@costy,iti place imnul javrelor? Mie mi se pare penibil,dar in fine poate am eu ceva cu pechinezii sau cu cei care se declara mandri ca fac parte din specia canina. Iar strigatul asta al lor cu "auh auh auh" este la fel de retardat ca cei care fac "tap tap tap tararap".
Problema romanilor este ca nu tin minte nimic ce are peste 1 strofa sau 2 fraze. Toti lauda imnul rapidului insa si acolo pe stadion se canta doar primele strofe. Noua ne trebuie ceva simplu,care sa arate spiritul stelist si care sa prinda,daca nu imediat,macar peste 2-3 luni. Ah,si inca o chestie,trebuie angajat un profesionist,nu e treaba galeriei sa scoata imnuri pe banda rulanta,eventual ei doar ar trebui sa fie implicati in creerea versurilor. Atat. Imnul trebuie facut de un profesionist,preferabil unul stelist,si sunt de acord cu cei de site ca trebuie sa fie o melodie activa,nu una melancolica. Daca gasim un ritm,versuri se gasesc. Sper sa nu se bage Jiji la faza cu imnul ca parca vad ca o sa avem ceva gen gospel.
Problema stelistilor este lipsa de unitate,si aici nu vb doar de subiectul imnului. Peluzele sunt impartite,nord si sud,unde inainte exista Armata ultra. Tot pe acest forum au aparut dispute aiurea gen pro si anti Oli,pro si anti Elton,pro si anti badoi,si cel mai rau au aparut unii care chiar sunt pro Becali,lucru care mi se pare innaceptabil dupa cate a facut ciobanul mai ales in acest an.
Odata ce miscarea stelista va gasi unitate,vom gasi si imn,poate atunci ne va arata un dram de respect patronul and so on. La un club normal exista 2 grupuri:suporterii si patronatul cu tot ce inseamna el. In general,cele 2 grupari vor binele echipei si se sustin reciproc. La noi exista Steaua suporterilor pe care o stim si o iubim cu totii si Steaua lui Becali asa cum sustine el mereu. Deci,dupa Becali,Steaua nu e a noastra e a lui,noi suntem doar niste fraieri care dau bani ca sa intre in "casa lui". Aceasta e cea mai mare greseala pe care a facut-o Becali. De venirea sau plecarea unor jucatori ar fi fost iertat mai devreme sau mai tarziu,dar in momentul in care s-a dezis de suporterii Stelei,ba chiar i-a jignit,si-a semnat sentinta,prostul. Sper ca protestul impotriva lui sa continue,insa imi e frica de vara ce vine pentru ca multi o sa uite umilinta la care ne-a supus Becali in acest sezon,si direct si indirect.
Numar zilele pana cand vom avea alt finantator...
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori