FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Vatca la Steaua

«123»
fcsteaua.ro05.06.2007 15:07

Portarul Cosmin Andrei Vatca, a devenit, de marti, jucatorul Stelei, fostul goalkeeper Otelului semnand un contract pe durata a cinci ani cu gruparea ros-albastra.

"Este cea mai fericita zi din cariera mea de fotbalist, e un vis implinit. Ramane acum sa dovedesc ca merit sa joc la Steaua, iar visul meu sa devin campion si sa joc in Liga Campionilor", a declarat Cosmin Andrei Vatca pentru SteauaFC.com.

SteauaFC.com

Click aici pentru lotul Stelei
Dragoshel05.06.2007 15:14

Momentan nu pot sa ii urez decat "Bine ai venit" o sa vedem ce poate in meciurile de pregatire.

nucu05.06.2007 15:15

iata o declaratie din care chiar iti dai seama ce fericire este pe un jucator sa joace pentru Steaua.... sper din tot sufletul sa faca jocuri cel putin la fel de bune ca si Otelul - Steaua 2-1. bine ai venit in Ghencea

EPE05.06.2007 15:26

Mai multe decat a declarat el ce am putea noi sa mai spunem?

Miaus05.06.2007 15:28

Aoleu iar unul care si-a implinit visul de a ajunge la Steaua...

Deci sa ne asteptam peste vreun an de zile asa sa vedem un Vatca super plafonat (fie ca e rezerva, fie ca nu mai poate psihic) ca el oricum joaca la echipa visurilor lui.

Echipa e acum aproape perfecta nu mai avem nevoie decat de vreo 2 mijlocasi de banda pe fiecare parte, un mijlocas coordonator, vreo 2 fundasi centrali si putem spune ca suntem asigurati...

vasilestelistul05.06.2007 15:40

bine ai venit la Steaua.sper ca vei face treaba buna aici.

forza Steaua!!!!!!!!! steagsimplu

r.ochirosii05.06.2007 15:40

Fratilor ... ce se mai aude de Threaua :((:((...

Despre Vatca ... ramane de vazut steagcruce2

SebaSS05.06.2007 15:42

Vatca iti uram bine ai venit si mult noroc ca cea mai iubita echipa din Romania. Sa ai noroc si sa fii inspirat, sa declari dupa fiecare meci ca a fost cel mai fericit moment din viata :) FORZA Steaua

BAIETI, propun sa lasam articolul Steaua FARA IMN, in prim plan pana se incumeta cineva si ne aude, sa ne ajute sa facem un imn calumea pentru cel mai tare club

apparte05.06.2007 15:43

O fi visul lui,dar sincer,nu e de Steaua!! steagcruce2

DONNATELO05.06.2007 16:00

sper sa reuseasca dar mie ca dupa retur sa nu fie executat ca ceilalti care au mai trecut prin Ghencea !!!!! dupa mine Vasili ar fi cel mai bun transefer ca portar la Steaua si forza Elton nu pleca din Ghencea !!!!!!!

zloty05.06.2007 16:08

da ce fericire am resusit sa cumparam portarul cu cele mai multe goluri primite sezonul trecut , oare neam batut cu cineva pentru transferul sau??

alexmk1705.06.2007 16:14

Aleluiaaaaaaaaaaaa si Aminnnnnnnnnnnnnn!

E clar ca de cand GG vorbeste de religie, tot mai mult este religia un rahat!

Oricum se va dansa pe muzica religioasa si ne vom inchina in fata dumnezeului Becaliiiiiiiiii!!!!!

Eu cred ca o bomba la Maibac va rezolva treaba!

Oricum, sa sarbatorim ultimul an al lui GG! Nu cred ca va mai sta la Steaua dupe ce se va declansa furia stelista si nici macar in Romania! O sa vada el ce religie si grandomanie o sa-si ia!

O s-o sfarseasca mai rau ca Mussolini!

Alle_4ever Steaua05.06.2007 16:30

un jucator care chiar dorea sa ajunga la Steaua .....sper sa isi faca bn treaba la Steaua ....este un portar valoros........dar trebe sa demostreze asta

strezahuzum05.06.2007 16:41

Ne-am scos. Sper ca si ultrasii sa fie fericiti : asta nu ne-a injurat niciodata si in plus uite ce frumos vorbeste de Steaua. Si-a implinit visul, etc, etc. Ce daca a primit cele mai multe goluri campionatul trecut ?

Ank_fan_badea_steaua05.06.2007 16:42

sa speram ca va face treaba buna la Steaua....eu una nu prea sunt incantata de portarul asta....dar ma rog.L-as prefera de 1000 de ori pe Hamutovski(so normal toti stelistii CRED ca l-ar prefera pe el)....II urez bun venit la Steaua!!!!Forza Steaua fularultras si fularsteau2

Wally05.06.2007 16:43

Un portar slab, dupa parerea mea...mult sub Cernea...acum ramane de vazut...poate antrenamentele cu Vasile Iordache il vor face sa mai creasca...

The Flyer05.06.2007 16:46

imi doresc sa vina unu' la Steaua,pe orice post,si sa declare ca Steaua este o rampa de lansare pentru respectivul fotbaliator!altfel,incep sa cred ca la fiecare transfer,jucatorul si-a dorit sa vina la Steaua inca de dinainte de a se naste!mai lasati-ma,dracu',cu toti refuzatii din Liga 1!ce sa spun,mare portar si vitca,o fi si asta peste Andrey!

narkiss05.06.2007 16:57

asta e cel mai slab portar din Liga I si voi spuneti ca e valoros........a luat 54 de goluri in 33 de meciuri deci va dati seama ce bun e.eu zic ca tot Cernea o sa fie titular fular-campionii

GreekEagle05.06.2007 16:57

Sper sa fie un transfer reusit.

steagsahmic fularsteaua2

colaps05.06.2007 16:59

ce tot zic bezmeticii astia de la proteve, il da razboinicul pe Goian la borussia dortmund?

axl2305.06.2007 17:02

Bun venit la Steaua. (raman circumspect)

M.P05.06.2007 17:43

A luat`o razna El Ciobandante ... Cum dracu sa`l vanda pe Goe ?? Se duce dracu apararea noastra daca`l vinde pe Goian

Tupac Amaru05.06.2007 18:25

Auziti, dar de Burebista ce mai stiti, ca, cinstit, ar fi fost frumos din partea Voievodului sa ii dea si lui o sansa...

cristi_mold05.06.2007 18:51
Aoleu iar unul care si-a implinit visul de a ajunge la Steaua...

Exact ceea ce vroiam sa spun si eu. Parca si Oprita a spus acelasi lucru si iata-l acum la caini. In fotbalul zilelor noastre fotbalistii sunt profesionisti. Joaca unde li se ofera mai multi bani. Asa ca daca face treaba buna la Steaua eu o sa il consider stelist pe viata!

grizzly05.06.2007 18:54

inca un supertransfer. mai lipsesc caramarin si vreo 2 rezerve de la Ceahlaul si echipa aia de finala CL prinde contur.

«123»