FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Vatca la Steaua

«123»
ariell06.06.2007 10:37

Corect, la Goian cat se asa pe el Jiji nu o sa reziste tentatiei de a lua 4-5 mil de euro, ia si pe Nesu 1.5 milioane,Baciu are si el dezlegare sa isi caute echipa si probabil la milogeala lui Oli ii face loc si lui jijel in primul 11.

Nu am nimic impotriva sa plece toti acestia, problema este cine ramane si mai ales cine vine ?

Inca vreun Gurita, sau tocmai pentru ca are o varsta vrea sa il reprofileze in fundas pe acesta din urma ?

vanfootball06.06.2007 11:06

Nu am auzit sa plece Gigel Coman. Ar fi o solutie pe stanga. :)

hypno06.06.2007 12:14

http://www.evz.ro/article.php?artid=308108

[Nu facem distrugeri, sa ne rupem picioarele. Sa vezi, nici accidentari n-o sa fie asa multe...] Gigi asta e psiholog ... o fi studiat "dânsul" ca muzica de pe stadion accidenteaza jucatorii .. si nu numai ca accidenteaza jucatorii, dar ii face si pe suporteri sa se bata intre ei ... mda ... traiasca the romanian Freud. Sper sa-l reclame pe tampitu' asta peste tot si sa-l bage intr-un spital.

Forza Steaua !!!

alextz07.06.2007 05:37

AFARA CU NESU,Gigel Coman. bunicel Vatca asta. Gigi daca il dai pe Elton esti un DOBITOC

cris07.06.2007 06:26

Bun venit lui Vatca. Desi cred ca este sub Cernea , ramane de vazut ce poate ca la Otelul l-am vazut si .......

Daca il da pe Goian face iar o magarie mai mare ca el , tot ce trebuie sa faca este sa ii intoarca din drum pe Elton si pe Thereau si sa nu il dea nici pe Goian si nici pe Cernea si cred ca totul ar fi OK.

cris07.06.2007 06:47

Mai fratilor dar ii tare greu sa scapam de JJ si pe jocul ala ce sa mai vorbim in realitate , cred ca este imposibil .

ariell07.06.2007 10:12
Mai fratilor dar ii tare greu sa scapam de JJ si pe jocul ala ce sa mai vorbim in realitate , cred ca este imposibil .

Speranta moare ultima, :mrgreen:

JDERUL07.06.2007 16:11

In ciuda faptului ca a luat atatea goluri in poarta Otzelului,eu zic sa-l vedem aparand si cand are in fatza o aparare cu P.Marin(NESU),Ghionea,Goian,Banel,coordonatzi de Radoi

«123»