asta e troll in toata regula. imi pare rau ca s-a ales praful de un articol bun.
asta e troll in toata regula. imi pare rau ca s-a ales praful de un articol bun.
Elton a devenit mai mult decat poate ar fi putut face ca jucator pentru Steaua. Elton a devenit strigatul de revolta al celor ce iubesc Steaua impotriva salbaticiei si marlaniei ciocoiului din loja principala. Elton a devenit motto-ul celor care iubesc fotbalul adevarat, cel cu aparare, mijloc dar si atac, impotriva platitudinii mediocre a pseudo-antrenorului. Mai mult decat atat, felul in care Becali a inteles sa-si respecte angajatul si contractul acestuia, sa respecte oamenii din tribune, i-a scos la iveala caracterul infect dincolo de lipsa educatiei. Becali si-a minat sansele politice aratandu-ne cam cat putem crede din ce zice ca ar face pentru Romania.
"Secundul Olaroiu"-ca bine zici
Becali si-a minat sansele politice aratandu-ne cam cat putem crede din ce zice ca ar face pentru Romania.
Nu si-a minat nimic, nu vezi cate specimene continua sa vada deformata realitatea, printr-un fund de sifon? Mi-e si scarba... Bleah... :sad:
asta a urmarit cu adevarat...din pacate, daca eram inspirat il eliminam din discutie inca din start. Dar acest gest ar fi insemnat ca abuzez, nu? I-as fi dat motive sa sara ca ars si sa ne acuze ca suntem incorecti. Culmea e ca tot el joaca rolul victimei, de parca altii ar fi provocat acest balamuc.
din pacate, ai dreptate, la inceput trebuia sa-i lasi dreptul la replica, totusi a sarit calul. n-ai vrea sa stii ce injuraturi imi da mie pe PM marele cunoscator.
Eu cred ca Elton pleaca din cauza jucatorilor si nu din cauza lui GB. Ma gandesc ca anumiti jucatori nu suporta publicitatea si faima lui Elton. Inca nu sunt obisnuiti cu ideea ca cineva din afara poate fi mai apreciat decat ei si din cauza asta l-au "sapat". "Cum adica sa vina asta din Brazilia si noi sa ramanem de caruta....". Si daca stau sa ma gandesc, cred ca l-au si izolat in cantonamente s.a.m.d.p. Sa speram ca totul va fi bine in final si nu vom regreta nimic, dar ma indoiesc.....
2007-2008
Si eu sunt de aceeasi parere. Pe langa sioban si Olita cred ca aici a fost si mana anumitor jucatori.
steagcruce2
"Am 27 de ani. Sunt avocat. Am absolvit cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Al I Cuza Iasi, cursuri de zi, buget. Sunt licentiat in materia drepturilor omului cu o teza despre Dreptul de Libera Exprimare. Sunt masterand in Stiinte politice, in cadrul SNSPA, master pe care l-am terminat cu o cifra straina lui Gigi Becali - 10. Stiu sa folosesc internetul de 8 ani. Sunt suporter al Stelei de 21, mostenire de la bunicul meu (tata n-am avut). Iubesc Steaua. Si-am bagat bani in aceasta pasiune, dar si-n buzunarele "patronului"
Becali, poti sa faci jdemii de miliarde...poti sa-ti iei 1000 de gorile...poti sa platesti sa apari la TV zilnic. Ramai un taran, un mitocan, un incult, un nenorocit, o jigodie care n-are nimic comun cu Steaua...si vei fi tratat ca atare...
PS: vrei muzica religioasa? o sa ai la inmormantare cand Romania va fi in strai de sarbatoare!" (sscatalin)
Scuze pentru off-topic,dar asemanarea,sau mai bine zis coincidenta,mi se pare izbitoare.Domnule Catalin Asavoaei,dumneavoastra ati trimis mesajul?
Daca da,atunci chiar va implicati in totalitate in lupta impotriva lui Becali,iar acest fapt ma bucura enorm.Sper sa fie in scurt timp tot mai multi suporteri cu acest spirit,doar astfel poate fi indepartat Becali de la Steaua.
P.S.: oricum stiu ca va implicati trup si suflet in razboiul acesta,dar asa ati devenit si mai convingator.Cel putin pentru mine
Felicitatri pentru articol , nici ca se poate sa zici mai bine. vreau sa stiu si eu de ce lui Oli poate sa pastreze la echipa toti plozii lui nereusiti , iar fanii nu au dreptul nici macar la unu ? Poate noi nu suntem asa pupincuristi ca el?