Ar mai trebui adusi cativa jucatori...avem pana acum o campanie de transferuri slaba...un lot mai slab decat in sezonul trecut...
Ar mai trebui adusi cativa jucatori...avem pana acum o campanie de transferuri slaba...un lot mai slab decat in sezonul trecut...
Cel mai bun transfer care l-am putea face este Herea ! Sunt sigur ca in cel mult trei ani va fi cel mai bun fotbalist roman ! Are fizic, viteza, tehnica. In rest m-as bucura daca Iacob va ramane.
Raman la parerea ca cel mai bun transfer pe care l-am putea face este un preparator fizic...au fost foarte mult accidentari si asta ar trebui sa dea de gandit conducerii...dar cine sa gandeasca? Berbec.ali? NULaroiu?
pentru ce isi propune Steaua sau pentru ce asteapta suporterii de le echipa transferurile facute nu sunt de ajuns, se vede clar, ce sa mai vbim de sferturile ligii sau alte "vise" ale ciobanului. Am transferat 3 jucatori buni :Neaga, Badoi, Emeghara si i-am pierdut pe Elton si Thereau si in curand Paraschiv deci nu ne-am intarit mai deloc. Vom avea aceleasi probleme de lot ca si in sezonul trecut si probabil va fi mai greu si cu acomodarea noilor veniti pana reuseste secundul Oli:) sa il multumeasca pe cioban in alcatuirea echipei. Ramane probabil si Lovin pentru a acoperi postul lui Paraschiv plus vesnicul Gigel Coman care ramane sa fie rezerva soferului de la autocar.
Mda, o echipa ce doreste sa faca o figura frumoasa-n Champions League si pentru avea succes in campionatul intern, privind retrospectiv la sezonul recent incheiat, ar trebui sa faca niste transferuri care sa-ntareasca lotul echipei; Dar noi ce-am facut?!! am adus inlocuitorii pentru cei ce vor pleca mai mult sau mai putin prin metode ortodoxe sau care-au dat un randament slab [nu toti..stiti voi..].
Slaba campania de transferuri. Pana la inceperea viitorului sezon nu mai am nici o speranta.Cam asta a fost, as usual. Transferurile bomba au avut ecoul unui pistol cu capse. Acum il inteleg pe cioban, cand isi destainuia-n presa viziunea sa ideala asupra jocului Stelei: pac pac gol. Sa vedem cum ne descurcam noi in UCL in fata echipelor ce adopta stilul bom bom gol....
Steaua suntem NOI! Intotdeauna SUPERIORI! steagcruce2
daca doriti sa va distrati copios, cititi asta
http://www.cancan.ro/2007-06-14/Celebrul-C...ioane-euro.html :mrgreen:
Da Doamne sa ramana Thereau si Elton
si in rest sa vina cine vrea
ca nu conteaza
avem un super lot care, daca in acest sezon va scapa de ghinionul accidentarilor, va defila in campionat
sper sa ramana cei 2 si atunci totul va fi bine
atentie!
nu va entuziasmati degeaba!
transferurile facute pana acum nu sunt nu stiu ce!
in afara de Emeghara restul nu sunt super jucatori
Badoi e un mercenar la final de cariera care nu prea mai are ce sa zica in fotbal
Vatca e portarul care a incasat cele mai multe goluri in Liga 1 sezonul trecut
Bicfalvi si Pintilii probabil vor fi imprumutati la fel ca si Litu,Simion si Tudose(jucatori care ar trebui sa ramana in Ghencea.mai ales Simion!!!e un juctor care poate juca pe amandoua benzile si in atac si a demonstrat ca are valoare.de fapt Lacatus a demonstrat asta.l-a facut fotbalist asa cum tot Lacatus l-a facut fotbalist si pe Ogararu!!!)
iar Neaga...eu inca nu l-am vazut sa fii semnat vreun contract.asta inseamna ca nu e jucatorul Stelei!!!
transferurile facute pana acum nu pot sa inlocuiasca plecarile lui Thereau si Elton!
o sa ramana un gol imens!!!
p.s.
sunt un vagabond...la la la la la
si iubesc pe Steaua...la la la la la
cum scapam de Gigi ? asta-i intrebarea, distruge echipa Steaua, ii face numele de rusine, etc, pacat de Elton aducea un plus de energie, sa nu mai zic de Thereau, ce blestem pe capul nostru cu ciobanul asta !!!!!
Ai mare dreptate,sa mergem miine la aeroport cind vine Elton,sa-i aratam ca-l sustinem si suntem alaturi de el.Sa vada si secundul de zeroli si mizeria de cioban.Haide AISS,fa ceva,organizati ceva.Daca doar scriem aici,o sa-si bata joc de noi ciobanul in continuare.Trebuie sa-i pastram pe Elton si Thereau.
Din pacate Elton nu o sa vina maine. Au avut grija cei din conducerea noastra de kkt sa il anunte ca nu este in vederile lui olita pentru primul cantonament. Oricum trebuie sa facem ceva.
Ultima bomba inventata de un ziar... Cristiano vieri la Steaua, vrea salariu de 300 000E si un milion la instalare... in curand vine si Ronaldo =))
Degeaba ne certam aici pe forum in ceea ce priveste lotul,nimic nu se va schimba fara acordul ciobanului si din pacate mintea lui se afla pe alte plaiuri.
Oricat ne ascundem dupa deget lotul nu este mai puternic decat cel de anul trecut,poate e chiar mai slab cu plecarile recente. Echipa de baza va fi tot cea pe care o stim,doar ca va fi putin modificata si ii iau in considerare si pe cei ce vor pleca sau au plecat deja:
Portar: Cernea cu rezerva vatca(cel cu 55 goluri luate sezonul tracut). Din pacate,nu este promovat macar ca rezerva Lungu. Din pacate nu avem portari de o valoare ridicata,amandoi sunt mediocri din ce am vazut.
Fundasi centrali: Goian,Ghionea,si baietii aia de la Jiul. Sper sa nu se accidenteze cineva ca suntem descoperiti.
Fundasi laterali:nesu,emeghara,badoi,Petre Marin si chiar Nicolita. Aici stam mai bine spre deosebire de sezonul trecut.
Mijloc::Radoi,Paraschiv,Ov Petre,Bostina,Cristocea,Croitoru,Nicolita. Daca Paraschiv si Bostina pleaca,ramanem doar cu 2 inchizatori deci poate putem spera si noi la un mijloc ceva mai ofensiv.Cristocea si Croitoru ar trebui sa joace alternativ ca sa prinda amandoi meciuri in picioare.
Deci avem la mijloc 2 inchizatori,2 oameni care mai dribleaza si unul care stie doar sa fuga. Se putea mai bine daca mai aveam un om cu dribling,de fapt am avut dar l-am dat si se numeste Elton.
Atac:Iacob se zvoneste ca pleaca,Thereau se pare ca e la bruges deci am ramane cu Badea,Dica,Neaga si Gurita. Cum ar arata atacul daca l-am fi avut si pe Thereau? Sa vezi atunci concurenta. Atacul este decent,oricum cu jucatori mult mai buni decat pe vremea lui Zenga sau chiar a lui Protasov. Sa-l vedem pe rica daca mai stie cu mingea ca cine stie ce i-au facut aia pe acolo. Greul o sa cada iarasi pe umerii lui Dica si in sezonul care vine. Ar fi trebuit sa pastram in atac pe unul dintre Simion sau Litu,in schimb l-am preferat pe sexagenarul Gurita,puteam sa crestem o speranta a Stelei dar asa macar am facut o fapta buna,nu? I-am dat lui Gurita sansa vietii lui,va trebui sa dea f multe goluri ca sa ma convinga ca e de Steaua,de fapt eu cred ca e de Becali,daca intelegeti ce vreau sa spun
Ne place sau nu,cam asta e echipa cu care vom ataca sezonul viitor,una care nu mi se pare intarita fata de sezonul ce a trecut,ba in unele compartimente chiar e vulnerabila. Pacat ca nu s-a realizat transferul dorit de toti si anume transferul antrenorului nostru la Carpati Nehoiu,dar asta este ii dorim succes in continuare si poate mai multa minte si personalitate in fata oierului.
Din pacate au plecat 3 jucatori cu potential,Andrey,Thereau si Elton,jucatori care,daca ar fi ramas,cu siguranta ar fi crescut valoarea lotului insa stim cu totii motivele(sau mai bine zis motivul) pentru care nu mai sunt cu noi.
Tot ce pot sa sper este ca,printr-un miracol,Steaua va face numai meciuri ca cel de la Kiev in campionatul viitor si sa mai luam si noi un event ca prea neglijam cupa Romaniei,ah,si bineinteles o calificare in fazele superioare UEFA via CL.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Da dom'le ! Cica si Kaka l-a rugat pe Berlusconi sa-i puna o pila la Gigi. Da' Gigi nu l-a vrut, ca-i circar si pen' ca i-a zis Oli ca nu face faza defensiva. Si n-are nici cetatenie romana. Ce dreaq tot vin strainezii astia sa se roage de Jiji ? Pai au ei fatza sa imparta acelasi vestiar cu Gigel Coman ?
Ontopic
Deci acoperirea pe posturi ar fi - pentru moment - urmatoarea :
Portari
1. Cernea
2. Vatca
3. Toma sau Lungu
Fundasi dreapta
1. Nicolita
2. Petre Marin
3. Emeghara [transferat ?]
4. Badoi
5. Saban [transferabil]
Fundasi centrali
1. Ghionea
2. Goian
3. Radoi
4. Baciu [transferabil]
Fundasi stanga
1. Petre Marin
2. Nesu
3. Emeghara [transferat ?]
4. Gigel Coman
Mijlocasi centrali defensivi
1. Radoi
2. Paraschiv [transferabil]
3. Ovidiu Petre
4. Lovin
Mijlocasi dreapta
1. Badoi
2. Nicolita
3. Croitoru
Mijlocasi stanga
1. Cristocea
2. Ochirosii
3. Bostina [transferabil]
4. Nicolita
5. Croitoru
6. Gigel Coman
Mijlocasi centrali ofensivi
1. Dica
2. Cristocea
3. Croitoru
4. Bostina [transferabil]
Atacanti de viteza
1. Badea
2. Neaga [transferat ?]
2. Gurita
Atacanti speculativi
1. Iacob
2. Dica
3. Neaga [transferat ?]
4. Badea
Jucatori de perspectiva
Bicfalvi (mijlocas defensiv ?)
Pintilii (fundas central ?)
Ba da .. Dica
Da, dar Dica nu este utilizat ca mijlocas ofensiv, cu alte doua varfuri de atac in fata lui....
Daca Dica este pe teren, in atac mai este trimis doar un singur varf....
Asadar Dica joaca in atac, dar pe o pozitie undeva in spatele varfului de atac ...
S-ar putea spune ca Dica joaca atacant...
Ma incadrez in categoria suporterilor optimisti ,totusi,cu rezervele legate de speranta aducerii in Ghencea a unui mijlocas coordonator tehnic,in viteza,imprevizibil ( tip Elton si ramin la parerea ca un jucator care prin jocul sau elimina 2-3 adversari nu ar trebui dat ,dar aici este ambitia lui Gigi fata de noi suporterii si MM ,asa stie el sa isi arate muschii. )Deci sa revenim la lot avem cea mai buna aparare de la Sevillia86 incoace si de departe cea mai buna din tara. Cernea- BADOI, Goian, Ghionea, EMEGARA.Avem si rezerve destul de bune P.Marin,NesuPe linga mijlocasul despre care vorbeam si care daca este ,pe undeva,trebuie adus indiferent de pret mai trebuie adusi inca 2 aparatori centrali tineri,de perspectiva,iar cu atacul nu stam rau avem pe : Badea, Iacob, Neaga, in spatele lor pe Dica.Sigur si pe Gurita.Inca nu stim exact pleaca sau nu Thereau ,ar fi grozav sa nu plece.Inconditiile aratate mai sus Oli,daca stie poate face o echipa imbatabila pe plan intern si cu multe realizari in L.C.