FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Planurile lui Oli (Prosport)!

«123»
karas_ultras15.06.2007 12:24

In primul rand, vreau sa plec de la premisa ca interviul din Prosport nu e fabricat si ca astea sunt cuvintele lui Olaroiu.

In al doilea rand, observ ca mai tinerii forumisti ataca oameni si nu idei. In sensul asta, GB e spurcat orice ar spune sau face, iar antrenorul este demonizat indiferent de opinie.

Discutia cu Oli pare, insa, datatoare de sperante, in opinia mea. Si eu am cerut plecarea lui dupa acest retur, insa ca si in cazurile lui Titi Dumitriu, Stoichita sau Piturca, in momentul in care s-a stabilit ca antrenorii echipei sunt acestia, i-am sprijinit neconditionat... Si slava Domnului, in era Piturca, era o seceta de rezultate iesita din comun!

Punctual, interviul doua parti bune, datatoare de sperante, repet:

1. se vorbeste la modul serios de echipele mici ale Stelei, de care se va ocupa un italian binecunoscut, Pedrazzini, cel care a pus umarul la castigarea titlului 22. De ani buni (7, Para...) nu reusim sa promovam un titular pentru prima echipa, iar Oli poate fi acuzat de multe rele, dar ca nu a promovat tineri si ca nu i-a facut fotbalisti importanti in Liga I, nu poate fi facut raspunzator. Deci, viitorul ar putea sa sune bine, insa roadele acestor investitii se vor vedea peste 3-4 ani, iar contestatarii mai au de asteptat.

2. se vorbeste despre calitate tehnica de la mijloc in sus... Carcotasii vor spune ca l-a dat pe Elton... Ma numar printre cei care vor "CIRC" in Ghencea, insa Circul de acum 20 ani cand orice echipa lua 3-4 de la vitezisti, nu circul cu "urechi" si umilirea adversarului fara eficienta pe tabela. Cu toate astea, Oli daca constientizeaza acest lucru, ar trebui sa si intreprinda ceva... Lamentarile cu "jucatori scumpi" nu ii vor tine de cald in relatia cu suporterii;

Nu-i problema lui Olaroiu, dar in continuare nu se spune nimic din partea oficialilor despre PR, marketing si imagine a clubului. Magazinul asta inaugurat azi e o picatura intr-un ocean de nevoi...

Danny15.06.2007 12:30

Ce serios pare aici Oli , da nu ar fi trebuit sa dea interviu asta de mai demult , ca acum , chiar imi pare mai bun decat inainte . Sper ca sa faca treaba buna in Cl si sa ia titlu . Acum am incredere in el si cred ca putem trece de grupe :D

bad_joke15.06.2007 12:37

Minte,nu o sa faca nimik din ce zice,o sa mai ia 2,3 jucatori gen Pintilii/e sio sa zica gata suntem pregatiti de Liga Campionilor,si noi o sa-l injuram din tot sufletu,cand o sa zica avem nevoie de mai multi jucatori de VALOARE,sau jucatori sunt obositi,atunci s avezi huiduiele,e adevarat ei baga bani,dar barem nu te mai lauda frate,fac io dreg io,cand nu sunteti in stare sa faceti UN TRANSFER DE VALOARE,unul nu vreau mai mult,ca a zis Becali,ca MM a adus numai pitici,circari,sa aduca si el unu frate klumea,dar jucator de atac,nu aparator ca o sa zica: pai nu l-am adus pe Badoi?si in atac zice de Neaga,un distrus,care a jucat in Coreea,iy place de Neaga lui Becali,vrea salariu mic,a negociat el contractu,sa-l rezilieze,e baiat bun,nu cheltuie mult cu el,nu stiu cum mai are tupeu sa zica ca ar fi facut oferta lui Belluschi,sau Carizzo,sau alti terminati,fiti atenti de nu aduce jucatori cum ar fi:polonezi,lituanieni,sau cine stie ce alte natii,poate albanezi,dastia de cer slarii mici,si zice bomba pe piata transferurilor

Tav15.06.2007 13:17

Eu am impresia ca abia astepti sa-l injuri...nu conteaza ce ar face...oricum o sa-l injuri.

Incepe un nou sezon, incearca ei sa faca ceva, nu cred ca si-au pus in cap sa distruga clubul asta.

Dar orice incercare este primita cu huiduieli, injuraturi: aducerea lui badoi, acum vad ca si Neaga e o panarama...

Eu zic sa criticam campania de transferuri abia atunci cand s-a terminat, nu la inceput. steagcruce2

gone15.06.2007 13:50

Tav are dreptate. Deja am luat ceva jucatori si timp mai e. Anul asta o sa fie hotarator pentru Oli. Nu mai are loc de scuze: Campionatul, Cupa si Grupele CL plus o primavara in Europa. Astea sunt obiectivele pe care trebuie sa le indeplineasca anul asta.

dr.adrian915.06.2007 13:54
imi explica si mie cineva de ce vrea Becali sa cumpere avion in loc sa ia jucatori de valoare?

esti culmea!!!

sa sa dea un pic mare

sa arate cat e el de bogat si bengos

PROSTUL NU E PROST DESTUL DACA NU E SI FUDUL

bodanelu15.06.2007 14:46
Tav are dreptate. Deja am luat ceva jucatori si timp mai e. Anul asta o sa fie hotarator pentru Oli. Nu mai are loc de scuze: Campionatul, Cupa si Grupele CL plus o primavara in Europa. Astea sunt obiectivele pe care trebuie sa le indeplineasca anul asta.

si ce ne facem daca le rateaza? nu e un an pierdut pentru noi?

costy_k1_G.15.06.2007 14:46
imi explica si mie cineva de ce vrea Becali sa cumpere avion in loc sa ia jucatori de valoare?

Stii raspunsul sigur...a fost o intrebare retorica. Problema e sa scrie pe avion Steaua NU Becali. Totusi putine echipe au avion...si daca ii mai aud pe jucatori ca sunt extenuati atunci trebuie sa se inventeze un mijloc de deplasare mai rapid decat avionul.ha ha

Tav15.06.2007 15:10
si ce ne facem daca le rateaza? nu e un an pierdut pentru noi?

nici nu a inceput campionatul si tu te gandesti ca le vom rata.

sa ne gandim invers, ca ne vom indeplini obiectivele....

sa incercam sa sustinem echipa, jucatorii cei noi, macar la inceput de drum.

pe parcurs ....mai vedem.

bodanelu15.06.2007 15:28

da.. ma gandesc.. cu un astfel de antrenor si cu o astfel de conducere (Becali si Argaseala, pe A. Ilie nu-l bag in aceasi oala pentru ca nu cunosct inca ce poate).

sau, mai exista indeplinirea obiectivelor interne prin metoda Becali ;)

Wally15.06.2007 15:52

Daca e asa cum spune Oli ca se va investi in echipa a II-a si in grupele de copii si juniori(intentiile sunt bune: echipament la juniori ca la echipa mare, constructia tribunei la terenul 5 pe care sa joace echipa a II-a) nu pot decat sa ma bucur...dar oare cine a fost cu ideea? sa fi fost oare Adrian Ilie?

Tupac Amaru15.06.2007 16:06

Doar-o-intrebare-pentru-suporterii-care-uita-prea-repede:

CE CAUTA GUNOIUL ASTA UMAN LA ECHIPA NOASTRA?

gone15.06.2007 16:34
da.. ma gandesc.. cu un astfel de antrenor si cu o astfel de conducere (Becali si Argaseala, pe A. Ilie nu-l bag in aceasi oala pentru ca nu cunosct inca ce poate).

sau, mai exista indeplinirea obiectivelor interne prin metoda Becali ;)

Pai obiectivele in Europa le-a indeplinit. Pa astea interne nu a prea reusit.

ombladon69915.06.2007 17:22

Bah un lucru va intreb si sa imi raspunde-ti ce a facut Becali pentru Steaua??a calificat-o in UEFA in semifinale si apoi in Champions League!!!!Atunci care dintre voi a indraznit sa il huiduie??sau ce atunci era bun??nu sunt deacord cu ce a facut in ultimul timp despartirea de Elton de Thereau desi Thereau s-ar putea sa ramana la Steaua deoarece aia de la bruges is mai saraci ca noi ;) Olaroiu e antrenor bun:))dar doar la echipe mici gen National acolo a facut fata a luat locul 2 sau 3 daca imi amintesc bine in rest nu!!!de ce??pentru ca e un antrenor defensiv si in loc sa joace cu Neaga Dica si Badea in atac o sa joace doar cu 2 dintre ei hai sa facem un lucru!!!!in semn de protest nu mai mergetzi niciunul la meciuri si motivul fiind ca Oli nu joaca cum place suporterilor si atunci poate aceasta situatie se va remedia deoarece nu ii convine lu Becali sa piarda banii de pe bilete;)

w3bmaster15.06.2007 19:04

Saracu el ar vrea dar nu prea poate .....

bobochyka1716.06.2007 14:10

Cica vrea jucatori tehnici la mijlocul terenului, dar il da pe Elton. OF, cum se contrazic unii singuri!

zipper16.06.2007 18:39

Tupac imi pare rau sa-ti spun dar esti mult mai gunoi decat Oli, dupa felu' in care vorbesti.

Iar pentru cei care spun ca Oli joaca defensiv: cum s-a castigat CL anul asta? Printr-o super ofensiva??? Mai uitati-va si voi la cum se joaca fotbalul in zilele astea, nu mai stati legati la ochi precum caii!

steagcruce2

DanStan16.06.2007 20:35
Iar pentru cei care spun ca Oli joaca defensiv: cum s-a castigat CL anul asta? Printr-o super ofensiva??? Mai uitati-va si voi la cum se joaca fotbalul in zilele astea, nu mai stati legati la ochi precum caii!

Finala CL ? Nu, boierule. Daca vrei sa dovedesti ceva atunci vino cu inregistrari care sa dovedeasca faptul ca Milan s-a aparat in disperare contra unor superechipe de talia lui Livorno, Siena sau Ascoli. Ca asta facem noi.

Tupac Amaru17.06.2007 11:03
Tupac imi pare rau sa-ti spun dar esti mult mai gunoi decat Oli, dupa felu' in care vorbesti.

steagcruce2

Zipper, uita cum sta treaba: daca ar juca, indiferent cum, tot ar fi ceva. Dar ceea ce face Steaua de vreo doi ani este o dovada, de la etapa la etapa, ca se poate si mai rau.

Si acesta senzatie va continua sa fie valabila si in campionatul care urmeaza.

Si acum sa iti zic de ce il numesc gunoi.

Pentru ca incearca sa ne faca sa credem ca locul doi, la Steaua, pe toate planurile, este o performanta.

Pentru ca accepta sa ii fie acoperita incompetenta de catre alt gunoi, numit Becali, prin manevre rusionoase, pe care Steaua nu si le-a permis, la aceasta scara, nici in timpul comunismului.

Pentru ca s-a folosit de munca lui Protasov si vine si ne vinde noua gogosi cum ca meritul semifinalei de Cupa UEFA este exclusiv rodul muncii lui, ca antrenor.

Pentru ca nu a miscat nimic in apararea lui MM, desi acesta l-a sprijinit, atunci cand a fost cazul.

Pentru ca, imediat dupa ce acesta a fost dat afara, i-a umilit, efectiv, pe fotbalistii straini de la Steaua.

Pentru ca se comporta ca o sluga fara creier in relatia cu Becali.

In fine, pentru ca, pe scurt, nu ii pasa de Steaua.

Sincer, nu m-a afectat deloc calificativul de "om care nu a realizat nimic in viata", asa cum m-a numit Olaroiu, in calitate de contestatar al lui (ca antrenor). Am un statut social respectabil si n-am fost nevoit sa ma prostituez moral, precum el, ca sa ajung aici.

Daca as fi fost in locul lui, as fi renuntat cu aceasta scremere de a dovedi (cui?) ca sunt un antrenor si m-as fi intors la Trattoria, unde as fi putut sa fac o meserie la care sa ma pricep, realmente (patiser, ca asta e de fapt Olaroiu, fara tente peiorative fata de aceasta meserie si fata de practicantii ei).

Bun, acum sa imi pun si eu zipper la gura si sa te intreb: imi dai dreptate, macar in anumite privinte?

A, inca ceva: hai sa nu comparam ceea ce "joaca" Steaua sub comanda patiserului si ceea ce se joaca in fotbalul adevarat, din care ne-au scos cele doua gunoaie, cu asentimentul unor suporteri ca tine?

Afara cu Becali!

Afara cu Olaroiu!

Tupac Amaru17.06.2007 11:21

Sau, asa cum spunea un dinamovist:

Olaroiu=GARANTIA SUCCESELOR LUI Dinamo!

Il vreti in continuare!

Vreti sa ia Dinamo tot, sa ne bata iara sa ne sune apa chiar in Templu si imbecilii sa spuna ca "a fost cel mai bun meci al nostru"?

Asta vreti?

greenyes17.06.2007 12:31

Mie unul mi e SCARBAAAAAAAAAAA. Astia is bat joc de noi. Cum poti sa zici ca ai nevoie de jucatori capabili sa joace in viteza, cu tehnica buna pentru a creste viteza de joc a echipei si ca astfel de jucatori is scumpi, bla bla bla , si sa nu faci absolut nimic sa retii in lot doi dintre jucatorii care corespund perfect descrierii facute de tine, nu mai pot de nervi, isi bat joc de noi!!!!!!!! Nesimtitul!!! Si cireasta de pe tortul nesimtirii, jije comanel e jcuator de Steaua!!! VAleuuuuu, a inebunit lupullll!!!!!

Vai de Steaua noastra, pe mainile cui a intrat!

zipper17.06.2007 13:32

Te contrazic din nou printr-o intrebare: oare nu rezultatele alcatuiesc un CV, indiferent de domeniu? Atat timp cat are rezultatele pe care le are, mai putin conteaza cum ajunge sa le obtina (adica printr-un joc pragmatic). Si nu mi-ai raspuns la intrebarea referitoare la CL. Cate din echipele de anul asta din CL au jucat pragmatic, pe forta, prudent si extrem de tacticizat? Aproape toate, culminand cu Milan si Liverpool. Asta e fotbalul in ziua de azi, chiar daca ne place sau nu. Eu nu-l apar pe Oli, dar nu mi se pare corect sa se spuna despre el ca e praf, sau ca si-a gresit meseria, atat timp cat peste cativa ani, cand o sa te intrebe cineva de cele mai mari performante post-decembriste ale Stelei, o sa le spui pe cele realizate sub comanda lui Oli. ATAT!!!

steagsahmic

laca_717.06.2007 17:46

ai dreptate atata timp kt are rezultate c vreti pan la urma trei sa recunoastem ca Oli a avut cele mai mari performante dupa 89' dak mah luati cu Titi Dumitriu lasatio frate!!!

Vyo_Radoi17.06.2007 21:34
Bah un lucru va intreb si sa imi raspunde-ti ce a facut Becali pentru Steaua??a calificat-o in UEFA in semifinale si apoi in Champions League!!!!Atunci care dintre voi a indraznit sa il huiduie??sau ce atunci era bun??nu sunt deacord cu ce a facut in ultimul timp despartirea de Elton de Thereau desi Thereau s-ar putea sa ramana la Steaua deoarece aia de la bruges is mai saraci ca noi ;) Olaroiu e antrenor bun:))dar doar la echipe mici gen National acolo a facut fata a luat locul 2 sau 3 daca imi amintesc bine in rest nu!!!de ce??pentru ca e un antrenor defensiv si in loc sa joace cu Neaga Dica si Badea in atac o sa joace doar cu 2 dintre ei hai sa facem un lucru!!!!in semn de protest nu mai mergetzi niciunul la meciuri si motivul fiind ca Oli nu joaca cum place suporterilor si atunci poate aceasta situatie se va remedia deoarece nu ii convine lu Becali sa piarda banii de pe bilete;)

Nu mergem la stadion sa il incurajam pe oliROIU,nu trebuie sa ne lasam echipa la greu niciodata din cauza unuia care greseste!!!ce te-a apucat???cum era?: Steaua,CLUBUL NOSTRU DRAG/CE MULT TE IUBIM/LA BINE LA GREU/Steaua E/CLUBUL MEU/TOT MEREU!!!

DanStan17.06.2007 22:05

1. Poate cineva demonstra ca nici un alt antrenor nu ar fi realizat performante mai bune decat cele realizate de Olaroiu ?

2. Olaroiu a demonstrat ca se pricepe atunci cand e vorba sa construiasca un sistem bazat pe defensiva si contraatac. Nu a demonstrat insa si ca e capabil sa schimbe acest sistem daca situatia o cere. Ce vom face daca vom pierde calificari datorita acestei nepriceperi ?

3. Ce i se reproseaza lui Olaroiu nu este neaparat jocul defensiv si tacticizat. I se reproseaza faptul ca nu are idei atunci cand vine vorba de a contracara jocul defensiv si tacticizat al adversarului. I se mai reproseaza faptul ca uneori situatia de pe teren il depaseste si nu reuseste sa gaseasca daca nu mutarile salvatoare macar acele mutari care sa mai imbunatateasca jocul echipei. Nu in ultimul rand i se reproseaza faptul ca a renuntat la stilul traditional al Stelei (tehnica, combinatii rapide si specularea spatiilor dintre fundasii adversi) in favoarea unui stil bazat pe forta, mingi aruncate la bataie si specularea fazelor fixe.

4. pentru. laca_7 : neica nimeni ala de Dumitriu a castigat vreo 3 campionate, 2 cupe, 2 supercupe si a calificat Steaua de 3 ori consecutiv in grupele CL (unde a realizat cumulat 16 puncte). A reusit performanta de a umili pekinezii suferind 0 (ZERO) infrangeri in cele 7 meciuri pe care Steaua le-a sustinut impotriva lui Dinamo in timpul mandatului sau. Toate astea in conditiile in care in fiecare an pierdea cate 2-3 jucatori de baza. Daca toate astea sunt neglijabile atunci ceea ce a facut Olaroiu la Steaua cum e ?

«123»