Vad aceleasi diferentieri ridicole pe care le fac unii. "Nu-ti place Badoi, esti omul lui Gigi!". N-aveti decit sa-l injurati, daca asta va face pe voi sa va simtiti stelisti. Eu, unul, o sa-l respect daca isi face datoria. Si cred ca si-o va face. Si rid in sinea mea, stiind ca rapidul a pierdut un jucator DE ECHIPA NATIONALA. Nu o fi el vreun Maldini, Gatusso sau mai stiu ce alt monstru sacru, dar e al nostru si nu mai e al rapidistilor. Incercati sa ginditi asa, poate va mai racoriti.
Am mai spus-o si o voi spune mereu: nu ma intereseaza celelalte echipe, nu ma intereseaza suporterii sau conducerile celorlalte echipe. Cainii latra, caravana trece. Eu vreau ca Steaua sa aiba o echipa competitiva. Atit.
Il apreciez pe Badoi ca jucator si il dispretuiesc si il voi dispretui mereu pe Becali, asa cum am facut-o de cind a inceput ascensiunea acestui microb, acum citiva ani, nu doar de cind i-a alungat pe Thereau si Elton... (pentru ca asta li se pare multora tradarea suprema, de parca acum s-ar fi trezit din somn, dar asta e alt subiect, alt topic...)
Ma bucur mult pentru Bicfalvi. Poate nu va avea soarta altora, sa frece banca. Sa i se dea sansa de a demonstra ce poate.
Baieti, bine ati venit la Steaua! Bafta multa!