FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

4 transferuri

«123»
audiopixel31.05.2007 15:02
S-ar putea spune ca Steaua a debutat puternic în campania de transferuri din vara 2007. Nu voi face referire la "transferurile" iminente ale lui Thereau și Elton, întrucât nu vreau sã transform și acest articol într-unul anti-Becali.

Oricat mi-as dori asta eu nu pot separa campania de transferuri de Becali..Atata timp cat sunt cedati doi dintre cei mai buni jucatori pe care-i avem in lot fara vreun motiv rational,din partea mea poate sa vina si Eto'o la Steaua ca nu ma afecteaza in nici un fel.Asadar gasesc transferurile exact in directia spre care se indreapta FC Steaua:aberante in majoritatea lor.Vara asta nu vor lipsi gogosile zilnice(deja avem Belluschi=16milE,super centre medicale prin Baneasa,"cearta" cu Borcea) menite sa ameteasca suporterii si sa-i pacaleasca pe cei care mai cred in basme.Ma opresc aici.Nu vreau sa bravez,nici sa readuc prea mult in discutie un personaj sinistru.

UltrasInter31.05.2007 17:21

cel mai bun transfer... Adrian Ilie... :)) in rest... no comment... nu vrem ciori... spurcati... mai ales jucatori care au jignit S T E A U A... il astept pe Neaga... si alti juc. de valoare... ca doar Becali da 16 mil pe avion... dar pe juc. dc nu da` atat!? :D pentru ca e cioban :) plimba juc de cateva sute d mii cu avion d zeci d mil... nush dak valoreaza tot lotu` Stelei cat avionu` :D

onlySteaua31.05.2007 19:09

sa vedem daca Adrian Ilie va fi in stare sa-l tempereze pe cioban. pana acum se pare ca nu. as baga mana in foc ca nu are nimic cu absolut niciunul dintre transferurile de pana acum. si in continuare ciobanul vad ca insista pe buga desi ala nu conteneste deloc sa ne spuna CA NU VREA LA Steaua. oare daca si transferul asta se va materializa, sunt curios, ce randament ar avea echipa cu doi oameni care chiar nu-si doresc sa joace la noi?

Oradeanu31.05.2007 20:18

Conform fanatik.ro si Buga a semnat pe trei ani cu Steaua. Cica Berbecali il vrea si pe Coman, dar asta, acum ca a venit Vatca, nu o cred.

sevilla31.05.2007 20:30
Un sfat: nu mai citi Fanatikul!

Eu chiar nu vreas savina si Buga. L-am luat pe Badoi, e bun, il accept. Dar nu vreau sa facem colonie de rapidisti, mai ales ca avem destui atacanti de valoarea lui Buga si chiar peste el.

Corect.De cand a aparut aceasta fituica numai porcarii au aparut in ea

dax4731.05.2007 20:39
Ai dreptate! Sper intr-o falimentare a lui Becali. Poate-l prinde DNA-ul si-l rade !

Nu cred in nici un zeu, dar imi doresc sa scapam de oier mai mult decat orice.

alexblaja31.05.2007 20:51

E mai greu in intersezon decat in timpul campionatului atunci cand esti suporter....turbez, intru de o mie de ori pe site-ul asta sa vad CE JUCATORI MAI VIN..Badoi, exceptand fosta apartenenta subgranta (pentru care poate fi "iertat", totusi) mi se pare in regula, despre Bicfalvi nu stiu ce sa spun, trebuie sa-l vedem cum joaca, despre Gurita cred ca va fi util mai ales in meciurile de campionat, iar despre Adrian Ilie nu pot sa spun decat ca nu-l vom auzi niciodata proclamand irealist "hegemonia Stelei", ca fostul manager...special nu-i spun numele, pentru ca se declara "intotdeauna stelist" iar de cand e la Urinea Urziceni (greseala intentionata) are urmatoarele declaratii: "Voi tine cu Steaua doar in Cupele Europene, in rest nu ma intereseaza" sau ceva de genul asta....Lacatus, antrenor la UTA pentru ca nu a avut loc de respectivul fost manager la Steaua, spune intotdeauna ca el este stelist si ca va tine intotdeauna cu Steaua indiferent la ce echipa va antrena....

Sper din tot sufletul sa nu plece Thereau si Elton....da-i Doamne lui El Ciobandante mintea cea de pe urma, daca nu vrei sa-l maturi de la Steaua!

axl2301.06.2007 05:56

inca astept, mort de curiozitate, prima declaratie oficiala a lui badoi. tare vreau sa vad care va fi atitudinea lui. ca sa-mi intre la inima, as vrea sa fie una asemanatoare lui Danciu la Dinamo. adica sa recunoasca faptul ca nu e stelist de mic, ca-si respecta fosta echipa si ca dragostea pentru Steaua si culori va veni in timp. daca se repede sa pupe steagul, mi-e scarba de el.

LanDSharK01.06.2007 06:59

dupa parerea mea ... cel mai bun transfer al Stelei ar fi pastrarea in lot a lui Thereau si Elton !!!apoi cu venirea lui Neaga, Badoi, Guritsa (imi placea acu ceva timp dar acu ... cam batran!sper sa ma insel) si Vatca ( Popa ) sper sa facem o echipa care sa nu aiba probleme in Liga I dar care sa faca si performanta in Grupele UCL. Bine ai revenit Adi Ilie :D

FOrza Steaua ! :Dfular-campionii steagsimplu

vanfootball01.06.2007 09:51

CFR Cluj a oferit 2.200.000 euro pentru Herea. E exact tipul de jucator care ne trebuia in acest moment, mijlocas central tehnic, ce poate juca atat ca inchizator cat si ca mijlocas ofensiv.

der arzt01.06.2007 13:25

Boștinã, Coman, St. Stancu și Simion, propuși Gloriei Buzãu de cãtre Gigi Becali!

Oficiali ai divizionarei secunde Gloria Buzãu au confirmat cã Gigi Becali a cumpãrat, printr-un intermediar, pachetul majoritar de acțiuni la clubul din Crîng. Afacerea l-ar fi costat 500.000 de euro pe patronul Stelei. Acesta i-a promis antrenorului Gloriei, Viorel Ion, și întãrirea lotului. "În discuție sunt jucãtorii care nu vor mai intra în vederile lui Cosmin Olãroiu, dar și fotbaliști împrumutați sezonul trecut la alte echipe. Din ce am discutat cu Gigi Becali, dacã vom promova, avem promisiunea cã vom putea conta pe Boștinã, Coman, St. Stancu și Simion", a declarat antrenorul jucãtor al Gloriei, Viorel Ion.

O fi adevarat? In cazul asta m-as bucura doar pentru faptul ca am scapa de Gigel Coman care n-are ce cauta la Steaua

bodanelu01.06.2007 13:53

asta inseamna meciuri aranjate pentru noi...

Oradeanu01.06.2007 13:55

Gsp-u zice ca e aproape si Emeghara. Oare o fi adevarat? Cred ca asa, totusi, s-au cam intarit flncurile apararii, nu?

c477u7u01.06.2007 14:29

Pentru mine transferuri reusite sunt 2 : - Adrian Ilie

- Adrian Neaga

Iar daca tot vorbim de transferuri cred ca cel mai reusit tranfer ar ramane mentinerea in lot a lui Elton si Thereau care sunt niste jucatori de mare valoare. Despre Elton nu pot spune decat ca este cel mai bun transfer de la 89' pana in prezent, fiind cu siguranta cel mai tehnic jucator care la avut Steaua, bineinteles de la plecarea lui Hagi. Thereau este acel atacant cu sange ros-albastru. Pentru mine este cel mai bun atacant din Liga I. Ia luat ceva timp pana sa se acomodeze (aceasi problema o are si Elton in prezent) dar sunt sigur ca daca va fi pastrat in urmatorii 2 ani va face din Steaua o echipa f agresiva si f periculoasa in atac. Speram ca oierul sa numai manance branza stricata si aerul conditionat din Mayback sa numai functioneze ca sa numai aiba dureri de cap at cand da declaratii :)) :lol:

Editat de moderatori! Nu e nevoie sa scrii cu un font atat de mare, iti intelegem punctul de vedere si fara.

STELYSTA01.06.2007 17:43

SINCER NU MA MAI INTERESEAZA CINE VINE ACUM LA Steaua VREAU DOAR SA SE INTOARCA Thereau!!!SA SE FACA CEVAAAA NU POATE PLECA Thereau:((

Te rugam sa renunti sa scrii predominant cu majuscule.

Vezi art. 1.1 din regulamentul forumului.

Moderatorii

axl2301.06.2007 18:20

ea a scris tot cu majuscule dar e setat sa scrie Steaua, Thereau si restul doar cu prima litera mare. solicit ban permanent pentru aceasta utilizatoare, e un pericol social. (doamne, ce rau sunt la betie!!)

leynad7201.06.2007 19:33

Ce modalitate interesanta de negociere are oieru cu aia de la River Plate !

Trimite ciobanu fax in Argentina : " Il vrem pe Belluschi, cat costa ?"

Trimite River fax : "25 de milioane." !!!!!!

Trimite ciobanu din nou : "Baaa, sunteti nebuni ? Nu dau, e prea mult !"

Trimite River peste 2 zile : "Ok, da 16 milioane si e al tau !"

Sta oieru o zi, se gandeste el : "Ce dracu sa fac ma olitza, il iau p-asta sau mai bine iau avionu' ala ?"

Trimite iarasi fax : "Ba amaratilor, io va dau 5 milioane, hai sa batem palma !"

In mintea lui asta spera sa-l ia cu 8 milioane in cele din urma, auzi faza !

Ma mioritzule, o fi foame mare prin Argentina, da de la 25 pana la 5 milioane e cale lunga, bre !

O sa-l iei tu pe-asta cand o sa joace Elton titular la Steaua, na !

c477u7u01.06.2007 19:38
Ma mioritzule, o fi foame mare prin Argentina, da de la 25 pana la 5 milioane e cale lunga, bre !

O sa-l iei tu pe-asta cand o sa joace Elton titular la Steaua, na !

Prea tare comentariu . . . cred ca daca ar vedea Becali s-ar gandi mai bn si nu l-ar mai da p Elton =)) :))

mkidd8102.06.2007 01:47

Cel mai bun "transfer" pentru Steaua ar fi pastrarea si integrarea lui Elton in colectiv.

Elton este mult peste Beluschi ca si tehnica... motivul pentru care Elton nu costa si el 20 de milioane este statura lui, in fotbalul actual s-a impamantenit aceasta preconceptie conform careia e nevoie de jucatori ca brazii de inalti si ca o gorila de solizi. Asta pentru ca e la moda sa joci stil Chelsea, Liverpool, Ac Milan (unde un fotbalist care habar nu are sa dribleze si nu are pic de tehnica iti castiga finala cu norocul lui chior - banuiesc ca stiti la cine ma refer).

Insa fotbalul nu e baschet sau rugby! Si pana si la baschet sunt unii mici si sprinteni care evident ca nu se bat sub panou, insa sunt conducatori de joc. Adica exact de ce are nevoie Steaua. Maradona era si el un pitic insa a rupt apararile adverse... cred ca Becali l-ar fi trimis si pe Maradona la UTA, si i-ar fi zis ca e un "circar".

Daca ar fi avut macar 1,70, Elton ar fi jucat acum la Barcelona... Asta nu inseamna ca nu ar putea juca chiar si asa, chiar foarte bine, insa ce sa faci, mentalitatea...

Regret nespus ca in prostia si ignoranta lui, Becali va alunga un talent cum Steaua nu va mai avea mult timp de acum incolo, poate niciodata...

predatorpulse702.06.2007 07:07

Daca Adi Ilie a zis ca suntem interesati de belluschi adauga ceva consistenta transferului,dar asta nu inseamna ca o sa il luam. Eu incerc sa gandesc rational,nu cu mintea si inima unui stelist.

Clubul River Plate a refuzat o oferta de la Real pentru acest jucator,si o sa il ia Steaua Bucuresti?

Plus ca oferta Realului mi se pare ca era undeva pe la 15 milioane,o sa dea ciobanul atat,cel care se zgarceste la 1 milion?

Luati-o si din perspectiva jucatorului: sunt interesate toate echipele mari din Europa de tine,din campionate puternice,si o sa te convinga agentul sa mergi in Romania? Nu vad care ar fi motivul pentru care ar veni,daca alege realul,de exemplu,poate sa castige mai mult si poate sa castige si CL,noi ce putem sa-i oferim?

Nu prea cred aceste transferuri fabuloase. Eu o sa cred aceste transferuri cand o sa vad jucatorii cu tricoul Stelei in mana la prezentare.

In alta ordine de idei,uitati-va ce pateste Elton in continuare,e amenintat sa plece,exact cum a facut si cu Carlos(desi el era varza) si cu altii jucatori mult mai iubiti. Urda asta umana a zis ca daca Elton nu semneaza cu UTA il trimite la gloria buzau,a 2-a echipa a lui Jiji,pentru ca daca nu stiati Jiji incearca sa o puna de o cooperativa,cititi gsp-ul ca a zis prostul cu gura lui: "gloria buzau nu o sa bata Steaua,ci numai pe Dinamo si rapid". Ce sa mai comentezi in legatura cu aceste aberatii?

O sa fie o vara lunga in care o sa fim bombardati cu declaratii imbecile din partea mioritei noastre si cu transferuri fantoma.

In toata aceasta nebunie,sper ca Adi Ilie sa faca putina ordine macar la nivelul echipei,ca de marketing,juniori,infrastructura nici nu poate fi vorba ca Jiji scoate banul doar pentru salarii nu pentru juniori,ca aia nu sunt staruri imediate si doamne fereste poate cresc cu gandul la echipa mare a Stelei,si nu cu gandul la banii lui Becali.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori

vanfootball02.06.2007 08:22
Cel mai bun "transfer" pentru Steaua ar fi pastrarea si integrarea lui Elton in colectiv.

Elton este mult peste Beluschi ca si tehnica... motivul pentru care Elton nu costa si el 20 de milioane este statura lui, in fotbalul actual s-a impamantenit aceasta preconceptie conform careia e nevoie de jucatori ca brazii de inalti si ca o gorila de solizi. Asta pentru ca e la moda sa joci stil Chelsea, Liverpool, Ac Milan (unde un fotbalist care habar nu are sa dribleze si nu are pic de tehnica iti castiga finala cu norocul lui chior - banuiesc ca stiti la cine ma refer).

Insa fotbalul nu e baschet sau rugby! Si pana si la baschet sunt unii mici si sprinteni care evident ca nu se bat sub panou, insa sunt conducatori de joc. Adica exact de ce are nevoie Steaua. Maradona era si el un pitic insa a rupt apararile adverse... cred ca Becali l-ar fi trimis si pe Maradona la UTA, si i-ar fi zis ca e un "circar".

Daca ar fi avut macar 1,70, Elton ar fi jucat acum la Barcelona... Asta nu inseamna ca nu ar putea juca chiar si asa, chiar foarte bine, insa ce sa faci, mentalitatea...

Regret nespus ca in prostia si ignoranta lui, Becali va alunga un talent cum Steaua nu va mai avea mult timp de acum incolo, poate niciodata...

Nu e o preconceptie, e un fapt cat se poate de real. Noi nu am facut nimic pana nu am marit media de inaltime a echipei. Cand spui de norocul chior al lui Inzaghi, arati la fel ca Gigi cand il face circar pe Elton. Demarcarea si pozitionarea in teren sunt niste calitati esentiale in fotbal, de aici vine si norocul ala chior de care spui tu.

Il prefer oricand pe Belluschi in fata lui Elton, omul ala chiar are sut si viteza! Viteza are si Elton, e adevarat, dar fiind atat de mic nu-si poate pune in valoare aceasta calitate (adversarul face 2 pasi, el trebuie sa faca 5).

In concluzie, Elton ar trebui sa ramana la Steaua, e util in unele momente (atunci cand nu e pus sa faca "circ"). In ultimele meciuri nu a facut nimic eficient, dar ma gandesc ca astea au fost indicatiile, sa distreze tribunele. Nu e cel mai bun jucator al echipei, il supraestimati.

onyx02.06.2007 09:45
Nu e o preconceptie, e un fapt cat se poate de real. Noi nu am facut nimic pana nu am marit media de inaltime a echipei. Cand spui de norocul chior al lui Inzaghi, arati la fel ca Gigi cand il face circar pe Elton. Demarcarea si pozitionarea in teren sunt niste calitati esentiale in fotbal, de aici vine si norocul ala chior de care spui tu.

Il prefer oricand pe Belluschi in fata lui Elton, omul ala chiar are sut si viteza! Viteza are si Elton, e adevarat, dar fiind atat de mic nu-si poate pune in valoare aceasta calitate (adversarul face 2 pasi, el trebuie sa faca 5).

In concluzie, Elton ar trebui sa ramana la Steaua, e util in unele momente (atunci cand nu e pus sa faca "circ"). In ultimele meciuri nu a facut nimic eficient, dar ma gandesc ca astea au fost indicatiile, sa distreze tribunele. Nu e cel mai bun jucator al echipei, il supraestimati.

Celor de pe acest forum le este mai greu sa-si dea seama de valoarea reala al lui Elton. De fiecare data cind Elton a intrat pe sfirsit de meci, cind cistigatoarea era deja stabilita, a fost votat jucatorul meciului. Asta spune multe despre cum percep fotbalul majoritatea celor ce scriu aici. Elton este departe de valoarea lui Vali Badea, de exemplu. Petre Marin si Vali Badea au fost oamenii sezonului pentru Steaua.

STELYSTA02.06.2007 09:47
ea a scris tot cu majuscule dar e setat sa scrie Steaua, Thereau si restul doar cu prima litera mare. solicit ban permanent pentru aceasta utilizatoare, e un pericol social. (doamne, ce rau sunt la betie!!)

ita bn ca sunt un pericol social doamne fereste numai nebuni auzi pericol socil pak am omorat pe cineva!!!!!!!!

lentz9902.06.2007 09:52

Exact asa mi s-a parut si mie. Cred ca Olaroiu nestiind cum sa foloseasca un jucator ca Elton i-a dat "indicatii pretioase" ca sa-l discrediteze. Ia zis, probabil, sa joace" la spectacol" iar Elton saracu ca un naiv a facut numai driblingrui si nu a iesit nimic concret din actiunile lui la ultimele jocuri. Daca se marca macar un gol din combinatiile lui cu Dica... Ce frumos ar fi fost! Sa nu uitam ca si Dica a fost catalogat de stim noi cine ca "jucatorul care incetineste jocul" S-a vazut cu ce viteza am jucat fara el.FORZA Steaua!

M.P02.06.2007 10:38
ita bn ca sunt un pericol social doamne fereste numai nebuni auzi pericol socil pak am omorat pe cineva!!!!!!!!

Mie mi se pare ca a glumit cand a zis ca eshti "pericol social" . In orice caz, nu e kiar placut ochilor sa scrii cu CAPS LOCK :) .. In fine ... FORZA Steaua .. Mandru ca sunt stelist

«123»