FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

7 Iunie 2007 - club Preoteasa - 60 de ani de istorie ros-albastra

«12345»
Il Soldatino02.06.2007 07:44
Pentru cei care veti fi joi seara in Preoteasa- bucurati-va si pentru noi cei care nu putem ajunge la petrecere, :(

De aseara de cand am aflat de eveniment sunt in sevraj, si un pachet de nervi...

Sper ca AISS va lua anvergura si acest gen de evenimente sa devina ceva obisnuit si normal in fiecare an, iar organizari de evenimente ca acesta sa se faca si in alte orase, de ce nu si la Iasi, :)

O sa fie si la Iasi prietene...intr-o forma sau alta. In alta ordine de idei, daca te hotarasti sa mergi joi, poti sa fii "integrat" in autoturismul meu pana in Bucuresti.

Noroc

Bodanel02.06.2007 08:58

Am gasit poza si cred ca stiu unde e :D.

Phantom02.06.2007 09:20

@Martin_Tudor12 : Daca vreo 300-500 de suporteri se inscriau de la inceput in AISS poate se facea intr-o locatia mai mare...dar locatia curenta s-a ales in limita fondurilor disponibile.

Aveti in fata prima mare realizare a AISS , sper sa va dea la multi de gandit...si sa va inscrieti cat mai multi in AISS !!!

AmuntBoy02.06.2007 09:38

Vor fi si tricouri care vor celebra evenimentul

Sunt de colectie si intr-o editie limitata, asa ca ar fi bine sa veniti pe acolo :D

AmuntBoy02.06.2007 09:44

tricoul AISS 60 de ani fular-campionii

New_Picture.jpg

MR.KILLER.ULTRAS02.06.2007 10:13

PREZENT,PREZENT,PREZENT!Aoleu,nu mai am rabdare...am 3 examene saptamana asta,nu-mi pasa,n-am chef de nimic...vreau doar sa vina...SARBATOAREAAA

Danny02.06.2007 10:15

Am citit undeva ca la evenimentu asta mijto trebe sa venim cu imbracaminte adecvata , asta nu ar fii o problema , dar cum sa vine io de la valcea pana la Bucuresti ??? creca ma raacesc pe acolo . O sa se faca evenimente destea si in alte orase ??:D:D:D

Sunt mijto tricourile AISS da erau mai mijto daca erau ros-albastre .

no_problem02.06.2007 10:47

Sper sa fie un eveniment reusit din toate punctele de vedere.

Asa ca am sa fiu sincer:

-sper sa nu vad oameni imbracati aiurea ,vopsiti pe fata, cu peruci si cu 10 fulare legate de mana. E vb de prestanta, e vb de Steaua Bucuresti.

-sper ca nimeni sa nu abuzeze de alcool astfel incat sa nu fie probleme.

-sper ca cei ce vin sa cunoasca cantecele peluzei.

etc

Le reseau pansant02.06.2007 11:47

lasati mai fratilor plangerile si tot felul de scuze si faceti tot posibilul sa veniti.

om gasi noi cateva tricouri cu Steaua sau altceva pentru cei care nu au,

iar pentru axel vezi si tu acuma, da-te bine pe langa "sefu" si poate iti da el elicopteru' pana la Constanta iar daca nu vrea, intorci foaia, spui ca daca ei examenul ajuti la reconstructia palatului lu' majestatea sa.

ia zi ce an esti ca si eu tre sa fac niste proeiecte si poate o punem de o cooperare sau un schimb de idei pe mess (am id-ul trecut pe pagina personala)

salve

axl2302.06.2007 12:20

@le reseau

ti-am dat add la mess, vorbim acolo.

cu "sefu" n-am treaba, eu trebuie sa ma dau bine pe langa "sefa" ca sa pot veni.

Andreiasu02.06.2007 12:42
Sper sa fie un eveniment reusit din toate punctele de vedere.

Asa ca am sa fiu sincer:

-sper sa nu vad oameni imbracati aiurea ,vopsiti pe fata, cu peruci si cu 10 fulare legate de mana. E vb de prestanta, e vb de Steaua Bucuresti.

-sper ca nimeni sa nu abuzeze de alcool astfel incat sa nu fie probleme.

-sper ca cei ce vin sa cunoasca cantecele peluzei.

etc

Cu siguranta voi abuza cu bestialitate de alcool :D :D :D

Adica odata in viata face Steluta 60 de ani, si tu vrei sa beau ceai?

Subscriu la restul observatiiilor.

no_problem02.06.2007 12:47

Si asta e destul de adevarat asa ca rectific:

Sper ca lumea sa se poata controla.

axl2302.06.2007 14:27
voi abuza cu bestialitate de alcool

super expresie. cu bestialitate. super.

auzi numai cum suna: VOI ABUZA CU BESTIALITATE DE ALCOOL!

imi pare mie, andreiasu, ca daca ne vom intalni vreodata, momentul ala va fi inceputul unei frumoase prietenii.

steven_gerrard02.06.2007 16:27

SOOOOOOOOOPER pkt ca no so fiu akol sumt in alta tara Spania mai exact sper sa aparra pe fcsteaua cewa filmulete & poze de la petrecere,frumos dak vin si domnii Gavril Pele Balint,Nica Panduru,Barbulescu,Stoichita fular-campioniifularsteaua2fularultras steagcruce2 fularsteau2 steagsahmic steagsimplu forzateaua steaua_ro

andr3y02.06.2007 17:21

felicitari AISS pentru initiativa!

la mai mare!

andr3y de la mare distanta de capitala

ps: o sa fiu reprezentat de frate-miu (alt nebun dupa Steaua). asa ca daca stangeti mana cuiva si aveti impresie ca strange cat 2 sa stiti ca sunt si eu acolo cu voi :) ... RESPECT!

bogdan_p02.06.2007 18:59

Nu inteleg de ce s-a pus pe site,parca se stabilise ca va fi cu circuit inkis:(

Bodanel02.06.2007 19:45

@bogdan_p

Daca vreti sa mergeti doar voi din brigazi e suficient sa spuneti ca nu vom fi bine primiti daca nu facem parte dintr-o brigada si vom sta acasa dar am impresia ca e pentru stelisti nu doar pentru cei din brigazi.

George Stan02.06.2007 19:47

Aceasta festivitate este pentru toti stelistii. bogdan_p a ramas cu o impresie gresita.

Bodanel02.06.2007 19:51

@GeorgeStan

Multumesc pentru confirmare. Incepusem sa am indoieli. Si asa imi e destul de greu sa ajung la stadion cand sunt meciurile in timpul saptamanii.Macar acum daca face sefu' urat si tot plec.

ariell02.06.2007 21:38

Ne-am linistit, ma gandeam ca facem drumul degeaba..

di_di_tza-steaua02.06.2007 21:43
Cu siguranta voi abuza cu bestialitate de alcool :D :D :D

Adica odata in viata face Steluta 60 de ani, si tu vrei sa beau ceai?

Subscriu la restul observatiiilor.

steagsahmic o sa va sperie chestia...buun...imi place sa recunosc din suflet kas stelista de 8 ani...cel putin de cand realizam ca sunt "trup si suflet" pentru culori....am contul asta de 2-3 ani,si nu prea eram chiar cu chat-u....si comentariile dar faza cu invitatia e marfaaaa:)......ufffffffff...am 17 ani DOAR....17 si 4 luni:P dar sunt stelistaaaaaaaaaaa:) fularultras>>>baietzi...eu c fac???pooot sa vin???:) plssss raspuns! :)si mdaaa...faza cu alcoolu,nu o comentez ca va suparati p mn...orikm se stia c era sa zic....dar la voi e PERFECT normal:) :* poop stelistilor;) sa ne mandrim...avem cu ce!!!
steven_gerrard02.06.2007 23:32

Sper sa apara & filmuletze pe fcsteaua.ro a 2 zi sau a 3 sa apara & poze in restSOOOOOPER pkt ca nu o sa fiu prezentsunt in Spania da ff bine ca vin foste poate & actuale glorii STELISTE (Stoichita,Barbulescu,Panduru,Balint & care or mai veni,nu conteaza din ce profil de sport vin Basket,polo,handbal etcc ,sa vina) am auzit ca in local intra 1000 persoane e cewa cam putini la cati Stelisti sunt da intra peste 300 cum au avut javrele alea spurkate 7 IUNIE A INCEPUT SA STRALUCEASCA 1 STEA CARE acum E SOARELE NOSTRU)

FORZA Steaua

Jony_stelist03.06.2007 10:18
7 IUNIE A INCEPUT SA STRALUCEASCA 1 STEA CARE acum E SOARELE NOSTRU)

FORZA Steaua

FFFFF frumos ,n-am ce zice,IUBeSC fularsteaua2 si pe EA nu am cum sa o insel nici ea pe mine(desi Jiji ar vrea)

Le reseau pansant03.06.2007 11:32
Nu inteleg de ce s-a pus pe site,parca se stabilise ca va fi cu circuit inkis:(

Salut prieteni eu nu mai vin, va multumesc si va urez disctractie placuta.

Pacat desi imi doream atat de mult, las locul meu unor somitati si altor persoane. Bine ca ni s-a spus, ca altfel as fi stricat petrecerea, as fi umbrit si adus grave prejudicii unui moment atat de frumos.

sa cante Scooter

George Stan03.06.2007 11:50

Tu nu stii sa citesti? S-a raspuns ca bogdan_p era informat gresit. Aceasta sarbatoare este pentru toti stelistii, nu exista "mai stelist". Faci cum vrei dar fara ironii care nu-si au locul.

«12345»