FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adi Ilie: "Va fi fabulos" (GSP)!

«123»
bodanelu31.05.2007 10:48

dintr-o stire marca gsp, ajungem sa desbatem probleme mult mai profunde.

La Steaua, la ora actuala nu exista un management pe termen lung. Exista... un management care sa atraga voturi cat mai repede.

investitiile in tineret, organizarea de turnee in tara pentru a gasi pustii talentati, fidelizarea suporterilor si deschiderea de sute de magazine in tara cu produse de la ciorapi pana la umerase de haine cu Steaua si multe multe altele fac parte dintr-un management pe termen lung, care nu da profit sau imagine in 2-3 luni sau maxim 1 an. si asta ne lipseste...

grizzly31.05.2007 11:21

orice om cu mintea la cap isi doreste dezvoltarea infrastructurii si investirea in copii. sa o luam pe rand : 1. infrastructura. asta merge mai bine si o sa fie din ce in ce mai bine. aici megalomania ciobaniferului ne ajuta. este clar ca nu suporta sa nu fie primul si din dorinta de a epata investeste in stadion si in conditiile create echipei. din interes pur personal (sa am io cel mai misto X din Europa), dar nu mai conteaza de ce. 2. juniorii. aici e trist. nu se baga si nu se vor baga bani. este o sectie a clubului care nu se vede. nu se poate face reclama cu picii. daca ar castiga juniorii II ai Stelei un turneu cu Ajax si Milan, sa zicem, n-ar interesa prea mult, nu s-ar vorbi aproape deloc. deci nu aduc nimic in plus cu care sa poti sa tipi in gura mare :sa moara mama, uitati-va ce smecher sunt. pentru ca patronul neglijeaza sectia au fost adusi tot felul de pseudoantrenori care fac ce ii taie capul. si, spre rusinea lui, e chiar o fosta glorie a Stelei pe acolo care cere si el bani tancilor pentru a-i baga in echipa. asta e... cu piticii nu te poti afisa, nu poti sa te sui pe ei sa vezi multimea, nu aduc bani intr-un an, nu contribuie cu nimic la lupta cu diavolul, deci sunt neinteresanti.

66bfg31.05.2007 12:49

De acord! Dar de ce trebuie sa vina iarna pentru. asta ?sa vedem ce fotbalisti de 5 stele vor veni la iarna? si de unde? fara fotbalisti intr-adevar de clasa cum se poate obtine o calificare in optimi?

sahtior are "mijlocul" numai din brazilieni si tot n-are cine stie ce rezultate! iar ei nu sunt decat un exemplu. e adevarat brazilienii lir nu sunt chiar de 5 stele, dar macar de-am avea noi fotbalisti ca ai lor....... si mai e un lucru finantatorul nu vrea straini! atunci ce fel de fotbalisti de 5 stele vor veni?

Kreator31.05.2007 13:13

Simpla participare in primavara in Champions League nu poate fi singurul obiectiv pentru Steaua Bucuresti.

Primul obiectiv trebuie sa fie castigarea Campionatului si a Cupei Romaniei.

Ca obiectiv secundar se poate cere si participarea in primavara in CL.

Din pacate se observa la Steaua (_becali_george) ca incet-incet locul 2, sau mai bine zis participarea in CL de pe locul 2, incepe sa devina o PERFORMANTA NEMAINTALNITA.

Un vis: locul 2!

Tupac Amaru31.05.2007 13:31
Simpla participare in primavara in Champions League nu poate fi singurul obiectiv pentru Steaua Bucuresti.

Primul obiectiv trebuie sa fie castigarea Campionatului si a Cupei Romaniei.

Ca obiectiv secundar se poate cere si participarea in primavara in CL.

Din pacate se observa la Steaua (_becali_george) ca incet-incet locul 2, sau mai bine zis participarea in CL de pe locul 2, incepe sa devina o PERFORMANTA NEMAINTALNITA.

Un vis: locul 2!

Din pacate, asa este!

De aici si conflictul intre suporteri si Becali.

Si din care va pierde Steaua. Deci noi!

Pentru ca Becali, este clar, este un drogat!

Kiti18431.05.2007 13:41

Nu il vad pe Adi Ilie sclav ca oameni precum Olaroiu!Adi are personalitate si nu il face un Becali in nici un sens.E un lucru foarte bun ca a venit el manager si cu siguranta e singurul stelist adevarat din conducerea Stelei.Dar mai trebuiesc schimbari,mai trebuiesc facute angajari,mai trebuiesc multe..dar unul din lucrurile importante este acela ca ciobanianul sa isi bage nasul unde nu ii fierbe oala!Vom vedea dak nu cumva isi schimba decizia in legata de buget,vom vedea ce transferuri se vor face...mai sunt multe de facut!Cernea spre exmplu,exceptand meciul cu Real,nu cred ca face fata in cupele Europene..si nici Vatca...OOOOffffff pe unde o fii Hamu????Ma uit la CFR Cluj,ce campanie de achizitii au..sa vedem si Poli...Rapid..Dinamo, cavad ca astia nu se mai zcarcesc la bani,ca au destui!important e ce schimbari or sa survina odata cu Adi Ilie!Forta MM!Forta Adi!Forta Elton!Forta Dica!Forta Steaua!

bodanelu31.05.2007 13:52
Nu il vad pe Adi Ilie sclav ca oameni precum Olaroiu!

Nici eu nu-l vad, dar exista doua variante, ambele cu rezultate negative asupra echipei (tinand cont de caracterul ciobanului si de faptul ca nu poate fi schimbat):

1) Ad. Ilie nu e sclav, dar nu va accepta asta ciobanul si-l va demite.

2) devine usor usor sclav si tot ciobanul o sa faca ce vrea la Steaua.

ariell31.05.2007 14:17
Nici eu nu-l vad, dar exista doua variante, ambele cu rezultate negative asupra echipei (tinand cont de caracterul ciobanului si de faptul ca nu poate fi schimbat):

1) Ad. Ilie nu e sclav, dar nu va accepta asta ciobanul si-l va demite.

2) devine usor usor sclav si tot ciobanul o sa faca ce vrea la Steaua.

Mda, imi doresc sa nu fie o noua lovitura de imagine marca de acum consacrata Becali, asa cum a fost si aducerea lui Laca, mergand pe aceasta idee cred ca nici Adi Ilie nu ar sta prea mult la club, doar ca sa dea Jiji bine in poze inconjurat de glorii ale Stelei.

Vreau din tot sufletul sa cred ca Adi a venit din convingerea de a face ceva bun pentru clubul care l-a lansat in fotbalul mare.

Financiar nu cred ca este o provocare pentru el, putand trai linistit din agoniseala ca fotbalist, fara a uita ca este si impresar, sper sa faca treaba buna, mai exact sa fie lasat sa o faca, daca nu ii prevad acelasi viitor ca si lui Lacatus, dar poate ca va reusi sa coabiteze cu Jiji fara a deveni un nou Oli..

ceai de tei31.05.2007 14:41

"Va fi fabulos" - cine mai crede ceva inseamna ca uita cine este patronul Stelei. Remember: Becali... Becali... Becali... avion de 16 milioane pentru o echipa cu valoarea totala de 10 milioane...

Precum a spus cineva mai devreme, luati-va nadejdea de la Adi, el este afacerist si nu este trup si inima Steaua. Daca Becali spune ceva pentru el este litera de lege atat timp cat este platit - va fi fratele geaman a lui Oli, twin brothers. O sa realizati asta imediat dupa ce trece vara si sezonul de transferuri nu va aduce nimic bun. Jucatori ca Gurita, Badoi si chiar si Neaga sunt in actualele conditii din Romania (vedeti transferuri si jucatori la contracandidatele: Cluj, Dinamo, Rapid, Poli...) perfecti pentru locurile 4-6, in nici un caz astfel dotata Steaua nu va mai emite pretentii la locul 1. Cat despre Europa si CL, doar un vis frumos.

Financiar nu cred ca este o provocare pentru el, putand trai linistit din agoniseala ca fotbalist...

Traiesti pe Marte se pare, oricati bani ai avea nu sunt niciodata de ajuns. Priveste chiar la Steaua in curte, Oli, are bani sa traiasca din agoniseala de fotbalist/antrenor dar se prostitueaza. Un alt caz elocvent este chiar Becali, are bani dar vrea mai multi. Tipic persoanelor fara grija viitorului: arici la buzunar si dorinta de a ingramadi cat mai mult in el. Financiar Steaua este o provocare pentru Adi.

Raul198831.05.2007 15:52

(vedeti transferuri si jucatori la contracandidatele: Cluj, Dinamo, Rapid, Poli...)

@ceai de tei

Dinamo si Poli inca nu au transferat jucatori

Cluj si rapid au transferat din parerea mea numai petarde in afara de Gabriel muresan de ala imi place

de badoi nu ai ce sa zici

el e din parerea mea un jucator foarte bun si cu Neaga o sa vedem

dar si el ii peste jucatori din Liga 1 steagsimplu

ceai de tei31.05.2007 16:06

Sa inteleg ca esti multumit cu ce se intampla la Steaua. Treaba ta. Cat despre rivale, nu te minti singur, ele vor realiza transferuri de o valoare superioara celor realizate de Steaua. Tind sa iti dau totusi dreptate la anumite transferuri spectaculoase la Steaua, brazilianul si francezul pleaca, aici te-ai nimerit. Badoi!? imi asum raspunderea morala cand spun ca este un jucator slab spre mediu.

mad7931.05.2007 16:13
dintr-o stire marca gsp, ajungem sa desbatem probleme mult mai profunde.

La Steaua, la ora actuala nu exista un management pe termen lung. Exista... un management care sa atraga voturi cat mai repede.

investitiile in tineret, organizarea de turnee in tara pentru a gasi pustii talentati, fidelizarea suporterilor si deschiderea de sute de magazine in tara cu produse de la ciorapi pana la umerase de haine cu Steaua si multe multe altele fac parte dintr-un management pe termen lung, care nu da profit sau imagine in 2-3 luni sau maxim 1 an. si asta ne lipseste...

Un singur lucru voi spune legat de ce ai scris tu si alt6ii.

Nu se poate face nici un fel de legatura intre Steaua,bugetul ei,jocul echipei,etc,cu voturile.Daca oamenii sunt atat de incuiati la minte ca sa asocieze eventualele investitii ide la Steaua cu voturile nseamna ca traiesc pe alta planeta,de cand rosia da acelasi gust cu pepenele,cam asa e si cu voturile si strategia de la Steaua.A,ca Becali crede ca asa ar putea sa ii mearga se inseala!

JDERUL31.05.2007 17:04
15 milioane si 4 transferuri expirate... sa fim seriosi. Eu nu cred o iota. Pe Adi il apreciez de cand a jucat primul meci pentru. noi, dar tare imi e ca acum e afacerist si ca sa-i mearga bine o sa joace cum ii canta oierul. :(

Ai dreptate dar sa mai ashteptam putzin sa-l vedem pe Adi cum actzioneaza si in noua postura.

Eu am auzit din surse apropiate oierului ca pe langa transferurile vehiculate mai sus de altzi suporteri recte:KAKA,Ronaldinho si Messi,sunt discutzii avansate pentru achizitzionarea lui DROGBA,GIRALDINO si RUBINIO ! Aceleashi surse au confirmat ca MURINHO a semnat un contract pe viatza cu jjjjjjjj ca secund al lui O(L)i-sor !

Sa moara totzi comunishtii ashtia da ciuda ! na ! si hahalerele alea si derbedeii aia care nu shtiu sa aprecieze cate sacrificii a facut maidanezul merinos pentru Steaua ! c c c ca mmmmmmmmm ai bbbbbbbb ine il avorta muma-sa .Am auzit ca a fost carat de mushte in p... ca pe vremea aia ciobanitzele nu purtau chilotzi

IzzI31.05.2007 17:21

Frate sper ca ideaa cu aducerea lui VATCA nu a fost a lui Adi Ilie , pentru ca asta ar insemna sa fie unul dintre cei mai slabi manageri ai Stelei....

inca nu-mi revin...poate sunt eu idiot...dar ce sa caute VATCA la Steaua !?!?!?!

bodanelu31.05.2007 19:17

Nu se poate face nici un fel de legatura intre Steaua,bugetul ei,jocul echipei,etc,cu voturile.Daca oamenii sunt atat de incuiati la minte ca sa asocieze eventualele investitii ide la Steaua cu voturile nseamna ca traiesc pe alta planeta,de cand rosia da acelasi gust cu pepenele,cam asa e si cu voturile si strategia de la Steaua.A,ca Becali crede ca asa ar putea sa ii mearga se inseala!

e nu.. sunt destui care-l voteaza... ca a bagat bani la Steaua, a calificat-o in CL si a facut case la saraci...

godfather8631.05.2007 20:41
Ai dreptate dar sa mai ashteptam putzin sa-l vedem pe Adi cum actzioneaza si in noua postura.

Eu am auzit din surse apropiate oierului ca pe langa transferurile vehiculate mai sus de altzi suporteri recte:KAKA,Ronaldinho si Messi,sunt discutzii avansate pentru achizitzionarea lui DROGBA,GIRALDINO si RUBINIO ! Aceleashi surse au confirmat ca MURINHO a semnat un contract pe viatza cu jjjjjjjj ca secund al lui O(L)i-sor !

Sa moara totzi comunishtii ashtia da ciuda ! na ! si hahalerele alea si derbedeii aia care nu shtiu sa aprecieze cate sacrificii a facut maidanezul merinos pentru Steaua ! c c c ca mmmmmmmmm ai bbbbbbbb ine il avorta muma-sa .Am auzit ca a fost carat de mushte in p... ca pe vremea aia ciobanitzele nu purtau chilotzi

Ba jderule vezi ca se scrie robihnio nu rubihnio. Expertilor in fotbal :)))))

danielcristian31.05.2007 21:01
Ba jderule vezi ca se scrie robihnio nu rubihnio. Expertilor in fotbal :)))))

De fapt e ROBINHO... :mrgreen:

Kreator01.06.2007 07:54

Fratilor, e naspa.

Atitudinea conducerii se transmite incet - incet si jucatorilor.

Daca _jiji si Adi Ilie spun ca obictivul este participarea in CL, si jucatorii preiau acest mesaj.

Iata ce declara Dica pentru Kicker:

"Reporter: Editia aceasta de campionat s-a incheiat. Ce obiective ai pentru sezonul viitor?

Dica: Tot ce imi doresc este sa fiu sanatos, pentru ca astfel vor aparea si performantele. Pe linga o noua participare in Liga Campionilor cu Steaua, imi doresc foarte mult sa fiu o prezenta Constanta si la echipa nationala."

Asadar pentru sezonul viitor obictivele lui Dica sunt participarea in CL, si sa fie titular la nationala.

Campionat, Cupa Romaniei..... nu.

LOCUL 2, UN VIS!

audiopixel01.06.2007 08:36

Tot respectul pentru Adi Ilie insa mie nu prea-mi vine a crede ce declara el.

Fratilor, e naspa.

Atitudinea conducerii se transmite incet - incet si jucatorilor.

Daca _jiji si Adi Ilie spun ca obictivul este participarea in CL, si jucatorii preiau acest mesaj.

Iata ce declara Dica pentru Kicker:

"Reporter: Editia aceasta de campionat s-a incheiat. Ce obiective ai pentru sezonul viitor?

Dica: Tot ce imi doresc este sa fiu sanatos, pentru ca astfel vor aparea si performantele. Pe linga o noua participare in Liga Campionilor cu Steaua, imi doresc foarte mult sa fiu o prezenta Constanta si la echipa nationala."

Asadar pentru sezonul viitor obictivele lui Dica sunt participarea in CL, si sa fie titular la nationala.

Campionat, Cupa Romaniei..... nu.

LOCUL 2, UN VIS!

Sezonul viitor ii intereseaza campionatul.Nu de alta,dar duce direct in Liga...

Kreator01.06.2007 08:59
Sezonul viitor ii intereseaza campionatul.Nu de alta,dar duce direct in Liga...

Este adevarat ca sezonul viitor locul 1 duce direct in Liga, dar sper sa nu se multumeasca si cu locul 2, cum au facut sezonul asta.

Daca vom mai fi si cap de serie in Turul 3 preliminar, este posibil ca iarasi sa se multumeasca cu participarea in CL

vasilestelistul01.06.2007 09:22

sper ca vom face ata in grupe dak vom intra si sa le inchidem gura cainilor

negoita_mircea_marian01.06.2007 09:59

pai si dupa parerea ta ce ar tre sa atraga voturile pentru Becali bai desteptule?...pana acuma Becali nu era bun si nu merita voturile ca nu baga bani in Steaua,acuma ca baga tot nu e bun,ca o sa construiasca o baza cu hotel,clinica medicala,ca a luat avion,ca o sa fak stadion de 50000 de locuri,ca a facut singuru stadion din tara care indeplineste normele fifa,ca investeste in tineret,cumpara jucatori,total mult peste 100 de mil de euro,nu stiu acuma kt o sa coste stadionu,exact.asta dak vb numai de ce face si ce investeste in cadrul echipei Steaua...plus ca voi il tot acuzati ca Steaua nu joaca cum juca in anii 80 din cauza lui,pai ce vina are el ca numai exista jucatori romani ca aia de atunci,si va amintesc ca el e la Steaua de dupa 2000,dar pana in 2000 Steaua ce a facut,ca nu trecea nici macar primul tur preliminar al cupei UEFA,in afara de o calificare miraculoasa in grupele Champions League in 96,si dupa aia ne-am facut de ras in europa...cu Becali de bine de rau ne-am calificat 3 ani consecutiv in primavara europeana,am prins o semifinala europeana inimaginabila pana acu 3 ani,am scos in UEFA o superputere a fotbalului european ca valencia...aveti si voi un pic de rabdare acuma,nu poti sa faci din rahat bici in 5,6 ani...deja se pare ca a accelerat procesul de ameliorare drastica a echipei si a structurilor...eu zic ca cel mult 3 ani si o sa ne batem iar de la egal la egal cu marile achipe ale europei exact ca in anii 80...dar sincer mi se face scarba cand vad kt de repede se uita lucrurile bune facute de o pers,in cazul asta Becali...lucruri mari si inimaginabile pana cu putin timp in urma exlipsate de vointa lui de al vinde pe Elton,exlipsate de faptul ca a purtat fularul lu Dinamo,plus ca multi jucatori au zis ca ar fi facut acelasi lucru in locul lui,deci dak e asa grav gestul lui Becali de ce nu va luati si de jucatori,ca l-au sprijinit?...sper ca ati inteles ideea mea,si incercati sa fiti mai deschisi la minte,nu inseamna sa fi deschis la minte continuand si tinand langa un atac continuu la adresa lu Becali,indiferent ce ar face...mai ales cand asta dauneaza si mai mult echipei si clubului Steaua.

bodanelu01.06.2007 10:57

sa incep o noua munca de convingere:

pai si dupa parerea ta ce ar tre sa atraga voturile pentru Becali bai desteptule?...pana acuma Becali nu era bun si nu merita voturile ca nu baga bani in Steaua,acuma ca baga tot nu e bun,ca o sa construiasca o baza cu hotel,clinica medicala,ca a luat avion,ca o sa fak stadion de 50000 de locuri,ca a facut singuru stadion din tara care indeplineste normele fifa,ca investeste in tineret,cumpara jucatori,total mult peste 100 de mil de euro,nu stiu acuma kt o sa coste stadionu,exact.

pai si tu ai crezut? naivule :))))))

Pe avion scrie Becali, nu Steaua, deci.. si l-a cumparat pentru el.

clinica medicala... hai sa fim seriosi...

stadion de 50.000 de locuri? pai il costa pe putin 40 mils euro...

100 mils transferuri? :o :o el nu e capabil sa plateasca un salariu de 250.000 cat are Thereau.. si baga 100 mils in transferuri. Placa asta se tot repeta de cativa ani incoa :D

asta dak vb numai de ce face si ce investeste in cadrul echipei Steaua...plus ca voi il tot acuzati ca Steaua nu joaca cum juca in anii 80 din cauza lui,pai ce vina are el ca numai exista jucatori romani ca aia de atunci,si va amintesc ca el e la Steaua de dupa 2000,dar pana in 2000 Steaua ce a facut,ca nu trecea nici macar primul tur preliminar al cupei UEFA,in afara de o calificare miraculoasa in grupele Champions League in 96,si dupa aia ne-am facut de ras in europa

o calificare sau 3? 6 titluri consecutive? tztztz.. pai e mai mai mica performanta de dinainte de 2000 decat cea dupa... 3 titluri, 3 calificari si cam atat...a.. si niste supercupe..

...cu Becali de bine de rau ne-am calificat 3 ani consecutiv in primavara europeana,am prins o semifinala europeana inimaginabila pana acu 3 ani,am scos in UEFA o superputere a fotbalului european ca valencia...aveti si voi un pic de rabdare acuma,nu poti sa faci din rahat bici in 5,6 ani...deja se pare ca a accelerat procesul de ameliorare drastica a echipei si a structurilor...eu zic ca cel mult 3 ani si o sa ne batem iar de la egal la egal cu marile achipe ale europei exact ca in anii 80...dar sincer mi se face scarba cand vad kt de repede se uita lucrurile bune facute de o pers,in cazul asta Becali...lucruri mari si inimaginabile pana cu putin timp in urma exlipsate de vointa lui de al vinde pe Elton,exlipsate de faptul ca a purtat fularul lu Dinamo,plus ca multi jucatori au zis ca ar fi facut acelasi lucru in locul lui,deci dak e asa grav gestul lui Becali de ce nu va luati si de jucatori,ca l-au sprijinit?

pai ce sa zica un angajat la patron? bah nu faci bine? niciodata lucrurile care le-a facut la Steaua nu sunt superioare faptului ca si-a pus fular spurcat la gat... ca le-a dat bani etc.

...sper ca ati inteles ideea mea,si incercati sa fiti mai deschisi la minte,nu inseamna sa fi deschis la minte continuand si tinand langa un atac continuu la adresa lu Becali,indiferent ce ar face...mai ales cand asta dauneaza si mai mult echipei si clubului Steaua.

cine dauneaza? atacul asupra finantatorului sau finantatorul in sine?

PS: esti suporter Steaua sau GG Becali? incearca sa-ti pui intrebarea asta si sa raspunzi...

alice4steauaBUC01.06.2007 11:18
Este adevarat ca sezonul viitor locul 1 duce direct in Liga, dar sper sa nu se multumeasca si cu locul 2, cum au facut sezonul asta.

Daca vom mai fi si cap de serie in Turul 3 preliminar, este posibil ca iarasi sa se multumeasca cu participarea in CL

In primul rand...locul 2 inseamna sa fim in spatele cainilor sau al rapizilor sau de ce nu...al CFR'uli...ceea ce este o mare umilinta...

florin_b_*01.06.2007 11:54

"Am sã-l aduc pe Belluschi la Steaua", a spus Gigi Becali. "De mult caut un jucãtor ca el. Chiar acum am sã mã uit la o casetã cu Belluschi". Patronul Stelei a spus cã va ajunge, în cele din urmã, la o înțelegere cu River Plate. "Mi-au trimis un fax cã Belluschi costã 25 de milioane de dolari, dar dupã ce am discutat cu ei au lãsat la 16 milioane. Voi mai vorbi și am sã dau 7-8 milioane și cred cã vom rezolva transferul", a declarat Becali, care este dispus sã-i ofere argentinianului un salariu de 600.000 de euro anual.

Intrebarea e: vrea sa vina ala la Steaua?..sau negociem doar de dragul de a arata ca GG a vrut jucatori..insa nu au venit ei. Poate fi si o manevra de a lansa presa pe aceasta pista si ei sa se orienteze catre alti jucatori...

As vrea urmatoarea echipa la Steaua in sezonul urmator:

Cernea/Vatca

Contra,Saban, Goian, Ghionea, Baciu, Nesu, P. Marin, Emeghara + inca un fundas central(poate cel de la Jiul)

Badoi, Banel, Cristocea,Bicfalvi, Radoi, Paraschiv, Lovin, Elton, Croitoru + inca un mijlocas la creatie si unul la inchidere(in cazul in care pleaca Elton si Paraschiv)

Dica, Badea, Iacob, Thereau, Neaga, Gurita ---+ inca unul de profilul lui Iacob/Thereau( cred ca Iacob si Thereau au sanse mari sa plece)

«123»