Bine.Dar Vatca ce a facut cu Roma?Un sut a avut pe poarta si ala l-a luat.Si de la distanta.Nici nu si-a dat seama ce se intampla.
sutul ala a fost al lui vucinic....ala nu e orice fotbalist.e o diferenta de valoare cand spui vucinic si wobay
Bine.Dar Vatca ce a facut cu Roma?Un sut a avut pe poarta si ala l-a luat.Si de la distanta.Nici nu si-a dat seama ce se intampla.
sutul ala a fost al lui vucinic....ala nu e orice fotbalist.e o diferenta de valoare cand spui vucinic si wobay
Din cate am inteles el o sa fie prezent la reunirea lotului pt sezonul viitor ..
Fostul goalkeeper al Stelei Cosmin Vitcă se declară dezamagit de faptul că nu a primit sansa de a confirma la gruparea din Ghencea si spune că iși doreste o propunere din partea uneia dintre echipele importante din campionat.
"sunt jucator liber de contract, echipă nu mi-am gasit deocamdata Din pacate nu am apucat să evoluez pentru Steaua, cred că meritam si eu să primesc o ocazie de a demonstra că pot să fiu o solutie. În primul an cit am fost eu acolo, goalkeeperii au aparat foarte bine, apoi am fost imprumutat la Gaz Metan Medias
Voiam să arat că merit banii care s-au dat pe mine, imi pare rau că nu am reusit să mă impun. Domnul Olaroiu m-a adus la Steaua, cred că era altfel dacă raminea dumnealui. Față de mine, Gigi Becali s-a comportat foarte bine, a aratat că e corect si tin să ii multumesc. Vreau să ajung la o echipă mare, sunt tinar si cred că pot să evoluez la un nivel inalt", a spus Vitca
Poate fi trecut la fosti jucatori.
pacat de el, chiar este un portar bun .
Mutat la Fosti jucatori
Pacat, mai degraba il pastram pe el rezerva decat sa-l imprumutam pe Stanca