FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Întrebãri

«123»
greenyes24.05.2007 11:40

O sa mi expun parerea doar despre Cristocea. In meciul castigat denoi la Kiev, la orice contact parca se astepta ca adversarii sa l lase sa treaca, era moale ca o carpa, si asa a jucat in toate meciurile internationale unde nu a primit nimic (de Tudor si co is romani). Sau si ma gandesc la Elton si intru in pamant denervi. Pai la orice contact cade ca l dau ai jos din picioare nu ca e ca o carpa. Pe filbuletul cu fazele facute de el sunt o multime de dueluri fizice pe care le castigat, sta bine pe picoare, nu acealsi lucru pot spune despre Cristocea, sa nu mai vorbim de tehnica lui Elton , nici un jucator din tara nu loveste mingea ca el, NICI UNUL, si Oli i l tine pe banca.

O sa sar la Oli pentru ca e vorba de jucatori, jucatori care sunt aceeasi care cu un an in urma era u in stare sa joace ca adevarati stelisti iar acum ..... Avem o echipa care in conditii normale ar matura in campionat dar....

Nu credeam ca dupe plecarea lui piti o sa mai traiesc aceleasi clipe de lehamite dar a avut grija Oli de asta. Dar ce sa i ceri lui Oli, care nici nu intelege ce e STEUA? Chiar nu intelge ce inseamna Steaua, dovada declaratiile lui, fata de locul doi, de calitatile de fotbalsit ale lui Coman, ec. mi e scarba.....

Mi e dor de STEUA lui Lacatus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

dinamofob24.05.2007 11:49

1. Echipa de Champions League cu Elton in teren nu cred sa existe. El face fata greu si campionatului nostru, dar aici cred ca-i bun. Problema e nu daca sa plece Elton, ci de ce a fost adus pe o caciula de bani, daca nu corespunde!...

2. Prefer sa-i vad jucand pe Dica si Neaga in acelasi timp...;

3. E foarte bun pentru campionat, dupa parerea mea. La fel cum este si Cristocea pe stanga! Insa avem nevoie de un plus de calitate pentru Europa;

4. Parca si-a gasit locul in echipa Banel... Tehnica rudimentara nu-i permite un post mai avansat. Plus ca avand o capacitate de efort iesita din comun, poate participa pe intrega desfasurare a partidei la faza ofensiva;

5. Sper ca in viitor sa fie Ochirosii... Daca confirma, bineinteles! Daca nu, cred ca trebuie sa inventam iarasi un Catalin Munteanu sau un Ilie Dumitrescu, desi poate ca si Neaga ar putea acoperi bine zona!

Ar mai fi o mare intrebare la care eu n-am un raspuns cert: Cre(zi)deti ca putem face superechipa in Ghencea cu Oli antrenor?...

nemilosul24.05.2007 11:56

imi pare rau ca sunt off topic

dar tocmai am vazut ca Gica craioveanu s-a intalnit cu oierul si e aproape de un transfer la noi

nu zic ca nu e jucator bun dar : craioveanu,contra,Gurita-au impreuna mai mult de 100 ani+nu-l mai pun langa cei 3 si pe Neaga pentru ca el e oricand bine venit

asta e planul de viitor a olaroiului???poate cine stie reuseste sa il vanda si pe Ochirosii si atunci o sa avem numai oameni de aceiasi varsta cu el care pot sa ii inteleaga schemele invechite

vanfootball24.05.2007 12:04

Craioveanu nu vine la Steaua ca fotbalist. S-a retras de mult.

Nici Adi Ilie nu va fi noul nostru atacant, daca are cineva vreun dubiu.

zloty24.05.2007 12:27

na stire aicea :

Steaua s-a interesat de argentinianul beluschi :))) bene ca nu s-au interesat de tevez :))

Sasha24.05.2007 12:33
Echipa de Champions League cu Elton in teren nu cred sa existe. El face fata greu si campionatului nostru, dar aici cred ca-i bun. Problema e nu daca sa plece Elton, ci de ce a fost adus pe o caciula de bani, daca nu corespunde!...

Ar mai fi o mare intrebare la care eu n-am un raspuns cert: Cre(zi)deti ca putem face superechipa in Ghencea cu Oli antrenor?...

Mda..De unde ai luat-o? In cite meciuri l-ai vazut pe Elton integralist? Daca Elton nu e de UCL atunci cine? Coman? Ov.Petre? Sau ai fi preferat in loc de un Elton un Vranicovici? Bine ca a fost adus! Problema e alta de ce e lasat Olaroiu antrenor?

Elton NU REPREZINTA O PROBLEMA pentru Steaua!

MOARTE JAVRELOR!

BASARABIA E ROS-ALBASTRA!

vanfootball24.05.2007 12:37

@zloty

Pai n-a zis tolomacul ca ar da si 15 milioane pe un jucator, daca merita?!:)))))

dinamofob24.05.2007 12:41

@sasha

Fii coerent!... Ce treaba au O. Petre si Coman aici? Si mai ales Vranjkovic?...

Fotbalul e si sport de contact. Sper ca ai vazut aseara Finala... Il vezi pe Elton distribuit in vreun rol in afara de cel de copil de mingi?...

Imi place, e iute, mingicar, direct pe poarta, dar e foarte FIRAV... In fotbalul de astazi este un mare handicap!

zloty24.05.2007 12:42

@ vanfootbal

zicea in stire ca a trimis Steaua un fax in care se cereau date despre beluschi sa intzeleg ca au trimis si pe adresa lu Milan , Barcelona , Lyon , real, Chelsea, arsenal?? doar asea ca sa stie ca vrem fotbalisti de 15 milioane? :)):))

vanfootball24.05.2007 12:53

@zloty

Se anunta remanieri la Liverpool. Sa vedem daca e de acord comunistul ala de Benitez sa ne dea vreo 3 jucatori. Fotbalistii sunt de acord, au vorbit cu Gigi: "Mister Gigi, daca plecam din Anglia, numai la Steaua venim".

zloty24.05.2007 13:00

@ van am vzt ca e nemultzumit gourcouf la Milan .poate il ia Becali il pune sa jure pa biblie ca e soldatu lu Dumnezeu si baga dupaia un ras dala porcesc muahahahaaaaaaa

doamne e in reluare la TV si spune Becali o sa vina vremea cand o sa joc sferturi de cl :)) si ca fi atent Badea e cu 3 clase peste inzaghi :)) e bubuit rau ciobanu asta ,cred ca are deja un apt de lux rezervat la balaceanca

asta e subiectu tuturor glumelor din campionat totzi jucatori fac mijto de el ca vin la Steaua

na ciobanu ala de varsu cica e cancelaru acuma :))))))

Sasha24.05.2007 13:27
@sasha

Fii coerent!... Ce treaba au O. Petre si Coman aici? Si mai ales Vranjkovic?...

Fotbalul e si sport de contact. Sper ca ai vazut aseara Finala... Il vezi pe Elton distribuit in vreun rol in afara de cel de copil de mingi?...

Imi place, e iute, mingicar, direct pe poarta, dar e foarte FIRAV... In fotbalul de astazi este un mare handicap!

Oare C.Ronaldo daca e mai inalt face asa des faza defensiva? Bine, atunci adu-ti aminte de Romario care nu avea inaltimea de 2m.! Si ce a ajuns? Eu doresc ca Elton sa fie lasat sa joace si atunci mai vedem, poate chiar ai dreptate. Dar cum potzi sa te exprimi atunci cind practic nu l-ai vazut jucind?

Fii si tu coerent!

Moarte javrelor!

Basarabia e ros-albastra!

dinamofob24.05.2007 15:32

@sasha

e clar, n-ai inteles nimic!

renunta la diminutivul rusesc, daca esti basarabean!

Kiti18424.05.2007 15:50

Pana acum cateva zile toti strigau numele micututlui brazilian iar acum cand totul s a terminat ati inceput sa analizati posibilitatea lui de a juca la Steaua?!?!?!Bv. mai ca ati ajuns la mentalitatea lui Olaroiu sa avem numai tancuri in teren ca de aceea Barcelona are un Giuly care era titular de aia Micolli joaca la Benfica,Roberto Carlos super fundasul lui Real,Dani Alves,Kezman si mai sunt multe alte exemple.Ca ar fii o problema in stilul de joc haotic impus de Olaroiu?Nu!Cu siguranta de la intrarea lui Elton si Dica jocul s a animat,echipa a prins curaj norcul adversarilor a fost ca era sfarsit de meci si sfarsit de campionat.Dak exista vreun jucator in campionat mai bun decat Elton,vreun mijlocas pe orice banda,in orice zona a terenului in afara de postul de mijlocas defensiv...nu cred!!!Banel a dovedit pentru a nu stiu cata oara ca el este Gatuso al nostru,ca el este un adevarat motor in orice mecanism.Ca Ogararu cu toata antipatia becaliana pentru ca era un jucator inteligent greu de gasit...era un fundas care putea fii cred si atacant,si mijlocas ofensiv,mijlocas defensiv..poate mai putin portar.Sau dak ar putea fii clonat Petre Marin!Croitoru este un jucator bun si foarte necesar,un jucator care nu cred ca a aratat nici macar jumatate din calitatile lui!In Romania fundasii laterali adevarati in momentul de fata nu prea cred ca exista!In momentul de fata echipa pe care o vad eu titulara este: Cernea,Goian,Ghionea,Marin,(sa vedem cine o sa acopere cealalta parte laterala),Radoi(MD)-Paraschiv,Croitoru,Banel,Elton-Cristocea,Dica,Tehereau-Badea.La Steaua trebuie sa mai vina un fundas central(o rezerva),2 fundasi laterali si nu in ultimul rand un antrenor(dak s ar putea Protasov).Este parerea mea!Elton si Thereau sunt prea mult pentru campionatul asta jegos!Forta MM!Forta Elton!Forta Dica!Forta Steaua!

Ic3MaN24.05.2007 15:56

1.pentru fundas dreapta ar fi bun contra sau bassa(despre el nu stiu prea multe,dar cica e titular la nationala Serbiei)

2.Elton trebuie sa ramana la Steaua.Macar ca rezerva daca nu ca si titular.Ar fi frumos un trident ofensiv Elton-Dica-Croitoru in spatele a 2 varfuri

3.Mijlocasi stanga avem,dar cu conditia sa nu plece Bostina.Cristocea si Bostina isi fac concurenta buna.Si Elton daca ar ramane.

4.Croitoru este peste Banel in momentul de fata.Nu stiu de ce il i-a Piti la nationala pe Banel.

Si inca ceva: Cyril Thereau TREBUIE SA RAMANA!!!!

The Flyer24.05.2007 16:24

1.Credeți sincer cã jocul spectaculos și relaxat al lui Elton ar putea fi util Stelei și în contexte mai dificile decât ultimele 20 de minute ale unor jocuri cu adversari facili, la scorul de 2-0 pe tabelã?

Sincer,jocul relaxat al lui Elton i se datoreaza lui Oli!In mare masura!Pentru ca marele strateg a reusit sa-l scoata din mina si Elton nu mai are incredere in fortele proprii!Am vazut toate meciurile in care a jucat Elton,live,mai putin cel de la Petrosani,pe care l-am vazut la TV.Copilul e speriat,se vede in jocul sau,incearca sa faca faze spectaculoase si se pierde,nu mai are incredere in sine!Si nu e timpit sa nu-si dea seama ca unii dintre jucatorii Stelei nu-l vor si ca imbecilii din conducere declara timpenii despre el!

2.Credeți cã Dicã și Elton au loc în același timp pe teren, iarãși – în situații dificile, nu doar când "ne permitem sã facem spectacol"?

Intr-o formatie a Stelei normala,nici nu se pune discutia sa nu joace amindoi!Asa,insa,nu-i vad impreuna!

3.Ce pãrerea aveți despre Marius Croitoru? Vi se pare un mijlocaș dreapta mai bun decât Bãnel Nicolițã? Mai mult, vi se pare un mijlocaș dreapta suficient pentru ce trebuie sã obținã Steaua în sezonul viitor?

Idem Elton!

4.Cum vedeți jocul de fundaș dreapta al lui Bãnel? Credeți cã e suficient un fundaș cu calitãți pur defensive (deposedare, capacitate susținutã de efort, plasament) sau preferați modelul Ogãraru?

Vorbind de Oga,nu incape comparatie!Banel e bun ca fundas,da' dracu' mai stie ce va juca in viitorul apropiat tinind cont de faptul ca otravitul de antrenor ramine la Steaua!

5.Care este titularul pe care-l vedeți pe postul de mijlocaș stânga? Este un jucãtor actual al Stelei sau credeți cã ar trebui cumpãrat un altul?

Aici zic pas,pentru ca in momentul la care scriu nu-mi vine in minte un jucator anume!Voi reveni cu amanunte detaliate.

tiger2124.05.2007 16:30

Felicitari pentru sondaj.

Elton este un jucator care oricand poate crea superioritate.Ola raia la pus bine in teren dar colegii nu il joaca atunci cand trebuie.El trebuie sa fie un jolly jocker doar in atac si sa aiba libertate de miscare.Se demarca mereu si daca atunci cand trebuie primeste pasa e criminal pentru apararile adverse.Nu e un circar e un fotbalist de clasa chiar daca e mic de statura.E foarte iute,are dribling imprevizibil in regim de viteza,e ambitios,paseaza perfect iar pe spatiile libere e imbatabil.Are nevoie de pase gandite de la coechipieri atunci cand trebuie.

Sunt suporter al Stelei de cand m-am nascut iubesc aceasta echipa si declar cu amaraciune ca daca pleaca Elton plec si eu.

Croitoru e un jucator de angajament imi place dar inca nu s-a integrat perfect.

Banel munceste, pune suflet centreza bine,recupereaza dar trebuie sa invete ca la un duel dreapta 1 la 1 intai iti driblezi adversarul,intri in careu si dupa aceea centrezi sau tragi la poarta.Nu centrezi din prima in adversar.Dar pentru asta trebuie sa ai un pic de sange de Elton.

Imi cer scuze daca am omis vreo intrebare si cred ca este ultima oara cand voi mai intra pe situl Steaua.Parca ma despart de nevasta sau de cel mai bun prieten.Va iubesc pe toti dar nu il mai suport pe cioban.Intr-o eventuala lupta impotriva oierului sa fiti siguri ca ma voi alatura voua.

Circar este el.......Un handicapat ajuns patron peste cea mai iubita formatie din Romania.Si a profitat din plin de pe urma noastra.Jucatorii vin la echipa si joaca in primul rand pentru noi.Cand o sa constientizeze acest lucru poate va ajunge si presedinte.Dar pana una alta tara a mai avut un dictator de care ascapat dupa 45 de ani cu varsare de sange si cu multe locuri printre eroi ale unor tineri ca noi.JOS Becali. OMU ASTA NU E SANATOS .... CUM A AJUNS ASTA FRATE LA Steaua ....TREBUIE SA FACEM CEVA CA ASTA ISI BATE JOC DE CINE VREA................ (citat al unui prieten de pe site).

valentin2day24.05.2007 17:13

Fratilor berbecali strica tot ce era bun la Steaua.

Tocmai am vazut ca pleaca Thereau si Elton.

Intrebarea mea este:

CE MAI RAMANE DIN Steaua?

Nimic, o echipa de duzina, cu jucatori de 2 bani ca:Lovin, O.Petre, Baciu, Iacob, Saban, G.Coman, etc.Si din pacate aproape toti sunt titulari.

Cred ca de acum obiectivul nostru o sa fie ramanerea in divizia A.

Si papusa aia de Olaroiu chiar nu are nici un cuvant de spus in fata ciobanului.El nu e antrenor doar un pupinc**ici ordinar.

Sa nu-l lasam sa isi bata joc de Steaua cum vad ca face in ultimul timp.

Gigi B. e un cioban analfabet, comunist, idiot, hot, mincinos, lacom, zgarcit, tampit, etc.

Urmatoarele cuvinte le spun din tot sufletul:

M**e Gigi

Augh augh augh!

Joga Bonito24.05.2007 17:20

1.[/b] Crede?i sincer c? jocul spectaculos ?i relaxat al lui Elton ar putea fi util Stelei ?i în contexte mai dificile decât ultimele 20 de minute ale unor jocuri cu adversari facili, la scorul de 2-0 pe tabel??

2. Crede?i c? Dic? ?i Elton au loc în acela?i timp pe teren, iar??i â�� în situa?ii dificile, nu doar când â��ne permitem s? facem spectacolâ��?

3. Ce p?rerea ave?i despre Marius Croitoru? Vi se pare un mijloca? dreapta mai bun decât B?nel Nicoli??? Mai mult, vi se pare un mijloca? dreapta suficient pentru ce trebuie s? ob?in? Steaua în sezonul viitor?

4. Cum vede?i jocul de funda? dreapta al lui B?nel? Crede?i c? e suficient un funda? cu calit??i pur defensive (deposedare, capacitate sus?inut? de efort, plasament) sau prefera?i modelul Og?raru?

5. Care este titularul pe care-l vede?i pe postul de mijloca? stânga? Este un juc?tor actual al Stelei sau crede?i c? ar trebui cump?rat un altul?

1. NU. Categoric nu. Este util suporterului. Uitati cam repede meciurile cu Bistrita si Timisoara, neciuri cu miza, in care a fost inexistent!

2. Iarasi nu. Dc. vrem sa facem performanta impotriva echipelor mari, Elton e mana moarta pe faza defensiva. Pe acolo s-ar creea brese, si contraatacuri periculoase.

Ex: Aseara, Izaghi a haituit apararea cormoranilor. A tinut intotdeauna 3 oameni langa el, facand si pressing. Elton in schimb, nu face pressing, si nu poate sa intimideze fundasii. Vali e foarte util in acest sens.

3. Desi l-am criticat la inceput. Marius e un jucator esential la mijloc. Imi place de el pentru ca pune suflet, risipa de energie imensa. Face foarte bine faza defensiva.... patea dreapta e blindata.

4. Sincer, trebuie cumparat un fundas dreapta de meserie. Nicolita nu e obisnuit cu postul asta. O sa greseasca in meciurile decisive.

5. Nu se mai pune vorba de un titular... Dc atacam pe 3 fronturi, cu aproape 50 de meciuri pe an. Suntem acoperiti:experienta lui Bostina, entuziasmul lui Ochirosii si finetea lui Cristocea...

In concluzie, trebuie alcatuit un lot sanatos si echilibrat. E imperios sa avem macar 2 oameni pe post, uneori chiar si 3, pe posturile dificile unde se pot acumula suspendari si uzura e mare!!!

Sanatate!

iov24.05.2007 17:40

Bun, la ora asta Elton a iesit din toate discutiile, la fel si Thereau, la Steaua vor veni de acum incolo numai adevarati "mercenari" nimeni nu v-a mai vrea sa vina in Ghencea sunt absolut sigur, numai jucatori ca Gurita doar, no offense in privinta lui... suntem o echipa cu conducere la nivel de judet in perioada anilor 70. Bafta stelistilor si sa fim sanatosi!

Roxana_2324.05.2007 18:57

.. Scuze de offtopic da' am auzit o shtire .. SENZATZIONALA .. =)))=)) S'a gandit Becali ca imnul Stelei va fi un cantec religios cantat de el .. ce, nu are talent .. ??? Daca vrea in doua secunde cashtiga oscaru' .. doamne, cum nu ne'am dat seama ce om talentat avem in curte .. ?? :))):))

PS: .. Cum poate sa existe un om atat de prost .. ?? mi se pare imposibil .. si totushi noi nu m'ai putem scapa de el ..

w3bmaster24.05.2007 21:36

1

Pentu Liga 1 da pentru LC nu

2

Da absolut avem nevoie de creatie

3

Este bun dar se poa si mai bine

4

Ne tre fundas dreapta de meserie nu Banel care alearga ca nebunu Ogararu e ideal alta propunere nu am

5. Care este titularul pe care-l vedeți pe postul de mijlocaș stânga? Este un jucãtor actual al Stelei sau credeți cã ar trebui cumpãrat un altul?

Mijlocas Stanga nu am propuneri da ne trebuie unu bun un Sarb sau un Neamt

Opio24.05.2007 22:02
Fratilor berbecali strica tot ce era bun la Steaua.

Tocmai am vazut ca pleaca Thereau si Elton.

Intrebarea mea este:

CE MAI RAMANE DIN Steaua?

Nimic, o echipa de duzina, cu jucatori de 2 bani ca:Lovin, O.Petre, Baciu, Iacob, Saban, G.Coman, etc.Si din pacate aproape toti sunt titulari.

Cred ca de acum obiectivul nostru o sa fie ramanerea in divizia A.

Si papusa aia de Olaroiu chiar nu are nici un cuvant de spus in fata ciobanului.El nu e antrenor doar un pupinc**ici ordinar.

Sa nu-l lasam sa isi bata joc de Steaua cum vad ca face in ultimul timp.

Gigi B. e un cioban analfabet, comunist, idiot, hot, mincinos, lacom, zgarcit, tampit, etc.

Urmatoarele cuvinte le spun din tot sufletul:

M**e Gigi

Augh augh augh!

Mie sincer mi se par bani pentru Steaua Ov.Petre si Iacob.Avand in vedere ca Iacob a reintrat in joc si da gol dupa gol in fiecare meci... pacat ca acuma cand tocmai s-a terminat campionatul.Ce sa ii faci... singura solutie ii sa scapam de Jiji.Sincer sa fiu m-am uitat ce a declarat azi si nu iti poti bate joc de Elton sa il faci mingicar, cel putin nu in public.Eu inteleg ca el e maniac sa isi promoveze imaginea.Lucrul care m-a durut cel mai tare ii ca a fost aplaudat la Jiul, acest om ar trebui lovit cu rosii nu aplaudat dupa cate "bune" a facut Stelei.Olaroiu sincer nu are ce sa faca, daca te-ai pune in locul lui... Gigi ii patronul si tu daca ai lucra pentru el nu ai avea ce comenta.Atata timp cat el ti-e superior, ciocu mic si joc de glezne.El taie el spanzura... nu conteaza ce credem noi milioanele de suporteri. steagsimplu steagcruce2 steagcruce2

SSK24.05.2007 22:45

Tin sa va multumesc fiecaruia pentru raspunsurile date! Practic, am scris impreuna acest articol. Mai ales ca cele mai multe din raspunsuri sunt acelelasi cu cele pe care le-as fi dat eu insumi la aceste intrebari.

Nu pot sa nu remarc ca printre intrebari am omis deliberat cea privind atacul, tocmai pentru ca un atac in care se gasesc Thereau, Badea, Dica, Iacob si posibil Neaga si Gurita mi se parea cu adevarat tare! Acum, Thereau nu mai este, ramane sa vedem ce-o mai fi...

tea_steaua4ever25.05.2007 09:03

Becali a reusit sa'si bata joc de echipa ....

Mai bine si'ar face el o echipa...si sa'i puna si imn religios cantat de el si tot ce vrea si sa aduca acolo toti mafiotii lui!!..da nu la Steaua pentru ca nu e echipa lui......nu el a infiintzat-o !!!!

Thereau este un atacant foarte bun...si facea treaba buna la Steaua....cred ca tot din cauza lu' Becali a plecat si el si Elton .... din cauza lu' Becali o sa aiba de suferit echipa !!!!!!!!

Imi pare foarte rau de plecarea lui Thereau ....era preferatul meu de la Steaua ....

Cyril, chiar daca numai vii in Romania....nu te voi uita !!!! fularsteaua2forzateaua

«123»