FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bine ai venit Adrian Ilie !

«123»
ariell02.06.2007 07:39
@lazio

sa-ti fie rusine, omule!!!

chiar crezi ca merita atentia ?

axl2302.06.2007 07:42

@lazio

m-am prins de ce vrei sa i se dea credit lui nesu (pe care de altfel il apreciez foarte mult): e blond. nazistule!

acum zi ceva si de Saban.

@moderatori, administratori, oameni de bine

consider ca post-ul lui ss lazio, coroborat cu avatarul lui, instiga la ura rasiala si promoveaza nazismul. va rog sa-l cenzurati.

SS Lazio02.06.2007 07:44

Off topic.

Moderatorii

axl2302.06.2007 07:51

@lazio

te citez:

"Are alte merite:*de a reprezenta "coloratii" care tin cu Steaua"

"incanta coloratii care tin cu Steaua,mandrie la aurolaci,in canale si in mahalale ...fiindca acolo e foarte apreciat Banel,si e un simbol pentru toti t iganii analfabeti,fara scoala,hoti,nespalati,borfasi,sifilitici,hepatici,lipsiti de dinti."

"Avem un viitor foarte negru daca prioritatile noastre il vizeaza pe Badoi si pe negrul ala. "

"si doar pe deasupra,e tigan"

"Steaua a fost echipa Armatei Romane,sa nu patam noi macar acest simbol national si peren,fiindca bibi deja il pateaza,Banel il pateaza si coloreaza"

eu lucrez in Armata Romana. am colegi rromi. prieteni. si ei pateaza acest simbol national?

vanfootball02.06.2007 07:57

@ Lazio

Cum adica e "fotbalist nul si pe de asupra e tigan"? Ce daca e tigan, care e problema ta pana la urma? Ne lasi cu rasismul asta ieftin?! Limiteaza-te la aspectul sportiv al problemei!

Banel pune foarte mult suflet la Steaua, daca esti chior si nu observi, e treaba ta. E ultimul lucru de care poate fi acuzat, ca nu pune suflet. Despre calitatile lui putem discuta, dar despre atitudine nu.

Lacatus e tot [rrom], daca nu ai observat.

Nici noi nu avem nevoie de stelisti ca tine, cu viziunile tale [....................].

SS Lazio02.06.2007 07:59
"Steaua a fost echipa Armatei Romane,sa nu patam noi macar acest simbol national si peren,fiindca bibi deja il pateaza,Banel il pateaza si coloreaza"

eu lucrez in Armata Romana. am colegi rromi. prieteni. si ei pateaza acest simbol national?

Daca tu comentezi doar ultimul citat de ce le-ai pus si pe celalalt? Oare fiindca am dreptate?

Nu are rost sa intram in polemici,avem alte puncte de vedere.

Nu stiu care e cel bun sau cel rau.

Stiu doar ca Steaua nu are nevoie de Nicolita,De Becali,fiindca ruineaza imaginea acestui club.

De curand,s-a intors un prieten timisorean din Anglia.Am mers sa discutam,la o bere [nu-l vazusem de vreo 4-5 ani].El e mare polist,si cand am inceput sa discutam despre fotbal,MECANIC iti zic,MECANIC!,A zis "HAHAH,Steaua lui Jiji si Banel".

Si m-am simtit prost,nu fiindca am dat argumente,ci fiindca pe de o parte avea dreptate.

Este un apel catre toti suporterii Stelei:MACAR NOI SA TINEM ACESTUI CLUB CAPUL SUS,MACAR NOI SA MAI CONTINUAM SA REPREZENTAM CEEA CE A FOST Steaua,MACAR NOI SA FIM O PALIDA AMINTIRE A CEEA CE A FOST Steaua CU CATIVA ANI INAINTE!

Si stiti de ce? Fiindca Becali sau jucatorii mentionati ,cu siguranta, nu se vor sili sa faca acest lucru,banul = totul pentru noi,in timp ce pentru noi-Steaua=totul!

Numai bine!

axl2302.06.2007 08:03

@lazio

mai omule, in ce cerc ai intrat tu? cine te-a recrutat? chiar crezi in doctrina aia nazista? sunteti mai multi? sunteti aia care va imbracati in negru, cu capetele rase? cu bocanci?

nu am comentat celelalte citate pentru ca vorbeau de la sine.

SS Lazio02.06.2007 08:06

vanfootbal,prieten,Banel alearga mult,dar fara cap.

Inca ceva:toti jucatorii Stelei alearga,de fapt,toti jucatorii alearga,de aia sunt platiti.

Insa,in ultima vreme se vede clar o scadere de forma ! Si nu ma refer la performante ,ci si la cat suflet pune,adica deloc.

[...............................................................................

................................................................................

.

...........................................................................]

Steaua nu e reprezentata de Nicolita,ci de multi altii,care au pus mai mult suflet,daca tot la asta faceti referire,pentru acest club.

E reprezentata de cei care te fac sa urli pentru ei si cand esti condus.

Unii dintre acestia sunt :Adrian Ilie,rica Neaga,transferuri reusite.

Am zis ca nesu il depaseste la orice pe [....] ,si nu cred ca ma insel,de fapt,sunt sigur.

Nu mai postez,deoarece nu vreau sa intru in polemica cu voi.Este clar ca ,pentru mine,reprezinta cu totul altceva,este limpede ca noi percepem altcumva acest simbol.

vanfootball02.06.2007 08:34

Nimeni nu a spus ca Steaua e reprezentata de Nicolita sau ca e indispensabil pentru club, dar e util ca fundas dreapta (a facut perfect faza defensiva cu Olanda). Daca vine Contra, Banel va fi rezerva, asa ca poti sta linistit.

Nu cred ca trebuie ca politica clubului sa se faca in functie de parerile prietenilor tai, care fac misto de jucatorii Stelei.

Cu siguranta percem altfel acest simbol!

Ia uite cu ce imi pierd eu vremea...

Virgil02.06.2007 18:10

Stimati forumisti,va informez ca articolul se refera la Adrian Ilie.Va rog sa evitati devierile de la subiect si discutiile contradictorii.Rog seriozitate.Multumesc.

axl2302.06.2007 20:53

@dragul meu virgil

citez din mine:

"@moderatori, administratori, oameni de bine

consider ca post-ul lui ss lazio, coroborat cu avatarul lui, instiga la ura rasiala si promoveaza nazismul. va rog sa-l cenzurati."

deci (ca sa citez un nou si simpatic utilizator al acestui mult iubit site) si eu va invit la seriozitate. si eu va multumesc.

aaa, Adi Ilie e tare!

roby_spartacus05.06.2007 20:50

Cred ca o sa faca o treba foarte buna la Steaua Adrian Ilie este tanar si are alta mentalitate , este si STELIST , el cred ca o sa aduca niste jucatori tineri ( SPER ) ITI urez multa bafta Adi si sper sa faci performante la Steaua

Nick07.08.2007 19:43

L-am vazut asta seara pe Adi Ilie la sport.ro si mi-a lasat impresia ca e cam neinformat.

Nu prea stie mare lucru de echipa, de transferuri, de situatia lotului, etc. Ori stie, dar nu vorbeste prea mult.

Cred ca din pacate nu are prea mare putere la club si nici nu i se cere parerea prea des.

Chiar si Gigi a zis de Pleasan - ca s-a consultat pentru transferul lui cu Hagi si Radoi. Dar de Adi Ilie nimic.

Imi pare rau pentru Adi Ilie - si sper sa nu am dreptate :(

«123»