Daca Adi Ilie a zis ca suntem interesati de belluschi adauga ceva consistenta transferului,dar asta nu inseamna ca o sa il luam. Eu incerc sa gandesc rational,nu cu mintea si inima unui stelist.
Clubul River Plate a refuzat o oferta de la Real pentru acest jucator,si o sa il ia Steaua Bucuresti?
Plus ca oferta Realului mi se pare ca era undeva pe la 15 milioane,o sa dea ciobanul atat,cel care se zgarceste la 1 milion?
Luati-o si din perspectiva jucatorului: sunt interesate toate echipele mari din Europa de tine,din campionate puternice,si o sa te convinga agentul sa mergi in Romania? Nu vad care ar fi motivul pentru care ar veni,daca alege realul,de exemplu,poate sa castige mai mult si poate sa castige si CL,noi ce putem sa-i oferim?
Nu prea cred aceste transferuri fabuloase. Eu o sa cred aceste transferuri cand o sa vad jucatorii cu tricoul Stelei in mana la prezentare.
In alta ordine de idei,uitati-va ce pateste Elton in continuare,e amenintat sa plece,exact cum a facut si cu Carlos(desi el era varza) si cu altii jucatori mult mai iubiti. Urda asta umana a zis ca daca Elton nu semneaza cu UTA il trimite la gloria buzau,a 2-a echipa a lui Jiji,pentru ca daca nu stiati Jiji incearca sa o puna de o cooperativa,cititi gsp-ul ca a zis prostul cu gura lui: "gloria buzau nu o sa bata Steaua,ci numai pe Dinamo si rapid". Ce sa mai comentezi in legatura cu aceste aberatii?
O sa fie o vara lunga in care o sa fim bombardati cu declaratii imbecile din partea mioritei noastre si cu transferuri fantoma.
In toata aceasta nebunie,sper ca Adi Ilie sa faca putina ordine macar la nivelul echipei,ca de marketing,juniori,infrastructura nici nu poate fi vorba ca Jiji scoate banul doar pentru salarii nu pentru juniori,ca aia nu sunt staruri imediate si doamne fereste poate cresc cu gandul la echipa mare a Stelei,si nu cu gandul la banii lui Becali.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori