FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cosmin Vatca - Imprumutat Gaz Metan Medias

«123»
Bogdan4Steaua05.06.2007 17:21

vatca_thumb.jpg

Nume complet: Cosmin Andrei Vâtca

Data nasterii: 12.05.1982

Locul nasterii: Turda(Cluj)

Inaltime: 1.84m

Greutate: 74kg

Nationalitate: romana

Numar pe tricou: 82

A mai jucat la: CSS Turda, Sticla Ariesul Turda, Electroceramica Turda, Cimentul Turda, CFR Turda, Viitorul Oradea, Arcadia Oradea, FC Bihor, Otelul Galati, Gaz Metan Medias

Debut in Liga 1: 02.05.2004(FC Bihor - Steaua 0-3)

Meciuri/goluri in Liga 1: 51/0

c.ronaldo1705.06.2007 17:24

Mi-e frica sa nu fie un fel de Andrey. In sezonul trecut apara destul de bine, dar, a luat cele mai multe goluri. Asta si datorita apararii celor de la Galati.

alpopa05.06.2007 18:27
Mi-e frica sa nu fie un fel de Andrey. In sezonul trecut apara destul de bine, dar, a luat cele mai multe goluri. Asta si datorita apararii celor de la Galati.

Ce inseamna "un fel de Andrey"? Te-a inoculat si pe tine marele strateg Gigi?

AmuntBoy05.06.2007 18:39

Mane, se stie pe forum ca nea' Ronaldo este infocat fan nea' Jiji si il copiaza "litera cu litera" in gandire! :)

Pai el daca zice de Andrey care a jucat 5 meciuri ca nu e bun e clar! ;)

Si ca Lovin sau Coman sunt mai eficienti decat Elton...

Bag mana in foc ca, C.Ronaldo aici de fata pe forum este de acord cu muzica religioasa pe stadion, daca e din orasul lui Bacovia e cam greu sa vii la meciuri dar foarte usor sa iti dai cu parerea.

Raul198805.06.2007 18:59

Daca Becali baga muzica religioasa eu imi iau boxele cu mine sau mp3 player-ul la meci! :smile:

De Vatca nu stiu ce sa zic!

Nu am vazut multe meciuri cu el!

O sa vedem! :roll:

steag2

Wally05.06.2007 20:18

Nu cred ca o sa confirme... va fi una dintre "eternele rezerve"...

AKM-4706.06.2007 04:55

Sa-l vedem si pe baiatul asta daca mai raman Goian si Ghionea o sa fie bun, daca nu o sa ramana Goian atunci a dat de dracu... dar Martin Tudor e 150.000 de euro... Becali mai, fii atent pe la rivalele din tara(CFR si Poli) poate vezi un Torje, un Axente... bine, astia sunt la Poli! fular-campionii

c.ronaldo1706.06.2007 05:47
Ce inseamna "un fel de Andrey"? Te-a inoculat si pe tine marele strateg Gigi?

Daca Andrey e portar de Steaua atunci eu sunt mare brazilian... Andrey nu e decat un portar inalt.

Mane, se stie pe forum ca nea' Ronaldo este infocat fan nea' Jiji si il copiaza "litera cu litera" in gandire! :)

Pai el daca zice de Andrey care a jucat 5 meciuri ca nu e bun e clar! ;)

Si ca Lovin sau Coman sunt mai eficienti decat Elton...

Bag mana in foc ca, C.Ronaldo aici de fata pe forum este de acord cu muzica religioasa pe stadion, daca e din orasul lui Bacovia e cam greu sa vii la meciuri dar foarte usor sa iti dai cu parerea.

Fantastic. Cum de ti-ai dat tu seama? Sa nu uiti ca Gigel Coman e de 20 de ori mai bun si ca Dica, Neaga, Radoi etc.

Iar la muzica religioasa, sa stii ca ai dreptate. Ascult intr-una genul asta de muzica. Nu ma mai satur de ea.

Omul lui Dumnezeu, ce nu intelegi ca valoarea lui Andrey nu are nici o legatura cu Becali? De unde le scoti?

AmuntBoy06.06.2007 06:17

Tu repeti ceea ce zice Jiji

Ai argumentele lui sportive care tind spre zero cu privire la jucatorii nostri!

c.ronaldo1706.06.2007 06:20

Si anume? Un portar(Andrey) parerea mea e pus in poarta ca sa apere, nu ca sa ia goluri. Si in plus nu imi place un portar care sa zicem in 10 meciuri ia 11 goluri. Mi se pare prea mult.

FinalaUEFA06.06.2007 10:39

Transfer slab, nu e mai bun ca Cernea. Daca vroiau o rezerva il luau pe Martin Tudor pe doar 100.000, nu cat au dat acuma...

I.N.Money06.06.2007 11:33

51 de meciuri in cariera sa pe prima scena, in jur de 67 de goluri luate intr-un sezon jumatate la Otelul, nu e rau! :smile: Oricum, sper sa isi dovedeasca valoarea si cu putin noroc poate va face fata!

se7en06.06.2007 12:13

La Otelul avea o umbra de aparare, nu cred ca va lua atatea goluri in poarta Stelei.

Bogdan4Steaua06.06.2007 14:12
Si anume? Un portar(Andrey) parerea mea e pus in poarta ca sa apere, nu ca sa ia goluri. Si in plus nu imi place un portar care sa zicem in 10 meciuri ia 11 goluri. Mi se pare prea mult.

Iar ajungem la aceeasi discutie. Nu exista un gol primit 100% din vina lui Andrey in respectivele partide. Le putem analiza pe toate. Sarcinile defenisve nu cad doar pe portar. La fazele respective, si daca era Buffon in poarta, din 11 goluri tot lua 8-9(cel putin). Atunci cand apararea greseste impardonabil, sansele portarului de a remedia situatia sunt destul de mici. Presa l-a atacat pe Andrey pentru a lovi in Meme, parerea lui Becali este egala cu zero, si imi pare rau ca exista persoane care se lasa manipulate de chestii de acest gen.

Atentie: nu sustin ca Andrey este un super-portar(nici nu a costat atat de mult), nu e inca un portar care sa faca diferenta, dar mi se pare ca are valoare de Steaua, este tanar, si daca l-am pastra in lot am avea numai de castigat.

c.ronaldo1706.06.2007 14:21

Poate pastrat in lot, DA. Dar titular, NU. Parerea mea!

axl2306.06.2007 14:28

Sunt de parere ca Andrey merita titulatura. Bogdan are dreptate.

AmuntBoy06.06.2007 14:33

Cei care isi dau cu parerea despre Elton si Andrey cunosc putin fotbal!

Brazilienii astia doi nici macar nu au facut perioada de pregatire... asta inseamna foarte mult!

Dar daca nu sunt doriti, e altceva!

Vrea sa se dea in MM!

Oricum eu sper sa fie bun Vatca, o sa vedem in PERIOADA DE PREGATIRE! :D

c.ronaldo1706.06.2007 14:34
Cei care isi dau cu parerea despre Elton si Andrey cunosc putin fotbal

Toata lumea isi da cu parerea. Mai buna, mai rea... :twisted:

axl2306.06.2007 14:36
Cei care isi dau cu parerea despre Elton si Andrey cunosc putin fotbal.

Brazilienii astia doi ...

Bun venit in clubul celor care cunosc putin fotbal atunci.

Bogdan4Steaua06.06.2007 14:40

Nu prea are tupeu Oli, va merge pe mana lui Cernea si in pregatiri. Vatca a fost adus pentru a fi rezerva.

Royal06.06.2007 15:04

Si eu cred ca(,) Cernea va ramane prima optiune. Vatca a fost adus pentru postul de rezerva... doar daca, cine stie, o sa arate calitati nebanuite.

De asemenea imi pare rau ca Andrey a fost indepartat asa de repede. Atat cat a jucat a avut si interventii bune si mai putin reusite, dar tinand cont de varsta si de faptul ca, pana la primele meciuri jucate, a petrecut mai mult timp la Bologna decat la antrenamente cu echipa, cred ca ar fi meritat ceva mai multa incredere.

MurySteaua20.06.2007 12:34

Intradevar, Andrey a avut si interventii bune, nu doar rele si cred ca i se mai putea acorda o sansa... despre Vatca nu ma prea pot pronunta... sa speram ca va face treaba buna!

_yang20.06.2007 19:55
cred ca ar fi meritat ceva mai multa incredere.

Macar cata a primit Carlos...

razvan_stelist200707.02.2008 09:37

eu cred ca e un portar valoros,care cand juca titular(la Otelul galati,la Steaua nu are sanse)putea fi selectionat la nationala.cred ca este mai bun decat butoiasu ala de bornescu sau decat popa de la Poli tm.prin aducerea sa postul de portar este complet acoperit

yo_marius13.02.2008 19:57

Vatca revine la Otelul

Portarul Stelei, Andrei Vatca, va fi imprumutat pana la sfarsitul campionatului la Otelul Galati, grupare de la care s-a transferat in Ghencea in vara anului 2007.

"Discutiile finale pentru transferul lui Vatca le vom purta cand Steaua se va intoarce din Turcia. Am vorbit deja si cu Andrei, si cu cei de la Steaua, il dorim sub forma de imprumut si cred ca totul se va concretiza", a declarat presedintele galatenilor, Marius Stan.

onlinesport

«123»