Ce tot il comparati pe Elton cu belluschi sau alti jucatori? Elton e un jucator f bun pentru Romania,s-a facut o mare marlanie cu el,a fost izolat pentru ca il pune intr-o ipostaza dificila pe Oli(sa-l bage in teren fiind cerut de suporteri),il enerveaza pentru Jiji(din cauza popularitatii sale) si pe unii coechipieri de-ai sai tot pentru ca-i eclipseaza.
Nu este Elton maradona,Messi sau mai stiu eu cine dar e un jucator cu care se creeaza multe faze ofensive si din cate stiu eu fotbalul se joaca pe goluri. In afara de meciul cu Arges,a fost introdus mai mereu dupa prima repriza,cand jocul era rezolvat(fie ca pierdeam sau castigam) si ce vroiati sa faca omul? Doar driblinguri,altceva ce putea sa faca? La 3-0 pentru Dinamo a facut vreo 4 faze periculoase,e vina lui ca rateaza Badea pe care atatia il adulati pe aici.Vali e un jucator bun,cu simtul portii dar se precipita prea mult,zici ca joaca pentru prima oara,e prea axat pe instinct si ar trebui sa fie mai cerebral. Problema lui Elton este ca e prea rapid pentru echipa noastra,lucru normal avand in vedere viteza "ametitoare" cu care s-au purtat atacurile noastre in acest campionat. Ce sa-i faci cand atacantii nostri stau si-i admira driblingurile in loc sa se demarce.
D-l Ienei a vazut f bine cum Elton ar fi o solutie f buna pentru campionatul nostru,dar nu si pentru Europa unde se cere si forta si talie in afara de driblinguri. Ceea ce nu i se da lui Elton este un loc de titular si un om care sa-i tina spatele cand urca in atac. Sunt de acord,Elton e bun acasa dar in europa trebuie un om mai vanjos dar care sa stie sa dribleze
Concluzia:nu este Elton jucator de 50 milioane dar este cel mai valoros dribleur pe care l-a avut Steaua de vreo 10 ani incoace si ciobanul isi arata inca o data prostia fortandu-l sa plece desi e f iubit de fani si ar fi foarte util echipei. De carpa de antrenor nu mai vorbesc pentru ca nu are onoare,era orgasmic cand a venit Elton si acum o intoarce pentru ca "nu face faza defensiva", ma intreb belluschi face faza defensiva?! :roll: