FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lovin si Iacob vor sa ramana la Steaua

«123»
fcsteaua.ro12.06.2007 19:26

Conducerea FC Steaua anunta ca nu l-a imputernicit pe impresarul Dumitru Tudor sa negocieze transferul niciunui jucator din lotul echipei, acesta neavand nici macar acceptul clubului de a discuta despre un eventual transfer al vreunui fotbalist stelist. Mai mult, Dumitru Tudor nu are nicio calitate de a face declaratii in numele jucatorilor Stelei.

Florin Lovin a declarat ca nu doreste sa plece si ca nu a cerut nimanui sa ii gaseasca o echipa, el dorind sa continue la FC Steaua: "Nu pot sa ma gandesc la o eventuala plecare, atat timp cat in urma cu o luna, contractul meu a fost marit. Declaratiile referitoare la un presupus transfer al meu facute de alte persoane din afara clubului le consider speculatii fara nici o acoperire"

De asemenea, Victoras Iacob si-a manifestat intentia de a-si continua cariera la Steaua.

SteauaFC.com

pda12.06.2007 19:35

Bine ca ramane Lovin, aveam nevoie de un play-maker cu calitatile sale deosebite. Ai sanse mari sa prinzi o minge sutata de el chiar daca stai la tribuna. O sa dorm linistit in noaptea asta cu gandul ca a ramas Lovin.

alinstelistu200712.06.2007 19:49

bravo!!!!!!!ma bucur.....mai ales pentru Iacob

vlad7512.06.2007 20:10

Daca vor primi oferte concrete s-ar putea sa plece.Un lucru bun ar fi sa ramana,mai ales ca Iacob incepuse sa revina la o forma buna,iar Lovin a inceput sa miste in ultimele meciuri.

il_capitano12.06.2007 20:11

Da este o veste foarte buna mai astept din suflet inca doua vesti de la Elton si Thereau chiar si de la Andrey ar fi 3......Sper sa nu plece nici un jucator de la Steaua sezonul acesta

Za Best12.06.2007 20:11

Uraaaaa,a ramas Lovin!Asta are trei clase peste Elton,circarul! :grin: La fel si Iacob,mult peste loaza aia de Thereau...uraaaaa,avem echipa de echipa!Lasati-ne sa ne ANTRENAM pentru Sampion Lig... :cool:

P.S.Sper din toata inima sa ramana si Coman,un fotbalist extraordinar!Avem mare nevoie de el!

ACEST POST ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE LUAT CA ATARE!

zipper12.06.2007 20:13

Cauta meciurile Stelei cu Lovin titular si pe urma mai vb!

SteauaToronto12.06.2007 20:31

Eu astept confirmarea lui Coman. Daca ramane Gigel eu zic ca intram sigur in Liga, nici nu trebuie sa ne cunoastem adversarul .

Astristul12.06.2007 20:37

Nu stiu daca contestatarii lui Lovin au urmarit evolutiile lui in ultimele 10 etape. Eu le-am urmarit si baiatul e intr-o crestere de forma! Sper sa o tina tot asa cu evolutii bune si sa ne ajute sa castigam cu Steaua cat mai multe....

Ma bucur pentru amandoi ca raman. Imi pare sincer rau ca va pleca Paraschiv. Si chiar daca pleaca, ar merita sa plece pe o suma mai mare nu 800.000 de dolari. Pai asta e valoarea lui???? Eu cred ca nu.

FORZA Steaua !!! steag2

Miaus12.06.2007 20:41

Eu sunt foarte multumit sa aud asta cum ca Lovin a hotarat sa ramana la noi.

Desi Milan, MU ,Chelsea si Barcelona erau pe urmele lui a decis sa ramana la noi, asta demonstreaza caracterul lui extraordinar.

Creativitatea la mijlocul terenului nu va mai cunoaste limite cu Lovin acolo...

P.S. Inca un pamflet...

axl2312.06.2007 20:50

E o veste asa si-asa. E adevarat ca Lovin s-a miscat mai bine in ultimele meciuri si ca Victoras incepe sa-si revina incet-incet, mai ales acum, cand a scapat de burta, totusi Lovin nu face parte din echipa Steaua pe care mi-o imaginez eu. Nu pot decat sa sper ca va fi benefica ramanerea lor in lot.

daniel_mititelu12.06.2007 20:52

Nu hotarasc ei daca ramin sau pleaca nici macar Oli nu hotarasete.Deciziile la Steaua le ea razboinicul lumii!!

erhy12.06.2007 20:54

E bine ca raman cei 2.Lovin a demonstrat ca are valoare de Steaua,iar Victoras Iacob a demonstrat-o de mult ca isi merita locul in cea mai buna echipa din Romania...Iacob este un atacant de careu in adevaratul sens al cuvantului.

cmc_steaua12.06.2007 21:42

chiar dak deviez putin d la subiect,cititi asta plz:

Finanțatorul Stelei a continuat rãzboiul declarațiilor cu suporterii vicecampioanei. "Da, am o fricã de suporteri de nu mai pot... Ce, am ajuns eu sã îmi fie fricã de niște vagabonzi? Trebuie filmați, pac pe mâna jandarmeriei, pac bãtuți de jandarmi, apoi-pac interziși pe stadion. Douã, trei luni la pușcãrie, pac bãtuți de pușcãriași. Trãim în România, ce, suntem în junglã?", a clamat Gigi Becali.

Deci in conlcuzie pac pac trebuie sa fim batuti d garda pac pac batuti de puscariasi pac pac ca doar traim in in romaniiiiia ce asta e jungla ??? nici nu stiu sa rad sau sa plang ?

FORZA Steaua! fularultrasfularsteaua2 steaua_ro

Olandezz12.06.2007 21:48

I'm Lovin it! padapapapaaa.. don't you know I'm Lovin' it!

Marsh cu acest ratat. Red Bull New York ar fi o echipa potrivita pentru el.. ce ziceti?

balky9912.06.2007 22:31

Ete ca v-ati grabit cu Gigel....

el ramane la Steaua , find favoritul marelui tehnician Oli.

Acesta a declarat ca Gigel a dat dovada de caracter atunci cand a renuntat la contractul de 4.000.000 de euro pe care-l oferea Roman Abramovici .

Oli a mai declarat " suntem foarte incantati ca talentele raman in tara .Ar fi fost si pacat ca un baiat asa tanar si muncitor sa plece.Avem nevoie de Gigel , care impreuna cu pustiul minune Gurita vor face ca Steaua sa straluceasca -ca soarele sfat de pe cer -"

Multumim si patronului care a facut posibila aceasta performanta.

ariell12.06.2007 22:37

Daca plecam de la ideea ca trebuie sa avem in lot numeros de jucatori pentru a face fata pe mai multe fronturi e ok in special ramanerea lui Iacob.

Daca insa mergem pe ideea valorii individuale sau colective a numerosului lot pe care ni-l dorim pentru aceste 3 fronturi datele problemei se schimba.

In clipa de fata abia daca avem jucatori de valoare sa incropim un prim 11, m-ar fi bucurat mult mai mult un titlu de genul" Elton si Thereau vor sa ramana".

grizzly13.06.2007 04:21

pai Elton si Thereau vor sa ramana.

onlySteaua13.06.2007 04:57

fara gluma, la ce lot are Steaua acum e bine ca ramane si Coman.

ariell13.06.2007 06:29
pai Elton si Thereau vor sa ramana.

Stiu asta, dar eu voiam sa scrie in articolul imaginat de mine ca in ciuda interesului unor echipe din afara baietii vor sa ramana ( a fost adevarat in cazul lui Thereau pana la un moment dat ), si nu din cauza principelui care face ce face.

Visam si eu omule...

sorin_daniel13.06.2007 06:33

e foarte bine daca raman si Lovin si Iacob .Iacob este un jucator excelent o sa vedeti o sa fie in forma maxima.e foarte bine mai ales ca n-o sa mai fie nici un transfer.scarba de Becali vorbeste mult,prost si fara rost(am mai spus-o multa,multa vrajeala de la Becali si din pacate sunt multi care il cred).La banii lui(daca ii are)ar fi trebuit sa faca macar 2,3 transferuri importante. dar cred ca majoritatea ne-am lamurit nu? fularultras

vanfootball13.06.2007 07:29
Eu astept confirmarea lui Coman. Daca ramane Gigel eu zic ca intram sigur in Liga, nici nu trebuie sa ne cunoastem adversarul .

"Gigel rãmîne

Chiar dacã Becali a anunțat cã va renunța la mai mulți fotbaliști în aceastã varã, printre aceștia nu se va regãsi și Gigel Coman."

Uite si confirmarea. Sa vina Liga!

:))

bodanelu13.06.2007 07:40

EU nu stiu ce sa fac... sa plang sau sa rad??

ariell13.06.2007 08:55
EU nu stiu ce sa fac... sa plang sau sa rad??

Daca as privi lucrurile detasat m-ar apuca rasul vazand si citind declaratiile principelui, apoi cred ca mi-ar fi mila de suporterii Stelei pentru ca nu merita asa ceva.

Dar fiind suporter ma cam apuca plansul...:(

Miaus13.06.2007 09:13
"Gigel rãmîne

Chiar dacã Becali a anunțat cã va renunța la mai mulți fotbaliști în aceastã varã, printre aceștia nu se va regãsi și Gigel Coman."

Uite si confirmarea. Sa vina Liga!

:))

Minim sferturile de CL sunt asigurate.

Haz de necaz.

«123»