Trecu si meciul asta ... uraaa, sarbatoare, bucurati-va stelisti ca mergem in grupele CL. Oare ?
In momentul asta, Steaua nu are ce cauta in grupele CL ! Ce sa facem acolo ? Avem noi macar 5 jucatori (adica jumatate de echipa) care sa fie macar aproximativ la nivelul adversarilor ? Pe dracu. Avem pe Dica, Radoi, poate Ghionea si Badea. Poate si Neaga, daca vine, lucru de care ma indoiesc (ramane de vazut si in ce forma va fi el, dupa 2 ani in Asia).
Parca vad Steaua in grupe jucand contra lui Inter sau Barcelonei ... cu Lovin, Gigel Coman (jucator foarte bun si eficient de altfel - yeah, right ), Paraschiv , Nicolita, Baciu sau Ov. Petre. Anul trecut am vrut cu totii sa credem ca "merge si asa", din pacate ni s-a demonstrat contrariul, adica ne-au batut echipele din urna 1 si 2 fara drept de apel. Nici nu prea am contat in meciurile alea decat ca partener de antrenament.
Transferuri ? Ce transferuri bah hahalerelor, avem echipa de CL, ce dracu mai vreti ? Uite, vin Vatca si Gurita ! Cred ca-si musca mainile deja Mourinho de ciuda ca a ratat asa super-valori ! De-abia astept sa-l vad pe Gurita marcand un hattrick contra lui Manchester sau pe Vatca blocandu-l pe Drogba ...
Fireste, aceste amanunte il intereseaza foarte putin pe nea GG. Pe el il doare-n cot de echipa el ne arata fasolea si ranjetul ala de oligofren indiferent de rezultat. Vin banutii de la UEFA ? Atunci El ciobandante e multumit. Steaua va avea buget asigurat din nou, fara ca el sa investeasca vreun ban, ba poate chiar mai scoatem si un profit de reinvestit in gasca de lingai numita PNG. In rest, poze pe Maybach, poze la loja oficiala alaturi de conducatorii ghinionisti care ar trebui sa indure grobianismul lui Becali, declaratii in fiecare zi la TV, etc.
Parerea mea e ca ne-ar sta mult mai bine in grupele UEFA. Pe mine nu ma intereseaza ca Steaua sa fie ciuca batailor in CL doar pentru ca fricosul si slugarnicul de Turcaloiu sa-si treaca in palmares 2 calificari in grupe, iar razboinicul luminii sa se dea iarasi in spectacol.