@Norbinho
" ruperile de ritm ale lui Elton nu prea exista. arata bine scamatoriile alea, dar datorita pasului sau mic si lipsei fortei nu se poate impune in fata a 80% din jucatorii diviziei a! "
Mãi NORBIT, ia explicã ce înțelegi tu prin a se "impune in fata a 80% din jucatorii diviziei a" ?
Sã se ia la trântã cu ei, sã se facã parte-n parte, sã dea cu ei de pãmânt ?
Cetãțene turmentat, ești într-o eroare fatalã în ceea ce privește sportul pe care-l urmãrești !
În meciul cu Dinamo a creat cel puțin 3 faze de gol clare pentru nevinovații sãi coechipieri.
A fost singurul care a CREAT ceva în faza de atac.
Sã nu-mi spui cã ãia de la Dinamo fac parte din restul de 20% în fața cãrora se poate "impune".
" tot lipsa fortei nu ii permite sa centreze si sa suteze "
Urmãrește cu atenție fazele din meciurile pe care le-a jucat în Brazilia înainte de a veni la Steaua.
Jucãtorul ãsta centreazã, șuteazã, înscrie goluri (chiar din loviturã liberã) și creaazã o sumedenie
de ocazii clare de gol pentru coechipieri, numai cã am vaga impresie cã acolo avea CU CINE și
PENTRU CINE sã facã toate lucrurile astea.
Ce spui tu, vine în România și dintr-o datã nu mai e în stare, conform marilor specialiști de care nu
ducem lipsã, din pãcate...
Nu, fratele meu, diferența constã în faptul cã acolo era jucat și pe lângã asta avea și coechipieri de
valoare, nu tentativele astea de fotbaliști pe care le-avem noi.
Elton deranjeazã pentru cã atunci când e în teren, evidențiazã extrem de clar mediocritatea
celorlalți "fotbaliști" pe care-i avem în lot.
Se vede din avion cât sunt ceilalți de proști, în comparație cu el.
Ai impresia cã vin din cu totul alt sport, în niciun caz din fotbal.
" datoria lui Elton e sa se muleze pe stilul Stelei "
Serioooooooooossss ?
Nu mai spune...
Lumineazã-mã și spune-mi și mie, cã m-ai fãcut curios, care e nene "stilul Stelei" ?
Þurca ?
Na-ți-o ție, dã-mi-o mie și arunc-o tare-n fațã ?
Atacul cu 5 fundași și 5 închizãtori ?
Pãi cum dracu' vrei tu mã sã "se muleze" un brazilian pe chestia asta ?
ªi asta discutând strict din punct de vedere fotbalistic, pentru cã din alte puncte de
vedere nu se va integra niciodata un "caracter" în mocirla asta care e acum la Steaua.