FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adi Ilie: "Va fi fabulos" (GSP)!

«123»
max_imus02.06.2007 00:29

Un nou jucator pentru Steaua:

Rubens Sambueza

Personal information

Full name Rubens Omar Sambueza

Date of birth January 01, 1984 (1984-01-01) (age 23)

Place of birth Mariano Moreno, Argentina

Height 174 cm

Playing position midfielder

Club information

Current club River Plate

Number 18

Senior clubs1

Years Club App (Gls)*

2003-Present River Plate 45(3)

Cam bun, nu?

DanStan02.06.2007 07:38
(...) si va amintesc ca el e la Steaua de dupa 2000,dar pana in 2000 Steaua ce a facut,ca nu trecea nici macar primul tur preliminar al cupei UEFA,in afara de o calificare miraculoasa in grupele Champions League in 96,si dupa aia ne-am facut de ras in europa...()

In intervalul 1990 - 2000 Steaua

- nu a fost eliminata NICIODATA din primul tur

- s-a calificat de 3 (TREI) ori consecutiv in grupele CL. Iar adversarii intalniti in turul preliminar al CL nu erau in nici in caz mai slabi decat Standard Liege.

- spre deosebire de alte echipe romanesti nu a fost NICIODATA eliminata de vreo echipa de mana a 3-a.

Aporo de CL. Stii cum arata caseta tehnica a celor 3 victorii obtinute de Steaua in CL ?

1. Hajduk - Steaua 1-4. Suturi 11-15, pe poarta 3-5

2. Steaua - Glasgow Rangers 1-0. Suturi 22-4, pe poarta 10-2

3. Steaua - Widzew Lodz 1-0. Suturi 16-7, pe poarta 9-2

Traducere : victoriile nu au fost obtinute jucand la 0-0 si mizand pe un gol norocos. Pe vremea aia chiar se mai trecea si de centrul terenului.

negoita_mircea_marian03.06.2007 23:05
Ba jderule vezi ca se scrie robihnio nu rubihnio. Expertilor in fotbal :)))))

bai experule in fotbal,unu mai destept dekt celalalt...se scrie robinho......vai de capul tau godfatheru lu peste...bine ca sti u fotbal...pakt ca astia sunt suporterii Stelei care corecteze din rubihnio in robihnio

negoita_mircea_marian03.06.2007 23:11
In intervalul 1990 - 2000 Steaua

- nu a fost eliminata NICIODATA din primul tur

- s-a calificat de 3 (TREI) ori consecutiv in grupele CL. Iar adversarii intalniti in turul preliminar al CL nu erau in nici in caz mai slabi decat Standard Liege.

- spre deosebire de alte echipe romanesti nu a fost NICIODATA eliminata de vreo echipa de mana a 3-a.

Aporo de CL. Stii cum arata caseta tehnica a celor 3 victorii obtinute de Steaua in CL ?

1. Hajduk - Steaua 1-4. Suturi 11-15, pe poarta 3-5

2. Steaua - Glasgow Rangers 1-0. Suturi 22-4, pe poarta 10-2

3. Steaua - Widzew Lodz 1-0. Suturi 16-7, pe poarta 9-2

Traducere : victoriile nu au fost obtinute jucand la 0-0 si mizand pe un gol norocos. Pe vremea aia chiar se mai trecea si de centrul terenului.

s-a calificat de 3 ori consecutiv pana in '96...de acu in colo o sa ne calificam de 10 ori consecutiv,nu de 3 ori,care nu e o performanta...si din ce an sunt victoriile de care vorbesti?..cu echipe de mana a treia,din pakte,cu exceptia lu glasgow rangers....apropo...si aia cu eliminari din primul tur am bagat-o si yo asa...dar nici nu stiu de kte ori am ajuns in turul 3 preliminar in Liga Campionilor,si c atat mai putin nu stiu dak am ajuns macar in saisprezecimi in UEFA...deci nu se compara performanetele europene ale Stelei din intervalul 1990-2000...mai ales ca de acu in colo o sa ne calificam anual in grupele Champions League si anual o sa ajungem in primavara europeana....deci numai bate campii,in concluzie

negoita_mircea_marian03.06.2007 23:19
sa incep o noua munca de convingere:

pai si tu ai crezut? naivule :))))))

Pe avion scrie Becali, nu Steaua, deci.. si l-a cumparat pentru el.

clinica medicala... hai sa fim seriosi...

stadion de 50.000 de locuri? pai il costa pe putin 40 mils euro...

100 mils transferuri? :o :o el nu e capabil sa plateasca un salariu de 250.000 cat are Thereau.. si baga 100 mils in transferuri. Placa asta se tot repeta de cativa ani incoa :D

o calificare sau 3? 6 titluri consecutive? tztztz.. pai e mai mai mica performanta de dinainte de 2000 decat cea dupa... 3 titluri, 3 calificari si cam atat...a.. si niste supercupe..

pe avion scrie Becali dar va fi folosit de Steaua....inainte de 2000 vorbim de 10 ani,de cand e Becali la Steaua vb de 6 ani,plus un campionat mult mai competitiv,demonstratzie 2 echipe in cham,pions league si 4 in UEFA,de la anul.n-am zis 100 de mil de transferuri ci 100 de mil total,transferuri,stadion(pentru care este un contract semnat,ramane de vazut cand incep lucrarile).inainte de 2000 nu ne-am calificat in primavara europeana deloc,cel putin din kte stiu,inainte de '94 nu stiu,poate,cu Becali trei calificari in primavara consecutive.

pai ce sa zica un angajat la patron? bah nu faci bine? niciodata lucrurile care le-a facut la Steaua nu sunt superioare faptului ca si-a pus fular spurcat la gat... ca le-a dat bani etc.

eu gandesc altfel,din pakte numai suntem in mediu evu,pentru tine...atata timp kt Steaua are rezultate si atata timp kt imaginea Stelei pe plan european si nu numai creste,prin rezultate,infrastructura,dak sti ce e aia...si altele,prea putin ma intereseaza de fularul lu Dinamo

cine dauneaza? atacul asupra finantatorului sau finantatorul in sine?

PS: esti suporter Steaua sau GG Becali? incearca sa-ti pui intrebarea asta si sa raspunzi...

dauneaza atacul continuu al suporterilor,dauneaza pentru ca el o sa continue sa fak in ciuda voastra,si va face tot timpul contrariul a ceea ce spuneti voi,pentru ca nu va pleca niciodata,deci este pusa pe Steaua,pe jucatori,o presiune care dauneaza lor,psihic,in primul rand....

DanStan03.06.2007 23:48
s-a calificat de 3 ori consecutiv pana in '96...de acu in colo o sa ne calificam de 10 ori consecutiv,nu de 3 ori,care nu e o performanta...si din ce an sunt victoriile de care vorbesti?..cu echipe de mana a treia,din pakte,cu exceptia lu glasgow rangers....apropo...si aia cu eliminari din primul tur am bagat-o si yo asa...dar nici nu stiu de kte ori am ajuns in turul 3 preliminar in Liga Campionilor,si c atat mai putin nu stiu dak am ajuns macar in saisprezecimi in UEFA...deci nu se compara performanetele europene ale Stelei din intervalul 1990-2000...mai ales ca de acu in colo o sa ne calificam anual in grupele Champions League si anual o sa ajungem in primavara europeana....deci numai bate campii,in concluzie

Initial spuneai ca pana in 2000 Steaua a reusit o singura calificare in grupele CL, si aia 'mirculoasa'. Acu' vad ca 3 calificari consecutive nu sunt o performanta. OK. Hai sa vedem :

- sezonul '94-95 : Steaua - calificare in grupele CL (locul 3), campioana si castigatoare a Supercupei Romaniei

- sezonul '95-96 : Steaua - calificare in grupele CL (locul 3), campioana si castigatoare a Cupei Romaniei

- sezonul '96-97 : Steaua - calificare in grupele CL (locul 4), campioana si castigatoare a Cupei Romaniei

Ei bine, pentru a depasi performantele Stelei din acea vreme Steaua de azi trebuie sa se califice de 4 ori consecutiv in grupele CL si CONCOMITENT sa castige atat campionatul cat si Cupa sau Supercupa. Locul 2 n-ajunge. Ma pi* pe el de loc 2. Si nici finala Cupei n-ajunge.

Echipe de mana a 3-a ? Esti sigur ca Hajduk sau Widzew erau mai slabe decat Standard Liege ? Ai vazut meciurile la fata locului ?

Nu stii dac-am ajuns macar in saisprezecimi in UEFA ? Cum asa, mare stelist ?

Am ajuns in OPTIMILE UEFA 91-92, in SFERTURILE CCupelor in 92-93, in OPTIMILE UEFA in 97-98 si in 16-IMILE UEFA in 99-2000. Spre deosebire de alte echipe romanesti noi chiar am contat in cupele europene. Cred ca confunzi Steaua din perioada aia cu FC Potaile sau cu FC Inaripatele. Aia faceau figuratie in Europa, nu noi. Deci 'nu mai bate campii, in concluzie' ...

bodanelu04.06.2007 06:13
dauneaza atacul continuu al suporterilor,dauneaza pentru ca el o sa continue sa fak in ciuda voastra,si va face tot timpul contrariul a ceea ce spuneti voi,pentru ca nu va pleca niciodata,deci este pusa pe Steaua,pe jucatori,o presiune care dauneaza lor,psihic,in primul rand....

daca jucatorul ar juca pentru Steaua, pentru glorie, daca ar fi macar stelist, ar intelege de ce este injurat patronul.

Becali e genul de dictator care traieste din iubirea maselor. Daca oamenii nu-l mai iubesc.. ori pleaca, ori incearca sa-si recapete iubirea prin violenta.

«123»