Minim sferturile de CL sunt asigurate.
Haz de necaz.
Acum cu hazul, cand o incepe campionatul cu necazu', ![]()
Minim sferturile de CL sunt asigurate.
Haz de necaz.
Acum cu hazul, cand o incepe campionatul cu necazu', ![]()
Gigel Coman!
Cel mai mare stelist din istorie!
Cel mai superb jucator de la Steaua!
Cel mai tehnic, mai rapid, mai fabulos jucator!
Ce ne-am face fara Gigel!
Sa nu plece!
Toti ceilalti pot pleca! Radoi, Dica, Goian, Elton, Ochirosii, etc! Totiiiii!
Dar nu Gigel! Putem construi in jurul lui!
Ar trebui sa retragem tricoul lui Gigel, cand isi va fi terminat cariera!
Ce Lacatus, Constantin, Jenei, Voinescu, etc! Astia nu sunt legende ca Gigel!
Nu e asa ca e un idol??? Gigel Coman!
PS: Aoleoooooooooooo, ma doare capul! Credeam ca nu o sa-l mai vad la Steaua, dar uite ca ne-am inselat! Acum va fi titular 100%!
Deja cand deschid ziarul ma tin bine, ca cine stie ce veti proaste mai citesc pe acolo...
cel mai bine ar fi sa nu plece nimeni de la echipa in momentul asta pentru ca o sa avem nevoie de un lot numeros ca sa putem face fata in urmatorul sezon
FORZA Steaua!!!!!!!!!!
Nici nu mi`a stricat ziua articolul ala cum ca BeKKli il vrea pe Anti-fotbal aka Gigel Coman in continuare la Steaua X( .. Cat de idiot poa` sa fie El Ciobandante ma frate sa tzina asemenea NULITATE de jucator la Steaua si sa`i vanda pe alde Thereau si Elton ?!? X(X(
frate.......ce potzi sa mai zici, cu ciobanul finantator si Olaroiu antrenor .........totul o sa se duca de rapa incet incet........ce poate sa ne ofere Olaroiu ca antrenor in afara de multi nevi? ciobanul trebuie ori sa isi revina ori sa plece...........imi e dor de Steaua de altadata cand un Lacatus, un militaru' ,un Rotariu etc....jucau si iti expoda inima la fiecare atingere fara sa existe banii ciobanului si fara sa vezi cum numele de Steaua e patat din ce in ce mai tare........(banuiesc ca ati auzit cu totii cand Becali a zis ca fara banii lui nu eram pe locul 2).............in fine .........nu ne ramane decat sa speram ca o sa isi revina sau o sa plece...........aveam nevoie de Thereau si de Elton dar nu poti sa te certi cu spurcatul ca nu intelege......S.R.F.(Steaua'S REAL FANATIKS) :twisted: ![]()
parerea mea e ca avem nevoie in continuare de Iacob. chiar daca e un atacant mai lent, stie sa finalizeze. iar Lovin, in ultimele meciuri a demonstrat ca are valoare, chiar daca pana acum ne-a dezamagit. faptul ca raman cei 2 mi se pare un lucru bun. oricum, nu pot sa nu ma enervez cand aud ca gigelinho ramne la Steaua~X(X(X(X(ratatu alaX(
stiu ca acum sunt offtopic, dar va rog frumos dati si voi un click:Dam nevoie la un joc
va multumesc frumos
Reclama se face doar in spatiile special amenajate.
Moderatorii
parerea mea e ca avem nevoie in continuare de Iacob. chiar daca e un atacant mai lent, stie sa finalizeze. iar Lovin, in ultimele meciuri a demonstrat ca are valoare, chiar daca pana acum ne-a dezamagit. faptul ca raman cei 2 mi se pare un lucru bun. oricum, nu pot sa nu ma enervez cand aud ca gigelinho ramne la Steaua~X(X(X(X(ratatu alaX(stiu ca acum sunt offtopic, dar va rog frumos dati si voi un click:Dam nevoie la un joc
va multumesc frumos
Reclama se face doar in spatiile special amenajate.
Moderatorii
nu era reclama. aveam nevoie de clickuri. atata tot. oricum, daca astea sunt regulile, trebuie sa le respect:)
Am si eu o intrebare: Unde sunt jucatorii de 5 stele promisi de Adrian Ilie?
Am si eu o intrebare: Unde sunt jucatorii de 5 stele promisi de Adrian Ilie?
Bai baiatule tu pe ce lume traiesti .Nu ai citit si tu ca Lovin,Iacob si Gigel raman la Steaua.Suntem acoperiti pe toate posturile ce ne mai trebuie?
:)![]()
Ma bucur ca ramane Si Iacob Si Lovin
Avem nevoie de un lot cat mai numeros dar si valoros
Daca ramane si Thereu avem atac de 5 stele
Singura problema macar un super mijlocas transferat Aparare e ATac e (daca raman Iacob si Thereu) portar si desta macar unu asa de concurenta + Mijlocu trebuie un transfer bun unu care stie meserie chiar daca pleaca Para acolo avem destui da tre sa vina un coordonator ceva bun de calitate
Bai baiatule tu pe ce lume traiesti .Nu ai citit si tu ca Lovin,Iacob si Gigel raman la Steaua.Suntem acoperiti pe toate posturile ce ne mai trebuie?
:)
In primul rand nu ma lua cu "bai baiatule", cred ca sunt mai in varsta decat tine.
In al doilea rand eu pe cei trei pe care i-ai amintit nu ii consider de 5 stele, cu atat mai putin pe Gigel. Deci se impuneau transferurile promise.
Sunt inca multe posturi neacoperite: mijlocas ofensiv (Dica si atat), fundasi centrali(Ghionea si Goian si atat) , mijlocas stanga (Cristocea si Bostina total depasiti), mijlocas dreapta(Badoi si atat), Nicolita este reprofilat fundas dreapta altfel am ramane descoperiti pe acest post.
A.. si era sa uit postul de antrenor... ![]()
Tie ti se pare ca avem un lot competitiv pentru Liga Campionilor?
@Sforza postul lu` @Miaus era o gluma ![]()
In primul rand nu ma lua cu "bai baiatule", cred ca sunt mai in varsta decat tine.
In al doilea rand eu pe cei trei pe care i-ai amintit nu ii consider de 5 stele, cu atat mai putin pe Gigel. Deci se impuneau transferurile promise.
Sunt inca multe posturi neacoperite: mijlocas ofensiv (Dica si atat), fundasi centrali(Ghionea si Goian si atat) , mijlocas stanga (Cristocea si Bostina total depasiti), mijlocas dreapta(Badoi si atat), Nicolita este reprofilat fundas dreapta altfel am ramane descoperiti pe acest post.
A.. si era sa uit postul de antrenor...
Tie ti se pare ca avem un lot competitiv pentru Liga Campionilor?
Sorry dar nu aveam de unde sa stiu ca pe pagina nu apar si smiley-urile.Era din nou haz de necaz.
Si dupa cum spuneam avem lot de 5 stele nu avem nevoie de alte transferuri - lol.
mai nene dar nimeni nu vrea sa faca nimik pentru Elton ???? maine vine in Romania si noi stam si ne plangem pe aici !! ...........A>I>S>S...organizati ceva ,o primire la aeroport,spuneti-ne si noua cand vine Elton la otopeni si haideti cu totii acolo sa-l sustinem !!!!
:)
Ai stofa de antrenor daca vrei sa te faci iti dau un secret, Stii cati jucatori trebuie intr-un lot? normal ca NU, io zic sa-ti iei doar 11 jucatori in caz de accidentari sau altceva iti chemi familia sa intre pe gazon sa joace. Acum serios tu nu ai vazut ca sezonul asta ce improvizatii s-au facut pe posturi? sunt sigur ca nu ai vazut...Citat: " Nu ai citit si tu ca Lovin, Iacob raman la Steaua" daca te iei dupa tot ce scrie in presa ajungi sa nu mai vii la meciurile Stelei.
Nu conteaza decizia noastra pentru Elton asta va decide Jiji asa ca daca vrem sa ramana la Jiji trebuie sa mergem nu la Elton ca el ar vrea sa ramana ca stie ca suporterii sunt de partea lui.
Acum un an cand Iacob dadea gol dupa gol si era de neinlocuit era bun nu..acuma nu e...bha baiety a fost si el accidentat ce vroiaty sa faca sa dea goluri din spital nu....el e un atacant care nu este chiar atat de spectaculos dar care da multe goluri....chiar nu inteleg ce nu va convine la el ..avem nevoie si de oameni masivi in echipa .
Ai stofa de antrenor daca vrei sa te faci iti dau un secret, Stii cati jucatori trebuie intr-un lot? normal ca NU, io zic sa-ti iei doar 11 jucatori in caz de accidentari sau altceva iti chemi familia sa intre pe gazon sa joace. Acum serios tu nu ai vazut ca sezonul asta ce improvizatii s-au facut pe posturi? sunt sigur ca nu ai vazut...Citat: " Nu ai citit si tu ca Lovin, Iacob raman la Steaua" daca te iei dupa tot ce scrie in presa ajungi sa nu mai vii la meciurile Stelei.
citeste cu atentie - ERA O GLUMA!!!!
DUH
Iacob oricum nu vroiam sa plece
, si Lovin nu are de ce sa plece , ca oricum nu prea mai avem mijlocasi , sa Gigel il dadeam la zero lei zero bani .
Nu stiu daca contestatarii lui Lovin au urmarit evolutiile lui in ultimele 10 etape. Eu le-am urmarit si baiatul e intr-o crestere de forma! Sper sa o tina tot asa cu evolutii bune si sa ne ajute sa castigam cu Steaua cat mai multe....Ma bucur pentru amandoi ca raman. Imi pare sincer rau ca va pleca Paraschiv. Si chiar daca pleaca, ar merita sa plece pe o suma mai mare nu 800.000 de dolari. Pai asta e valoarea lui???? Eu cred ca nu.
FORZA Steaua !!! steag2
Lovine tu esti?Numai tu putea-i sa te feliciti singur.Pleaca draqu din Ghencea putoare ordinara ce esti.Si nu mai intra pe site ca-mi provoci sila.ADIO !!!!
Sorry dar nu aveam de unde sa stiu ca pe pagina nu apar si smiley-urile.Era din nou haz de necaz.
Si dupa cum spuneam avem lot de 5 stele nu avem nevoie de alte transferuri - lol.
Scuze, nu am vazut smiley-urile si am luat-o de buna
.
Intr-adevar cred ca din pacate nu ne mai ramane altceva de facut decat sa fim ironici.
@Sforza postul lu` @Miaus era o gluma![]()
mai bodanelu daca te uiti doar pe prima pagina ai sa intelegi de ce am inteles altceva, dar ma bucur ca esti tu inteligent....
eu zic ca este o buna alegere!
mai bodanelu daca te uiti doar pe prima pagina ai sa intelegi de ce am inteles altceva, dar ma bucur ca esti tu inteligent....
nu ti-am zis-o cu rautate... dar tu vad ca intelegei altceva in orice post ![]()