s-a calificat de 3 ori consecutiv pana in '96...de acu in colo o sa ne calificam de 10 ori consecutiv,nu de 3 ori,care nu e o performanta...si din ce an sunt victoriile de care vorbesti?..cu echipe de mana a treia,din pakte,cu exceptia lu glasgow rangers....apropo...si aia cu eliminari din primul tur am bagat-o si yo asa...dar nici nu stiu de kte ori am ajuns in turul 3 preliminar in Liga Campionilor,si c atat mai putin nu stiu dak am ajuns macar in saisprezecimi in UEFA...deci nu se compara performanetele europene ale Stelei din intervalul 1990-2000...mai ales ca de acu in colo o sa ne calificam anual in grupele Champions League si anual o sa ajungem in primavara europeana....deci numai bate campii,in concluzie
Initial spuneai ca pana in 2000 Steaua a reusit o singura calificare in grupele CL, si aia 'mirculoasa'. Acu' vad ca 3 calificari consecutive nu sunt o performanta. OK. Hai sa vedem :
- sezonul '94-95 : Steaua - calificare in grupele CL (locul 3), campioana si castigatoare a Supercupei Romaniei
- sezonul '95-96 : Steaua - calificare in grupele CL (locul 3), campioana si castigatoare a Cupei Romaniei
- sezonul '96-97 : Steaua - calificare in grupele CL (locul 4), campioana si castigatoare a Cupei Romaniei
Ei bine, pentru a depasi performantele Stelei din acea vreme Steaua de azi trebuie sa se califice de 4 ori consecutiv in grupele CL si CONCOMITENT sa castige atat campionatul cat si Cupa sau Supercupa. Locul 2 n-ajunge. Ma pi* pe el de loc 2. Si nici finala Cupei n-ajunge.
Echipe de mana a 3-a ? Esti sigur ca Hajduk sau Widzew erau mai slabe decat Standard Liege ? Ai vazut meciurile la fata locului ?
Nu stii dac-am ajuns macar in saisprezecimi in UEFA ? Cum asa, mare stelist ?
Am ajuns in OPTIMILE UEFA 91-92, in SFERTURILE CCupelor in 92-93, in OPTIMILE UEFA in 97-98 si in 16-IMILE UEFA in 99-2000. Spre deosebire de alte echipe romanesti noi chiar am contat in cupele europene. Cred ca confunzi Steaua din perioada aia cu FC Potaile sau cu FC Inaripatele. Aia faceau figuratie in Europa, nu noi. Deci 'nu mai bate campii, in concluzie' ...