Articolul de azi va fi ceva mai neconvențional. E ora 3:47, abia m-am întors de la Petroșani și simt cã nu mai am puterea sã-mi dau cu pãrerea despre Steaua și toate cele.
O sã vã rog pe voi sã o faceți. Nu alandala, ci cu direcție. O sã vã expun câteva din dilemele mele și o sã vã rog sã comentați într-un sens sau altul.
1. Credeți sincer cã jocul spectaculos și relaxat al lui Elton ar putea fi util Stelei și în contexte mai dificile decât ultimele 20 de minute ale unor jocuri cu adversari facili, la scorul de 2-0 pe tabelã?
2. Credeți cã Dicã și Elton au loc în același timp pe teren, iarãși – în situații dificile, nu doar când "ne permitem sã facem spectacol"?
3. Ce pãrerea aveți despre Marius Croitoru? Vi se pare un mijlocaș dreapta mai bun decât Bãnel Nicolițã? Mai mult, vi se pare un mijlocaș dreapta suficient pentru ce trebuie sã obținã Steaua în sezonul viitor?
4. Cum vedeți jocul de fundaș dreapta al lui Bãnel? Credeți cã e suficient un fundaș cu calitãți pur defensive (deposedare, capacitate susținutã de efort, plasament) sau preferați modelul Ogãraru?
5. Care este titularul pe care-l vedeți pe postul de mijlocaș stânga? Este un jucãtor actual al Stelei sau credeți cã ar trebui cumpãrat un altul?
Aș mai putea adãuga multe întrebãri (pentru cã am la rândul meu multe semne de întrebare vizavi de jocul roș-albaștrilor), dar nu suntem la extemporal și nu vreau sã vã solicit prea tare. Aștept cu curiozitate rãspunsurile voastre!
Ovidiu