FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sãrbãtoarea

«123»
fcsteaua.ro07.06.2007 01:58

60 de ani de glorie… 60 de ani de la înființarea Stelei.

Azi trebuie sã ne bucurãm cu toții. ªi dacã se poate, sã stãm și sã încercãm sã ne închipuim. Sã ne închipuim cum a fost ziua de 7 iunie 1947. Sã ne închipuim cã am fi putut trãi în vremuri în care "Steaua", așa cum o știm noi azi, nu ar fi existat.

Sã facem un salt în deceniul al șaselea, al secolului trecut. « Marele CCA »…ce poveste ! Pentru cei mai mulți dintre noi, CCA-ul, marea echipã care a subjugat ani la rând fotbalul românesc, este doar un concept abstract. Suntem convinși cã a existat, dar n-am fost acolo, nu știm cum a fost. Am mai citit, ni s-a povestit, am auzit lumea vorbind. ªi ni i-am închipuit…imaginația fiecãruia și-a croit chipuri și siluete, a plãsmuit goluri și trofee.

Am fi putut trãi în anii de dinainte de 1974. Ghencea n-ar fi însemnat nimic, "Templul Fotbalului Românesc" ar fi fost o sintagmã golitã de sens. Am fi mers la meciuri pe "Republicii", fãrã sã ne închipuim cã în locul stadionului peste ani va apãrea un colos arhitectonic, în timp ce echipa noastrã se va muta în Drumul Taberei.

Iar în 1985 n-am fi avut curajul sã sperãm vreodatã cã o echipã româneascã va triumfa în fața tuturor echipelor de pe bãtrânul continent, devenind cea mai strãlucitoare Stea a galaxiei. Am fi rãmas cu încleștãrile interne, fãrã sã știm cã vom gusta peste puțin timp dulceața unor victorii cu Anderlecht sau Barcelona.

Ajunși în 1992, am simți cã istoria Stelei este o poveste de neegalat. Si totuși, n-am ști cã încã nu ne-am dat dreptul la un Simbol, la cel care se va plia perfect pe trecutul nostru și care va personifica prin temperamentul și fidelitatea sa tot ce iubim la acest club. Abia în urmãtorii șase ani îl vom transforma pe Lãcãtuș în cel mai titrat jucãtor român, iar Lãcãtuș ne va rãsplãti cu vârf și îndesat în fiecare zi a anilor ce vor urma.

Astãzi se împlinesc 60 de ani de stelism. Avem onoarea, datoria și plãcerea sã mulțumim Stelei cã existã și sã ne închipuim doar cât de sãracã ar fi fost viața noastrã în lipsa ei.

La mulți ani, Steaua !

Ovidiu

korps07.06.2007 04:51

la multi ani tuturor stelistilor din lume si clubului nostru drag..60 de ani istorie,nervi ,succese si zambete....anti becalli

ss lucki07.06.2007 04:52

La mUlti Ani, Magica Steaua!!!

Deja am baut cateva beri in cinstea ta...

60 and counting...

Povestea continua...

LeoKinG07.06.2007 05:12

La Multi Ani tuturor stelistilor,60 de ani de istorie...legenda continua!

daniel_mititelu07.06.2007 05:31

LA MULTI ANI tuturor Stelistilor!!!!!!!

60 de ani de triumf 60 de ani de viata ros-albastra!!Cea mai buna echipa din Romania a fost si va ramine!!!!!

Distractie placuta azi tuturor Stelistilor!

neli07.06.2007 05:47

la multi ani ! sa ne traim fericiti si la cat mai multe victorii !

juby07.06.2007 05:48

La mult ani Stelei, in primul rand..in al 2-lea rand jucatorilor, conducerii, si nu in ultimul rand, noua suporterilor ! Sa ni se implineasca toate visele, si sa fim fericiti de la primul pana la ultimul stelist ! Forza Steaua !

cmc_steaua07.06.2007 05:52

Sper si cred ca o sa fie o zi speciala pentru toti stelistii .

MANDRU CA SUNT STELIST !!! steagcruce2

ovi66607.06.2007 06:03

Nu pot sa nu ii adresez Stelei, voua si mie un sincer LA MULTI ANI! :)

fularultras steagcruce2

cris07.06.2007 06:05

La multi ani tuturor stelistilor din lumea intreaga . Sa continuam aceasta istorie plina de fericiri .

Forza Steaua .

ariven2107.06.2007 06:13

steaua_ro steagsimplu steagcruce2

LA MULTI ANI Steaua!!!

La multi ani clubului Sportiv Militar cu toate sectiile adiacente lui, a multi ani echipei de fotbal, echipei de rugby, echipei de hokey, de polo, la multi ani spadasinilor si floretistelor, canoistilor, celor de la baza hipica, de la lupte si box, atletism, innot, practicantilor sporturilor de iarna si tiristilor.

La multi ani legendelor care au castigat tricouri de campion, medalii de campion olimpic si mondial, evoluad sub culorile rosu-albastru. La multi ani tuturor celor care au in vine sange rosu si albastru.

In final la multi ani suporterilor stelisti de toate varstele...La multi ani Steaua Bucuresti!

Daca va uitati putin la istoria miscarii sportive din Romania veti observa ca suntem in frunte nu numai la fotbal ci si in general la foarte multe sporturi...

MEREU CAMPIONI, LOCUL DOI PENTRU NOI NU EXISTA...

La multi ani si voua!!!

steagsimplu fularsteaua2fular-campionii steagcruce2 steaua_ro

Heart_For_Steaua07.06.2007 06:16

La multi ani Stelei si tuturor stelistilor ... Multe succese si multe bucurii pentru echipa si suporteri... steagcruce2 fularsteaua2fular-campionii steaua_ro

DonAndres07.06.2007 06:48

La multi ani,iubita,Steaua!!!!!!

bodanelu07.06.2007 07:16

La multi ani Steluta! La multi ani stelistilor!

Azzido07.06.2007 07:24

60 de ani de istorie ros-albastra. La multi ani Steaua ! La multi ani stelistilor de pretutindeni !

Ne vedem diseara la Preoteasa.

steaua_ro

ariell07.06.2007 07:26

La multi Ani !

Punker Boy07.06.2007 07:27

La mult si fericiti ani Stelei si tuturor suporterilor si legendelor acestui club!Multa fericire si multe bucurii tuturor celor care le curg sange ros-albastru prin vene, tuturor celor care si-au pus amprenta asupra acestui club de-a lungul timpului.Steaua te iubim si vom fi alaturi de tine pentru totdeauna.Forta Steaua!

axl2307.06.2007 07:28

La multi ani tuturor stelistilor!

baby_stelista07.06.2007 07:42

La Multi Ani Steaua!!!

mereu superiori steagcruce2 steag1

redbluer07.06.2007 07:46

o intrebare clarificatoare: totusi ce sarbatorim astazi, instaurarea republicii 'populare'?...ca doar nu credeti in povestile cu infiintarea la ordinul regelui...

ss lucki07.06.2007 07:48
o intrebare clarificatoare: totusi ce sarbatorim astazi, instaurarea republicii 'populare'?...ca doar nu credeti in povestile cu infiintarea la ordinul regelui...

Eu as propune sa o sarbatorim pe ma-ta... ce zici, se baga, cioara?

Wigh07.06.2007 07:49

LA Multi ani Steluta:X:X:X steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

onlySteaua07.06.2007 07:54

La multi ani Steaua!

La multi ani tuturor stelistilor si tuturor celor ce au contribuit la gloria celui mai important club din Romania!

fularsteau2 steaua_ro steaua_ro steaua_ro fularsteau2

Ank_fan_badea_steaua07.06.2007 08:04

steaua_ro steagcruce2 steagsahmic 60 de ani de glorie.....60 de ani de Steaua....60 de ani de istorie....LA MULTI ANI Steaua SI LA MULTI ANI TUTUROR STELISTILOR!!!!......Forza Steaua!!! fularsteaua2fular-campioniifularultras si fularsteau2 forzateaua

cristian8607.06.2007 08:13

Nascuta intr-un moment de cumpana a existentei poporului roman , clubul de fotbal Steaua ,trecut prin ipostazele ASA, CSCA, CCA ,a reusit sa triumfe , si nu numai pe plan intern cat mai ales pe plan extern , reusind sa reintroduca in constiinta celor care au "acceptat "performantele , culminand cu cea de la Sevilla si de la Monte Carlo cuvantul INVINGATOR.

Ii multumesc Stelei pentru cei aproape 15 ani de istorie la care am fost partas, pentu bucuriile pe care mi le-a produs , pentru suferintele care m-au intarit.... momente de neuitat 4-1 cu Hajduk Split, 3-0 cu Bruges (Adi Ile show) , 3-2 cu PSG ,5-0 cu West Ham Ham , 2-1 cu Aston Villa (gol fabulos Ciocoiu) , 2-1 Fenerbahce (din nou Ciocoiu) , 2-3 cu Bastia (amintiri cu Lacatus si Catalin Munteanu si "bestiile din Corsica") ,2-0 cu West Ham , 2-0 (6-5 ) cu Valencia (renasterea Stelei) , 4-0 cu Lens , 3-0 cu Betis , 4-1 cu Dynamo Kiev . Au fost si infrangeri , unele usturatoare dar ele fac parte din procesul normal de crestere si descreste , de reorganizare .

Steaua inseamna trecut , prezent si trebuie sa insemne viitor.

Esential ramane spre ce tindem...

Pentru invingatori exista Steaua , pentru invinsi......

«123»