"Imnul Stelei va fi o melodie religioasa si o sa o cant eu ca sunt talentat" (Becali, Fanatik) Asta nu e sanatos la cap! Va dati seama ce vrea asta? La degajarea portarului advers, sa se auda: Eeeeeeee ... Doa-mne Mi-lu-ies-te-ne! Sau ciorile sa strige "Mireeeel Radoi....iar noi sa raspundem: Iartaaaaa-i Doamne! Auzi bai Jiji, pe limba ta, se pare ca nu ai nevoie de camasa de forta ...ci de exorcizare. Ai fost urs, ai fost razboinicul luminii".uite, acum iti vorbeste Antonescu: Gigi, iti ordon: Scoate-ti dracii din cap!
Si macar de ar fi numai asta: "Daca vom intra în Liga Campionilor, voi organiza o manifestatie prin care voi plimba echipa într-un autocar descoperit si voi merge eu în fata tinând crucea." (Becali Prosport) Sa nu-ti uiti batista acasa, ca altfel iti tragi o noua porecla: Mucea, care duce crucea!
Toti tiganii, au acelasi grai...ei nu au alta indeletnicire afara de fierarie si zlatarie... ceea ce ii deosebeste de altii sunt trandaveala si furtisagul (Dimitrie Cantemir) Zotta: "Steaua m-a ofertat"(Fanatik), George Copos: "Steaua nu are echipã, Rapid este mult mai bunã decât formația din Ghencea"(GSP) "Consider ca este un sfirsit de sezon murdar, care nu a fost stabilit in totalitate pe teren". (Varzanel GSP)
Gea la Paun ala! Dati-l in judecata pe Cantemir! La cat ii duce pe astia capul, trebuie lamurit ca e vorba de Dimitrie Cantemir"..carturarul! Nu corturarul ..nici liceul nici statia de autobuz! Le da astora prin cap, sa dea statia de autobuz in judecata? Pe cat punem pariu?
"Finantatorul echipei ros-albastre a cazut victima unei farse puse la cale de fotbalistii din Giulesti, care l-au sfatuit pe Daniel Niculae sa se autopropuna la Steaua" (Fanatik). Eu sunt convins ca ala ar veni si in genunchi la Steaua daca ar fi sa joace in Romania. Dar, ciudat este nivelul de intelegere al glumelor. sunt sigur ca Jiji pricepe, chiar se amuza. Care aveti copii la gradinita, puneti-i sa va explice gluma! Cat despre Niculae...stai puradele acolo, ca stai bine! Tu, despre Steaua, ai citit putin si ai inteles si mai putin. Rezumatul se traduce, pentru tine: Tap-Tap- Tap-Tiriri- tap. Nu esti tu ala care si-a facut programare la dentist, sa-si scoata IQ-ul de minte?
Gigi Becali: "Contra mi-a zis "Daca nevasta-mea e de acord, vin la Steaua".(PS) Pai, ce mai astepti, bai? Transfer-o intai pe nevasta-sa! Daca nu te asculta, da-i una peste gura si porunceste-i sa isi inghita dintii. Daca nu "la facut iaurt cu ea! Daca ti se face rusine si de ea, cand ii aude pe Stelisti cum scandeaza: UE Becali..UE Becali...pana cand UE Becali (Becali B1TV)? Hai ca iti spun eu pana cand: Pana o pui pe maica-ta sa faca smantana si iaurt sa-i duci si lui Elton. Sa stai linga el la sala de forta... sa ii schimbi greutatile de la haltere-sa faci din el, ce a scos Steaua din Paraschiv. Si sa-l dai afara pe Victoras daca nu ii paseaza lui Elton, de ciuda, cum a facut in meciul de la Petrosani".
Una, care se trateaza de otita, cu anticonceptionale inghitite in fiecare zi a saptamanii: Maria Andries de la GSP "Sub pulpana lui Gigi, fîlfîie un Olãroiu în stare brutã"... În organizația masculilor supãrați, Doamne, supãrați pe civilizație...Una din ocupațiile principale ale clubului de "bãtãuși" era fabricarea dinamitei din sãpun uman". Fata draga, nu fi trista/fiindca e pacat/ o sa ai parte in viata/...de unul prea beat...
Borcea: "Dacã nu se bãga Gigi, Steaua se ducea în Intertoto "(PS) E greu sa explici unuia ca asta! Are mintea odihnita si iti aduce argumente pe care o minte normala nu le poate accepta! Daca te doboara plictisul, asta chiar crede ca a invins. Prin neprezentare!
Iuliu Muresan: "La anul, locul intai nu ne mai scapa" (GSP). Bine, bine...suna-l pe Gigi si vezi ce medicamente ia...
Se spune ca, consultat de Pruteanu, referitor la ce inseamna "bodyguards", Gigi ar fi raspuns: Paaaai.... "badi" vine de la cioban...adica "bade...laaaaa" cum sa zic...plurar....baaaaaaa nuuu Badea! Ca ala e preferatu meu!....garzii" ...vine de la "gard...adica asa cum se spune...astia pazeste! Nu trece nici oaia nici capra! Adica... eeeee... pazitori! Baaaaai, nu te pui tu cu mine nici la "haliud"... adica astia eeeee... cand il trimit pe Zmarandescu sa cafteasca pa aia cu: UE Becali..UE Becali...pana cand UE Becali (Becali B1TV)?
Dumnezeu va fi stelist!
PS. O intrebare a unui Stelist de pe GSP: Gigi are site? R: Are frate, la iesirea spre Pipera"pe stanga"
Dankressman