FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

4 transferuri

«123»
predatorpulse702.06.2007 10:57

Ce tot il comparati pe Elton cu belluschi sau alti jucatori? Elton e un jucator f bun pentru Romania,s-a facut o mare marlanie cu el,a fost izolat pentru ca il pune intr-o ipostaza dificila pe Oli(sa-l bage in teren fiind cerut de suporteri),il enerveaza pentru Jiji(din cauza popularitatii sale) si pe unii coechipieri de-ai sai tot pentru ca-i eclipseaza.

Nu este Elton maradona,Messi sau mai stiu eu cine dar e un jucator cu care se creeaza multe faze ofensive si din cate stiu eu fotbalul se joaca pe goluri. In afara de meciul cu Arges,a fost introdus mai mereu dupa prima repriza,cand jocul era rezolvat(fie ca pierdeam sau castigam) si ce vroiati sa faca omul? Doar driblinguri,altceva ce putea sa faca? La 3-0 pentru Dinamo a facut vreo 4 faze periculoase,e vina lui ca rateaza Badea pe care atatia il adulati pe aici.Vali e un jucator bun,cu simtul portii dar se precipita prea mult,zici ca joaca pentru prima oara,e prea axat pe instinct si ar trebui sa fie mai cerebral. Problema lui Elton este ca e prea rapid pentru echipa noastra,lucru normal avand in vedere viteza "ametitoare" cu care s-au purtat atacurile noastre in acest campionat. Ce sa-i faci cand atacantii nostri stau si-i admira driblingurile in loc sa se demarce.

D-l Ienei a vazut f bine cum Elton ar fi o solutie f buna pentru campionatul nostru,dar nu si pentru Europa unde se cere si forta si talie in afara de driblinguri. Ceea ce nu i se da lui Elton este un loc de titular si un om care sa-i tina spatele cand urca in atac. Sunt de acord,Elton e bun acasa dar in europa trebuie un om mai vanjos dar care sa stie sa dribleze

Concluzia:nu este Elton jucator de 50 milioane dar este cel mai valoros dribleur pe care l-a avut Steaua de vreo 10 ani incoace si ciobanul isi arata inca o data prostia fortandu-l sa plece desi e f iubit de fani si ar fi foarte util echipei. De carpa de antrenor nu mai vorbesc pentru ca nu are onoare,era orgasmic cand a venit Elton si acum o intoarce pentru ca "nu face faza defensiva", ma intreb belluschi face faza defensiva?! :roll:

STELYSTA02.06.2007 11:01
Mie mi se pare ca a glumit cand a zis ca eshti "pericol social" . In orice caz, nu e kiar placut ochilor sa scrii cu CAPS LOCK :) .. In fine ... FORZA Steaua .. Mandru ca sunt stelist

vai cat de glumet esti pfu sa nu te deochi asa glumet incat te ai intors impotrvia mea asa nervos......in fine Forza Steaua

c477u7u02.06.2007 14:03
Celor de pe acest forum le este mai greu sa-si dea seama de valoarea reala al lui Elton. De fiecare data cind Elton a intrat pe sfirsit de meci, cind cistigatoarea era deja stabilita, a fost votat jucatorul meciului. Asta spune multe despre cum percep fotbalul majoritatea celor ce scriu aici. Elton este departe de valoarea lui Vali Badea, de exemplu. Petre Marin si Vali Badea au fost oamenii sezonului pentru Steaua.

Cred ca u ai uitat meciurile Stelei. In meciul cu Dinamo sa ne aducem aminte ca cei care au jucat bn au fost Elton si Ochirosii. Si nu Badea care de la intrarea lui Elton nu a reusit in 4 ocazii, care i la creat micutul, sa marcheze. Deci o fi Badea roman ca si noi dar e diferenta de la cer la pamant intre ei. Olita e cel mai prost antrenor, de la venirea sa echipa a fost in descrestere. At cand a luato a mai avut suflu care il daduse Protasov si Zenga, insa dupa ce au plecat si a venit Olita echipa nu a mai avut sprijin din vestiar si treptat am decazut de aceea Steaua nu a luat campionatul anul acesta. Raman la parerea ca Elton si de asemenea si Thereau sunt indispensabili si Steaua ar pierde peste 30% din echipa prin pierderea celor 2. Sa speram ca Becali se gandeste si la noi la suporteri si ne acorda incredere si ii lasa pe cei 2 la echipa. FORZZZA Steaua ! ! !

mkidd8102.06.2007 14:08
Nu e o preconceptie, e un fapt cat se poate de real. Noi nu am facut nimic pana nu am marit media de inaltime a echipei. Cand spui de norocul chior al lui Inzaghi, arati la fel ca Gigi cand il face circar pe Elton. Demarcarea si pozitionarea in teren sunt niste calitati esentiale in fotbal, de aici vine si norocul ala chior de care spui tu.

Il prefer oricand pe Belluschi in fata lui Elton, omul ala chiar are sut si viteza! Viteza are si Elton, e adevarat, dar fiind atat de mic nu-si poate pune in valoare aceasta calitate (adversarul face 2 pasi, el trebuie sa faca 5).

In concluzie, Elton ar trebui sa ramana la Steaua, e util in unele momente (atunci cand nu e pus sa faca "circ"). In ultimele meciuri nu a facut nimic eficient, dar ma gandesc ca astea au fost indicatiile, sa distreze tribunele. Nu e cel mai bun jucator al echipei, il supraestimati.

Respect opinia celor care m-au contrazis, desi nu sunt de acord cu anumite afirmatii.

Oricat de bine s-ar demarca un jucator (cazul Inzaghi), fara noroc in anumite situatii nu ar reusi sa dea lovituri de gratie. Norocul este omniprezent in sport, unii au mai mult, altii mai putin, nu vad cum ar putea cineva contesta acest fapt. Este o dubla determinare: norocul fara valoare nu inseamna nimic, insa din pacat nici valoarea insotita de ghinion nu inseamna mare lucru.

Referitor la Elton, singura maniera de a transa aceasta disputa referitoare la valoarea lui este sa joace titular si sa fie jucat de coechipieri, chiar si la UTA daca nu la Steaua. Si numai atunci vom putea vedea cine are cu adevarat dreptate. Pana atunci nu sunt dect simple speculatii, atat dintr-o parte cat si din cealalta. Eu zic ca el va fi cel care va face diferenta fiind titular si integrat in sistemul de joc, acesta este pariul meu. Ramane insa sa i se dea si posibilitatea sa confirme sau sa infirme acest fapt.

onyx02.06.2007 21:11
Cred ca u ai uitat meciurile Stelei. In meciul cu Dinamo sa ne aducem aminte ca cei care au jucat bn au fost Elton si Ochirosii. Si nu Badea care de la intrarea lui Elton nu a reusit in 4 ocazii, care i la creat micutul, sa marcheze. Deci o fi Badea roman ca si noi dar e diferenta de la cer la pamant intre ei. Olita e cel mai prost antrenor, de la venirea sa echipa a fost in descrestere. At cand a luato a mai avut suflu care il daduse Protasov si Zenga, insa dupa ce au plecat si a venit Olita echipa nu a mai avut sprijin din vestiar si treptat am decazut de aceea Steaua nu a luat campionatul anul acesta. Raman la parerea ca Elton si de asemenea si Thereau sunt indispensabili si Steaua ar pierde peste 30% din echipa prin pierderea celor 2. Sa speram ca Becali se gandeste si la noi la suporteri si ne acorda incredere si ii lasa pe cei 2 la echipa. FORZZZA Steaua ! ! !

Tu imi dai exemplu un singur meci, eu vorbesc de intreg sezonul. Nu e o realizare sa joci bine intr-un meci pe care il pierzi cu 2-4. Dupa rationamentul tau cum sa-l clasific pe Dica dupa 7 ratari!! mari la Galati? Cei care au jucat constant bine au fost Badea si P. Marin. Badea a marcat o gramada de goluri, in conditiile in care a jucat fara o linie de mijlocasi care sa-l puna in situatii clare de gol. Si a reusit acest lucru din pozitia de nou venit la Steaua, ceea ce i-a ingreunat misiunea. P. Marin a fost cel mai bun jucator al echipei in tur, iar in retur a reusit jocuri peste media echipei. Aici nu e vorba de faptul ca unii sunt romani, e vorba de ce au realizat fiecare.

gascan04.06.2007 07:02

Atata timp cat va veni RICA Neaga la Steaua nu cred ca se va simti lipsa lui Elton...!!! fular-campionii

alextz04.06.2007 10:05

chiar dak vine Neaga ganditi-va la ce mijloc am avea si cu Elton

sonic200504.06.2007 19:57

oameni buni trebuiefacut ceva cu acest cioban nenorocit

acum m-am uitat la un tvsport si a zis ceea ce ma asteptam ca transferul lui beluschi a picat pentru ca el nu il mai vrea si ca el nu da mai mult de 5 mil ca nu ii mai place de beluschi

apoi a zis ca il aduce pe dolha pentru ca nu mai vrea straini la Steaua

a zis ca nu conteaza banii pentru el da ia decat jucatori expirati

recunosc m-am bucurat cand a zis ca o sa vina Neaga inapoi dar preferam de 10 ori mai mult sa ramana Elton si sa nu mai vina Neaga

asa sa nu uit a zis ca daca il ia pe dolha ii cam ajung ce transferuri a facut

pai nu el a zis ca o sa aiba buget Steaua de 30 de mil si ca are nevoie de un coordonator de joc puternic pentru a face fata in Liga Campionilor

tot ce-a facut a fost facut sa ne distraga atentia de la plecarea lui Elton.

e un mincinos, un om fara pic de scrupule

episodul cu dinu spune totul despre ce fel de om e Becali

pana una alta sper sa nu intre Steaua in Liga deoarece poate doar asa avarul asta va pleca din Ghencea sau macar va recunoaste ca a gresit la transferuri si va lasa pe cineva care se pricepe, si poate va pleca si Oli care e o carpa in mana lu Becali

«123»