC17.06.2007 19:48

Stati linistiti..cei ce inca sustin ciobanu si partidul lui sunt copii fara drept de vot asa ca nu exista pericolul ca becaliotul sa abia foarte multe voturi!

Ei nea Jiji ce zici?si baietii din Spania tot golani fara scoala, loc de munca etc..erau???+

korynna17.06.2007 20:07

Felicitari baietilor pentru initiativa!Cat despre Jiji...o sa faca spume!Ma sperie numarul de oameni care inca il mai sustin...tot ma amagesc cu faptul ca nu o sa aiba multe voturi,dar la cum se prezinta situatia in Romania nu stiu la ce sa ma astept.Multi sunt de acord cu ineptiile lui si chiar cred tot ceea ce zice,sunt persoane dezinformate de presa si care nu au treaba cu fenomenul Steaua,care sa zicem ca si-ar da seama din ceea ce se intampla la echipa de caracterul infect al acestiu personaj.

Olaroiu se complace din ce in ce mai mult in aceasta situatie si chiar are tupeul de a se adresa suporterilor!Oare i-a dat Jiji voie sa vorbeasca?Proprie initiativa nu cred ca a fost pentru ca el nu ar asa ceva.

Martin_Tudor1217.06.2007 20:35

daca o sa o tine-m tot asa...maxim intr-un an oierul se va "razgandi"...

DONNATELO17.06.2007 20:52

e ceva normal suporteri Stelei nu sunt orbi !!!!!!!

«123»