FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Mea Vs Steaua Lor

«123»
fcsteaua.ro21.05.2007 10:52

Ca tot s-a terminat campionatul( mai e un meci, dar nu conteaza), m-am tot gandit cu ce raman dupa acest sezon. Sa fie meciul de la Kiev, acel 2-4 de pe Ghencea cu actuala campioana, plecarea lui MM, demonstratiile de neputinta ale lui Olaroiu, contestarea vehementa a patronului Becali? Nu m-am putut hotari, asa ca intr-o astfel de situatie, m-am gandit ca cel mai bine ar fi sa aflu cine suntem, de ce suntem, unde ne indreptam, ca sa aflu ce vreau de fapt de la Steaua noastra.

Cine suntem? Deja avem o problema. Pai eu cred( asemeni multora, dar nu majoritatii din pacate) ca Steaua e mai mult decat cei 11 jucatori care intra in teren. Steaua e in primul rand o stare de spirit. Poate ca pentru unii suna patetic, dar eu cred ca Steaua trebuie sa se regaseasca in valorile atat de pretuite de echipe ca AC Milan sau FC Liverpool, echipele care vor juca miercuri finala : traditie, continuitate si respect. Respect atat pentru partenerii de competitie,dar mai ales pentru suporterii sai. Fara ei, Steaua ar fi fost doar un alt club oarecare, aruncat in anonimitatea fotbalului romanesc. Steaua trebuie sa puna deasupra rezultatului imediat, aceste valori. Fara ele( acum suntem in aceasta situatie ), avem comportamentul si alura unui club mic, unui club care parca a fost infiintat acum 3 ani si trebuie neaparat sa-si recupereze banii investiti in el. Stiu ca e dureros, dar in momentul actual, Steaua are atitudinea unui club mic, are anvergura unui club mic, iar jocul echipei este al unui club mic. Din pacate, sunt multi care considera ca a te califica in Liga Campionilor este de-ajuns pentru Steaua. Eu si vagabonzii nu ma numaram printre ei.Imi permit sa afirm ca pentru Steaua conteaza enorm de mult modul in care reuseste o performanta. Atata vreme cat nu se intelege ca o astfel de performanta nu va oferi decat o bucurie vremelnica si ca fara o strategie pe termen lung ne vom scufunda, vom mai trai astfel de sezoane. Ciudat este insa( sau poate nu...) ca sunt multi suporteri care adera la opinia conform careia, rezultatul primeaza indiferent de modul ( indiferent ca e injust sau imoral) cum a fost obtinut. Si astfel ajung la cea de-a doua intrebare.

De ce suntem? Suntem in situatia de fata, tocmai pentru ca prea mult timp am acceptat compromisul. Si cand zic noi ma refer la ceea ce se numeste generic "Suporterii stelisti". Prea mult am acceptat ca printre noi sa-si gaseasca locul tot felul de frustrati care in lipsa oricaror succese in viata de zi cu zi, vin disperati sa ia parte din victoriile Stelei. Pe astfel de caractere si-a bazat George Becali ascensiunea si forta. Nu garzile de corp sau banii sunt principala sa forta, ci cei care in momentele in care Becali ne privea zelfemitor de sus pe noi in timp ce era injurat, stateau pasivi, mai mult injurandu-ne pe noi pentru ca astfel -vezi Doamne - faceam rau echipei...Si nu erai o suta, sau doua ci din pacate erau MAJORITATEA. De-aceea nu sunt de acord cu ceea ce se numeste rezistenta pasiva in cazul lui Becali. De ce? Pai atata vreme, cat si putinele voci care striga vor tacea, atunci nimic nu-l va mai opri sa creada ca EL ne-a convins ca vrea binele Stelei si nu al lui. Nu pot sa uit chipul sau inecat de panica in momentul in care "golanii" l-au inconjurat, in Ghencea, "acasa la el"( s-o crezi tu, Gigi!) si i-a cerut sa plece.Un astfel de om,lipsit de orice noima de cultura si de educatie, nu va intelege niciodata alta cale, decat calea agresiva. De-altfel o so dovedeste reactia sa la vehementa cu care suporterii l-au cerut pe Elton. Sigur, prin declaratia ca ii va pastra pe Elton si Cyril, nu a incercat decat sa ne mai arunce un os, poate, poate vom mai tacea...Ei bine, nu trebuie sa tacem! Dar cati dintre noi o vor face totusi? Mi-e teama ca multi.Mi-e teama ca cei mai multi se vor multumi cu osul asta, iar si mai mai multi vor accepta si osul care ar insemna demiterea Zeroului de pe banca Stelei.In aceste conditii, unde ne indreptam?

In primul rand trebuie sa analizam lotul Stelei: dupa parerea mea, Steaua dispune de cel mai bun lot al sau de dupa '89. Intr-adevar mai sunt exceptiile numite Coman sau Stancu, dar padure fara uscaturi nu exista. Ma gandesc numai la un trident Dica, Elton - Thereau si avem deja trei jucatori care pot decide oricand meciul. Ma gandesc la un Paraschiv, Ov. Petre sau Cristocea, ce sa mai vorbim de linia de fund, unde ii avem pe Radoi, Ghionea, Goian sau Petre Marin!

Eu vad doua posibilitati: prima si cea mai plauzibila( in opinia mea ) este aceea in care arizanul spectaculoasei victorii in fata rezervelor de la Pandurii va fi pastrat si impreuna cu Becali, isi vor face strategia pentru sezonul urmator. Avand in vedere "demnitatea' de care a dat dovada pana acum "ofensivul" Olaroiu probabil ca nu-i vom vedea prea curand pe teren pe Dica, Elton si Thereau in acelasi timp, in schimb vom asista la o si mai mare transformare a lotului, in sensul ca Paraschiv, Ghionea, Bostina sau chiar Elton sau Iacob, considerati oamenii lui MM, vor pleca. In locul lor vor veni probabil alti australieni anonimi, dupa modelul de succes FC National, asta daca nu le da drumul Iancu, celorlalti "copii" care nu au putut sa-l urmeze pe Oli in Ghencea. Pe termen lung asta va insemna, disparitia aproape totala a valorilor de care vorbeam mai sus, din vestiarul si din birourile Stelei. Asta va duce la alte nemultumir, alte proteste, indepartarea tot mai accentuata a suporterilor de echipa.Consecintele sunt usor de prevazut...

A doua varianta posibila ar fi pe de-o parte fie vinderea clubului altui investitor( sansele sunt nule sa se intample ), fie demiterea actualului antrenor( iarasi sanse mici ). Bineinteles ca ideala ar fi prima solutie, pentru ca odata cu Becali, ar pleca si sclavul sau numarul unu, ceea ce ar duce la eliberarea din starea de blazare amestecata cu teama instalata in club. Totusi, mai plauzibila mi se pare ideea, care spune ca Becali va renunta la "fotbalul spectacol" facut de Oli, pentru a mai incerca sa tempereze suporterii in cazul in care echipa nu va merge. Insa, aceasta solutie desi va fi buna pe termen scurt si poate mediu, nu va face decat sa acopere, problema esentiala pentru Steaua, si anume, lepadarea de valorile ei traditionale. In cazul asta, nu va trece mult si vom ajunge iarasi in acest punct.

Ca sa concluzionez, afirm cu tarie ca solutia sta in puterea noastra. Daca vom accepta in tacere, ca patronatul sa ne calce in picioare valorile, simbolurile si demnitatea, nu putem avea pretentii. Dar, daca vom continua sa ne facem vocea auzita, indiferent prin ce mijloace, cei care ne considera vagabonzi, golani precum si cei care au ucis bucuria fotbalului din Bulevardul Ghencea, vor pleca mai devreme sau mai tarziu, luandu-si binemeritatul loc( alaturi de sustinatorii lor ) in lada de gunoi a istoriei rosso-blu.

Si eu sunt golan,

Mihai Somanescu

rockist21.05.2007 11:01

de acord cu articolul tau , Mihai . Din pacate , am ajuns sa cred ca Hagi ar fi cel mai potrivit pe banca Stelei ....nu dintr-un considerent pur tehnic sau pentru ca-l recomanda vreo performantza , dar pentru ca e singurul antrenor pe care nu il vad inghitind "capriciile" lui Jiji. Chiar si-asa ...viitorul se anuntza sumbru ...macar atata timp cat ciobanul ne conduce clubul ..atata timp cat suntem confundati , noi , miile / milioanele de suporteri cu unul singur : ciobanasul

DonAndres21.05.2007 11:21

Doamne!!!Ce vremuri triste am ajuns sa traim!!!Din pacate cred ca este doar inceputul unui dezastru pe termen lung!

zipper21.05.2007 11:21

Imi place sincer articolul tau si pare destul de obiectiv. O singura problema iti semnalez: in incheiere ai afirmat ca ar fi nedemn sa continuam in tacere si sa nu ne facem glasul auzit...Sunt perfect de acord cu tine, dar nu si cu felul in care unii inteleg sa se manifeste. Din cauza celor care au un comportament nedemn de a fi suporteri Steaua suntem cu totii catalogati drept huligani, golani, etc. Daca noi protestam injurand de familie, aruncand cu scaune, batandu-ne, atunci ne meritam statutul de golani-care nu are nimic in comun cu golanii din piata universitatii. Haideti sa nu ne coboram la comportamentul celui pe care-l acuzam! Haideti sa dam noi dovada de demnitate si sa dovedim ca putem sa protestam si in alte feluri decat in cele enumerate mai sus.

Pacat ca acei suporteri care se cred "ultrasi", "fanatici"... nu intra pe acest forum, nu-i intereseaza cu adevarat IMAGINEA CLUBULUI ci numai IMAGINEA LOR. Ii stim cu totii pe aceia care recurg la acte de violenta si huliganism (macar din vedere) si culmea e ca tot ei sunt cei care se simt cei mai jigniti de atitudinea conducatorilor. Dar ei cand fac ce fac nu deterioreaza oare imaginea si culorile acestui club?

steagcruce2

ionel321.05.2007 11:30

Ca toti golanii,vorbesti mult si nu spui nimic!Vorbesti sa te afli in treaba.Lasa pe altii cu idei.Ma plictisesti!!!

forever_STEAUA21.05.2007 11:42

@ionel3

Dragule meu, nu te obliga nimeni sa citesti articolele lui Mihai S. Cu atat mai mult sa le comentezi.

Daca nu ai vreun argument impotriva celor scrise in articol, abtine-te de la a scrie ceva... Nu de alta, dar ne plictisesti.

Il Soldatino21.05.2007 12:04
Ca toti golanii,vorbesti mult si nu spui nimic!Vorbesti sa te afli in treaba.Lasa pe altii cu idei.Ma plictisesti!!!

Te rog sa comentezi articolul si sa nu ataci persoana. Fa-l varza prin argumente si nu-l jigni. Daca omul are curajul sa-si expuna ideile aratandu-si adevarata identitate eu consider ca este un act de lasitate cel pe care-l comiti tu atata vreme cat te ascunzi in spatele unui nick name si-l improsti cu noroi.

Pro Becali sau Pro Oli, noi nu te vom jigni cu nimic ci vom lua aminte la ARGUMENTELE tale, dar in clipa in care intelegi sa te raportezi la problema asa cum ai facut-o mai sus, ma tem ca nu lasi loc de discutii colegiale.

bodanelu21.05.2007 12:05

ai dreptate Mihai...

si eu sunt golan...

dI@bL021.05.2007 12:05

"Gigel Coman e fotbalist de Steaua și este un jucãtor foarte bun", a declarat Cosmin Olãroiu. "Nu știu de ce s-a creat ideea cã Gigel Coman și Ovidiu Petre sînt oamenii lui Olãroiu. Cei doi au fost doriți de Gigi Becali. Patronul Stelei l-a vrut pe Ovidiu Petre și a oferit mai mult decît negociasem eu cu Poli Timișoara. Vroia sã fie sigur cã ajunge în Ghencea", a spus Olãroiu.=>stelisti.ro

auziti la zerOli aici,e jucator d Steaua Coman??=)).doamneeeee ala sta numa' prin baruri si da a doua zi p langa minge.....jucator f bun...dak asta e f bun atunci Goian,Radoi,Elton,Thereau si Dica qm mai sunt?....zei fata d Coman(drogatu face colectie d galbene si rosii).io mor dak il mai vad p'ala p teren

cristi_mold21.05.2007 12:31

Articolul vorbeste despre situatia de fata la Steaua. Stiu ca este greu, stiu ca suferim toti dar, daca suntem stelisti adevarati, cum multi dintre noi ne credem, trebuie sa strangem randurile si sa mergem mai departe. Sa nu uitam ca au fost clipe si mai grele, sa nu uitam ca au fost ani intregi in care am ratat titlul. Dar am mers intotdeauna mai departe. Si stiti de ce??? Pentru ca suntem invingatori. Pentru ca nu este loc decat pentru o Stea pe cer. Si aceea este Steaua Bucuresti!!!!

tudor3721.05.2007 12:59

Nu stiu daca ati vazut fanatiku de aseara cu Cosmin Olaroiu.Concluzii:

1.E cel mai slab mincinos din cati am vazut

2.Nu era in stare lege doua propzitii coerente la intrebari legate de Elton si Gigi(mintea cu nerusinare)

3.Gigi face echipa

4.Elton nu are nici o sansa in gandirea de antrenor a lu Oli:

-degeaba s-a chinuit sa explice vochin ca nu avea cu cine

-eton e vinovat pentru 9 goluri primte in 4 meciuri-Oli

- Nu o sa joace veci titular ca nu is acopera nu stiu ce zona a terenului si trebe sa il adapteze el mai intai la stilul actual al Stelei

5.In legatura cu plecarea lu MM nu pot sa ma exprim. NU PREA AM INTELES CE ZICE

6.Daca explica tactica cum explica aseara nu ii de mirare ca echipa joaca cum joaca

7. IQ Oli == IQ Gigi

8.Planuri de viitor pentru Steaua zero.

redbluer21.05.2007 13:08
Nu stiu daca ati vazut fanatiku de aseara cu Cosmin Olaroiu.Concluzii:

1.E cel mai slab mincinos din cati am vazut

2.Nu era in stare lege doua propzitii coerente la intrebari legate de Elton si Gigi(mintea cu nerusinare)

3.Gigi face echipa

4.Elton nu are nici o sansa in gandirea de antrenor a lu Oli:

-degeaba s-a chinuit sa explice vochin ca nu avea cu cine

-eton e vinovat pentru 9 goluri primte in 4 meciuri-Oli

- Nu o sa joace veci titular ca nu is acopera nu stiu ce zona a terenului si trebe sa il adapteze el mai intai la stilul actual al Stelei

5.In legatura cu plecarea lu MM nu pot sa ma exprim. NU PREA AM INTELES CE ZICE

6.Daca explica tactica cum explica aseara nu ii de mirare ca echipa joaca cum joaca

7. IQ Oli == IQ Gigi

8.Planuri de viitor pentru Steaua zero.

e posibil ca Oliroiu sa aib a dreptate de data asta : s-a pierdut meciul cu dinamu din cauza faptul ca Elton nu a facut faza defensiva deci practic le-am oferit singura arma cu care exceleaza: contraatacul

zloty21.05.2007 13:58
e posibil ca Oliroiu sa aib a dreptate de data asta : s-a pierdut meciul cu dinamu din cauza faptul ca Elton nu a facut faza defensiva deci practic le-am oferit singura arma cu care exceleaza: contraatacul

ceai ma?? meciu du Dinamo sa pierdut din cauza tacticii gandite de marele antrenor , Elton a fost unu l dintre cei mai buni jucatori ai partidei

LITISH21.05.2007 14:09

i-a vezi bai ionel retardel n-ai treaba pe la png?

din cauza a unora ca tine ne face lumea oi...du-te la Jiji si intinde mana poate iti da niste branza.. un golan care nu voteaza un comunist

Danny21.05.2007 14:17

Ba cum sa ii ia ma MM pe Paraschiv si Elton si care mai scria acolo ...... Becali a declarat ca nu il mai da pe Elton nici macar lu MM , Paraschiv a zis ca el nu pleaca de la Steaua decat direct in strainatate .

DanStan21.05.2007 14:23

Si adica dinamu n-ar fi jucat pe contraatac daca aveau 1-0 din minutul 6 si Elton nu era pe teren ? Ce faceau, atacau si ne lasau pe noi sa contraatacam ? Dar hai sa admitem ca fara Elton poate pierdeam cu 0-2 in loc sa pierdem cu 2-4. Unde era afacerea ? Asa s-a intamplat anul trecut pe '23' contra zburatoarelor, atata doar ca atunci Steaua a avut o singura ocazie in tot meciul iar acum, contra potailor, a ratat vreo 5-6.

costy_k1_G.21.05.2007 14:59

Va rog pe cei care va ocupati de acest sait sa faceti un blog in care suporterii sa spuna cam ce jucatori de valoare sau de viitor ar dori sa vina la Steaua. Chiar as vrea sa vad opiniile celor care sunt cunoscatori de fotbal...si cam ce valori sunt in Romania...apropo de caterinca astept si opinia lui ionel...... :twisted:

forever_STEAUA21.05.2007 15:13

@costy_k1_G.

Despre transferuri se discuta AICI

greenyes21.05.2007 15:19

Din pacate micii noii stelisti nu au nici cea mai vaga ideea despre ce inseamna Steaua,si regretul mai mare e ca sunt cam multi care ne trag in jos, mama lor. Doamne cum scapam si noi de antrenorul asta??? Cum poti frate sa ai comoara, Elton, in echipa si tu sa nu l joci??? Doamne e ziua intunerci si noapte lumina si nu stiu eu??? Am o gramada pe cap dar nu pot sa nu pun la suflet ce se intampla cu echipa cu care tin, cu echipa alaturi de care am suferit si tipat de bucurie la golurile lui Lacatus, Denis Serban, Rotariu cand am revenit si batut pe PSG; cum a fost posibil??? Stelistii adevarati stiu, stelistii acoperiti de branza nu au nici cea mai vaga idee.

Numai ca l tine pe Elton pe banca si ca joaca cu 2 inchizatori impotriva petarelor din campionatulnostru, plus multe si multe alte motive, Gigel Coman jucator de Steaua??? Doamne da le mintea de apoi, nesimtitul ar trebui sa plece fara sa se uite inapoi. Oricum, poate el nu realizeaza dar are un loc caldut rau de tot in foile negre ale istoriei acestui club care nu s a facut cunoscut numai prin rezultate, ce prin cu totul altceva.

Rusine domnule antrenor Cosmin Olaroiu, rusine mare ca ti bati joc de noi.

Mandru ca sunt stelist!!!!

costy_k1_G.21.05.2007 15:21
@costy_k1_G.

Despre transferuri se discuta AICI

Mersi Forza Steaua

ariell21.05.2007 15:43

"Citat Mihai Somanescu:

De ce suntem? Suntem in situatia de fata, tocmai pentru ca prea mult timp am acceptat compromisul. Si cand zic noi ma refer la ceea ce se numeste generic "Suporterii stelisti". Prea mult am acceptat ca printre noi sa-si gaseasca locul tot felul de frustrati care in lipsa oricaror succese in viata de zi cu zi, vin disperati sa ia parte din victoriile Stelei. Pe astfel de caractere si-a bazat George Becali ascensiunea si forta. Nu garzile de corp sau banii sunt principala sa forta, ci cei care in momentele in care Becali ne privea zelfemitor de sus pe noi in timp ce era injurat, stateau pasivi, mai mult injurandu-ne pe noi pentru ca astfel -vezi Doamne - faceam rau echipei...Si nu erai o suta, sau doua ci din pacate erau MAJORITATEA. De-aceea nu sunt de acord cu ceea ce se numeste rezistenta pasiva in cazul lui Becali. De ce? Pai atata vreme, cat si putinele voci care striga vor tacea, atunci nimic nu-l va mai opri sa creada ca EL ne-a convins ca vrea binele Stelei si nu al lui. Nu pot sa uit chipul sau inecat de panica in momentul in care "golanii" l-au inconjurat, in Ghencea, "acasa la el"( s-o crezi tu, Gigi!) si i-a cerut sa plece.Un astfel de om,lipsit de orice noima de cultura si de educatie, nu va intelege niciodata alta cale, decat calea agresiva. De-altfel o so dovedeste reactia sa la vehementa cu care suporterii l-au cerut pe Elton. Sigur, prin declaratia ca ii va pastra pe Elton si Cyril, nu a incercat decat sa ne mai arunce un os, poate, poate vom mai tacea...Ei bine, nu trebuie sa tacem! Dar cati dintre noi o vor face totusi? Mi-e teama ca multi.Mi-e teama ca cei mai multi se vor multumi cu osul asta, iar si mai mai multi vor accepta si osul care ar insemna demiterea Zeroului de pe banca Stelei.In aceste conditii, unde ne indreptam?

"

Interesant articol, citindu-l mi-am adus aminte de faza din Biblie in care se spune ca Dumnezeu l-a creat pe om dupa chipul si asemanarea sa.

Daca am analiza situatia ne-am da seama ca peste tot in lume de la inceputuri si pana in prezent toate personajele sinistre din istories-au bazat pe sprijinul celor " prosti dar multi" asa cum a spus Voda Lapusneanu.

Nu stiu cat de bun psiholog o fi actualul nostru finantator dar banuiesc ca are niste sfatuitori buni in spate, ca de banul e ochiul dracului, asa ca nu trebuie sa ne miram ca publicul tinta al lui GG nu o reprezinta intelectualitatea, sau ca sa nu fim asa rautaciosi oamenii care cat de cat gandesc.

Nicaieri in lume clasa politica nu isi doreste oameni care gandesc prea mult, pentru ca un om care are capul pe umeri nu crede toate tampeniile pe care i le torni cu seninatate la posturile TV sau la radio.

Coroborat cu situatia economica de la noi o sa mai avem de-a face cu specimene gen GG multi ani de acum incolo pentru ca sunt intrunite toate conditiile pentru aparitia si ascensiunea lor.

E mult mai simplu sa sucesti mintile unor specimene gen Zabrauti aruncandu-le cativa euro de pe Maybach decat sa le spui ca ar trebui sa se apuce de munca cinstita.

Problema este exclusiv de la noi pentru ca daca in tari precum Germania Japonia etc, exista respect si este cultivat aces respect pentru munca la noi si in special in randul generatiilor mai tinere este mai cool sa iti faci idoli din randul lui dealde 50cent si alte peronaje dubioase de facura autohtona sau straina si atunci de ce nu ar avea loc in inimile lor si un om precum Gigi Becali ?

Somnul ratiunii naste monstri stimabililor si din pacate multi dintre noi stam pasivi si facem recensamantul acestor personaje care umplu peisajul cotidian de ridicol si abject.

Multi dintre cei care va injurau Mihai nu aveau nimic in comun cu Steaua, maine vor fi la Dinamo, Rapid sau la orice alt club de fotbal unde prin absurd ar pleca Becali.

Este de datoria noastra sa incercam sa le limitam accesul in randul nostru sa incercam sa ii desteptam daca se poate pentru ca ceea ce ii aduce pe ei pe stadion nu sunt 11 baieti imbracati in tricouri ros-albastre ci hartiile fosnitoare din buzunarele lui Gigi.

Trebuie sa luam atitudine paentru ca acest stigmat numit becalizare va depasi in curand granitele stadionului riscand sa devina un flagel national, iar arma cea mai redutabila in aceasta batalie inegala cu euroii magnatului,este exact ceea ce Dumnezeu nu i-a dat si anume inteligenta .

Sa ii aratam ca avem un lucru pe care el il ignora, sa ii aratam ca avem puterea de a discerne intre bine si rau, iar el nu este o solutie pentru noi, suntem mai inteligenti ca el si cred ca a sosit timpul sa ii aratam asta, inchei prin a reproduce un citat folosit mult in ultima perioada fara a face nici o trimitere dar care mi-a placut foarte mult : " exista un lucru mai rau decat oamenii rai, indiferenta oamenilor buni"

Oameni buni ganditi-va la asta................

leynad7221.05.2007 15:43

Ma nene, tu esti idiot ?

Sau te doare prostia de te-apuca urlatu' ?

Fac pariu ca n-ai inteles o boaba din ce scrie in articol !

tudor3721.05.2007 15:43

Andrei Vochin : 18 din 19 ocazi a Stelei in meciu cu Dinamo (din care 2 goluri + 4 ocazi singur cu portarul) au pornit de la Elton.

Oli: Nu crede sau ceva de genu. Ca asa cum au trecut pe la Elton puteau trece si pe la el.:)).A mai spus ca mai multe au trecut pe la Cristocea si meciu a fost pierdut din cauza lui Elton.

Am ramas masca.:)) Ce sa mai vorbim deci nici cand o sa bage 2 goluri nu o sa fie bun.

Andrei Vochin a promis ca o sa vina cu o analiza comparativa.

cristina_stelista21.05.2007 15:48

am ajuns la concluzia ca e mai bine sa se strige pe stadion plecarea lui Jiji caci astfel el isi va da seama ca nu este dorit la Steaua si in al doilea rand face doar rau Stelei....vreau sa spun ca toti cei care au curaj si pot sa faca lucrul asta:adik sal faca pe Becali sa plece din Ghencea(eu nu pot ca nu stau in Bucuresti) nu stiu cum trebuie sa vb cu Jiji ca sasi dea seama ca strica Steaua si nu lasa echipa sa cunoasca adevarata performanta:joc spectaculos placut jocuri in CL in faze mult mai avansate ale competitiei,etc. este o pr f mare la Steaua si trebuie solutionata cat mai repede Thereau,Dica SI Elton SUNT CEI MAI BUNI JUCATORI DE LA Steaua steagcruce2 fularsteau2

nemilosul21.05.2007 15:50

cred ca cel mai bun articol care l-am citit de foarte mult timp

a exprimat exact toate "frustrarile" pe care le simt

ma dezgusta faptul ca milogeala 0-roloiului de ieri i-a inmuiat pe multi

prea schimbatori si prea repede se plictisesc unii suporteri sa sustina o idee

protestul trebuie sa continue si sa il includa si pe nesimtitul de olita indiferent de rezultate

«123»