FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jiul - Steaua 0 - 2

«1234»
steven_gerrard23.05.2007 23:46
fularsteaua2fular-campioniifularsteaua2 BRAVO AM FOST LA MECI CA SUNT DIN Petrosani DAR ATI JUCAT BINE.NUMA CA TREBUIA SA IL APLAUDATI PE MILITARU CA 4 ANI DE ZILE........................A JUCAT LA Steaua NU TREBUIE SA UITAM CA SI EL a fost bun...............................BRAVO Steaua

A jucat 5 ani 1994-1999, a fost 1 banner pe care punea MULTUMIM-DAMI-MILITARU, & mai putea da asta e e 1 din idolii mei dupa Dumitrescu, Laca adik din 90 incoace avea determinare,juk cu sufletu da tica danilescu [...] ala la dat afara nush da RESPECT DAMIAN MILITARU.YO kiar eram Militaru in spatele blocului la fotbal pote cine stie va veni ca antrenor,menager,scooter merita`pentru ce a facut RESPECT DAMIAN MILITARU

steven_gerrard23.05.2007 23:48
fularsteaua2fular-campioniifularsteaua2 BRAVO AM FOST LA MECI CA SUNT DIN Petrosani DAR ATI JUCAT BINE.NUMA CA TREBUIA SA IL APLAUDATI PE MILITARU CA 4 ANI DE ZILE........................A JUCAT LA Steaua NU TREBUIE SA UITAM CA SI EL a fost bun...............................BRAVO Steaua

+ CA & NUMELE LUI E STELIST - MILITARU cum era la Craiova - Craioveanu

1. Nu suntem pe IRC sau haifaiv.

2. .4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit

3. Fara injurii.

Moderatorii

JanosAudron24.05.2007 04:05
fular-campioniifularsteaua2 steagcruce2 Intra Elton rupe tot pe teren.
iulia_hd24.05.2007 04:50
A jucat 5 ani 1994-1999, a fost 1 banner pe care punea MULTUMIM-DAMI-MILITARU, & mai putea da asta e e 1 din idolii mei dupa Dumitrescu, Laca adik din 90 incoace avea determinare,juk cu sufletu da tica danilescu muistu ala la dat afara nush da RESPECT DAMIAN MILITARU.YO kiar eram Militaru in spatele blocului la fotbal pote cine stie va veni ca antrenor,menager,scooter merita`pentru ce a facut RESPECT DAMIAN MILITARU

larisa cred ca ai vazut aiurea si ai auzit la fel....galaria a strigat pret de multe minute numele lui miliataru...si a fost afisat si un banner..........

leynad7224.05.2007 05:05

Daca e sa fim obiectivi, un asemenea nenorocit incult nu merita jucatori precum Thereau sau Elton.

Si ma refer in primul rand la caracter.(oare nu asta a invocat mereu damblagiul asta ?)

E inuman sa poti rezista in asemenea conditii.

Orice om normal si-ar dori sa plece din mizeria asta.

Spre binele lor, eu sper sa plece.

Undeva unde daca nu vor fi foarte apreciati, macar vor fi respectati.

Ca oameni, ca fotbalisti...

La Steaua nu e posibil lucrul asta.

In niciun caz sub dictatura asta legionara.

baron24.05.2007 05:06

Arta de a te descotorisi de oameni.

Din pacate este o caracteristica a echipei Steaua, dupa '90. Rand pe rand, au plecat Joe Panait, Ionut Parvu, Damian Militaru, Sabin Ilie(etapa a II-a), Danciulescu, Vladoiu, Hamutovski, Nega,

si acum urmeaza Thereau, Elton, Andrey...

Si au plecat si pleaca aruncati ca o masea stricata.

Pacat...

Ryo24.05.2007 07:00

steagcruce2

Elton, Thereau, Radoi si Dica sunt cei mai valorosi jucatori dupa 90 incoace la aceasta echipa. Fara unul din ei Liga Campionilor va si mai departe!!! Mai bine sa plece Oli!!!!
malasorte1324.05.2007 07:24
steagcruce2
Elton, Thereau, Radoi si Dica sunt cei mai valorosi jucatori dupa 90 incoace la aceasta echipa. Fara unul din ei Liga Campionilor va si mai departe!!! Mai bine sa plece Oli!!!!

Vorbesti prostii !!! La Steaua dupa '90 au jucat: Adrian Ilie, Basarab Panduru, Costel Galca, Daniel Prodan si chiar Marius Lacatus si Ilie Dumitrescu (acestia e drept au debutat inainte de '90 dar au jucat ani buni si dupa). Am tot respectul pentru. Radoi si Dica dar o comparatie cu cei mai sus mentionati e cel putin penibila... gandeste-te ca Prodan la 22 de ani juca in sferturi la Mondialul din '94 iar in optimi il avea in marcaj pe cel mai valoros atacant din lume (Batistuta). Dica juca inca la FC Arges la varsta la care Adi Ilie juca la Valencia (campioana Spaniei, finalista Champions League la acea vreme), era titular in nationala, era curtat de numeroase cluburi europene (Juventus de exemplu) si inscria un gol magnific pentru. Romania la CM din Franta '98 contra Columbiei. Sa-i mai compar si pe Lacatus si Ilie Dumitrescu cu Elton-Thereau... as fi ridicol !!!

Ionut Love Raluk24.05.2007 07:43

Yo zoc ca Banel a fost cel mai bun in acest meci steagcruce2

dica10

s

Ovidiu_IASHI_Steaua24.05.2007 08:46
Yo zoc ca Banel a fost cel mai bun in acest meci steagcruce2

dica10

s

el si croituru de asemeni...parerea mea e ca omu pune suflet...cel putin...

strezahuzum24.05.2007 10:01

Trecu si meciul asta ... uraaa, sarbatoare, bucurati-va stelisti ca mergem in grupele CL. Oare ?

In momentul asta, Steaua nu are ce cauta in grupele CL ! Ce sa facem acolo ? Avem noi macar 5 jucatori (adica jumatate de echipa) care sa fie macar aproximativ la nivelul adversarilor ? Pe dracu. Avem pe Dica, Radoi, poate Ghionea si Badea. Poate si Neaga, daca vine, lucru de care ma indoiesc (ramane de vazut si in ce forma va fi el, dupa 2 ani in Asia).

Parca vad Steaua in grupe jucand contra lui Inter sau Barcelonei ... cu Lovin, Gigel Coman (jucator foarte bun si eficient de altfel - yeah, right ), Paraschiv , Nicolita, Baciu sau Ov. Petre. Anul trecut am vrut cu totii sa credem ca "merge si asa", din pacate ni s-a demonstrat contrariul, adica ne-au batut echipele din urna 1 si 2 fara drept de apel. Nici nu prea am contat in meciurile alea decat ca partener de antrenament.

Transferuri ? Ce transferuri bah hahalerelor, avem echipa de CL, ce dracu mai vreti ? Uite, vin Vatca si Gurita ! Cred ca-si musca mainile deja Mourinho de ciuda ca a ratat asa super-valori ! De-abia astept sa-l vad pe Gurita marcand un hattrick contra lui Manchester sau pe Vatca blocandu-l pe Drogba ...

Fireste, aceste amanunte il intereseaza foarte putin pe nea GG. Pe el il doare-n cot de echipa el ne arata fasolea si ranjetul ala de oligofren indiferent de rezultat. Vin banutii de la UEFA ? Atunci El ciobandante e multumit. Steaua va avea buget asigurat din nou, fara ca el sa investeasca vreun ban, ba poate chiar mai scoatem si un profit de reinvestit in gasca de lingai numita PNG. In rest, poze pe Maybach, poze la loja oficiala alaturi de conducatorii ghinionisti care ar trebui sa indure grobianismul lui Becali, declaratii in fiecare zi la TV, etc.

Parerea mea e ca ne-ar sta mult mai bine in grupele UEFA. Pe mine nu ma intereseaza ca Steaua sa fie ciuca batailor in CL doar pentru ca fricosul si slugarnicul de Turcaloiu sa-si treaca in palmares 2 calificari in grupe, iar razboinicul luminii sa se dea iarasi in spectacol.

bogdanbabes24.05.2007 10:03
A jucat 5 ani 1994-1999, a fost 1 banner pe care punea MULTUMIM-DAMI-MILITARU, & mai putea da asta e e 1 din idolii mei dupa Dumitrescu, Laca adik din 90 incoace avea determinare,juk cu sufletu da tica danilescu muistu ala la dat afara nush da RESPECT DAMIAN MILITARU.YO kiar eram Militaru in spatele blocului la fotbal pote cine stie va veni ca antrenor,menager,scooter merita`pentru ce a facut RESPECT DAMIAN MILITARU

Pentru mine foste mari glorii ale Stelei din '86 ca Militaru , Lacatus,Balint si cine mai vreti voi , nu exista si nici nu voi discuta vreodata despre ei dar mai ales sa simpatizez cu vreunul dintre ei. Eu il prefer ca IDOL pe Radoi sau Dica . Degeaba il atacau unii pe MM ca l-a gonit pe Lacatus , si ce daca la gonit? MM e mai stelist decat Lacatus de 1000 ori. asta e parerea mea si nu trebuie sa o comentati.

mdionis24.05.2007 10:33
Pentru mine foste mari glorii ale Stelei din '86 ca Militaru , Lacatus,Balint si cine mai vreti voi ,

Militaru nu e o fosta mare glorie a Stelei din '86. Deja asta spune o gramada despre cat de "bine" cunoasteti istoria clubului presupus favorit.

nu exista

Afirmatie falsa. Damian Militaru, Marius Mihai Lacatus si Gavrila Pele Balint exista. A se citi Kant si Descartes.

si nici nu voi discuta vreodata despre ei dar mai ales sa simpatizez cu vreunul dintre ei.

Alegere personala. De gustibus et coloribus non disputandum est

Eu il prefer ca IDOL pe Radoi sau Dica.

A se vedea mai sus. Discernamantul fiecaruia joaca de obicei un rol in alegerile personale.

Degeaba il atacau unii pe MM ca l-a gonit pe Lacatus , si ce daca la gonit? MM e mai stelist decat Lacatus de 1000 ori. asta e parerea mea si nu trebuie sa o comentati.

Daca nu doriti sa va fie comentate parerile, nu le expuneti in public pe un forum de discutie a carui menire este schimbul de opinii. Parerea mea este ca habar nu aveti despre ce vorbiti. Puteti sa o comentati dupa bunul vostru plac.

JanosAudron24.05.2007 10:45

steagcruce2 fular-campioniifularsteaua2fularultras fularsteau2 steagsahmic steagsimplu forzateaua steaua_ro sprecl2 steag1 sprecl Forza Steaua !!!!!!!!!!!!

bogdanbabes24.05.2007 12:32
Militaru nu e o fosta mare glorie a Stelei din '86. Deja asta spune o gramada despre cat de "bine" cunoasteti istoria clubului presupus favorit.

Afirmatie falsa. Damian Militaru, Marius Mihai Lacatus si Gavrila Pele Balint exista. A se citi Kant si Descartes.

Alegere personala. De gustibus et coloribus non disputandum est

A se vedea mai sus. Discernamantul fiecaruia joaca de obicei un rol in alegerile personale.

Daca nu doriti sa va fie comentate parerile, nu le expuneti in public pe un forum de discutie a carui menire este schimbul de opinii. Parerea mea este ca habar nu aveti despre ce vorbiti. Puteti sa o comentati dupa bunul vostru plac.

Iti trebuie si putina minte ca sa intelegi ce am vrut sa spun eu , ca daca le iei asa cuvant cu cuvant o sa am supriza sa imi spui ca sunt rapidist desi este fals si asta.

cristina_stelista24.05.2007 13:21

sa terminat campionatul si suntem pe locul 2=>turul doi CL....insa imi pare rau ca Thereau si Elton vor pleca sunt niste jucatori foarte buni care pot face o treaba buna la Steaua si pot face ca aceats aechipa sa mearga mult mai bine in CL....Becali spunea la un moment dat ca vrea sa faca din Steaua o Chelsea de est asta implica multi bani;spunea ca rea sa il dea pe Elton ca trebe sa dea multi bani pe el pai nu e el razboinicu omu care da bani in dreapta si in stanga si nu e zgarcit la bani cu e Copos sau altii,iar cu Thereau nu stiu pur si simplu ce are,e un jucator care mie personal imi place tare mult cum joaca...m-am saturat pana peste cap de cioban un lucr e sigut Elton si Thereau trebe sa ramana la Steaua!!!

mdionis24.05.2007 13:38
Iti trebuie si putina minte ca sa intelegi ce am vrut sa spun eu,

Domnul meu, in locul domniei voastre as fi mult mai prudent cu afirmatiile personale si cu folosirea singularului de adresare tupeist post-odss. Nu am facut nici un comentariu relativ la abilitatile dumneavoastra intelectuale, este o chestiune minimala de respect sa nu veniti cu aluzii "subtile" ce isi au locul in Trash. Daca nu v-ati fi grabit cu raspunsul tzafnos, ati fi avut timp sa reflectati la ce am vrut sa spun eu, anume ca a fi stelist inseamna si a nu ignora trecutul acestei echipe. Inteleg ca va este mult mai comod sa nu va intereseze de fel tot ce a fost inaintea momentului in care v-ati stabilit preferintele fotbalistice, insa nu este admisibil sa negati existenta trecutului doar pentru ca nu va intereseaza (trecutul echipei Steaua exista independent de preferintele pe care le aveti) si nu este admisibil sa spuneti aberatii despre jucatorii exponentiali ai Stelei din trecut (orice discutie despre Lacatus si stelism trebuie sa plece de la baza faptica a numarului de campionate castigate de Lacatus cu Steaua). Spun ca nu aveti habar despre ce vorbiti pentru ca din ceea ce scrieti rezulta ca Steaua '86 nu reprezinta un punct de referinta in istoria acestei echipe; orice persoana care a urmarit jocul echipei in perioada 1986-1990 stie ca in acea perioada echipa practica un joc de o calitate exceptionala, incomparabil mai competitiv la nivel european decat ceea ce face Steaua de astazi a lui Radoi, Dica, Olaroiu si Becali. Acela este nivelul fata de care trebuie sa se raporteze clubul si spre care trebuie sa tinda a reveni; este treaba dumneavoastra sa va faceti idoli din Radoi si Dica -- tot respectul pentru ei ca jucatori -- insa nu puteti sa pretindeti ca noi care am vazut pe viu marea echipa a Stelei de la sfarsitul anilor '80 sa va impartasim punctul de vedere si dispretul irational fata de trecut.

ca daca le iei asa cuvant cu cuvant o sa am supriza sa imi spui ca sunt rapidist desi este fals si asta.

Nu stiu ce sunteti. Ar trebui sa definiti mai intai pentru dumneavoastra ce inseamna "a fi stelist" fiindca din ceea ce scrieti stelismul dumneavoastra pare a fi doar idolatrie pentru doi jucatori actuali ai acestei echipe (si eventual pentru fostul manager general).

Boo24.05.2007 14:37

ce vrajeala frate!!! Elton a fost cel mai bun de pe teren dar nu l-au jucator coechipierii... tu la ce meci te-ai uitat? Coechipierii nu i-au pasat pentru ca a pierdut aproape toate baloanele pe care le-a primit... ESTE INEFICIENT (deocamdata)

JanosAudron24.05.2007 16:26
ce vrajeala frate!!! Elton a fost cel mai bun de pe teren dar nu l-au jucator coechipierii... tu la ce meci te-ai uitat? Coechipierii nu i-au pasat pentru ca a pierdut aproape toate baloanele pe care le-a primit... ESTE INEFICIENT (deocamdata)

Mah eu cred ca tu nu stii ce meci ai urmarit ! Elton a jucat bine, dar datorita lui Oli schimba mentalitatea si strategia , si nu a avut cine sa ii paseze. steagsahmic

bogdanbabes24.05.2007 18:34
Domnul meu, in locul domniei voastre as fi mult mai prudent cu afirmatiile personale si cu folosirea singularului de adresare tupeist post-odss. Nu am facut nici un comentariu relativ la abilitatile dumneavoastra intelectuale, este o chestiune minimala de respect sa nu veniti cu aluzii "subtile" ce isi au locul in Trash. Daca nu v-ati fi grabit cu raspunsul tzafnos, ati fi avut timp sa reflectati la ce am vrut sa spun eu, anume ca a fi stelist inseamna si a nu ignora trecutul acestei echipe. Inteleg ca va este mult mai comod sa nu va intereseze de fel tot ce a fost inaintea momentului in care v-ati stabilit preferintele fotbalistice, insa nu este admisibil sa negati existenta trecutului doar pentru ca nu va intereseaza (trecutul echipei Steaua exista independent de preferintele pe care le aveti) si nu este admisibil sa spuneti aberatii despre jucatorii exponentiali ai Stelei din trecut (orice discutie despre Lacatus si stelism trebuie sa plece de la baza faptica a numarului de campionate castigate de Lacatus cu Steaua). Spun ca nu aveti habar despre ce vorbiti pentru ca din ceea ce scrieti rezulta ca Steaua '86 nu reprezinta un punct de referinta in istoria acestei echipe; orice persoana care a urmarit jocul echipei in perioada 1986-1990 stie ca in acea perioada echipa practica un joc de o calitate exceptionala, incomparabil mai competitiv la nivel european decat ceea ce face Steaua de astazi a lui Radoi, Dica, Olaroiu si Becali. Acela este nivelul fata de care trebuie sa se raporteze clubul si spre care trebuie sa tinda a reveni; este treaba dumneavoastra sa va faceti idoli din Radoi si Dica -- tot respectul pentru ei ca jucatori -- insa nu puteti sa pretindeti ca noi care am vazut pe viu marea echipa a Stelei de la sfarsitul anilor '80 sa va impartasim punctul de vedere si dispretul irational fata de trecut.

Nu stiu ce sunteti. Ar trebui sa definiti mai intai pentru dumneavoastra ce inseamna "a fi stelist" fiindca din ceea ce scrieti stelismul dumneavoastra pare a fi doar idolatrie pentru doi jucatori actuali ai acestei echipe (si eventual pentru fostul manager general).

Ba , tu esti maro la chilotzei? crezi ca stau sa-ti citesc tie romanele ? am citit 2 randuri si m-am plictisit , tu esti Vochin sa moara mama !

mdionis25.05.2007 05:39
Ba , tu esti maro la chilotzei?

"Ba" sa i spuneti cui va permite. Eu nu va permit. Astept scuze.

crezi ca stau sa-ti citesc tie romanele ? am citit 2 randuri si m-am plictisit ,

Sa inteleg ca cititul e o activitate la care nu va dedati prea des daca doua randuri ajung deja sa va plictiseasca?!

tu esti Vochin sa moara mama !

Nu sunt Vochin si lasati-o pe mama dumneavoastra in pace si in afara discutiei.

JanosAudron25.05.2007 11:16
Ba , tu esti maro la chilotzei? crezi ca stau sa-ti citesc tie romanele ? am citit 2 randuri si m-am plictisit , tu esti Vochin sa moara mama !

Lasa-l pe el sa scrie romane . Eu l-am citit ! Recunosc ca e cam plictisitor. Da dak vrea sa posteze romanul sa il posteze . steagcruce2

noshame_forzasteaua25.05.2007 11:29
Goian este dezastruos. marian Iancu, daca e sa aiba dreptate in ceva din ceea ce spune, aici are.

Goian a fost iertat de prea multe ori de penalty-uri.

si adaug eu. gafeaza meci de meci.

este un fundas de divizia B.

Badea face preluari gresite cate 10 pe meci.

Cristocea este un mijlocas de mana a doua.

Lovin si Baciu sunt jucatori de FC bacau.

Paraschiv este un milog ordinar si un fotbalist sub-mediocru.

Banel este un atlet care nu are treaba cu tehnica.

Petre Marin e batran.

Croitoru ar da rezultate daca ar avea antrenor.

Victoras e varf de careu si doar atat.

Cernea seamana cu shrek, dar e bun.

restul sunt accidentati.

Gigi Becali este un antrenor submediocru,

iar Olaroiu nu este antrenor.

Steaua este o echipa groaznica, iar daca nu va trece de turul 2 preliminar, ceea ce e foarte posibil, va risipi punctele cucerite in europa, iar Gigi nu se va mai putea lauda cu NIMIC.

aproape ca imi doresc ca asa sa se intample !

un lucru e cert,

Steaua NU MERITA locul 2. CFR are un joc mult mai consistent.

Dinamo a meritat fara dubii titlul, iar declaratiile lui Olaroiu

cum ca nu ar fi asa au fost penibile, jalnice, incalificabile,

dar intr-o tara in care presedintii fura telefoane,

ce ti-ai putea dori?

ca echipa fanion sa mearga bine?

nu va faceti iluzii !!!

si inca ceva, chiar daca repriza a doua ma va contrazice, nu-mi voi schimba parerile.

ba ia nu mai vorbi ca Steaua a jucat destul de bine!!(numa in unele faze)da nici chiar asa omule...critici totzi jukatorii antrenoru pai da cum draq o sa mai joce bine (mai ales dak citesc asta) fularultras fularsteau2 steagsahmic steagcruce2 fular-campioniifularsteaua2forzateaua steaua_ro

Zorzo25.05.2007 12:17

Gigi Becali AWAY FROM Steaua !!!! CEL MAI MARE PROST Gigi BECLI Thereau ERA UN JUCATOR BUN !!! CIOBAN HANDICAPAT steagcruce2 steagsimplu

forever_STEAUA26.05.2007 10:00

@mdionis

Te rog eu nu ii mai raspunde lui bogdanbabes. Crede-ma, nu merita efortul.

@bogdanbabes

Copile, ai mintea cam odihnita...

«1234»