teai enervat ? :???: :sad:
Te supraestimezi...
Am fost si eu copil si stiu ca unele lucruri sunt mai greu de inteles acum.
Da' las' ca te faci tu mare, si nu cu laptele lu' Gigi !
teai enervat ? :???: :sad:
Te supraestimezi...
Am fost si eu copil si stiu ca unele lucruri sunt mai greu de inteles acum.
Da' las' ca te faci tu mare, si nu cu laptele lu' Gigi !
1. Incepe sa piarda suporteri , DA , dar doar pe cei ce nu sunt cu adevarat suporteri. Ii pierde pe cei care niciodata nu au fost alaturi de ei , de jucatorii Stelei.
2. Tot lotul Stelei e de Champions League, cei "renegati" au fost respinsi deoarece nu sunt de CL, nu facand atatea greseli , sau fiind cu atatea fitze , daca ar scapa de aceste probleme poate ar merita sa fie in lotul Stelei. Tu sti numai sa critici ?
3. O iubeai ? Dragostea dintai nu moare niciodata dar se poate stinge treptat ? Daca o "iubeai" cu adevarat nu ziceai asa ceva , tu nu te poti numi <<suporter>>. Rautate sau ura ? Care rautate si care ura, astea sunt fitze de "suporter" , daca chiar ai tine cu Steaua nu ai fi avut tupeu sa scri asa ceva... Prin toate astea vrei sa zici ca Steaua nu e prea buna ? sau nu e prea buna pentru tine ? :???:
steagcruce2
In primul rand ca era un citat, nu eu am scris acele randuri. Erau unele lucruri cu care sunt de acord (cele referitoare la Gigi Becali) si altele cu care nu pot fi de acord.
1. O afirmatie fara argumente;
2. Nu am criticat jucatorii;
3. Intreaba autorul ce a vrut sa spuna. Eu spun doar ca Steaua are din ce in ce mai putine legaturi cu noi. Becali ne-a confiscat-o! Nu e vorba de rezultate, nu e vorba de jucatori sau de trasferuri. Nu intelegi ca nu rezultatele sunt importante ci spiritul care a disparut? Nu mai exista nicio legatura intre Steaua de acum si Steaua dinainte. Pentru Becali Steaua exista de 7 ani, restul nu conteaza. Prefer sa ma duc sambata la ora 11:00 sa vad meciurile Stelei, decat sa isi bata joc Gigi de un simbol national. In sfarsit, n-ai cum sa intelegi, nu cred ca intelegi nimic. Bafta!
In primul rand ca era un citat, nu eu am scris acele randuri. Erau unele lucruri cu care sunt de acord (cele referitoare la Gigi Becali) si altele cu care nu pot fi de acord.In sfarsit, n-ai cum sa intelegi, nu cred ca intelegi nimic. Bafta!
msik pentru explicatii dar nu tre sa te enervezi :-(
Nu se enerveaza nimeni, doar ca suntem dezamagiti de existenta unor suporteri cu asemenea mentalitati. steagsahmic
1. Incepe sa piarda suporteri , DA , dar doar pe cei ce nu sunt cu adevarat suporteri. Ii pierde pe cei care niciodata nu au fost alaturi de ei , de jucatorii Stelei.
2. Tot lotul Stelei e de Champions League, cei "renegati" au fost respinsi deoarece nu sunt de CL, nu facand atatea greseli , sau fiind cu atatea fitze , daca ar scapa de aceste probleme poate ar merita sa fie in lotul Stelei. Tu sti numai sa critici ?
3. O iubeai ? Dragostea dintai nu moare niciodata dar se poate stinge treptat ? Daca o "iubeai" cu adevarat nu ziceai asa ceva , tu nu te poti numi <<suporter>>. Rautate sau ura ? Care rautate si care ura, astea sunt fitze de "suporter" , daca chiar ai tine cu Steaua nu ai fi avut tupeu sa scri asa ceva... Prin toate astea vrei sa zici ca Steaua nu e prea buna ? sau nu e prea buna pentru tine ? :???:
steagcruce2
Fata draga, fara suparare..tu gandesti cand scrii ceva?! :roll:
Hai sa le luam pe rand...
1.Steaua incepe sa piarda suporteri din vina oierului asta e clar!eu sunt una dintre aceia!si nu imi poti spune tu mie ca nu sunt suporter adevarat doar ca refuz sa vin la un meci sa-l vad pe oier cum ranjeste in loja lui...bine ca s-a terminat campionatul...asa cum s-a terminat...sa vedem ce va fi in toamna..
2.Daca si Gigel Coman+ov Petre sunt de Champions League si Thereau nu....atunci...avem o problema...ori eu nu sunt sanatoasa ori tu!
3.Te rog eu frumos, scrie corect si coerent ca ne facem de ras!
msik pentru explicatii dar nu tre sa te enervezi :-(
fata draga dute si culca-te ca numai prostii debitezi pe aici...
sau esti fiica lui nea oieru?
am si eu o intrebare... Ce e cu acest articol ? e aiurea... la ce atata criticati lumea , acu toti sunt prosti, cand erau in Champions League erau destepti ... acu sa terminat , sau ? Becali a fost asa , e , si va fi incontinuare. sti u ... lumea nu se judeca dupa haine, ci dupa vorbe si fapte.
Bravo Gigi !! Forza Steaua!!
Draguta
Stii ce inseamna acest articol? Durerea unuia care a stat in Galeria Stelei inca dinainte de a exista stadionul Steaua. Ma doare "reumatismul" anilor in care neavand bani sa merg pe Republicii ascultam meciurile Stelei in tramvaiul 15, la un tranzistor mic, cumparat de parinti ca recompensa pentru premiul 1 din clasa a I-a.
Ma doare! Am luat bataie si am dat bataie in numele sfant al Stelei de nenumarate ori!
Ma doare primul steag cumparat din banii de copil de clasa a III-a, economisiti din schimburi de timbre si vanzari de sticleti in Rahova! Ma doare ciobanul asta mai rau decat o piatra la rinichi!
Daca tu traiesti cu poza lui Nicolita sub perna, eu am transpirat si am alergat pe campul din spatele stadionului, am cunoscut gropile de pe Antiaeriana, copil , apoi militar fiind.
Becali traieste prin unduirea unora ca voi.
Eu nu am sa renunt!
Si asta e Soarele meu sfant de pe cer! Mai stralucitor decat Luceafarul lui Becali!
OK all , sorry pentru neplaceri.
Nu e neplacere:)
Iti doresc, in numele Stelistilor, sa intelegi!
Imnul Stelei sa fie unul religios cantat de prea sfintintul Jiji !? ..te bate D`zeu oierule
Nu stiu daca ai vazut aseara , vrea sa cumpere avion pe care sa scrie Beeeecali si sa fie pe el o poza cu Sf. Gheorghe care taie capu la balauri. :lol: . In loc sa cumpere jucatori zice ceva de genu : Da cat costa? 15-16 milioane...( avionu )
Hai sa ve intreb si yo ceva ..... Cand a plecat Neaga de la Steaua atunci de mult , sa certatu cu Becali sau cu Suporterii ?? sau cum a plecat iau dat astia direct drumu ?? ca yo chiar nu stiu ![]()
A fot dat afara de Jiji FERNANDEL,ca cica avea o viata extrasportiva!!!
Cum sa fie ma Neaga dat afar de Jiji ??:xX::x ca era cel mai bun atacant al Stelei pe atunci ..... ati observat ca todeauna ciobanu nu gandesc .....yo am aflat acum cateva zile .....
A fot dat afara de Jiji FERNANDEL,ca cica avea o viata extrasportiva!!!
Asa este! De aceea a fost indepartat Rica Neaga de la noi. Pe vremea aceea, Neaga nu era casatorit, nu avea copii, si umbla mai mereu prin cluburi. De cand joaca in Corea de Sud, Neaga s-a casatorit, are o fata si pare un baiat "asezat" la casa lui! De aceea ciobanul s-a gandit sa-l ia inapoi.
Bai asta ii chiar deplasat , avion cu numele lui , cantec facut de el , pai JJ draga mai bine ai tacea cu faza aia cu comunistii ca incep sa cred ca tu esti cel mai mare dintre toti . In orice caz esti unic , asa om dereglat mintal nu am vazut in viata mea .