Sunt revoltat ,scarbit,indignat de ce se intampla dar ce putem fcae,bani in ziua de azi conteaza prea mult,incat un om fara creier ia decizi far sa consulte,far sa accepte ac greseste,si considera Steaua familia lui,Domane,nu stiti act de mult mi-as ori in momentele astea sa fiu indiferent,dar nu pot ma doare ce se intampla am ajuns s ainchid televizorul sau sa schimb programu candil vad pe acest cioban,si pe sluga lui Olaroiu,am mira faptul ca nu a incercat sa sun nimeni,si sa-l faca de rahat pe Olaroiu in direct la acea emisiune in care a jignit jucatori pe care acuma i se par de folos doar pe finalul meciului,sa fiu sincer,si mie mi se pare aiuea sa-l pui pe Elton sa tina un jucator,el e crescut cu mentalitatea sa atace pana in ultimul minut si aparatori sa-i paseze si sa dea drumu la un contraatac,l-am urmarit destul de mult si nu face pressing deloc deci e ca si inexistent in faza defensiva,ceea ce in fotbalul mare nu e permis,dar Oli l-a adus pentru altceva,nu zicea si se plangea ''nu am mijlocas de creatie,nu ma niste jucatori care sa dribleze,asta e profilu lo'',si cand a venit in sfarsit cineva,care s afim sinceri nu e tocamai Maradonna,sau nush ce urmas a lui Ronaldinho,e Elton si atat,eu inteleg de ce au reusit sa aduca un jucator destul de bun la o echipa din Romania,sa fim sinceri dak avea macar 1,70 era de mult in Europa,asa dasta a reusit MM sa-l aduk pentru ca are un handicap mare de ianltime dar compenseaza prin viteza si tehnica d einvidiat,dar ce s amai vorbim,oieru o sa-l dea cu sigurantza si urmatorul sezon se anuntza foarte prost pentru istoria Stelei,un joc plictisitor,o sa-l vad pe jucatorul ''netransferabil'' Baaaaaaneeeel Nicolitaaaa,ultra,super,mega jucatorul polivalent a lui Jiji si ZerOLI