FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Vatca la Steaua

«123»
Danntes05.06.2007 19:05

ce cauta baiatul asta la noi??? am impresia ca ciobanu are vreo datorie "imorala" la el sau la otelu'...

Azi cand toate echipele mari ale lumii sunt "OBSEDATE" si probabil e postul in echipa prioritar de securizat...

...conducerea noastra tehnico-manageriala se scalda intr-o continua ignoranta...

rapid are un Coman ...pana si pudelii au inteles importanta majora de a avea goalkeeper f bun care sa dea siguranta si chiar sa iti castige meciuri singur...

...bag mana in foc ca acest Vatca va sterge banca de rezerve sau se va dovedi un portar de duzina...

si uite asa ramanem tot cu Cernea un portar sa zicem bun dar nu de Steaua...

Cum s-ar simti apararea noastra stiind ca in spate e sa zicem Abbiati ...ca tot "ne" spargem in figuri...sau oricare portar strain care a rupt gura targului pe undeva - care intr-adevar costa 3-4 milioane

Ma repet...dar cum e posibil sa aducem un portar la Steaua - oameni buni vrem sa face rahatu' praf in CL! - ca Vatca care s-a "evidentiat" prin sacii de goluri luate?!?!

druga05.06.2007 19:17

steagcruce2 Oricine vine la Steaua are valoare. Cat despre Vatca e un portar destul de bun . Sper sa apere bine la Steaua. ( Forza Steaua !!! ) fularsteau2

daniel_mititelu05.06.2007 20:10
steagcruce2 Oricine vine la Steaua are valoare. Cat despre Vatca e un portar destul de bun . Sper sa apere bine la Steaua. ( Forza Steaua !!! ) fularsteau2

zimi si mie pe ce criterii te-ai bazat cind ai zis ca Catca e un portar destul de bun?

Wally05.06.2007 20:24
Oricine vine la Steaua are valoare.

Intr-adevar...Gigel Coman - o mare valoare...

Wally05.06.2007 20:39

Da' pe mine nu vrei sa musti de c*r?

roby_spartacus05.06.2007 20:43

Cu asa achizitii mai bine ne lasam de fotbal , in loc sa ia niste fotbalisti TINERI si valorosi ciobanu ia jucatorii batrani care mai se tin 1..2 ani max de fotbal si nici nu sunt valorosi VATCA 33 meciuri = 54 goluri primite asta da record negativ UAAAAAAAAAA TREZITIVA LA realitate si aduceti jucatori tineri nu la 33 de ani

radoi8605.06.2007 21:22
Cu asa achizitii mai bine ne lasam de fotbal , in loc sa ia niste fotbalisti TINERI si valorosi ciobanu ia jucatorii batrani care mai se tin 1..2 ani max de fotbal si nici nu sunt valorosi VATCA 33 meciuri = 54 goluri primite asta da record negativ UAAAAAAAAAA TREZITIVA LA realitate si aduceti jucatori tineri nu la 33 de ani

Vatca e un portar foarte talentat, tanar si de mare perspectiva. Faptul ca a luat 54 de goluri te induce in eroare. A luat 10 de la Rapid si tot cam atatea de la Steaua. Conteaza si ce aparare are in fata. Restul e statistica.

Oricum...BINE AI VENIT, VATCA! Personal consider acest transfer foarte bun.

vanfootball05.06.2007 21:32

"Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca nu se va mai implica in transferuri dupa ce i-a adus pe Badoi, Neaga, Gurita si Vitca, urmind ca Adi Ilie, noul manager general al Stelei, si Cosmin Olaroiu sa se ocupe de restul achizitiilor."

Gata, si-a facut Gigi pohtele. De-acum ar trebui sa inceapa transferurile tari, facute de un profesionist (Adi Ilie).

Totusi, mi-e teama ca o sa-i dea cateva sute de mii de euro si o sa-i spuna "Adi, de banii astia cumpara ce vrei tu!". Probabil Ilie o sa fie nevoit sa aduca mai mult gratis.

apparte05.06.2007 22:02
Vatca e un portar foarte talentat, tanar si de mare perspectiva. Faptul ca a luat 54 de goluri te induce in eroare. A luat 10 de la Rapid si tot cam atatea de la Steaua. Conteaza si ce aparare are in fata. Restul e statistica.

Oricum...BINE AI VENIT, VATCA! Personal consider acest transfer foarte bun.

Daca Vatca la 25 de ani e tanar,atunci cum dracu' e Andrey la 21?Vatca a fost rezerva lui Rotaru (vi-l mai amintiti)la Oradea si a intrat in poarta dupa un scandal intre Rotaru si conducerea Bihorului!Cu el in poarta in turul 2005-2006,FC Bihor a incasat un nr dublu de goluri fata de returul aceleiasi editiii de campionat!Ce naiba sa faci cu piticul asta-n poarta(nu cred ca are 1,80)?

Zapo605.06.2007 22:25

Bravo lui, sper sa faca treaba buna la Steaua !!

ariell05.06.2007 22:39

Vom trai si vom vedea ce va fi si cu Vatca, raman in espectativa deocamdata, desi nu il vad mai bun decat Cernea.

steven_gerrard06.06.2007 02:35

Mda,se vb ca vor mai veni Emeghara de fapt sigur sau aproape,Dolha din pacate se zice ca a semnat cu Lech din Polonia,Goian aproape de Borussia Dortmund 4,5 mil € - 2,2 mil € pentru Bacau nu l-as da p Goian sub 7-8 mil€ sa avem cewa profit d p el ca cu 2 aproape nik + ca e bun & nush de aia 2 polonezi cum sor acomoda si am manane ca anul trecut dak se vor acomoda cu 2 centrali ak nici p al 3 no sa il mai avem ca Baciu va plek in Coreea bine face macar akol va juca si va lua banii multi sau mai multi ca la Steaua.Pacat ca nu il ia jj p Tibi Balan care e aproape d ciori Herea era prea scump 2-3 mil € da-l inkol da p Tibi il putea lua,Contra nu mai vine imi pare bine ca a ziss de multe x ca numa la **** se intoarce ak cu avem p dreapta Badoi ash vrea sa bage Oli si de la echipa a 2 ex:dinamuu care au bani da baga si de la a 2 echipa aici vb de ekipe cu bani nu dastea mici tre facut cewa dade dade Adi Ilie va sesiza lucru asta sa puna baza macar 1-2 jucatori de am scoate tot la 2 ani nu ar fi rauda p cine am scos - Paraschiv - JOACA DIN '99 , Ogararu - 2000 sau 2001 atat p cand javrele de ex au mai scos kiar si ciorile pacat ne tre 1 antrenor la juniori 1 bun ca nu iese nimeni sau poate nici Oli nu vrea da crek nu prea are ce alege macar de iar fi adus p Simion,Litu nici nu stiu unde ii park era la Jiu cewa fundas central ar tre sa avem de la echipa a 2 dak Goe pleak sa aiba concurenta vedeti ca Ghionea returu lo pierdut aprope tot deci CONCLUZIA: Oli uita-te 1 pik la Rednic sa vezi & u sa te orientezi catre tineri straini sau romani (pepiniera Stelei sau de altundeva,preferabil STE

CINE SARE Armata ULTRA' EH EH CINE SARE Armata ULTRA' EH EH

FORZA Steaua SIEMPRE SUPERIORES fular-campioniifularsteaua2 steagcruce2 steagsahmic fularultras fularsteau2 steagsimplu forzateaua steaua_ro

Leon_ktp06.06.2007 06:49

cred ca erai ori prea obosit,ori pre pilit cand ai scris aceste randuri de mai sus...,nu se poate asa ceva

vanfootball06.06.2007 07:04
Daca Vatca la 25 de ani e tanar,atunci cum dracu' e Andrey la 21?Vatca a fost rezerva lui Rotaru (vi-l mai amintiti)la Oradea si a intrat in poarta dupa un scandal intre Rotaru si conducerea Bihorului!Cu el in poarta in turul 2005-2006,FC Bihor a incasat un nr dublu de goluri fata de returul aceleiasi editiii de campionat!Ce naiba sa faci cu piticul asta-n poarta(nu cred ca are 1,80)?

Andrey are 24 de ani, e diferenta de 1 an intre el si Vatca, iar 25 de ani e putin pentru un portar. Pe de alta parte, Vatca si Cernea au aceeasi inaltime (ca si Casillas), ambii fiind mult mai inalti decat Martin Tudor.

E un portar bunicel, dar sunt destui mai buni decat el in tara. Aici sunt de acord. Sper sa mai luam un portar si sa apere cel mai bun la momentul respectiv.

ariell06.06.2007 07:46

Inca un portar nu ar fi o idee rea, fiind 3 sa zicem de valori cat de cat apropiate ar fi un stimul benefic, cel care isi doreste mai mult si da dovada prin seriozitate si prestatii ca merita, va sta intre buturi.

Acum ma gandesc ce aparare o sa avem la anul, daca e adevarat zvonul cu nemtii, incepem sa avem probleme serioase in aparare, Goian pe picior de plecare, Radoi si Ghionea abia refacuti si fara jocuri in picioare

Baciu care e si el la bursa transferurilor, nu prea mai avem pe cine sa enumeram, asta doar daca nu face Oli vreo mutare cu O Petre si jijel in defensiva.

Daca cumva pleaca Goe chiar vom avea probleme in defensiva.

Matrixone06.06.2007 07:49

Sa speram ca va demonstra ca e portar de valoare (din ce am vazut eu nu cred ca este peste Andrey).

Parerea mea e ca tot Cernea va fi titular si cred ca e mai valoros decat Vatca.

vanfootball06.06.2007 07:52

@ariell

Il baga pe Radoi in aparare, asa cum isi doreste cioby.

Daca s-ar lua pe el 5 milioane de euro, iar banii aia chiar ar fi investiti in transferuri cu cap, n-as avea nimic impotriva sa plece.

axl2306.06.2007 07:56
Il baga pe Radoi in aparare, asa cum isi doreste cioby.

Eu sunt de acord cu dorinta asta a lui gg, Mirel imi pare mai la locul lui fundas central. Exceptand meciul cu Dinamo.

vanfootball06.06.2007 08:08

De acord! Sa vedem daca locul lui la mijloc va fi acoperit.

ariell06.06.2007 08:13

Cred ca nici eu nu am fost asa de explicit

Plecarea lui Goe nu e fte ingrijoratoare, aveam senzatia in ultima vreme ca nu mai juca cum o facea pe vremuri, poate se plafonase, faptul ca nu avea concurenta serioasa pe post, nu stiu.

Se vedea ca la Nationala juca altceva( oare sa fie din cauza antrenorului ?), poate ca omul cauta o rampa de lansare, oricum mi s-a parut ca a facut jocuri mai bune decat la echipa de club, exemplu meciul cu Olanda.

Ingrijorator este ce ramane, Radoi se accidenteaza cam des si cam grav in ultima vreme, ramane el si cu Ghionea e in regula, sa speram ca isi vor reintra in forma pana incepem meciurile preliminarii pentru CL.

Va mai fi Emeghara pe stanga si Banel pe dreapta, rezerve ?

1 Petre Marin

2 Nesu - ambii fundasi laterali

Daca pleaca si Baciu care asa bine rau cum isi facea treaba si-o facea , cine mai ramane la fundasi centrali ?

Sa presupunem ca il baga pe emeghara cand este nevoie fundas central, dar si asa lotul e fte subtire, ne gandim la accidentari serioase care sunt ceva obisnuit la noi, si suspendari din cauza cartonaselor care de asemenea au devenit o moda la Steaua.

mie mi-e frica de reeditarea scenariului Ogararu cand am dat un jucator bun, si am adus pe scheletronul asta de Stancu si pe Saban ultimul nefiind lasat sa confirme sau sa infirme achizitionarea sa...

P.S. Parca vad ca il da pe Goe cu cateva milioane de euro, aduce niste afafici cu cateva sute de mii si uite asa mai plateste niste facturi prin zabrauti sau naiba mai stie pe unde cu diferenta, cred ca moare ca trebuie sa ii dea jumatate din bani amicului Seche...

vanfootball06.06.2007 09:17

Asa e, are facturi de platit si Gigi, ca e si el om. :)

Cu acel 50% e o mica problema. Sunt 2 variante:

- presa spunea ca Steaua e obligata sa dea 50%, dar nu mai putin de 1 milion;

- Gigi spune ca trebuie sa dea 50% SAU 1 milion.

In primul caz, din 5 milioane ramanem cu 2,5 mil. In al doilea caz, ne-ar ramane 4 milioane. Inclin sa cred a doua varianta.

PS: Daca Adi Ilie ar primi banii pe transferu lui Goian, ar sti ce sa faca cu ei. Dar stim cu totii ca asta nu se va intampla.

ariell06.06.2007 09:20

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...-de-Ghencea.htm

E prea faina ideea, daca vreti sa incercati niste transformari ca la rugby cu Jiji pe post de minge incercati cu incredere :D

Eu am reusit sa il arunc la 96 km, aproape de Buzau ca sa zic asa, poate lasa Steaua si se duce la Gloria :mrgreen:

vanfootball06.06.2007 09:36
:)))))))) Super tare, frate!
ariell06.06.2007 09:42

Daca in locul celui care il loveste il punea pe Elton ar fi fost si mai fain, dar cred ca se poate adapta :mrgreen:

Mai nou vad ca si pe Nesu ar fi dispus sa il cedeze, tine-o tot asa Jiji, si mai vezi niste fundasi meseriasi pe la echipele care retrogradeaza.

Cred ca si-a propus ( Jiji ) ca Vatca sa isi pastreze norma de goluri din campionatul trecut si anul asta la noi, :(

vanfootball06.06.2007 10:32

Ar fi bine sa-l dea pe Nesu.

«123»