FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Întrebãri

«123»
el_g25.05.2007 09:25

Gigi Becali a dezvaluit ca echipa din Ghencea isi va schimba imnul 'Maria' al lui Scooter. 'Imnul Stelei va fi o melodie religioasa, pe care o voi canta chiar eu, pentru ca am talent', a spus patronul Stelei, care a dezvaluit ca melodia va incepe astfel: 'Cu noi este Dumnezeu si Lui neamuri va plecati'. Becali a mai scos doua 'perle': 'Sunt foarte talentat. Daca ma duc la Hollywood, iau Oscarul in doua secunde'

mda..este adevarat nu glumeste nu este beat este doar Becali

cris25.05.2007 10:12

Oare chiar a plecat de tot Thereau nu mai revine ? Eu zic ca este tragic ce se intampla . Eu , personal inca mai cred ca Thereau o sa revina iar JJ o sa o lase mai moale cu ei ( Elton , Thereau ) sau cel putin asa sper, poate faza asta cu Cyril este doar asa facuta in stilul caracteristic a lui jj

deeaisa25.05.2007 12:31

Banel mai bun ca Ogararu , Ogararu mai bun ca Banel nu se poate. Nu e bine sa ii comparam caci ei dau randament maxim impreuna , Ogararu nu trebuia vandut.

Dica si Elton sunt buni fac o echipa minunata impreuna : antrenati pentru spectacol, Dica poate fi folosit intr-o criza , dar in privinta lui Elton... el nu prea conteaza in apararare , nu cred ca acesta poate fi folosit altcandva in afara cand "ne permitem" , Dica face cea mai buna echipa (cred eu) cu Neaga care de asemenea va fi readus la Steaua , si cu Banel... , dar nici Badea nu e mai prejos.

Inaintea altor comentarii... as vrea sa mai asteptati pana la REINTREGIREA echipei.

steagcruce2

deeaisa25.05.2007 16:12
Tin sa va multumesc fiecaruia pentru raspunsurile date! Practic, am scris impreuna acest articol. Mai ales ca cele mai multe din raspunsuri sunt acelelasi cu cele pe care le-as fi dat eu insumi la aceste intrebari.

imi poti spune si mie te rog cum as putea sa fac un articol? daca pot sa fac asa ceva ? pls :roll:

danielcristian25.05.2007 16:15
Gigi Becali a dezvaluit ca echipa din Ghencea isi va schimba imnul 'Maria' al lui Scooter. 'Imnul Stelei va fi o melodie religioasa, pe care o voi canta chiar eu, pentru ca am talent', a spus patronul Stelei, care a dezvaluit ca melodia va incepe astfel: 'Cu noi este Dumnezeu si Lui neamuri va plecati'. Becali a mai scos doua 'perle': 'Sunt foarte talentat. Daca ma duc la Hollywood, iau Oscarul in doua secunde'

mda..este adevarat nu glumeste nu este beat este doar Becali

Si cine o sa cante imnul asta,el si cu familia lui de neterminati? Ce sa caute cantece bisericesti pe stadion?Baiatul asta uita ca nu demult comandase melodii cu Steaua pe ritm de manele? Ciobanul asta crede ca noi uitam ce face el de la o zi la alta? Un idiot...

«123»