In primul rand, vreau sa plec de la premisa ca interviul din Prosport nu e fabricat si ca astea sunt cuvintele lui Olaroiu.
In al doilea rand, observ ca mai tinerii forumisti ataca oameni si nu idei. In sensul asta, GB e spurcat orice ar spune sau face, iar antrenorul este demonizat indiferent de opinie.
Discutia cu Oli pare, insa, datatoare de sperante, in opinia mea. Si eu am cerut plecarea lui dupa acest retur, insa ca si in cazurile lui Titi Dumitriu, Stoichita sau Piturca, in momentul in care s-a stabilit ca antrenorii echipei sunt acestia, i-am sprijinit neconditionat... Si slava Domnului, in era Piturca, era o seceta de rezultate iesita din comun!
Punctual, interviul doua parti bune, datatoare de sperante, repet:
1. se vorbeste la modul serios de echipele mici ale Stelei, de care se va ocupa un italian binecunoscut, Pedrazzini, cel care a pus umarul la castigarea titlului 22. De ani buni (7, Para...) nu reusim sa promovam un titular pentru prima echipa, iar Oli poate fi acuzat de multe rele, dar ca nu a promovat tineri si ca nu i-a facut fotbalisti importanti in Liga I, nu poate fi facut raspunzator. Deci, viitorul ar putea sa sune bine, insa roadele acestor investitii se vor vedea peste 3-4 ani, iar contestatarii mai au de asteptat.
2. se vorbeste despre calitate tehnica de la mijloc in sus... Carcotasii vor spune ca l-a dat pe Elton... Ma numar printre cei care vor "CIRC" in Ghencea, insa Circul de acum 20 ani cand orice echipa lua 3-4 de la vitezisti, nu circul cu "urechi" si umilirea adversarului fara eficienta pe tabela. Cu toate astea, Oli daca constientizeaza acest lucru, ar trebui sa si intreprinda ceva... Lamentarile cu "jucatori scumpi" nu ii vor tine de cald in relatia cu suporterii;
Nu-i problema lui Olaroiu, dar in continuare nu se spune nimic din partea oficialilor despre PR, marketing si imagine a clubului. Magazinul asta inaugurat azi e o picatura intr-un ocean de nevoi...