PUBLICITATE Gratuita
:D ![]()
atat pot spune... ca doar vine campania electorala si multi stelisti sunt si naivi ![]()
PUBLICITATE Gratuita
:D ![]()
atat pot spune... ca doar vine campania electorala si multi stelisti sunt si naivi ![]()
@zloty
Nu a vrut sa-l ia pe Insua, ci pe Schelotto (un jucator de varsta lui Gurita), pentru ca nu s-ar fi cerut mai mult de 1 milion si ceva pe el.
16 milioane e mult, 8 milioane nu e deloc mult. Pentru Dynamo Kiev, Shakhtar sau CSKA Moscova e o suma normala pentru un jucator de asemenea valoare. E singurul mod in care putem evolua, nimeni nu trece de grupele Ligii Campionilor cu transferuri de maxim 1,5 milioane.
Eu unu ma rog sa se infirme mai repede zvonurile astea o data, nu de alta da o sa ajunga sa o ia razna cei mai slabi de inger, ![]()
Presupunand prin reducere la absurd ca s-ar concretiza aceste bombe ar trebui adusa inca juma de echipa la Steaua, pastrat si Elton si Thereau ca sa poata juca cineva cu argentinienii astia numai cand ma gandesc cum s-ar face de ras Banel, Para sau Lovin cu o preluare din 5 miscari ma apuca rasu',
Adevarul este ca trecusera vreo 2 zile si numai scosese Jiji nici o duma, nici o minune nu tine mai mult de 3 zile :mrgreen:
doamne da cand il vad pa prostu tzarii asta cum isi bate joc de Elton ma apuca totzi dracii , numai un gunoi ca Becali putea sa faca asea gesturi
Asta ar fi echipa:
Carrizo - Contra, Goian, Ghionea, Emeghara - Badoi, Radoi, Belluschi, Ochirosii (sau un transfer bomba!!!) - Dica, Thereau.
Visam si noi, pana ne loveste realitatea in plin.
PS: Poate fac echipa asta la FM2008.![]()
@ vanfootball
Vezi ca ai scos din primul 11 doi dintre jucatorii cu care Jiji are o mare "pretenie" :mrgreen:
Transferul bomba este "Banel reloaded "
, ori fereasca Dumnezeu i se nazare lui Jiji ca poate sa intre kiar el in primul 11, intr-o buna zi s-ar putea sa o vedem si pe asta dacao mai tine ciobi mult pe aratura :mrgreen:
Si chiar daca ar fi publicitate gratuita, tot e bine venita ca intram usor usor in randul echipelor puternice ale europei, care iau drept bune aceste oferte ale Stelei.
@ van da interesanta echipa da de nicolitza si Lovin nu cred ca scapam , si dca lu Mirel no sai convina de beluschii ce ne facemm?? cai fura lui din aura , dupa cateva sapt o sal faca oieru si pasta circar
@zloty
Tot ar fi un lucru bun, daca s-ar supara Jiji pe toti astia care-s mai tehnici si iubiti decat finu' si ii trimite la Gloria Buzau, iti dai seama ce echipa ar face acolo ?
Am avea si noi cu cine sa tinem in campionat :mrgreen:
Parerea mea degeaba ai cei mai buni jucatori din lume , daca nu ai si un antrenor pe masura , lu Oli potzi sai aduci ce jucatori vrei tu , daca nu stie sai foloseasca .... , cel mai bun exemplu e hamburg investitzii masive re4zultatul lanterna rosie in bundesliga ultimu loc in grupa cl (mi se pare ) cum l-au schimbat pe thomas doll , hsv a batut marile echipe din bundesliga ,si a avut un joc superb
Corect, din pacate noua ne trebuie si echipa si antrenor, din lotul actual jumate ar trebui sa zboare cel putin+ Oli la pachet + 10 mil de euro poate ni-l dau aia pe Belluschi ![]()
Si daca nu intentioneaza sa ii foloseasca ca fotbalisti, ii pot folosi pe post de sclavi ca se pricep baietii...
Sa-l aducem si pe Pasarella atunci. ![]()
Stau cateodata cum s-ar fi descurcat Zenga sau Protasov cu lotul pe care l-a avut Oli, am o banuiala vaga ca altfel ar fi aratat echipa si alta ar fi fost acum campioana.... ![]()
Cine stie van, poate il supune Jiji si pe Pasarela unui referendum in vestiar cu baietii ![]()
Apropo Contra cati ani are ?
Nu putem sti, ceilalti nu au avut atatea probleme cu accidentarile. Nu erau cu mult peste Olaroiu, stati linistiti.
Contra are 31 de ani.
O sa il vedem maine cum joaca cu slovenii, desi un cuplu Contra-Badoi e cu mult peste Nicolita-Stancu, sau Saban si ce variante am mai avut noi campionatul asta
Si mie mi-ar placea mai mult Ramos ori Valverde nu neaparat Pasarela. ![]()
VAD CA BICFALVI A INSCRIS LA U 19 sper so tzina tot asea si sa i se dea sansa sa confirme
Sa traiesti Adriane , bina ai revenit in Ghencea , speram ca tu o sa adunci echipa cum a fost in 86 atunci cand a castigat CL
. MULT SUCCES
nu stiu daca Adi Ilie este mai bun decat MM , asta ramane de vazut , MM a demonstrat prin jucatorii care i-a adus (3 calificari in Primavara Europeana , 2 tilturi la rand , 1 Semifinala Cupa UEFA , Calificarea In Grupele UEFA Champions League) si pe langa toate astea ,iar MM nu era doar un manager , ci si un bun prieten cu jucatorii si i-a protejat de cate ori a fost nevoie , se batea cu toata lumea care ataca si jignea Steaua , a pus pieptul in fata de cate ori a fost nevoie , nu s-a menajat deloc ,MM a fost si v-a ramane in inimile noastre indiferent unde va lucra(exclusiv Dinamo,rapid).Daca Adi Ilie face pe jumate cat a facut MM atunci este bun , altfel nu este decat un simplu angajat al clubului.
succes si sper sa nu fii un "catelusi" al oierului
GooD LuKe Adrian Ilie!
@Martin
mai, in engleza inteleg, da' nici romaneste nu stii sa scrii?!
Scuze pentru off-topic, dar am vazut pe site-ul Antenei 3 un material deosebit de interesant despre una din viitoarele noastre achizitii, Andrei Vatca, si mi s-a parat interesant sa v-o fac cunoscuta si voua, celor care nu ati vizionat articolul
.............
În ultimul an, poate mai mult ca niciodatã, Liga lui Miticã ne-a demostrat cã țara noastrã are portari de mare valoare. Lobonț, Coman, Bornescu, Hãisan și Vãtcã par a fi marile câștiguri ale acesui an competițional. Ultimul dintre ei va ajunge chiar la Steaua, transferul de la Oțelul Galați fiind ca și realizat.
Puțini știu însã povestea acestui goalkeeper care, la cei 25 de ani pe care îi are, va deveni probabil apãrãtorul buturilor echipei roș-albastre în Liga Campionilor. Povestea este una tristã, dar, în ciuda acestui aspect mai puțin plãcut, finalul pare a fi unul cât se poate de fericit.
"Numai eu știu prin câte orfelinate m-am plimbat"
Coșmarul lui Andrei Vâtcã a început pe când acesta era doar în clasa a patra. În acel moment, pe când avea doar 12 ani, și-a pierdut mama. Peste doar șapte ani, domnul Vâtcã avea și el sã pãrãseascã lumea celor vii, Andrei fiind nevoit sã locuiascã din acel moment al vieții sale într-un orfelinat din Oradea, oraș unde era legitimat la o divizionara D, Arcadia.
"Nici nu mai țin minte de când a murit mama, așa de mult mi se pare cã a trecut. Mi-a fost foarte greu, dar am înțeles cã așa este viața, și acum pot sã vorbesc despre asta. Numai eu știu cât de greu mi-a fost, prin câte orfelinate m-am plimbat. Este foarte greu în viațã sã ajungi undeva dacã nu te sprijinã nimeni. Mai ales la fotbal", povestește Vâtcã pentru cotidianul Ziarul.
Descoperit de Ioan Andone
Sprijinul despre care vorbește goalkeeperul avea sã vine de la Ioan Andone, în 2001. Pe atunci tehnician al divizionarei secunde FC Bihor Oradea, "Fãlcosul" l-a observat pe Vâtcã în timpul unui amical. Impresionat de calitãțile lui, Ando l-a "înregimentat" imediat. "La vremea aceea patron la Oradea era domnul Vizer. ªtiu cã dupã ce m-a vãzut nea Ando, i-a cerut patronului sã mã aducã imediat la echipa. Pentru mine a fost un salt imens. Þin minte și acum, când am cãlcat prima datã pe gazonul stadionului din Oradea, care era nivelat, mi se parea extraordinar, mai ales dupã ce jucasem pe terenurile din divizia D", rememoreazã portarul.
Andone l-a sprijinit în continuare pe goalkeeper, ajutãndu-l chiar sã se transfere la Oțelul Galați. "Nea Ando este un om extraordinar, mi-a dat foarte multã încredere. Am auzit cã și atunci când am ajuns la Galați, a pus o vorbã buna pentru mine. El este prieten foarte bun cu nea Mircea și m-a recomandat", explicã Vâtcã, fãcând referire la președintele Oțelului, Mircea Stan.
Iubita l-a ajutat mult
În afarã de Ioan Andone, Andrei Vâtcã îi datoreazã multe și iubitei sale, cu care are o relație de mai bine de patru ani. Portarul este de pãrere cã nu s-ar fi putut descurca fãrã ea: "Mi-a fost mereu aproape și trebuie sã îi mulțumesc pentru cã a fost alãturi de mine. Mereu m-a sfatuit de bine și îmi spunea ce e bine pentru mine și ce nu. Mi-a fost un adevãrat sprijin și în carierã".
Goalkeeperul a mai ținut sã precizeze cã idolul sãu, încã de când era adolescent, este Bogdan Stelea. "Mã rãdeam în cap ca sã semãn cu el. A fost și este idolul meu. Din fericire pentru mine, am avut ocazia sã și fiu coleg cu el, în 2005, când a semnat cu Oțelul. Este un tip extraordinar", a conchis Vâtcã.
.........
In cazul in care vei veni la noi, MULTA BAFTA si SUCCES! In cazul in care nu, TOT CE-Ti DORESTI, mai putin victorii in fata Stelei ![]()
naparliti de la fanatick au scos alt jucator ![]()
Steaua NEGOCIAZA PENTRU RUBENS SAMBUEZA DE LA RIVER PLATE!
Autor: Andrei Trifan, 02-06-2007
Surse din apropierea Stelei sustin ca oficialii din Ghencea negociaza in aceste zile aducerea mijlocasului de picior sting Rubens Sambueza de la River Plate. Ros-albastrii sunt gata sa satisfaca doleantele fotbalistului in virsta de 23 de ani, care are 1,74 m si 73 de kg, dar si pe ale "milionarilor", care solicita pentru serviciile jucatorului intre 2 si 3 milioane de euro.
Clubul stelist a intrat pe aceasta pista in timpul tratativelor pentru aducerea unui alt argentinian, Fernando Belluschi. Steaua se lupta pentru achizitionarea lui Sambueza cu echipa mexicana UNAM Pumas.
River Plate eu stiam ca o echipa serioasa nu sa-si vanda echipa in totalitate
"Trat?m cu River Plate"
GSP
Adrian Ilie spune c? negocierile sînt avansate în cazul lui Belluschi, crede c? portarul Carrizo e imposibil de luat ?i anun?? alte 3 transferuri de top din Europa. Gigi Becali a dezv?luit ieri c? interesul Stelei pentru argentinianul Fernando Belluschi este real ?i c? deja s-a înaintat o ofert? concret?. "I-am întrebat c cost?, ne-au zis c? 25 de milioane, noi le-am propus 5. Apoi, ne-au r?spuns c? scad la 16, iar acum vom urca ?i noi la 7, probabil vor sc?dea ?i ei la 10 ?i vom bate palma pentru o sum? în jur de 8 milioane. Este un juc?tor extrem de interesant, coordonator, exact ce avem nevoie", a spus Becali, care a ad?ugat: "Îl vrem ?i pe portarul de la River Plate". Cel care se ocup? de realizarea transferurilor este proasp?tul manager al trupei din Ghencea, Adrian Ilie.
"Mai vrem ?i un mijloca? stînga argentinian"
- Adi, cum e cu Belluschi, c adev?r ?i c ? fic?iune e în aceast? poveste?
- Este real faptul c? noi sîntem interesa?i s?-l aducem la Steaua. Deja am f?cut o ofert? în scris celor de la River Plate, prin intermediul impresarilor. Acum sîntem la stadiul negocierilor.
- Sînt ?anse de reu?it??
- Din moment ce am demarat tratativele înseamn? c? este posibil orice, adic? transferul se poate realiza sau nu. Sîntem în pline discu?ii ?i din moment ce dou? p?r?i discut?, negociaz?, se face o ofert?, se anun?? un pre? de transfer, înseamn? c? tranzac?ia e posibil?.
- Intr? ?i portarul Carrizo în tranzac?ie?
- ?i pe el l-am fi dorit, îns? e greu de luat ?i a r?mas doar Belluschi în discu?ie plus înc? un mijloca? de band? stînga de la River Plate.
"Vom lua ?i din Europa"
- Mai sînt ?i alte nume din str?in?tate pe care Steaua le urm?re?te?
- Da, v-am spus c? avem un proiect mare. Mai avem doi-trei fotbali?ti de acela?i nivel cu cei din Argentina, pentru care vom demara discu?iile în zilele urm?toare ?i pe care sper?m s?-i aducem în Ghencea. Ace?tia sînt din Europa, nu de pe pia?a sud-american?.
- Un nume po?i oferi?
- Nume ?i sume nu, pot spune doar at : c? sînt de top, care s? fac? fa?? în Liga Campionilor."
Nu-mi ramane decat sa sper ca Adi Ilie este mai responsabil in declaratii decat Jiji si o sa se materializeze ceva din tot ce afirma ![]()
PS scuze pentru diacriticele lipsa sper ca se intelege,![]()
Oameni buni...Nicolita {[.............]nu are ce cauta la Steaua ! Nu pentru [.................] ci fiindca e un jucator medicoru,chiar slab,fara posibilitati tehnice,fara gandire si luciditate in joc.In concluzie,jucaotr [.............................]
@lazio
sa-ti fie rusine, omule!!!