FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Demnitatea nu se masoara in euro

«123»
Matteo28.05.2007 13:46
bai FRATILOR ??? DOMNULE Mihai SOMANESCU ! am foarte mare respect pentru tine si pentru articolul scris de tine dar tuh uiti ceva esential !!!!!!!!!!!!!!!!!! io l am vazut live pe Oli la emisiunea respectiva si vreau sa iti zic ca Oli e un prostutz..ca sa nu il fac PROST. poi Mihai el abia lega 2 cuvinte nu stia sa se exprime corect nu reusea sa vorbeasca cursiv....hai sa fim seriosi...omul nu are o treaba cu limba romana limba materna si tuh vrei sa se inteleaga pe teren cu de al de Elton sau Thereau....imi pare rau pentru ca stiu ca ne asteapta vremuri tulburi...o sa suferim mult..

Forza Steaua !

subscriu, 2 carpe avem la Steaua , care de care mai analfabet si mai ciudat, nu e de mirare ca singurul om mai inteligent a fost dat la o parte..SA NE FEREASCA Dumnezeu DAR CRED CA AVEM UN VIITOR NEGRU CU ASTIA 2

andr3y28.05.2007 13:50

este trist ce se intampla! eu unu' nu mai am cuvinte de mult si nu mai stiu ce si cum sa ma agit pentru a gasi si a contribui la inlaturarea oierului.

ciobanul are obrazul prea gros si toate stigatele noastre, toata umilinta in presa nu ajung la el. nu are onoare si coloana morala... chiar daca se bate cu pumnul in piept ca fiind un bastion al moralitatii si educatiei.

afara cu ciobanul!

Steaua suntem noi! fular-campioniifularsteaua2 steagsimplu

potra28.05.2007 14:04
eu zic ca ciobanu e doar prost si noi trebuie sa fim destepti si sa il lasam in voia lui !!!! Atat timp cat va avea performante si Steaua va merge bine eu zic sa nu il mai injuram !!! in momentul in care o sa fim praf eu zic sa il devastam nu sa il injuram !!! deci pentru moment sa o lasam asa pe aia cu fularul si sa il lasam in pace !!! daca nu intram in grupe sa ii devastam masina !!! sa ii dam cu oua in cap si sa facem protest cu injuraturi in fata casei sale din pipera sau la palat !!

problema e ca Steaua nu mai are performante...sincer tie iti place evolutia Stelei din returul campionatului?...si faptul ca Becali a intervenit ca sa ajungem pe locul doi....io sincer vreau sa vad performanta in teren si nu in conturi bancare....si in primul rand nu vreau sa ajungem si noi ca Dinamo unde nu mai stii care e meci pe bune si care e trantit....mie nu-mi place deloc cum a ajuns Steaua si ma doare, mai ales cand rapidistii si dinamovistii rad de mine si imi spun "daca nu-l tranteati si pe asta slabe sanse....cati bani ati mai dat?"....mereu le-o intorc dar sincer m-am saturat de glume si apropuri si nu vreau sa le mai dau doar replici ci vreau sa le dau exemple reale...iar performantele trecute ale lui Steaua nu mai sunt deajuns...prea traim din amintiri!!!trebuie sa traim in prezent, care momentan nu e prea roz

bad_joke28.05.2007 14:21

Sunt revoltat ,scarbit,indignat de ce se intampla dar ce putem fcae,bani in ziua de azi conteaza prea mult,incat un om fara creier ia decizi far sa consulte,far sa accepte ac greseste,si considera Steaua familia lui,Domane,nu stiti act de mult mi-as ori in momentele astea sa fiu indiferent,dar nu pot ma doare ce se intampla am ajuns s ainchid televizorul sau sa schimb programu candil vad pe acest cioban,si pe sluga lui Olaroiu,am mira faptul ca nu a incercat sa sun nimeni,si sa-l faca de rahat pe Olaroiu in direct la acea emisiune in care a jignit jucatori pe care acuma i se par de folos doar pe finalul meciului,sa fiu sincer,si mie mi se pare aiuea sa-l pui pe Elton sa tina un jucator,el e crescut cu mentalitatea sa atace pana in ultimul minut si aparatori sa-i paseze si sa dea drumu la un contraatac,l-am urmarit destul de mult si nu face pressing deloc deci e ca si inexistent in faza defensiva,ceea ce in fotbalul mare nu e permis,dar Oli l-a adus pentru altceva,nu zicea si se plangea ''nu am mijlocas de creatie,nu ma niste jucatori care sa dribleze,asta e profilu lo'',si cand a venit in sfarsit cineva,care s afim sinceri nu e tocamai Maradonna,sau nush ce urmas a lui Ronaldinho,e Elton si atat,eu inteleg de ce au reusit sa aduca un jucator destul de bun la o echipa din Romania,sa fim sinceri dak avea macar 1,70 era de mult in Europa,asa dasta a reusit MM sa-l aduk pentru ca are un handicap mare de ianltime dar compenseaza prin viteza si tehnica d einvidiat,dar ce s amai vorbim,oieru o sa-l dea cu sigurantza si urmatorul sezon se anuntza foarte prost pentru istoria Stelei,un joc plictisitor,o sa-l vad pe jucatorul ''netransferabil'' Baaaaaaneeeel Nicolitaaaa,ultra,super,mega jucatorul polivalent a lui Jiji si ZerOLI

cristina_stelista28.05.2007 14:33

daca continuam asa nu stiu ce va ajune steau Forza Steaua mandra ca sunt stelista! fularsteaua2

imi pare tare rau ca intr-un timp l-am sprijinit de olitza e o sluga un sclav a lu oier bai ciobane dute la stana si fa iaurt :twisted:

valentin2day28.05.2007 16:00
problema e ca Steaua nu mai are performante...sincer tie iti place evolutia Stelei din returul campionatului?...si faptul ca Becali a intervenit ca sa ajungem pe locul doi....io sincer vreau sa vad performanta in teren si nu in conturi bancare....si in primul rand nu vreau sa ajungem si noi ca Dinamo unde nu mai stii care e meci pe bune si care e trantit....mie nu-mi place deloc cum a ajuns Steaua si ma doare, mai ales cand rapidistii si dinamovistii rad de mine si imi spun "daca nu-l tranteati si pe asta slabe sanse....cati bani ati mai dat?"....mereu le-o intorc dar sincer m-am saturat de glume si apropuri si nu vreau sa le mai dau doar replici ci vreau sa le dau exemple reale...iar performantele trecute ale lui Steaua nu mai sunt deajuns...prea traim din amintiri!!!trebuie sa traim in prezent, care momentan nu e prea roz

@potra

pe mine nu ma ingrijoreaza cum a jucat Steaua in retur

sa ne amintim ca a jucat si mai prost

eu imi fac griji pentru viitor

cum o sa arate Steaua:

-un cioban in conducere

-o sluga pe banca

-in atac:un jucator de 34 de ani

-la mijloc: 5 mijlocasi la inchidere (si aia praf)

-daca un jucator o sa aibe tupeul sa incerce vreun dribling si-a scris testamentul, oricum e putin probabil ca sa mai avem vreun jucator care sa stie sa faca un dribling

-dupa ce l-a trecut pe Nicolita de pa stanga pe dreapta apoi fundas urmeaza sa il treaca pe postul de portar

-o sa ajungem ca in anglia sa ne bucuram la cornere ca ele vor fi singurele metode prin care sa dam gol

in rest noi sa fim norocosi

steagcruce2 steagcruce2

Tupac Amaru28.05.2007 17:06
@potra

pe mine nu ma ingrijoreaza cum a jucat Steaua in retur

sa ne amintim ca a jucat si mai prost

eu imi fac griji pentru viitor

cum o sa arate Steaua:

-un cioban in conducere

-o sluga pe banca

-in atac:un jucator de 34 de ani

-la mijloc: 5 mijlocasi la inchidere (si aia praf)

-daca un jucator o sa aibe tupeul sa incerce vreun dribling si-a scris testamentul, oricum e putin probabil ca sa mai avem vreun jucator care sa stie sa faca un dribling

-dupa ce l-a trecut pe Nicolita de pa stanga pe dreapta apoi fundas urmeaza sa il treaca pe postul de portar

-o sa ajungem ca in anglia sa ne bucuram la cornere ca ele vor fi singurele metode prin care sa dam gol

in rest noi sa fim norocosi

steagcruce2 steagcruce2

Pe mine nu ma mai ingrijoreaza nimic! Pentru ca ne indreptam, cu viteza, spre Liga a II-a! Dar cuplul B&O considera si asta o performanta, pesemne....

olfgob28.05.2007 17:07

Cred ca trimisul domnului va pleca in cea mai mare graba de la Steaua atunci cind va pierde alegerile.Asa ca in paralel cu contestarea "live",la stadion,ar fi interesant sa ii facem campanie electorala nefasta

w3bmaster28.05.2007 17:19

Olaroui = sclav

Gigi = taran cioban incampatanat si orgolios

Oli = Gigi = Love :)) => Steaua nu mai e Steaua

=> Go away :))

Fac si eu haz de necaz

Chaos28.05.2007 17:39

stie careva dak ii adevarata faza cu badoi ( ca a semnat pe 3 ani cu Steaua scrie pe sport.ro).A zis ceva pe la televizor? ca eu nu-s in tara si nu vad stirile. Sau este o noua bataie de joc a ciobanului la adresa noastra?

negoita_mircea_marian28.05.2007 18:04

nu vom avea un viitor negru...Steaua va lua campionatu si va intra in primavara europeana cu jucatori si pe mana a jucatori ca Neaga,badoi,Dica,Nicolita,Goian si Elton,in niciun caz nu va conta Oli sau Becali(doar ultimul poate pentru ca va aduce jucatorii ce vor venii si il va tine pe Elton).

zloty28.05.2007 18:09
nu vom avea un viitor negru...Steaua va lua campionatu si va intra in primavara europeana cu jucatori si pe mana a jucatori ca Neaga,badoi,Dica,Nicolita,Goian si Elton,in niciun caz nu va conta Oli sau Becali(doar ultimul poate pentru ca va aduce jucatorii ce vor venii si il va tine pe Elton).

oi fi si tu vreun ghicitor acuma

ce o sa faca o sal pastree pe Elton?? adica ce Elton e sclavu lui??, il crezi olii?? fi serios la cum s-a purtat cu el , rau face daca se mai intoarce

fl028.05.2007 19:51

Mereu mi-am zis ca poate rezultatele vor acoperi umilinta la care Jiji ne-a supus pe toti:suporteri, jucatori, antrenori si staff dar se vede treaba ca Jiji nu cunoaste margini:cand crezi ca mai nesimtit de atat nu poate fi iti arata el contrariul!!! acum din toata inima si mai mult ca niciodata zic si eu:ciobane du-te in groapa!!!!!!!!!! poate singurul lui alibi ar fi banii:ne multumim fara si sunt sigur ca ar fi zeci de stelisti adevarati care sa investeasca in Steaua (mai intai suflet si apoi si mai multi bani) si nu sa suga toata viata si imaginea acestui club!!! numai un tampit/dinamovist/nebun poate zice "ce atat Steaua??Becali!!" Sper ca in cel mai scurt timp sa plece sa se duca acolo unde isi doreste!!sa stiu ca odata ar ajuns presedinte ar pleca de la Steaua maine toata familia si toti cunosctutii mei l-ar vota!!! Gigi, Gigi, Gigi lasa-ne, lasa-neeeee!!!!!!!

Sasha28.05.2007 19:56
imi pare tare rau ca intr-un timp l-am sprijinit de olitza e o sluga un sclav a lu oier bai ciobane dute la stana si fa iaurt :twisted:

Deci totusi cineva la sprijinit??? Sincer chiar daca nu-s din Romania as fi preferat vreo citiva ani de non-performanta decit sa fie Steaua condusa de Berbecali! Sincer sa-ti spun Basarabia din prima zi a fost impotriva lui Zerolaroiu! ce performante a facut la Poli? Da, la National a putut aduce campionatu insa... Of, acest insa.. Imi pare rau ca cineva a crezut ca dupa Protasov Oli "defensorul" v-a face perfomanta la Steaua. Ce a facut Zerolaroiu pentru Steaua? A adus-o in 1/2 UEFA? Oare e meritul lui? Imi pare rau si va spun ca Basarabia plinge cu lacrimi de singe ca acest "antrenor" este la Steaua! Nu are nimic cu performantele acestei minunate echipe! Nu stiu, poate e influientat de antrenorul principal Berbecali...Dar totusi... Mai bine ar pleca... Stau si pling acum in noapte ca nu pot schimba situatia. Va rog pe cei, adevarati fani Steaua, care locuiti in Patria Mama sa schimbati situatia!!! Unire frati Romani! Unire STELISTILOR de pretutindeni! Va rog mult, nu uitati ca Berbecali merita doar 4 liter m*ie! Si Zerolaroiu la fel! Pling! Doamne, te rog pedepseste-i!

Da, inteleg, nu am fost nici la un meci pe Ghencea insa promit ca daca Steluta NOASTRA se califica in CL venim tot fan-clubul in Bucuresti! Doamne, te rog daca existi pedepsete toti dracii care urasc Steaua! Pling...

Cer scuze pentru melancolie!

MOARTE SPURCATILOR!

BASARABIA E ROS-ALBASTRA!

Oradeanu28.05.2007 21:06

Titlul e perfect. Demnitatea nu se masoara in euro. Pur si simplu o ai sau nu.

Ce sa mai spun despre onoarea patata a tuturor stelistilor - cel putin cei care nu sunt de acord cu latratul patronului, cu fularul spurcatilor, etc -, despre onoarea lipsa a oierului, care in loc sa vada ca echipa lui era pe locul care il merita zerolaroiu se duce si arunca cu banii in dinamuisti. Jiji UNDE ITI E ONOAREA??????

El declara ca a dat 1 milion de euro la Dinamo ca sa ii bata pe cei de la CFR. Si acum vine Dinamo sa spuna ca va investi 1 milion de euro in Stadionul lia manoliu ca sa poata juca pe el in Liga. Deci Dinamo investitie zero. A ajuns Jiji sa faca stadioane si pentru alte echipe, mai ales pentru spurcati. Oare la proiectul prezentat de militianul Muresan de la stadionul CFR cat va investi? Care e participatia sa in cei 30 de milioane?

BAI Jiji MAI BINE AI ADUCE JUCATORI SI UN ANTRENOR CU BANII ASTIA...

Cat despre ceea ce ii face lui Elthon... imi e o greata... Jiji SA NU UITI CA Dumnezeu NU BATE CU BATA!!!!!!

P.S. A ajuns spurcu(turcu dinamuistu') sa ii dea replica lui Jiji: Noi nu cumparam avioane, noi investim in jucatori. Jiji nu te pune cu prostu' ca are mintea odihnita si te face de ras.

steagsimplu steagsimplu steagsimplu

forzateaua forzateaua forzateaua

danielc28.05.2007 21:35

Oameni buni hai sa ne revenim . Citesc de ceva timp comentariile si nu-mi vine sa cred . Toti cei care au scris pana acum sunt aproape perfecti : pentru ei conteaza demnitatea, nu euro ! Really ??? Cati dintre voi pentru 1.000.000 de euro nu a-ti striga pe stadion : Go Gigi goo !!! timp de un an, la fiecare meci, timp de 90 de minute ??? Si va rog sa fiti sinceri . Mie personal mi se par inutile aceste comentarii .Tineti cu Steaua , incurajati echipa si nu mai comentati atat la tot ceeea ce face ciobanu'. Personal mi se pare un taran dar spre deosebire de mine si de multi altii a bagat bani in Steaua ceea e mult mai greu decat sa comentezi pe forum . Asa la comentarii suntem cei mai tari .

Astristul28.05.2007 22:06

Frumos articol! ;)

Pacat de exemplul de la sfarsit! :mad:

Altul nu gaseai asa e ??? :???:

In Roma nu exista decat LAZIO asa ca .... forzateaua

iov28.05.2007 22:07
Oameni buni hai sa ne revenim . Citesc de ceva timp comentariile si nu-mi vine sa cred . Toti cei care au scris pana acum sunt aproape perfecti : pentru ei conteaza demnitatea, nu euro ! Really ??? Cati dintre voi pentru 1.000.000 de euro nu a-ti striga pe stadion : Go Gigi goo !!! timp de un an, la fiecare meci, timp de 90 de minute ??? Si va rog sa fiti sinceri . Mie personal mi se par inutile aceste comentarii .Tineti cu Steaua , incurajati echipa si nu mai comentati atat la tot ceeea ce face ciobanu'. Personal mi se pare un taran dar spre deosebire de mine si de multi altii a bagat bani in Steaua ceea e mult mai greu decat sa comentezi pe forum . Asa la comentarii suntem cei mai tari .

Ai vrut sa spui ceva?Daca erai un pic mai prost erai chiar fericit.

vanfootball28.05.2007 22:17

"Cati dintre voi pentru 1.000.000 de euro nu a-ti striga pe stadion : Go Gigi goo !!! timp de un an, la fiecare meci, timp de 90 de minute ??? Si va rog sa fiti sinceri ."

Putini, din pacate.

"Personal mi se pare un taran dar spre deosebire de mine si de multi altii a bagat bani in Steaua ceea e mult mai greu decat sa comentezi pe forum ."

Dar cati bani a scos Gigi, cate voturi a luat, la cate emisiuni a participat ca patron al Stelei?

Uite ce a facut Gigi, pe intelesul tuturor. A luat cel mai de succes club de fotbal din tara pentru ca avea nevoie de notorietate, pentru ca e "misto" sa detii un club pe post de jucarie personala, sa te aplaude 30.000 de oameni. In plus, a fost si o afacere buna, au iesit destui bani. Nu au fost riscuri, nu fiti naivi; exista oricand posibilitatea sa vanda jucatorii sau clubul cu totul pe o suma bunicica, iar profitul iesea fara probleme. In momentul de fata, dupa banii incasati in ultimii 2 ani, are profit de cateva milioane bune de euro (avionul personal e cumparat si din acesti bani).

Concluzii:

Ce va spunea numele Gigi Becali in '99? Nimic. Poate doar va ducea cu gandul la fratii Becali, impresarii. Ce va spune numele Gigi Becali acum? Un important candidat la presedintia Romaniei.

Cat a castigat el si cat a castigat Steaua?!

danielc28.05.2007 22:24
Ai vrut sa spui ceva?Daca erai un pic mai prost erai chiar fericit.

Daca tu n-ai inteles nimic, asta e: ramane ca tine . Sunt un prost . Fii tu fericit .

mecarm29.05.2007 13:46

olaroiul facand declaratiile astea impotriva lui Elton,s-a dat singur afara de la Steaua.Noi suporterii o sa te huiduim din primul minut pana in ultimul minut.Cauta-ti echipa ca nu te prinde toamna in Ghencea.Te apara Gigi?Sa-ti vand un pont Oli !Hahalera de Gigi,zdreanta de Gigi nu mai are impacare cu suporterii in vecii vecilor AMIN.O sa plece si el cat de curand.IAR PENTRU TOTI NAROZII CARE MAI SCRIU PE SITE CA NU ARE CINE SA CUMPERE Steaua,CA FARA Gigi S-AR ALEGE PRAFUL ,II ASIGUR EU CA SUNT CUMPARATORI SI INCA MULTI.

onyx29.05.2007 14:18

Gazeta nu avea cu se umple pagina despre Steaua intr-o zi de duminica, si a fabicat o stire si niste vorbe nespuse de nimeni. Stiu ca o sa-mi iau o gramada de injuraturi, dar incercati sa va aduceti aminte daca Olaroiu a spus cuvintele pe care cei de la gsp le redau cu ghilimele. sunt sigur ca multi dintre voi ati vazut toata emisiunea si stiti f bine ca nu a spus despre Elton acele cuvinte, asa cum nu si-a acuzat niciun fotbalist niciodata. A si specificat ca nu din cauza lui Elton s-a pierdut meciul cu Dinamo, ci din cauza ca nu s-au mai putut acoperi f bine benzile. La fel cum a specificat ca atunci cind a declarat ca despre Steaua vorbesc unii care n-au reusit nimic in viata, nu s-a referit la Hagi. Cu toate astea in presa de a doaua zi s-a scris ca Olaroiu il ataca din nou pe Hagi. Vad ca cei de la gsp redau tot cu ghilimele si ultima discutie Gigi-MM. De unde stiu ei asa exact?

Nu m-am uitat la emisiunea cu MM de la antena 2, pentru ca nu ma intereseaza viata de familie a lui MM, la acea emisiune se discuta cu totul alate lucruri decit fotbal, nu intimplator din lumea fotbalului au fost invitati pina acum doat Diana Munteanu si MM Stoica. Nu am nimic cu el, il consider in continuare cel mai bun conducator de club din Romania, dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi placa absolut tot ce face. Cel mai mult ii reprosez ca nu a incercat sa echilibreze situatiile conflictuale pe care Gigi le provoaca de ani de zile. El a reactionat mai rau decit Gigi, in loc sa incerce sa fie mai diplomat, fapt care cred era in folosul imaginii Stelei. Deocamdata, cu toate ca-l consider cel mai bun, MM nu raspunde al acuzele lui Gigi privind transferurile celor doi brazilieni. El se rezuma sa spuna ca daca Steaua nu plateste restul de bani va fi tirita in tribunal. Cam slaba aparare, la ce acuze i se aduc. La modul cum Steaua a aflat de abia acum ca Andrey e definitiv al ei, si ca mai are de platit comisioane de citeva sute de mii bune, foarte bine putea sa afle ca mai are de dat citeva milioane, pentru ca asa s-a inteles MM cu citeva firme de consultanta si impresari. Eu cred ca a pierdut pe mina lui postul de la Steaua, i s-a dat putere deplina si a gafat rau la aceasta afacere.

DanStan29.05.2007 15:56
Toti cei care au scris pana acum sunt aproape perfecti : pentru ei conteaza demnitatea, nu euro ! Really ??? Cati dintre voi pentru 1.000.000 de euro nu a-ti striga pe stadion : Go Gigi goo !!! timp de un an, la fiecare meci, timp de 90 de minute ??? Si va rog sa fiti sinceri

Really. Altfel Steaua n-ar avea suporteri. Ca timp de zeci de ani n-a plouat cu euro prin tribune si uite ca s-au strans niste milioane de stelisti. Sau astia sunt fraieri ca n-au asteptat sa apara Becali pentru a avea cui sa-i ceara o compensatie pentru 'stelismul' lor ?

Sincer, as striga pe gratis 'go Gigi, goo !'. Da' n-as uita sa adaug un 'home' la sfarsit.

Mie personal mi se par inutile aceste comentarii .Tineti cu Steaua , incurajati echipa si nu mai comentati atat la tot ceeea ce face ciobanu'.

Pai asta vrea patronu', nu ? Sa i se comenteze faptele. Altfel nu ar face circul ala la TV. Daca l-ar face in nume propriu ar fi in regula. Dreptul lui. Dar il face in numele Stelei si in calitate de finantator/patron/proprietar al Stelei. Ori de cate ori il inghesuie cineva arunca Steaua in fata. Jumatate din stirile referitoare la Steaua se refera implicit si la Becali. Ei, cand stirile cu subiect 'Steaua' se vor referi 95 % la Steaua, si 5 % la Becali atunci probabil nimeni nu va mai avea nimic de comentat.

p.s : pe site-ul oficial a aparut o stire referitoare la transferul lui Gurita. Merita citita pentru a vedea ce inseamna Steaua de azi.

Personal mi se pare un taran dar spre deosebire de mine si de multi altii a bagat bani in Steaua ceea e mult mai greu decat sa comentezi pe forum . Asa la comentarii suntem cei mai tari

Corect. E deosebit de greu sa 'bagi bani in Steaua' pentru ca Becali nu ar accepta asa ceva. Si printr-o simpla interdictie si-a asigurat statutul de unic salvator si binefacator al Stelei.

cristi_mold29.05.2007 18:52
. Nu am nimic cu el, il consider in continuare cel mai bun conducator de club din Romania,

[ Nu este de mirare ca oameni ca G.B. nu s-au inteles cu Walter Zenga, Oleg Protasov, Mihai Stoica sau Cyril Thereau. Acestia sunt caractere, au pareri si opinii, nivelul lor de toleranta fata de slugarnicie este sensibil mai mic decat cel al fostului mare jucator de la Carpati Nehoiu sau Girueta Bucuresti.

Vad ca toata lumea il considera acum pe MM un mare caracter, cel mai bun conducator de club din tara. Dar ce v-au apucat nostalgiile? Sau a-ti auzit vorba aia ca "valoarea unui prieten o cunosti doar dupa ce il pierzi"? De ce nu l-ati sustinut pe MM si in urma cu cateva luni cand apareau pe acest site articole mai mult sau mai putin compromitatoare la adresa lui?

Nu spun ca eu l-am sustinu dar macar eu nu mi-am schimbat parerea despre el. Un om care iubeste Steaua neconditionat, care se lupta mereu pentru Steaua si pentru suporterii ei, dar este un neghiob si un icult.

onyx29.05.2007 23:45
Vad ca toata lumea il considera acum pe MM un mare caracter, cel mai bun conducator de club din tara. Dar ce v-au apucat nostalgiile? Sau a-ti auzit vorba aia ca "valoarea unui prieten o cunosti doar dupa ce il pierzi"? De ce nu l-ati sustinut pe MM si in urma cu cateva luni cand apareau pe acest site articole mai mult sau mai putin compromitatoare la adresa lui?

Nu spun ca eu l-am sustinu dar macar eu nu mi-am schimbat parerea despre el. Un om care iubeste Steaua neconditionat, care se lupta mereu pentru Steaua si pentru suporterii ei, dar este un neghiob si un icult.

Arata-mi un post al meu in care nu l-am sustinut pe MM.

«123»