O sa mi expun parerea doar despre Cristocea. In meciul castigat denoi la Kiev, la orice contact parca se astepta ca adversarii sa l lase sa treaca, era moale ca o carpa, si asa a jucat in toate meciurile internationale unde nu a primit nimic (de Tudor si co is romani). Sau si ma gandesc la Elton si intru in pamant denervi. Pai la orice contact cade ca l dau ai jos din picioare nu ca e ca o carpa. Pe filbuletul cu fazele facute de el sunt o multime de dueluri fizice pe care le castigat, sta bine pe picoare, nu acealsi lucru pot spune despre Cristocea, sa nu mai vorbim de tehnica lui Elton , nici un jucator din tara nu loveste mingea ca el, NICI UNUL, si Oli i l tine pe banca.
O sa sar la Oli pentru ca e vorba de jucatori, jucatori care sunt aceeasi care cu un an in urma era u in stare sa joace ca adevarati stelisti iar acum ..... Avem o echipa care in conditii normale ar matura in campionat dar....
Nu credeam ca dupe plecarea lui piti o sa mai traiesc aceleasi clipe de lehamite dar a avut grija Oli de asta. Dar ce sa i ceri lui Oli, care nici nu intelege ce e STEUA? Chiar nu intelge ce inseamna Steaua, dovada declaratiile lui, fata de locul doi, de calitatile de fotbalsit ale lui Coman, ec. mi e scarba.....
Mi e dor de STEUA lui Lacatus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1