sa incep o noua munca de convingere:
pai si dupa parerea ta ce ar tre sa atraga voturile pentru Becali bai desteptule?...pana acuma Becali nu era bun si nu merita voturile ca nu baga bani in Steaua,acuma ca baga tot nu e bun,ca o sa construiasca o baza cu hotel,clinica medicala,ca a luat avion,ca o sa fak stadion de 50000 de locuri,ca a facut singuru stadion din tara care indeplineste normele fifa,ca investeste in tineret,cumpara jucatori,total mult peste 100 de mil de euro,nu stiu acuma kt o sa coste stadionu,exact.
pai si tu ai crezut? naivule
))))
Pe avion scrie Becali, nu Steaua, deci.. si l-a cumparat pentru el.
clinica medicala... hai sa fim seriosi...
stadion de 50.000 de locuri? pai il costa pe putin 40 mils euro...
100 mils transferuri? :o :o el nu e capabil sa plateasca un salariu de 250.000 cat are Thereau.. si baga 100 mils in transferuri. Placa asta se tot repeta de cativa ani incoa 
asta dak vb numai de ce face si ce investeste in cadrul echipei Steaua...plus ca voi il tot acuzati ca Steaua nu joaca cum juca in anii 80 din cauza lui,pai ce vina are el ca numai exista jucatori romani ca aia de atunci,si va amintesc ca el e la Steaua de dupa 2000,dar pana in 2000 Steaua ce a facut,ca nu trecea nici macar primul tur preliminar al cupei UEFA,in afara de o calificare miraculoasa in grupele Champions League in 96,si dupa aia ne-am facut de ras in europa
o calificare sau 3? 6 titluri consecutive? tztztz.. pai e mai mai mica performanta de dinainte de 2000 decat cea dupa... 3 titluri, 3 calificari si cam atat...a.. si niste supercupe..
...cu Becali de bine de rau ne-am calificat 3 ani consecutiv in primavara europeana,am prins o semifinala europeana inimaginabila pana acu 3 ani,am scos in UEFA o superputere a fotbalului european ca valencia...aveti si voi un pic de rabdare acuma,nu poti sa faci din rahat bici in 5,6 ani...deja se pare ca a accelerat procesul de ameliorare drastica a echipei si a structurilor...eu zic ca cel mult 3 ani si o sa ne batem iar de la egal la egal cu marile achipe ale europei exact ca in anii 80...dar sincer mi se face scarba cand vad kt de repede se uita lucrurile bune facute de o pers,in cazul asta Becali...lucruri mari si inimaginabile pana cu putin timp in urma exlipsate de vointa lui de al vinde pe Elton,exlipsate de faptul ca a purtat fularul lu Dinamo,plus ca multi jucatori au zis ca ar fi facut acelasi lucru in locul lui,deci dak e asa grav gestul lui Becali de ce nu va luati si de jucatori,ca l-au sprijinit?
pai ce sa zica un angajat la patron? bah nu faci bine? niciodata lucrurile care le-a facut la Steaua nu sunt superioare faptului ca si-a pus fular spurcat la gat... ca le-a dat bani etc.
...sper ca ati inteles ideea mea,si incercati sa fiti mai deschisi la minte,nu inseamna sa fi deschis la minte continuand si tinand langa un atac continuu la adresa lu Becali,indiferent ce ar face...mai ales cand asta dauneaza si mai mult echipei si clubului Steaua.
cine dauneaza? atacul asupra finantatorului sau finantatorul in sine?
PS: esti suporter Steaua sau GG Becali? incearca sa-ti pui intrebarea asta si sa raspunzi...