Mai bine,nu prea avea loc de ZAPATA si Cernea,cu toate ca poate este peste al doilea!Acolo are sansa sa joace!
Mai bine,nu prea avea loc de ZAPATA si Cernea,cu toate ca poate este peste al doilea!Acolo are sansa sa joace!
Intradevar este bine pentru el ca va juca titular meci de meci la Otelul. Pentru ca la Steaua nu l-am prea vazut. Poate odata cu plecare lui, sa vina de la echipa a II-a un tanar de perspectiva.
Oricum mult noroc si sper sa te introci cat mai curand la Steaua, din postura de titular
Bine ca l-a dat imprumut...oricum sansele sa joace erau minime.
Asa cine stie poate face vreun retur senzational
Vatca: "Nu voi pleca de la Steaua"
Portarul Stelei, Andrei Vatca, a declarat ca nu va mai merge la Otelul Galati, dupa ce presedintele moldovenilor, Marius Stan, spusese ca acesta s-a autopropus la gruparea antrenata de Petre Grigoras.
"Nu voi pleca de la Steaua nici la Galati, nici in alta parte. Este o diferenta mare intre a-mi exprima dorinta de a juca si a ma ruga sa fiu primit la alta echipa. La Steaua ma simt foarte bine si voi astepta sansa de a juca", a declarat Vatca, pe site-ul Stelei.
Vatca a primit mai multe amenintari din partea fanilor galateni, indignati de o revenire a acestuia, si a tinut sa le transmita un mesaj suporterilor.
"Fanii de la Galati sa nu uite ca am venit cand echipa avea 9 puncte, iar cand am plecat, am lasat-o in Cupa UEFA Intertoto si am adus si o suma frumoasa de bani in contul clubului. Mi-am dat seama acum cat de iubit am fost acolo", a precizat Vatca.
Onlinesport
se pare ca principalul motiv al caderii transferului il reprezinta fanii Otelului care l-ar fi amenintat inclusiv cu moartea pe Vatca.
Mai bine era pentru el sa plece undeva unde sa joace mai mult...
Mie mi se pare ca fanii Otelului se comporta precum ,,urata ceruta in casatorie".
LA MULTI ANI!!!
La multzi ani Cosmin Vatca!! ![]()
![]()
Cine sa traiaaascaaa Cosmineeel sa traiaascaa! ![]()
El deja e rezerva la Steaua ! Nu prea face fata,oricum ZAPATA No.1 dar,daca se accidenteaza ZAPATA intr'un meci,100% v'a intra Cornel Cernea nu Vatca ! O sa frecventezi banca de rezerve ! Dar iti iei banii,si daca stai chitic la Steaua ! Bravo tie ![]()
se vede clar ca fara jocuri oficiale vatca a ajuns un portar de duzina. in meciul cu Sportul Studentesc a ramas fara reactie la ambele goluri... pacat, mare pacat!
L`am vazut azi intr`un amical la Medias.Se misca bine,a aparat ce era de aparat!
Sper sa revina in forta la Steaua!
L`am vazut azi intr`un amical la Medias.Se misca bine,a aparat ce era de aparat!Sper sa revina in forta la Steaua!
Sa nu uitam ca in sezonul precedent celui in care a fost achizitionat de Steaua, Vatca a luat 7 goluri de la Rapid in 2 meciuri...
corect.dar crezi ca intr`o aparare de genul careia in care a jucat Otelul ai fi luat mai putine?...e un portar de reflex si asta o spun pt ca il vad tot timpul...
Inca odata(in meciul Timisoara-Medias)dovedeste ca nu i sa dat sanse la Steaua pe nedrept.Isi dovedeste calitatile care l-au consacrat.
Vatca este imprumutat la Medias... si face miracole in poarta gazului... si Zapata al nostru ne mananca 2 puncte ![]()
Gaz Metan - Unirea 1-0 Vatca a scos incredibil in meciul asta...
Daca ati ajuns sa-l regretati pe Vatca... eu cred ca nu l-ati vazut destul la treaba pe baiat
sau l-ati vazut doar in meciul cu Urziceni.
Cat ma bucur ca a-ti uitat ca ne-a ingropat de fiecare data cand a evoluat pentru noi... Inclusiv in cupa cu Urziceniul...
Serios,da Zapata aproape ca ne-a ingropat cu Zaglebie si tot i sau dat sanse.
Cata23 - a fost fault la portar
Vrei si dovada?
Ok nu ma leg neaparat de meciul ala,am vrut sa zic doar ca i s-au dat sanse si cand a gresit.Nu spun ca nu are valoare(portarii mai si gresesc si cand o fac se vede). ![]()
Bine.Dar Vatca ce a facut cu Roma?Un sut a avut pe poarta si ala l-a luat.Si de la distanta.Nici nu si-a dat seama ce se intampla.
vatca merita sa ramana in lotul Stelei si pentru sezonul urmator.
tot respectul pentru Cernea dar e trecut de prima tinerete si nu stiu cu ce ar ma putea sa ne ajute pe viitor.