Tu chiar VREI SA TE MUSC???!!? O SA TE MUSC DE FUND PANA O SA-TI TAI TOT FUNDU SI NU O SA MAI POTI MERGE O SA MA IMPLORI SA MA OPRESC!!!
baiatu...tu cred ca ai gresit site-ul....vezi ca esti la stelisti.....cotetele sunt mai incolo
Tu chiar VREI SA TE MUSC???!!? O SA TE MUSC DE FUND PANA O SA-TI TAI TOT FUNDU SI NU O SA MAI POTI MERGE O SA MA IMPLORI SA MA OPRESC!!!
baiatu...tu cred ca ai gresit site-ul....vezi ca esti la stelisti.....cotetele sunt mai incolo
ignorati-l!
m-am uitat prin postarile lui si am vazut ca are doar 14 ani. e drept, la varsta aia ar trebui sa aiba si ceva minte.
Danutss1
"Membrul Nr.: 25,666 "
Piei Satana!
Asta e diavol de-al lui Voiculescu. Care stiti niste rugaciuni sa-l alungam? Niste apa sfintita, ceva... ![]()
@vanfootball
Lasa-l, frate, in pace ca te musca!!!
O fi vampir Danutss asta...
Gigi Becali a declarat astazi de la "Palat":
"Eu o sa fac muzica religioasa inainte de meci. Mie asa imi place si o sa platesc. Nu mai vreau melodii ca alea ale lui Mercury ala, un homosexual. A lui este melodia aia cu voi distruge (We Will Rock You). De ce sa le pun o melodie ca aia, sa se distruga, sa se omoare. Eu o sa le bag muzica religioasa, de prietenie,de joc, de omenie. In Ghencea o sa vii numai daca vrei muzica lui Hristos, daca vrei muzica lui dracu', te duci in alta parte"
No comment!
Gata cu off topicul treceti la subiect pls.
Avem un singur scop
Un ideal in viata
Sa fim mereu prezenti
Sa fim mereu fata
Suflet de invingatori
Inima Ros-Albastra
Lupta pentru culori
Si pentru echipa noastra!!
Forza Steaua
Forza Steaua hey hey
e deja cantat pe sud.. nu inteleg dece nu fac imn cu acest text.
Gata cu off topicul treceti la subiect pls.
pey din pacate vanfootball cam e pe subiect....si daca nu gasim repede ceva potrivit pentru echipa noastra...prevad niste coruri bisericesti in loc de galerii
lasand gluma la o parte, chiar ne trebuie un imn!
Probabil ca vacaru' va interzice si "We are the champions" ca doar e al homoseualilor :twisted: :mad: !
Raman la parerea ca ar fi superb "Steaua mea" dar refrenul e un pic cam greu de cantat!
Probabil ca vacaru' va interzice si "We are the champions" ca doar e al homoseualilor :twisted: :mad: !Raman la parerea ca ar fi superb "Steaua mea" dar refrenul e un pic cam greu de cantat!
subscriu si eu la "Steaua mea"...
Si eu merg pe "Steaua mea".
AM EU O SUGESTIE DE IMN DAR NU STIU DACA ANTIPATICULUI ASTA DE CIOBANAS O SA-I PLACA!!!E VORBA DE MELODIA ANTATA DE
((((( RIGHT SAID FRED___TAND UP ))))) DAWNLOADATI-O SI ASCULTATI-O MIE MI SE PARE FOARTE MISTO SI SE POTRIVESTE ECHIPEI ROS ALKBASTRE
AM EU O SUGESTIE DE IMN DAR NU STIU DACA ANTIPATICULUI ASTA DE CIOBANAS O SA-I PLACA!!!E VORBA DE MELODIA ANTATA DE((((( RIGHT SAID FRED___TAND UP ))))) DAWNLOADATI-O SI ASCULTATI-O MIE MI SE PARE FOARTE MISTO SI SE POTRIVESTE ECHIPEI ROS ALKBASTRE
Stand-up are niste versuri care ni se potrivesc"I was built to be the best,Number one and nothing less....Refrenul "Stand-up for the Champions"e intr-adevar usor de preluat..Da' ce ne facem ca-l interzice vacaru' din cauza orientarii sexuale a unora dintre membrii trupei :mrgreen: !
"Stand-up" e intr-adevar destul de tare....numai ca un imn ar trebui sa fie ceva mai personalizat, mai reprezentativ ...altfel e ca si cum ne-am pune "We are the Champions", sau mai stiu eu ce alt hit, ca imn.
melodii de genul acesta merg doar daca sunt cantate in stilul Liverpool..asta de fapt e tot farmecul. si nu prea cred ca se poate crea pe vreun stadion in Romania atmosfera de pe Anfield cand se canta "You'll Never Walk Alone". plus ca ar fi cam aiurea sa ne apucam sa cantam in engleza :roll:
oricum, "Stand-up" e bun de pus inainte de meci, eventual la intrarea echipei pe gazon....asta, bineinteles, daca o permite ciobanasul de fier... :twisted:
Ciobanul asta a luat-o razna...sa puna muzica bisericeasca la intrarea in Ghencea...
da unde esti la biserica...e nebun de-a binelea ...si acum mai e judecat si de UEFA pentru declaratiile lui...se crede stapanul lumii...afara din Ghencea... steagsahmic steagcruce2
uite aici ceva marfa
http://www.youtube.com/watch?v=N10r3uuRaZk...ted&search=
se misca stadionu cu ei
)) superi tari si au si nishte filmulete pe stadionul lor cand sare tot stadionu pana si tribuna 2 sta in picioare si sare steagcruce2
in fotbal pana la urma nu existi decat daca castigi! asa ca totusi nu subcriu la comentariul de baza. sigur traditia in general este importanta, dar adevarata glorie se cladeste numai si numai me marile victorii.
Liverpool este mare pentru. ca a castigat cupe si campionate, nu doar pentru. ca suporterii canta pe anfield! daca negam acest principiu ajungem precum gunoierii, care isi inchipuie ca au traditie, dar ii tradeaza rezultatele!
@Victor te asteptam pe topicul Transferuri ca sa ne mai lamuresti si pe noi ![]()