FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adi Ilie: "Va fi fabulos" (GSP)!

«123»
fcsteaua.ro30.05.2007 22:10

Becali l-a anunțat pe Adrian Ilie cã va avea la dispoziție un buget de 30 de milioane de euro pentru viitorul sezon. Obiectiv: "optimile" Ligii Campionilor.

1961521554_14336_ilie.jpg

Începînd de mîine, postul de manager general în Ghencea nu va mai fi vacant, dupã plecarea lui MM. Adrian Ilie va intra oficial "în pîine".

La începutul sãptãmînii a avut loc o discuție Becali - Ilie, în urma cãreia cele douã pãrți au bãtut palma și au pus la cale construcția unei echipe de cinci stele în Ghencea.

Gigi: "Nu mã mai uit la bani"

Becali l-a asigurat pe Ilie cã va avea la dispoziție un buget de 30 de milioane de euro pentru urmãtorul sezon. "Nu o sã mã mai uit la bani, vreau sã fac o echipã care sã treacã de grupele Champions League. Vei avea 25-30 de milioane la dispoziție pentru a duce Steaua împreunã cu Oli în primãvara Ligii", i-a spus Becali lui Ilie.

Adi Ilie: "Avem un plan fabulos"

Fostul internațional a confirmat proiectul patronului roș-albaștrilor. "Am discutat și sînt planuri mari la Steaua. Eu nu vorbesc de bani, însã o sã vedeți jucãtori de 5 stele, fotbaliști extrem de interesanți care vor veni în Ghencea în aceastã varã, dar și la iarnã, dacã ne vom califica în optimile de finalã ale Ligii Campionilor".

"Cobra": "Vor fi surprize mari"

"Unele nume de fotbaliști s-au vehiculat prin presã în ultima vreme, dar mai avem și surprize. Surprize mari", a spus "Cobra", care ține însã în mare secret ce transferuri importante mai pregãtește Steaua.

Deja s-au plãtit și s-au fãcut alte oferte în valoare totalã de 4,4 milioane de euro, însã bugetul pentru achiziții poate atinge și pragul de 15 milioane.

BUGET 2007-2008

Transferuri 15.000.000

Salarii (jucãtori, staff tehnic, administrativ) 4.500.000

Prime Liga Campionilor 3.000.000

Prime Liga I 1.000.000

Deplasãri 1.500.000

Cantonamente 1.000.000

Utilitãți stadion 500.000

Cheltuieli neprevãzute 1.000.000

CE ÎNSEAMNÃ "OPTIMILE" LIGII CAMPIONILOR

Acces în grupe - optimi 6.600.000

10 puncte în grupe 2.100.000

Bilete în grupeÃoptimi 4.000.000

Drepturi TV 1.500.000

TOTAL 14.200.000

Transferurile realizate

Mihai Gurițã (Farul) 100.000

Adrian Neaga (Ilhwan Seongnam) 615.000

Valentin Bãdoi (Rapid) 550.000

Eric Bicfalvi (Jiul) 250.000

Mihai Pintilii (Jiul) 75.000

Transferuri la care se negociazã

Cosmin Contra (Getafe) 700.000

Mugurel Buga (Rapid) 800.000

Cosmin V cã (Oțelul) 500.000

Ifanyi Emeghara (Poli Timișoara) 1.000.000

TOTAL 4.390.000

Cum ar arãta Steaua

Dacã Adrian Ilie ar reuși sã transfere în Ghencea toți jucãtorii de care Steaua se intereseazã, ar rezulta o echipã al cãrui "11" ar arãta astfel: Cernea - Contra, Goian, Ghionea, Emeghara - Nicolițã, M. Rãdoi, N. Dicã - Bãdoi, V. Badea, Neaga

cris430.05.2007 22:20

prea frumos sa fie adevarat ! insa daca chiar va fi adevarat vom devenii intr-adevar un club european puternic din toate punctele de vedere !

30% adevarat 70% minciuna... cam la asta ma astept din partea lui Gigi Becali !

trance_tactics30.05.2007 22:20

Sa apuc eu ziua sa o vad si pe asta.Cate bombe dinastea am mai inghitit noi in ultimii ani...

Matteo30.05.2007 22:29

nu cred....sa fi realizat in sfarsit Becali ca e nevoie de bani pentru a face intradevar o echipa tare in europa?

sper sa fie adevarat si sper sa nu ne facem iluzii desarte....

RaDoooI30.05.2007 22:31

Ce cauta Nicolita acolo ? :D

Eu zic ca ar fi mai frumos asa

Cernea - Contra, Goian, Ghionea, Emeghara - Badoi , Radoi , Elton - Dica , V. Badea, Neaga

Oricum .. VISE :)

papillon30.05.2007 22:35

sure, why not? O avea vreo legatura faptul ca 2008 e an electoral? ;)

Dica mijlocas stanga e caterinca pe fata...

cris430.05.2007 22:36
Ce cauta Nicolita acolo ? :D

Eu zic ca ar fi mai frumos asa

Cernea - Contra, Goian, Ghionea, Emeghara - Badoi , Radoi , Elton - Dica , V. Badea, Neaga

Oricum .. VISE :)

iti dai seama ca echipa aia cu cate vedete ai acolo nu ar face fata la un joc de CL ?

Elton , Dica , Badea sau Neaga nu sunt oameni care sa se apere !

Daca intr-un meci cu Liverpool sau cu Barcelona nu te aperi om la om.......poate o sa zici acum ca sunt fan Oli ca imi place fotbalu defensiv.... nu e adevarat dar pur si simplu trebuie sa te aperi... ia exemplu meciu Barcelona - Chelsea de pe Camp Nou... si ai sa vezi cum se apara Lampard si Ballack 2 jucatori puternici , italia campioana mondiala , Ac Milan castigatoare CL ... iar Elton pur si simplu cred ca nu ar face fata la un meci de CL .... imagineaza-ti un duel Gerrard - Elton...

alice4steauaBUC30.05.2007 23:37

La începutul sãpentruãmînii a avut loc o discuție Becali - Ilie, în urma cãreia cele douã pãrți au bãtut palma și au pus la cale construcția unei echipe de cinci stele în Ghencea.

Gigi: "Nu mã mai uit la bani"

Becali l-a asigurat pe Ilie cã va avea la dispoziție un buget de 30 de milioane de euro pentru urmãtorul sezon. "Nu o sã mã mai uit la bani, vreau sã fac o echipã care sã treacã de grupele Champions League. Vei avea 25-30 de milioane la dispoziție pentru a duce Steaua împreunã cu Oli în primãvara Ligii", i-a spus Becali lui Ilie.

Dap...am mai auzit chestia asta de prea multe ori..el niciodata nu se uita la bani(?) :roll: si daca se intampla ca un jucator sa nu-i placa lui din x..y...motive incepe si se plange ca a dat nu stiu cati bani..ca el a bagat bani...bla bla bla...apoi incepe cu faze de genul "Euuu bag bani aiciiii...fac ce vreauuu...Steaua sunt euuu..."

Se pare ca de olitza tot nu scapam....

DONNATELO31.05.2007 02:41

he he he...inca o bomba de prima pagina pentru ziare....face asa cum zicea si de stadion sa fim seriosi din gura e usor sa dai nu stiu cine il mai crede pe oier in locu gazetarilor las baga la "fata de la pagina 9" :))))) desi nu cred ca ar avea loc nici acolo !!!!!!!!!

FortuneTeller31.05.2007 03:49

Yeah right! Uite acusi da Becali 30 milioane!! Adica el se plange ca a dat 1.5 mil pe un jucator (Elton), iar noi sa credem in povestile astea. Ca sa ajungi in optimile LC trebuie altceva decat Emeghara sau chiar Contra. Iar jucatorii de valoare se vor gandi de 10 ori inainte sa vina la Steaua din cauza tratamentului la care au fost supusi Elton, Thereau sau chiar Panait. Becali trebuia sa inceapa nu cu banii, ci cu scuzele, sa cladeasca un mediu in care performanta sa poata iesi la iveala. Tunurile astea, de genul "dau oricat" pentru un an, nu aduc de obicei nimic bun. Steaua are nevoie de o atmosfera buna (numai ca Becali nu pricepe ca poate sa mai si greseasca), un portar de LC (Cernea e bun pentru Liga I, dar nu pentru LC), si un antrenor (Oli e mai mult purtatorul de cuvant al patronului, un fel de secretara).

bodanelu31.05.2007 04:35

de mult n-am mai ras asa de bine la 7 dimineatza...

ce frumos e sa fie 1 aprilie in fiecare zi....

si acum sa ne tinem, apare un nou val de sustinatori Jiji, pacaliti de vraja celor 30 mils euro :))

eddie the 'ead31.05.2007 05:32

Desigur... Plus avionul, plus baza de la Baneasa... Mamaaaaa, ce tari vom fi! Hai sa fim seriosi. Il cred pe Adi Ilie, cind spune ca "va fi fabulos". El chiar crede asta. Important e sa se si intample. Iar asta nu o mai cred pina nu o voi vedea. Bine spunea cineva, nu e 2008 an electoral?

ariell31.05.2007 06:23
de mult n-am mai ras asa de bine la 7 dimineatza...

ce frumos e sa fie 1 aprilie in fiecare zi....

si acum sa ne tinem, apare un nou val de sustinatori Jiji, pacaliti de vraja celor 30 mils euro :))

Nici sa rad nu imi mai da mana, daca ar fi fost vorba de alta echipa poate m-ar fi distrat stirea, dar cum in ultima vreme tinem capul de afis aproape zilnic cu declaratii care de care mai abracadabrante mi-a cam pierit cheful de a mai rade.

In sinea mea chiar daca stiu ca e putin probabil, mi-as dori ca macar 5% din declaratiile lui Jiji sa aiba acoperire in realitate, sper ca Adi Ilie sa nu ii faca jocul mediatic razboinicului si sa vedem miscandu-se ceva.

Cat despre noul val de sustinatori becalioti, cum apar asa o sa si dispara, in comparatie cu jucatorii ei sunt adevarati mercenari, canta acolo unde e rost sa pice ceva, un euroi , o poza, noroc ca nu isi ia Copos maybach sau sa le plateasca facturile la apa macar, ca i-ai vedea imediat cum se transforma in rapidisti, pc-isti etc...

Parerea mea, :D

grizzly31.05.2007 06:45

eu zic sa asteptam pana maine. poate creste bugetul pana la 60 de milioane si il luam pe kaka.

Matteo31.05.2007 06:57

auzi buget de transferuri de 15 milioane euro si noi il luam pe guritza si bicfalvi ala..... =)))

ariell31.05.2007 06:59

@grizzly

Ha-ha, la ce viseaza Jiji face buget si de 100 de milioane, n-a spus el ca nu se compara cu o suta de-alde Borcea sau Copos, :D ?

Deci daca vreeeeeeeeaaaaaa el ii aduce si pe Kaka si pe Messi si pe Ronaldinho ca nu banii conteaza la el, da ce face cu salariile dupa aia, ca strica linistea in vestiar ? :mrgreen:

Si apoi bre nea Jiji strainii astia in afara de faptul ca e scumpi si vrea si bani multi mai e si circari bre, si nu de alta da s-ar putea sa ii molipseasca si pe razboinicii matale, vrei sa isi inoade Banel picioarele sau sa isi rupa gatul incercand sa faca giumbuslucuri ca baietii aia fara credinta adevarata in ei ?

Parerea mea, :mrgreen:

n_am_kef31.05.2007 07:04

15 milioane si 4 transferuri expirate... sa fim seriosi. Eu nu cred o iota. Pe Adi il apreciez de cand a jucat primul meci pentru. noi, dar tare imi e ca acum e afacerist si ca sa-i mearga bine o sa joace cum ii canta oierul. :(

ManiaCU31.05.2007 07:23

Calmati-va fratilor , chestiile astea sunt doar "fabuloase" marca GSP :) Chiar nu vedeti ca Jiji vizeaza numai jucatori ieftinache ?

ariell31.05.2007 07:34

Acum lasand gluma la o parte, fabulos ar fi daca s-ar investi anual macar 5-6 milioane de euro in centre de juniori, asta ar fi cu adevarat fabulos, in cativa ani de zile (7-8 ani) nu ar mai fi o himera sa te bati cu Real Madrid sau Barcelona, e pacat ca sunt multi pustani cu potential mare dar nu au bani nici sa isi ia un tricou cu echipa favorita, ei ar fi cea mai buna investitie nu Gurita , personal nu am

nimic cu el dar nu are nici experienta meciurilor cu miza mare si nici varsta nu prea il mai ajuta.

E adevarat ca are daruire, suflu, viteza cat de cat dar este el pregatit sa faca fata fizic si psihic unui duel cu Puyol, Sergio Ramos, John Terry si pleiada poate continua...

In concluzie, juniorii sunt cea mai buna solutie pentru viitor dar pentru asta trebuie timp si rabdare, daca Jiji s-ar fi orientat spre pustani acum 5-6 ani cand a inceput sa ne abureasca ca o sa ne batem de la egal la egal cu granzii europei exact in 5-6 ani, ei bine cred ca Steaua ar fi aratat altfel acum daca se axa pe producerea de fotbalisti si nu spre cumpararea de diversi jucatori, mai mult sau mai putin expirati.

Daca vrei sa fie fabulos, ca viitorul sa sune bine ar fi un lucru bun Adi Ilie sa il convingi pe Jiji ca asta ar fi cea mai buna afacere pentru toata lumea, asa cum am avut rabdare de cativa ani buni, am mai avea rabdare cativa ani pentru o noua generatie de vitezisti " Steaua Reloaded"

Asta ar fi cu adevarat fabulos domnilor.

bodanelu31.05.2007 07:56
noroc ca nu isi ia Copos maybach sau sa le plateasca facturile la apa macar, ca i-ai vedea imediat cum se transforma in rapidisti, pc-isti etc...

Parerea mea, :D

o foarte buna parere!

Acum lasand gluma la o parte, fabulos ar fi daca s-ar investi anual macar 5-6 milioane de euro in centre de juniori, asta ar fi cu adevarat fabulos, in cativa ani de zile (7-8 ani) nu ar mai fi o himera sa te bati cu Real Madrid sau Barcelona

degeaba s-ar investi, daca antrenorii sunt alesi in functie de gradul de rudenie care-l au cu Jiji. sau daca se continua titularizarea copiilor dupa criteriul: al carui parinte e mai bogat si da mai multi bani.

de ce echipa Sportul Studentesc, da juniorii cei mai buni din Bucuresti? oare nu se duc acolo toti pustii talentati care nu au bani sa dea spaga sa joace?

ariell31.05.2007 09:50

@bogdanelu

Tocmai de asta imi pun oaresce sperante in venirea lui Adi Ilie, cred ca vrea binele Stelei si poate va reusi sa il mai tempereze pe Jiji, imi doresc ca prin prestanta, cumpatare si o buna strategie manageriala sa ne dea satisfactii asa cum ne-a dat si cand evolua in Ghencea.

Daca pe elucubratiile lui Jiji nu dau nici o ceapa degerata, tind sa ii dau credit lui Adi Ilie in ideea si speranta ca il va influenta el pe Jiji si nu invers, vom trai si vom vedea

grizzly31.05.2007 09:58

@ ariell : toti juniorii Stelei sunt promovati numai pe bani. e trist, dar asta e adevarul. numai pe bani, e o debandada totala acolo.

Tupac Amaru31.05.2007 10:10

"Becali l-a anunțat pe Adrian Ilie cã va avea la dispoziție un buget de 30 de milioane de euro pentru viitorul sezon. Obiectiv: "optimile" Ligii Campionilor. "

E clar...iar a prizat Becali ceva...iar a luat-o razna...

"Deja s-au plãtit și s-au fãcut alte oferte în valoare totalã de 4,4 milioane de euro, însã bugetul pentru achiziții poate atinge și pragul de 15 milioane."

Asta apropo de ceea ce inteleg deformatorii de opinie prin stire - de fapt un zvon.

potra31.05.2007 10:17

asa a spus si anul trecut....ca da oricat, ca face tot ce trebuie si nu s-a facut nimic...sper sa nu fie iar praf in ochi si de data asta chiar sa se faca ceva si eventual daca nu cer prea mult si cu cap. SE POATE???

ariell31.05.2007 10:17
@ ariell : toti juniorii Stelei sunt promovati numai pe bani. e trist, dar asta e adevarul. numai pe bani, e o debandada totala acolo.

Din nefericire nu pot sa te contrazic, :(

Chestia cu investitul in juniori e un deziderat ca sa zic asa, ar fi ideal ca Jiji sa realizeze ca investind in copii ar face o treaba extraordinara si pentru echipa si financiar prin prisma banilor pe care i-ar obtine din vanzarea de jucatori crescuti in pepiniera proprie, dar asta numai prin implicarea unor antrenori seriosi si promovarea pustanilor valorosi in teren, si nu valorosi ca are tata bani si ma duce la Steaua,:(

Daca facem o retrospectiva 2 jucatori au fost stelisti pur sange in ultima vreme : Ogararu care e la Ajax si Paraschiv cu mentiunea ca al doilea s-a plafonat si eu unul nu l-as mai vedea in primul 11, ca pe multi alti titulari frecventi din era Olaroiu.

M-ar bucura macar sa mai gaseasca jucatori precum Ochirosii, daca nu ii crestem de mici macar sa ii gasim din timp pana nu devin prea scumpi, si asteptam sa ajunga la varste venerabile (31-33 ani) pana ii vedem jucand in Ghencea, nu e chiar asa tragic ca vin la varsta asta (daca luam exemplul AC Milan), dar nu prea mai poti face o strategie pe termen lung in care sa ii incluzi si pe ei.

Si daca tot am pomenit de AC Milan, jucatorii de acolo or fi batrani, dar :

1 asa batrani cum sunt nu se compara cu alde Gurita si chiar Badoi( care joaca ceva daca e sa fim realisti ), e ca si cum am compara dacia cu bmw-ul, in afara de faptul ca e ieftina doar faptul ca are motor+4 roti o poate recomanda ca fiind masina.

2 batranii astia joaca de ani buni impreuna si se cunosc la perfectie, pana o sa ajunga Gurita, Badoi&comp sa se inteleaga la perfectie o sa ii apuce crizele de sciatica, lombago si alte asemenea, asa ca nu e nici o invarteala

«123»