FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Saptamana Stelista

«123»
hatyus26.05.2007 06:02

Sincer singurul lucru pe care mi-l doresc acum este sa dispara Jiji din imaginea Stelei penrtu ca nu face nimic bun la echipa numai rau. Este atat de obsedat de religie si nu ca ar fi ceva rau fiecare crede cat vrea si cum vrea dar aici e vorba de milioane de suporteri care isi doresc fotbla nu slujbe religioase ca pentru astea putem fiecare sa mergem la biserica. Nu se poate sa iti bati joc de toata lumea cum vrei tu. In plus acest cioban nu a mai dat importanta suporterilor de f mult doar ia ridiculizat cum se putea mai rau. Sper sa se faca ceva ori se trezeste el ori il adoarme cineva ca deja este foarte grav mai grav decat imi puteam imagina. Toata lumea zice ca daca aduce jucatori buni si ne calificam in grupele CL toata lumea o sa uite si il vor adora din nou pe dictator dar cu umilinta noastra cum ramane. Trebe sa uitam ... ???

joe2126.05.2007 06:21

Bravo dom'le excelent scris, sa vada si ciobanul ca pe site-ul asta administratorii sunt oameni pe care-i duce capu' si care eu verticalitate, nu cum isi doreste el numai oi in fata lui.Mirele cand o sa-i spui prostului de cioban ca Elton merita sa ramana la Steaua?Cred ca esti singurul care mai are un cuvant de spus in fata ciobanului, ca de Oli m-am convins...

axl2326.05.2007 07:06

salut continuitatea oamenilor de pe acest site in al ataca/renega/ironiza/umili pe Becali.

andreiJipa26.05.2007 08:05

Frumos scris ...:D ....Parerea mea e ca soarta lui Elton la Steaua depinde de unii jucatori si cu aceasta ocazie doresc sa il felicit pe Dica pentru comportamentul acestuia fatza de piticu' nostru...In rest Lovin(om nascut cu picoarele legate)....Ovidiu Petre (baiatu asta ar trebui sa isi ia caietu de notitze ...sa mor io dak va mint...) Iacob(ceea ce a facut in partida cu Jiu de nu ia pasta lu Elton ....nota 4 ..corigent)...si Mirel Radoi care de la el ma asttept sa fie mai cu capu pe umeri .....TOTI sunt indiferenti si il lasa singur p'asta micu'

Oly ....olyyyy ce faci maaaa am ajuns sa jucam cu echipa de pe locu 17 (FC National)...sa ne aparam (au avut aia 3 ocazii de sa moara mama dak nu mi-a stat inima in loc) ..Auzi tu domnle' 3 inchizatori...cu repetentzii Ligii I ...cum va explicati asta fratilor...SINCER ASTEPT NISTE RASPUNSURI...

andreiJipa26.05.2007 08:09
sper sa-l vad cat mai curand pe www.cimitir.ro :)

super articol. avem nevoie de ele, sa ne mai relaxam :)

DACA AVEA SITE....U CE CREZI CA SE INTAMPLA....MA FACI SA RAD...PEI IO ZIC CA MEDIA DE INJURATURI PE ORA ERA PESTE MEDIA MILIOANELOR DE DOOOOLAAAARII FACUTI DE EL INTR-O LUNA ...

HAI SA FIM SERIOSI...SA-L VEZI LA CIMITIR?? CAM BLAND ....ASH PREFERA O BARCA PE MARE...LUAN FOC...CA PE VREMURI NENE

1. Nu mai abuza de Caps Lock.

2. .4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit

Moderatorii

razvan_steaua26.05.2007 08:16
salut continuitatea oamenilor de pe acest site in al ataca/renega/ironiza/umili pe Becali.

Pana una alta, ne cam umileste el pe noi mai mult decat noi pe el, dar ma rog.

negoita_mircea_marian26.05.2007 08:24

acelasi subiect ca pana acuma,ca pleaca Elton ca pleaca Elton....Elton nu pleaca nici nu este pe punctul de a pleca...Elton va ramane cel putin inca un an la Steaua,pentru ca el vrea sa ramana la Steaua,pentru ca Becali vrea sa-l tina la Steaua,numai ca prin afirmatiile facute la adresa atat a lui Elton cat a lui Thereau doar ca sa demonstreze kt e de tare si de mare suporterilor,i-a suparat pe acestia(Elton si Thereau),in frunte cu Thereau,ca Elton saracul a zis ca se intoarce si ca se simte bn la Steaua si in Romania...

super tare articolu...

andreiJipa26.05.2007 08:53
acelasi subiect ca pana acuma,ca pleaca Elton ca pleaca Elton....Elton nu pleaca nici nu este pe punctul de a pleca...Elton va ramane cel putin inca un an la Steaua,pentru ca el vrea sa ramana la Steaua,pentru ca Becali vrea sa-l tina la Steaua,numai ca prin afirmatiile facute la adresa atat a lui Elton cat a lui Thereau doar ca sa demonstreze kt e de tare si de mare suporterilor,i-a suparat pe acestia(Elton si Thereau),in frunte cu Thereau,ca Elton saracul a zis ca se intoarce si ca se simte bn la Steaua si in Romania...

super tare articolu...

Sa te auda Dumnezeu....

axl2326.05.2007 08:54
Pana una alta, ne cam umileste el pe noi mai mult decat noi pe el, dar ma rog.

postul meu este un raspuns dat unuia dintre moderatori, e o continuare a unei discutii mai vechi.

in plus, eu nu m-am simtit niciodata umilit de Becali, nici chiar atunci cand afisa fericit fularul alb-rosu. cand te murdaresti de noroi injuri noroiul?

costy_k1_G.26.05.2007 09:51

S-a spus ca se va face transferuri...unde sunt? pana acum nu s-a facut nimic. In loc sa-i aduca de la Sportul Studentesc pe Varga {mijlocas stanga 23 ani} s-au Ferfelea {mijlocas 22 de ani } sau Herea {FC. National mijlocas 23 ani} toti sunt tineri si de viitor,la pret foarte mic... ei il plimba pe Vatca care saracu nici acum nu stie exact daca o sa vina la Steaua sau nu...se pare ca conducerea Stelei si-a luat vacanta...

Astristul26.05.2007 10:16

Varga a jucat si joaca in continuare atacant. Oricum nu cred ca e bun de Steaua! Vatca trebuia sa-l lase la Otelul sa-si faca treaba si sa joace in continuare. Asa daca vine la Steaua o sa stea rezerva lui Cernea tot timpul. Poate il baga in meciurile din Cupa Romaniei si atat. Nu cred ca e Fair-Play fata de Vatca!

vanfootball26.05.2007 10:54

Nu aduce pe nimeni pana nu vinde de vreo 4 milioane. Profitul de anul trecut s-a dus in buzunarele imperatorului, e nevoie de milioane bune incasari pentru a cheltui 1-2 milioane pe transferuri. Si apoi vinde gogosi de genul "am imprumutat din nou clubul cu 2 milioane". Bullshit! Clubul are incasari record pentru istoria fotbalului romanesc: contract de sponsorizare de 1 milion euro, 4 milioane $ pe un singur jucator (Ogararu),semifinalele Cupei UEFA+grupele UCL (bilete, televizari, bonusuri de la UEFA) etc.

Si ne scoate ochii cu refacerea gazonului si tabela.

Pai "zgarcitul" de Copos a facut cea mai moderna baza de pregatire din tara (ProRapid), Gh. Stefan a bagat 8 milioane de euro in infrastructura Ceahlaului iar Paskany va investi in urmatorii 2 ani 7.500.000 de euro in stadion. Cu toate astea, CFR si Poli Tm. cumpara jucatori pe banda rulanta, iar Rapid e la acelasi nivel cu noi in ceea ce priveste achizitiile de jucatori. Ce venituri au aceste cluburi si ce venituri a avut Steaua in ultimii 2 ani?

Becali e un mare demagog, dar mai grav e ca multi ii cred toate cuvintele.

danielcristian26.05.2007 11:12

@vanfootbal - Jiji nu are decat maxim jumatate din averea pe care pretinde ca o are.El are multe terenuri,pe care le estimeaza el cum vrea cand isi face calcule cam ce avere are.Ion Tiriac e mult mai bogat decat Jiji.Deci,nu are rost sa speram vreodata la prea mari investitii din partea lui Jiji,ca n-are de unde.Si e si avar.De cate ori nu am auzit povestea aia ca el e in stare sa dea si "n"-spe milioane pe un jucator,dar el de fapt aduce doar ieftinituri?Pun pariu pe cat vreti voi ca Jiji in momentul asta nu e pe minus de cand a venit la Steaua(neluand in calcul castigul de imagine,ca asa ar fi cu mult pe plus).

suporter_8626.05.2007 12:31
DACA AVEA SITE....U CE CREZI CA SE INTAMPLA....MA FACI SA RAD...PEI IO ZIC CA MEDIA DE INJURATURI PE ORA ERA PESTE MEDIA MILIOANELOR DE DOOOOLAAAARII FACUTI DE EL INTR-O LUNA ...

HAI SA FIM SERIOSI...SA-L VEZI LA CIMITIR?? CAM BLAND ....ASH PREFERA O BARCA PE MARE...LUAN FOC...CA PE VREMURI NENE

1. Nu mai abuza de Caps Lock.

2. .4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit

Moderatorii

O sa aiba si televiziune si o sa vedem noi cine il injura (2%) in comparatie cu cei care sunt de acord cu el (98%) !

vanfootball26.05.2007 12:37

"Dor de adevarata Steaua!

A fost odata o echipa de fotbal care prin frumusetea jocului ei, prin tehnicitatea individuala a jucatorilor sai, strangea suporteri langa suporteri. A ajuns cea mai iubita echipa din tara. Dar totul s-a dus pe apa Sambetei odata cu acapararea clubului de catre feudalisti fara scrupule. De azi Steaua incepe sa piarda suporteri...

Iubind acea echipa, Steaua, o iubeam pentru spectacolul fermecator de pe vreme CCA-ului lui Voinescu, Toma, Apolzan, Alexandrescu, fratilor Zavoda, Onisie, Tataru, Jenei, Gh. Constantin, Gh. Popescu si a celorlalti eroi care ne luminau zilele prin jocul lor. Mai si pierdeau, dar incercau sa ramana demni. Erau niste tineri care au speriat Anglia in prima iesire a unei echipe romanesti in afara granitelor, cu un gol al lui Onisie care a rupt plasa si i-a facut pe Hooligans sa intre pe teren, sa opreasca meciul si sa-l sarbatoreasca pe realizatorul unei asemenea performante. Ioan Chirila povestea minunat acele clipe de maretie, de glorie romaneasca. Nu au facut averi nici pentru ei nici pentru club. Au adus insa faima si respect din Vestul Europei. Si au incantat tinerii spectatori care isi alegeau idoli printre acesti baieti talentati. Asa se nasc suporterii, cei pentru care se lupta jucatorii.

A urmat apoi al doilea val cu Marcel Raducanu, Iordanescu, Dumitru alaturi de Iordache, Anghelini, Sames, Fl. Marin, Vigu, T.Stoica, Aelenei, Zahiu, Troi, Adrian Ionescu, Zamfir. Ei au adunat alti suporteri dar pe aceleasi criterii. Si au pregatit totul pentru al treilea val: Super-campionii Europei cu Duckadam, Stangaciu, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Barbulescu, Weissenbacher, Pistol, Balan, Stoica, Boloni, Majearu, Balint, Lacatus, Piturca, Radu II, impreuna cu batranul antrenor-jucator Anghel Iordanescu (jucatorul fanion al celui de-al doilea val, prea repede uitat azi), dirijati de pe banca de antrenorul Emerich Jenei (fost jucator al CCA, din primul val) alaturandu-i mai tarziu pe Hagi, Lung, Gica Popescu, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu... Baietii astia au cucerit laurii supremi dar meritul nu este doar al acestei generatii ci si al inaintasilor care au creat traditii, au ramas langa echipa si au creat o stare de spirit propice performantei. Spiritul de invingatori le-a fost insuflat de fostii jucatori pastrati in jurul echipei. Aici erau, pe langa cei amintiti, Ioan Alexandrescu, varful de atac al CCA, devenit vice-presedintele clubului si presedintele sectiei de fotbal, Vasile Iordache si Ion Voinescu - pregatind portarii, fostul atacant stanga Gheorghe Popescu - consilier tehnic, Radu Troi - antrenor la tineret, si asa mai departe.

Cum se perpetueaza traditia? Cum altfel decat pastrand aproape de tinerii performeri pe batranii eroi ca sa ii sfatuiasca si sa ii indrume, in spiritul Stelei.

Si ce conducatori a avut, de-a lungul timpului echipa noastra? Cu siguranta sportivi in suflet si-n simtiri! ar fi raspuns poetul.

In campionatul nostru, Steaua avea un CEVA special: era echipa care prefera spectacolul, chiar in dauna punctelor, uneori. Era forma ei de noblete. Asta o diferentia de marea sa rivala Dinamo. Asa se selectau suporterii pe vremea aceea in Bucuresti si chiar din provincie. Sau, cel putin, asta m-a facut pe mine fan total al Stelei. Si a mai fost ceva: frumoasele povesti din vestiar, atmosfera de familie, de prietenie si cultul omeniei, al valorilor morale si sociale, sanctionarea dreapta a deraierilor. Sigur ca au fost si greseli, dar in majoritatea cazurilor, Steaua nu si-a patat blazonul.

Nu contest ca a fost favorizata prin influenta ministerului care o sponsoriza si a strans jucatori valorosi de la alte echipe, ceea ce a dus la o situatie curioasa de a avea practic 2 selectionate ale Romaniei: cei tehnici si rapizi la Steaua; cei orientati spre rezultate prin orice mijloace, chiar daca nu faceau spectacol - la Dinamo. Dar, pe vremea aceea, asa se putea sa se faca o echipa competitiva, astea erau legile nescrise ale tarii. Azi sunt banii la putere, atunci era influenta ministerelor statului dictatorial. Totdeauna au fost si vor fi echipe mari si echipe mici. Modul cum se ajunge in acest punct fiind irelevant.

Din pacate istoria contemporana a clubului, scrisa mai mult de aventurierii care au cumparat clubul ca la un targ de oi, tinde sa stearga amintirea eroilor si sa creeze o atmosfera jenanta. S-a pierdut maretia si farmecul Stelei ADEVARATE caci toate unitatile de masura sunt reduse la costuri si investitii, puncte obtinute fara glorie, jignirea adversarului care nu s-a lasat invins, injosirea in fata adversarului pentru ca acesta sa invinga o concurenta directa, lipsa de colegialitate in vestiar... Steaua e muribunda pentru ca totul s-a schimbat in rau: s-a rupt legatura cu valorile de referinta ale clubului (iar cand s-a incercat cooptarea lor in functii de conducere, totul a fost o farsa pentru castigarea capitalului de imagine), se renunta la profesionalism, se uita educarea in spirit sportiv (nu e acelasi lucru cu cel combativ!).

Iar mult trambitatele investitii sunt surogate: lotul este foarte firav, putini jucatori de valoare - de Champions League ar fi doar Dica, Badea, renegatii Thereau, Elton si Andrey, apoi Ghionea, Goian, Radoi si Petre Marin. Nici macar 11. Ar mai fi cativa acceptabili in Liga 1, desi nu foarte constanti in evolutii (Iacob, Nesu, Nicolita, Cristocea, Paraschiv, Ochirosii, Ov Petre, Cernea). Dar daca vrei performanta, formezi un grup de 18-20 cu valoare de Champions League si inca vreo 10 cu valoare suficienta pentru Liga 1, plus cultivi juniori talentati si-i lipesti de echipa mare. Cam asta vrea suporterul. Si ii educi in spirit sportiv, civilizat.

Dar nu e posibil atata vreme cat avem astfel de patroni. Nu uitati ca pestele de la cap se impute...

Steaua de azi alunga jucatorii care fac spectacol.

Steaua de azi vrea rezultate in orice chip, cu orice pret.

Steaua de azi e plina de certuri si scandaluri interne, totul e cenusiu si nesigur pentru jucatori si antrenori.

Steaua de azi seamana tot mai mult cu Dinamo de ieri.

Dar eu o iubeam tocmai pentru ceea ce nu mai e. Asa ca, facand o analiza la rece, nu vad de ce s-o mai iubesc. Sigur ca dragostea dintai nu moare niciodata dar se poate stinge treptat daca e alimentata cu rautare sau ura si indiferenta partenerului.

Suporterii se revolta, simt ca echipa le-a fost furata, incearca sa ceara o reanimare. Degeaba, ingamfarea proprietarului de club nu pare sa aiba limite. Doar el conteaza, el taie si spanzura dupa cum il duce capul, stricand si jucatorii prin lipsa de tact si de educatie. Ce ar vrea el? Poate o echipa fara nume, stearsa, care sa castige meciurile cu 1-0 si in plus sa vina cu bani de-acasa, sa ii dedice osanale si sa ii multumeasca conducatorului iubit. Suporterul tipic al lui Dinamo ar putea fi incantat. Dar nu si cel al Stelei...

Pentru toate astea pot spune azi ca mi-e prea greata de actiunile feudalului care strica echipa asta, care a injosit numele Stelei prin manifestari care m-au facut sa imi fie de-a dreptul rusine sa ma mai declar stelist. Desi mi se rupe sufletul, de astazi nu mai vreau sa fiu suporterul unei echipe confiscate. Voi continua sa ii iubesc pe unii dintre sportivii din Ghencea dar atat.

Adio Steaua! Sper sa-ti fie bine in viitor dar nu voi mai suferi pentru tine, nu ma voi mai bucura pentru tine... Mi-ar place sa iti revii, ca intr-o buna zi sa pot din nou sa sper lang tine, sa ma laud cu tine. Dar pentru asta ar trebui o revolutie adevarata!"

Acest articol a fost scris de userul Pter, pe site-ul www.sportstar.ro:

http://www.sportstar.ro/blog/fotbal/fotbal-intern/liga1/488/

mecarm26.05.2007 13:43

ATENTIE !!!! Sper ca ura pe care o aratati impotriva lui Jiji sa fie la fel si la inceperea campionatului.Sa nu dispara nici o secunda,iar la primul meci,la prima aparitie a lui pe stadion sa strigati din tot sufletul Gigi PLEACA DIN Ghencea,CIOBANE PLEACA DIN Ghencea,PLEACA DIN Ghencea.Restul e can-can.

leynad7226.05.2007 16:07
O sa aiba si televiziune si o sa vedem noi cine il injura (2%) in comparatie cu cei care sunt de acord cu el (98%) !

Mai taci ma cu prostiile tale !

Din audienta lui formata din 4 persoane, tu si cu vreo inca 2 idioti probabil ca faceti procentul ala de 98%...

Sincer acum, cum dracu' poti sa fi asa de cretin ?

Ai vreo datorie pe la oier si te-a pus s-o platesti pe-aici ?

Ce dracu' muriti cu nasu-n curu lui, nu pricep...

Dar probabil e chestia aia cu "cine se-aseamana se-aduna".

Ca vad ca nici tu nu prea ai treaba cu fotbalul, te bagi ca musca aia verde in stii tu ce...ca sa-l mai stergi de rahat, ca prea e full (of shit) !

Vedea-te-as prim ministru !

Danny26.05.2007 16:21
ATENTIE !!!! Sper ca ura pe care o aratati impotriva lui Jiji sa fie la fel si la inceperea campionatului.Sa nu dispara nici o secunda,iar la primul meci,la prima aparitie a lui pe stadion sa strigati din tot sufletul Gigi PLEACA DIN Ghencea,CIOBANE PLEACA DIN Ghencea,PLEACA DIN Ghencea.Restul e can-can.

Da ai dreptate , da mai bine sa strigam si JOS CU Oli JOS CU OILE ......... din toata inima , mereu am fost un mare fan a lu Oli , da cand am vazut cand de bata e in meseria lui ......... si resti e can can

leynad7226.05.2007 16:51

Inca ceva pentru "distinsul domn" @suporter_86 :

"Vali Badea e cu trei clase peste Inzaghi." ??????????

"IMNUL Stelei VA FI O MELODIE RELIGIOASA SI O SA O CINT EU, CA sunt TALENTAT"

"sunt FOARTE TALENTAT. EU, DACA MA DUC LA HOLLYWOOD IAU OSCARUL IN DOUA SECUNDE"

Acum foarte serios, tie ti se pare ca asta e om sanatos la cap ?

Ia zi tu, cine e circarul ?

Elton sau parasuta asta penibila de cioban ?

Uite in schimb, o parere mai realista decat iluziile idolului tau :

"Thereau este un jucator de care Steaua are nevoie. Chiar mare nevoie. 10 goluri in 17 meciuri de Liga 1, chiar in primul an, este o recomandare clara pentru ca francezul sa continue. Nu doar atit. Cyril este tipul de fotbalist pe care Steaua nu-l are in acest moment. Nu e geniu, dar are scoala fotbalului facuta "la zi". Un atacant care dribleaza foarte bine pentru inaltimea sa, care creeaza mereu spatii, care "vede" excelent jocul. Steaua are mai mare nevoie de Thereau decit are Thereau de Steaua."

Cristi Coste, Fanatik.

Si in final, concluzia :

"De Thereau si de Elton Steaua are nevoie. Dar probabil nu vor mai ramine in Ghencea. Stiti cum s-ar putea convinge Gigi? Daca l-ar da pe brazilian la Urziceni si Elton ar bate Steaua cu "circul" sau Gigi ar spune atunci ca e mina divinitatii. Asa se intimpla cind stranierul de fotbal se crede Berlusconi, Galliani, Ancelotti si Maldini in acelasi timp, pentru ca Pipera nu e Coverciano."

Asa ca mai lasa-ma cu Broscali al tau, ca mor cand te vad atat de prost...

danielcristian26.05.2007 16:58

@Leynad72 - Te chinui degeaba,suporter_86 si-a facut cont pe site-ul asta cu un scop precis si nu are rost sa incercam sa-l combatem.Cel mai bine era ca moderatorii sa-l banneze,nu pentru ca are o parere opusa ,ci datorita felului in care se exprima si devotamentului fata de cancerul de Jiji.In felul asta ne-ar demonstra ca site-ul asta e al suporterilor stelisti si acestia nu sunt pusi in pericolul ca site-ul lor sa fie invadat de slugile oierului.

deeaisa26.05.2007 17:05

am si eu o intrebare... Ce e cu acest articol ? e aiurea... la ce atata criticati lumea , acu toti sunt prosti, cand erau in Champions League erau destepti ... acu sa terminat , sau ? Becali a fost asa , e , si va fi incontinuare. sti u ... lumea nu se judeca dupa haine, ci dupa vorbe si fapte.

Bravo Gigi !! Forza Steaua!! fularsteaua2

costy_k1_G.26.05.2007 17:10
Varga a jucat si joaca in continuare atacant. Oricum nu cred ca e bun de Steaua! Vatca trebuia sa-l lase la Otelul sa-si faca treaba si sa joace in continuare. Asa daca vine la Steaua o sa stea rezerva lui Cernea tot timpul. Poate il baga in meciurile din Cupa Romaniei si atat. Nu cred ca e Fair-Play fata de Vatca!

Io stiam ca joaca mijlocas stanga dar se poate sa joace si atacant pentru ca joaca ofensiv si ca poate juca in mai multe posturi,asta imi place la cei 3 care i-am numit io in mesajul de mai sus si apropo a dat Ferfelea un gol in meciul cu Forex. Mijlocasii sunt foarte cautati ca nu prea sunt...Daca as avea bani i-as cumpara pe:Ferfelea, Herea sau Varga. Unul din cei 3 vor avea viitor ca Dica va asigur ca au timp au sa se perfectioneze ca sunt tineri {22-23 ani}fac pariu cu voi toti ca cel putin unul va avea viitor mare...o sa vedem peste 2-3 ani.

leynad7226.05.2007 17:17
am si eu o intrebare... Ce e cu acest articol ? e aiurea... la ce atata criticati lumea , acu toti sunt prosti, cand erau in Champions League erau destepti ... acu sa terminat , sau ? Becali a fost asa , e , si va fi incontinuare. sti u ... lumea nu se judeca dupa haine, ci dupa vorbe si fapte.

Bravo Gigi !! Forza Steaua!! fularsteaua2

Inca un troian !

Sau troianca, ma rog...

Auzi la ea grozavie :

"lumea nu se judeca dupa haine, ci dupa vorbe si fapte."

Pai si noi ce facem aici draga mosului ?

Discutam despre bikini sau boxerii lu' "taticu' tau" ?

Chiar aici e buba...la vorbele si faptele lu' Mesia asta al tau.

Da' hai ca daca "suporter_86" are sanse mari la functia de prim ministru, tu precis o sa fi Elena Udrea !

Ce sa mai, pericol mare !

A trimis asta toata gradinita pe site !

Pazea !

Imperiul contraataca !

deeaisa26.05.2007 17:28
De azi Steaua incepe sa piarda suporteri...

Lotul este foarte firav, putini jucatori de valoare - de Champions League ar fi doar Dica, Badea, renegatii Thereau, Elton si Andrey, apoi Ghionea, Goian, Radoi si Petre Marin. Nici macar 11. Ar mai fi cativa acceptabili in Liga 1, desi nu foarte constanti in evolutii (Iacob, Nesu, Nicolita, Cristocea, Paraschiv, Ochirosii, Ov Petre, Cernea). Dar daca vrei performanta, formezi un grup de 18-20 cu valoare de Champions League si inca vreo 10 cu valoare suficienta pentru Liga 1, plus cultivi juniori talentati si-i lipesti de echipa mare. Cam asta vrea suporterul. Si ii educi in spirit sportiv, civilizat.

Dar eu o iubeam tocmai pentru ceea ce nu mai e. Asa ca, facand o analiza la rece, nu vad de ce s-o mai iubesc. Sigur ca dragostea dintai nu moare niciodata dar se poate stinge treptat daca e alimentata cu rautare sau ura si indiferenta partenerului.

1. Incepe sa piarda suporteri , DA , dar doar pe cei ce nu sunt cu adevarat suporteri. Ii pierde pe cei care niciodata nu au fost alaturi de ei , de jucatorii Stelei.

2. Tot lotul Stelei e de Champions League, cei "renegati" au fost respinsi deoarece nu sunt de CL, nu facand atatea greseli , sau fiind cu atatea fitze , daca ar scapa de aceste probleme poate ar merita sa fie in lotul Stelei. Tu sti numai sa critici ?

3. O iubeai ? Dragostea dintai nu moare niciodata dar se poate stinge treptat ? Daca o "iubeai" cu adevarat nu ziceai asa ceva , tu nu te poti numi <<suporter>>. Rautate sau ura ? Care rautate si care ura, astea sunt fitze de "suporter" , daca chiar ai tine cu Steaua nu ai fi avut tupeu sa scri asa ceva... Prin toate astea vrei sa zici ca Steaua nu e prea buna ? sau nu e prea buna pentru tine ? :???:

steagcruce2

deeaisa26.05.2007 17:30
Inca un troian !

Sau troianca, ma rog...

Pazea !

Imperiul contraataca !

teai enervat ? :???: :sad:

«123»