FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NU lui Elton si Thereau (GSP)!

«123»
amoroso_mail17.05.2007 08:18
haideti sa nu o mai lungim cu vorba...VENIM SAMBATA LA STADION?da sau nu!Sunt satul de proteste pe forumuri,facem ceva concret sau ne lasam calcati in picioare?suntem femei sau ce?cantam doar de dragul de a canta 'Suntem ULTRASII CEI MAI RADICALI'...?se pare ca da!**** sclavilor,milogilor,morcovarilor!deschideti si un topic pe tema asta,sa vedem cati vin pentru ca am inteles ca sunt suporteri adevarati si in tara!daca nu pot veni,macar sa iasa pe strada 100-200 sa protesteze pasnic in timpul meciului in orasele lor.sa fie un protest la nivel national!

Da ba haidetzi sa venim sambata la stadion!!! Rog admini de pe site sa puna un anuntz mare pe prima pagina ca la ora meciului sa fim toti acolo un protest mare rau si dupa aia intram si la meci steagcruce2

MR.KILLER.ULTRAS17.05.2007 08:28

cel mai bine sa protestam violent!ai pus-o ciobane imputit!la meci oricum nu putem intra,nu e cu portile inchise?apropo,pentru proteste,manifestatii,adunari,in cat timp se instiinteaza primaria?avem timp?asociatia face ceva in sensul asta?banuiesc ca in numele unei persoane juridice se poate organiza asa ceva!

Tupac Amaru17.05.2007 08:55

Mai e nevoie de vreo dovada ca sa inteleaga si tampitii (scuze pentru termenul dur) care inca il mai sustin pe Becali ca nenorocitul (asta nu e termen dur, dimpotriva) asta va distruge Steaua?

radu_cristiano_ronaldo17.05.2007 08:59
fularultras oare de ce nu vede nimeni cum acest individ pe nume Becali isi bate joc de Steaua noastra si vinde jucatori ca painea sa fim seriosi Elton are o clasa peste totii di liga1 si el ar putea ajunge la Dinamo eu ca suporter nu pot acepta asa ceva nici o data Becali asta nu pune suflet si nu intelege ca noi iubim Steaua
alice4steauaBUC17.05.2007 09:06

Daca ii vinde doar ca sa ne innebuneasca pe noi, suporterii...e clar...are probleme grave de judecata!

Cum poti sa fi atat de cretin sa dai 2 dintre cei mai buni jucatori, ei fiind 4..5..toti la numar?!deci nu..chestia asta ma depaseste...

Maniosu_steaua17.05.2007 09:28

Rezistenta Becali ? Eu zic ca nai cum sa rezisti cand vezi ca ingroapa Steaua

Becali zice ca va face o echipa Romaneasca care se va bate cu Barcelona in 5 ani :lol:

Ei bine daca acea echipa incepe de acum cu Badoi Gigel Coman etc trebuie spus ciobanului ca echipa cu astfel de jucatori peste 5 ani iese la pensie ,asadar peste 5 ani are sa spuna ca peste alti 5 ani va face performanta si tot asa .

Cu privire la scandarile "Mars din Ghencea",sa fim seriosi nu o sa plece Becali ca Strigam noi .

Eu am mai rugat si fac inca o rugaminte acum la admini acestui minunat site unde in proportie de 99%sunt Stelisti adevarati sa faca un sondaj cu rugamintea sa se voteze si din Tara daca sa ne strangem sau nu sa protestam ,proteste de genu sa ne spunem cea ce vrem ,nu pleaca din Ghencea sau M>>E Becali ci sa cerem exact cea ce dorim, sa-si schimbe atitudinea.

Eu cred cu tarie ca va iesi foarte multi Stelisti si ca se va realiza ceva ,este timpul sa iesim in strada cum ieseam cand Steaua defila in Cupa UEFA ,numai ca acum sa iesim sa ne spunem clar si tare ce trebuie facut .

Inca o data lideri ai galeriei intrati in istorie ,dovediti ca nu va vindeti,dovediti ca iubiti Steaua mai mult ca nici o data,altfel sunt constient ca Becali i-si va pune lideri de galerie din pipera si oameni in peluza din PNG .

!!Trebuie aratat lui Becali ce inseamna Steaua pentru noi derbedeii cu familie si copii acasa ,Trebuie sai dam o palma verbala sa stie cu cine are de a face .

Daca totusi nu se face nimic trebuie sa ma gandesc si la consecinte adica caini si ciorile vor avea ei de scris o pagina in istorie cu titlu mare scris "Steaua LA PAMANT" "SUPORTERI TERMINATI"

bella17.05.2007 09:40

Becali nu`i sanatos la cap !!! strica reputatzia echipei .

elod17.05.2007 09:58

Socant! Becali a inebunit! :x eu tot timpu am tinut cu el si il aparam dar acuma a intrecut orce masura! sal dai pe Elton si pe francez????!!!!!! este inadmisibil! el a facut o mare prostie a vrut sa fie el antrenor patron presedinte jucator medic tot si a mai gresit cand la dat pe MM afara! Nu o sa faca el echipa de europa din jucatori romani! e prea zgarcit! ar trebui sa aduca pe Mutu,Chivu, Lobont lotul Romaniei:) dar in orce caz e nebun asta e vrea sa ne distruga Steaua nebunu da vom lupta inpotriva lui si gata cu asta basta! fortia Steaua

IONU_TZ17.05.2007 10:07
eeee prost tare Becali asta gandeste ca o oaie cum sai dea pe Elton si thereu sunt cei mai tehnici din echipa Stelei. trebue facut ceva ca altfel asta distruge Steaua
steauaforever0817.05.2007 11:17

ba da prost ii omu asta... ne da de la echipa ce-i mai buni oameni.. futu-l in gura sa-lo *** de dobitoc... tin cu Steaua si nu l-am injurat pana acuma da nu ma pot abtine.. cum sa fie asa dobitoc ... cred ca face asta doar ca sa se razbune pe noi.. pe suporteri... si Oli ala ii un mototol ca s-ar putea opune sa nu ii vanda . ar zice ca are nevoie mare de ei in lot si gata.. Becali asta pana amu o fost normal asa putin da amu ii tampit de tot.. strica pur si simplu echipa.. vrea sa arate ca ii f tare el in ****... dobitocu

Dulah17.05.2007 11:20

Becali ... serios ca ai castiga mai multi bani dak ai vinde clubul unui investitor strain decat sa te mai chinui sa faci bani din performantza... nu o sa faci performantza la Steaua . Ramai cu niste bani frumosi ,nu o sa mai ai batai de cap ,iar suporterii nu o sa-ti mai pateze imagnea politica ... suntem cateva milioane ...

steauaforever0817.05.2007 11:21

steagcruce2 ar trebui sa facem ceva ca sa nu ii vanda.....hai sa se faca o revolta in toate orasele mari si sa se filmeze si sa se deie la stiri..io is din Oradea si is mare stelist pana amu nu am avut nimic cu Gigi da deja ii ndobitoc rau ma depaseste... trebuie facut ceva,, haideti ma sa nu ne lasam ca pentru noi joaca Steaua nu pentru fraieri oieri ca el

razvan_cmi17.05.2007 11:34

Nu sunt eu pentru actiunile radicale , dar daca unu din acestia pleaca de la Steaua , Becali nu mai are ce cauta in Ghencea. Sunt banii lui dar Steaua este a noastra.

E razboi pe fata !

Kreator17.05.2007 12:25

Romani, dar sa fie puternici...

Asa, ca Gigel Coman.

Il vom avea pe Gigel Coman in echipa, si pe Olaroiu antrenor, inca zece ani de acum inainte.

Marfa.

Ce echipa vom avea frate!

1 portar

9 fundasi

1 mijlocas ofensiv (Dica)

Model de echipa patentat de Cosmin Olaroiu la middlesborrough - Steaua in Semifinalele Cupei UEFA.

Bravo Oli!

Tine-o tot asa!

Thu[N]der17.05.2007 12:28

Faceti un sondaj !!! Daca ar fi bine sa vina mai multi straini la echipa sau sa plece ! Sa vedem rezultatele ! Becali este prost daca i da pe astia doi .. unii dintre cei mai buni jucatori ai Stelei !

stefan768617.05.2007 13:18
Rezistenta Becali ? Eu zic ca nai cum sa rezisti cand vezi ca ingroapa Steaua

Becali zice ca va face o echipa Romaneasca care se va bate cu Barcelona in 5 ani :lol:

Ei bine daca acea echipa incepe de acum cu Badoi Gigel Coman etc trebuie spus ciobanului ca echipa cu astfel de jucatori peste 5 ani iese la pensie ,asadar peste 5 ani are sa spuna ca peste alti 5 ani va face performanta si tot asa .

Cu privire la scandarile "Mars din Ghencea",sa fim seriosi nu o sa plece Becali ca Strigam noi .

Eu am mai rugat si fac inca o rugaminte acum la admini acestui minunat site unde in proportie de 99%sunt Stelisti adevarati sa faca un sondaj cu rugamintea sa se voteze si din Tara daca sa ne strangem sau nu sa protestam ,proteste de genu sa ne spunem cea ce vrem ,nu pleaca din Ghencea sau M>>E Becali ci sa cerem exact cea ce dorim, sa-si schimbe atitudinea.

Eu cred cu tarie ca va iesi foarte multi Stelisti si ca se va realiza ceva ,este timpul sa iesim in strada cum ieseam cand Steaua defila in Cupa UEFA ,numai ca acum sa iesim sa ne spunem clar si tare ce trebuie facut .

Inca o data lideri ai galeriei intrati in istorie ,dovediti ca nu va vindeti,dovediti ca iubiti Steaua mai mult ca nici o data,altfel sunt constient ca Becali i-si va pune lideri de galerie din pipera si oameni in peluza din PNG .

!!Trebuie aratat lui Becali ce inseamna Steaua pentru noi derbedeii cu familie si copii acasa ,Trebuie sai dam o palma verbala sa stie cu cine are de a face .

Daca totusi nu se face nimic trebuie sa ma gandesc si la consecinte adica caini si ciorile vor avea ei de scris o pagina in istorie cu titlu mare scris "Steaua LA PAMANT" "SUPORTERI TERMINATI"

sunt de acosrd cu tine....si eu vreeau sa avem raspunsuri si participari ale suporterilor din tara...si eu vreau sa ne strangem si sa ne spunem parerea...FARA INJURATURI!!!nu se intelege ca cel ce injura e la fel ca el?ca Becali?

costy_k1_G.17.05.2007 13:25

Se pare ca Thereau isi face bagajele la Fiorentina...pacat mare pacat...asta e o razbunare a lui Jiji a vazut ca Elton si Thereau sunt dintre cei mai iubiti dintre jucatorii Stelei si vrea sa se razbune pe suporteri RUSINE **** Jiji !!!!!si din pacate asta e doar inceputul razbunarii lui Jiji o sa vedeti...

alina4steaua17.05.2007 13:31

haideti sa vorbim cu basescu care e stelist,poate il mai tempereaza el pe Becali!acum pe bune,prea se ingroasa treaba la Steaua.este imperios necesar sa luam masuri impotriva ciobanului ca altfel vom ajunge niste frustrati dupa performanta.sa facem un sondaj sa vedem cati din suporterii Stelei il mai vor pe Becali.

iulia_hd17.05.2007 13:45
steagcruce2 ar trebui sa facem ceva ca sa nu ii vanda.....hai sa se faca o revolta in toate orasele mari si sa se filmeze si sa se deie la stiri..io is din Oradea si is mare stelist pana amu nu am avut nimic cu Gigi da deja ii ndobitoc rau ma depaseste... trebuie facut ceva,, haideti ma sa nu ne lasam ca pentru noi joaca Steaua nu pentru fraieri oieri ca el

mai sunt total de acord cu tine.....eu sunt din hunedoara si as putea strange un numar maricel de suporteri....ar trebui sa ne punem de acord toti si sa facem asta....suntem cativa care mergem la Petrosani acum in ultima etapa..pe 23...am putea incepe acolo.....ce ziceti?STELISTII SE NASC NU SE INVENTEAZA....TREBUIE SA FACEM CEVA CU ECHIPA NOASTRA...DEJA E PREA DE TOT...

zloty17.05.2007 14:00
haideti sa vorbim cu basescu care e stelist,poate il mai tempereaza el pe Becali!acum pe bune,prea se ingroasa treaba la Steaua.este imperios necesar sa luam masuri impotriva ciobanului ca altfel vom ajunge niste frustrati dupa performanta.sa facem un sondaj sa vedem cati din suporterii Stelei il mai vor pe Becali.

mai lasama cu politicienii poooli , ca si ala are 1000 de fetze ca oieru , mai bine "sa se intample" ceva cu oieru ,daca e facem cheta si angajat un hitman :)) cutzitu cu luneta

BlaUGranA17.05.2007 14:05

Scuze pentru offtopic dar e un comentariu care merita citit facut de cineva dupa meciul Sevilla-Espanol:

Personalitate contra boemie

Batranii zic ca fotbalul de astazi nu mai e la fel de spectaculos ca cel de pe vremea lor. Acum, e relativ si termenul "batran" , si cel de "spectacol". Sa zicem ca sunt putine meciuri azi care pot fi comparate cu Franta – Germania 3:3, cu victorie Germania la penaltyuri, si deloc comica accidentare a lui Batiston. E partial adevarat ca tacticizarea si taciturnizarea fotbalului devine din ce in ce mai evidenta. Dar cu cat aceasta tendinta se accentueaza, cu atat primim mai multe contraexemple care spun ca fotbalul n-a murit. Ne amintim de Milan – Liverpool 3:3, de dublele Manchester – Real, de Bayern – Manchester in '99, de echipa Iugoslaviei de la Euro 2000, chiar si de mioritcul nostru Dinamo – Foresta 4:5.

Dar din aceasta seara trebuie sa ne amintim de Sevilla – Espanol. De ce trebuie? Pentru ca e cel mai recent meci, evident. Un motiv insa in plus – destul de solid – este si morala complexa a acestui joc:

- spectacol nu fac numai echipele mari;

- drama si emotia e mai mare pentru niste fotbalisti care nu stiu daca se vor mai intalni cu o asa ocazie uriasa vreodata;

- eforturile sustinute de un grup 120 minute pot fi naruite cu un penalty ratat (aceasta este poate cea mai meschina lege a finalelor la fotbal).

- nu arbitrajul este elementul central al unui meci de fotbal;

- brazilienii nu au intotdeauna zile extraordinare; dar o echipa cu chip brazilian are asemenea zile foarte des.

Imaginea care m-a marcat la finalul jocului a fost destul de ciudata. Ernesto Valverde trecea printre jucatorii sai, le oferea o palma pe umar mai mult prieteneasca si trecea mai departe. Nu stiu si nu ma pot gandi unde se indrepta, cert e ca nu spre jucatori. Ei erau doar niste jaloane in calea sa spre…trofeul pierdut? Valverde avea mina unui om care si-a primit sentinta la moarte, dar care mai are dreptul sa-si vada familia o data. Un zambet amar, si trairea interioara care a necesitat izolare – infrangerea proprie. In timp ce traversa gazonul, nu parea marcat de suferinta lui Lacruz, De la Pena, si a aproape adolescentului Torrejon.

Era cuprins de sentimentul infrangerii sale, dar acel moment de egoism cred ca i se poate permite. A dus o echipa anonima pe culmile performantei, dar nu a apucat sa infiga steagul in pamant.

Interesant mai este faptul ca desi se luptau si ei de asemenea cu aceeasi infrangere, "batranii" Pandiani si De la Pena (trecuti prin multe lupte grele) au gasit taria de a imbarbata debusolata, trista si juna echipa a lui Espanol. Au ales sa sufere impreuna cu pustii aceia care au crezut ca pot castiga cu un om in minus in fata unei caracatitze fotbalistice in comparatie cu ei.

Daca aceasta a fost povestea ante-penaltyrui, care a fost povestea celor 120 de minute?

Sevilla a aratat exact ca elevul teribilist, strengar si istet care priveste stupefiat cum tocilarul clasei primeste felicitarile intotdeauna. Sevilla construia, Espanol se evidentia. O faza cursiva si placuta facuta de Sevilla echivala cu 2 suturi de gol ale adversarilor. A picat insa golul intr-un mod logic si de atunci sa parea ca fotbalul intradevar, nu mai e ca pe vremea batranilor. Dar tocmai cand stapana casei se aseza la masa bogata ce avea ca desert Cupa UEFA, catalanii lipsiti de inhibitii si-au tras si ei un scaun in capul mesei. Si s-au urcat pe el in stil mare. Riera a inscris cu ajutorul disperatului Alves si s-a facut 1:1. Au urmat ocazii, faze, dramatism, daruire si multe scrasnete din dinti. Portarii au fost la inaltime - golgeterul Palop a trecut la munca de jos si a scos de sub bara totul; Iraizoz a trebuit sa arata ca merita sa stea la 80 de metri de Palop si sa se lupte cu el, asa ca a scos de asemenea de sub bara.

Espanol a ramas in 10. Totul se intampla pe la ora 11. La acel ceas, Alves deja adormise si scorul a ramas acelasi. Meciul echilibrat continua, si desi Sevilla a fortat, Iraizoz a zis ca nu bate drumul degeaba pana la Glasgow si ca vrea sa vina cu o mare cupa de metal acasa. S-a intrat in prelungiri. Pana atunci insa, iesise de pe teren De la Pena. Si atunci mi-am amintit ca demult, intr-un ziar romanesc aparuse informatia ca Ivan De la Pena urma sa semneze cu o echipa din Romania. Am avut un mic suras in coltul gurii, pentru ca noi nu meritam asa ceva. Un jucator expirat si reinventat poate aduce un trofeu acasa. Si-l poate pune chiar si-n cap, caci n-are ce freza sa-si strice.

Prelungirile au aratat acelasi copil rasfatat in persoana Sevillei, care ataca si ataca, rata si iar rata. Meciul era mai mult decat OK, Espanol era mai mult decat ca.O. Golul a picat logic, ca si in minutul 18. Kanoute e un atacant pursange, Jesus Navas e un pasator pursange – asa relatie perfecta mai vezi doar prin filmele de la Hollywood cu Leo DiCaprio si Kate Winslet. A cazut golul, si o data cu el, cerul pe alb-albastrii.

Un batran suporter catalan plangea in tribuna. Nu era drept ce se intampla pe teren. A asteptat poate o viata acest meci, asa cum mai asteapta si azi pitestenii sa-l vada pe Dobrin , nu pe Penescu.

Si rasfatatii alb-rosii au ratat in continuare. A picat bomba in minutul 115 , cand un brazilian fara stralucire a prins un sut inconstient de bun. Palop era redus la tacere, iar Espanol primea un bilet-dus spre Paradis. Pe cel de intors nu si-l dorea, dar trebuia sa-l castige la penaltyuri. Era biletul care ii trimitea in Catalunya sa le arate celor de la Barca: "Uitati, noi avem un trofeu anul' asta. La voi ce se aude?"

Si batranul din tribune poate exclama: "E UN MIRACOL!". Nu a fost un miracol. A fost un miraj. Echipa aceea braziliana nu putea gresi, iar visatoarea si plina de pasiune echipa albastra nu putea marca tot. Doar experimentatul Pandiani a stiut ce e de facut: sus, tare, usurare. Restul au clacat. Dureros e ca ultimul executat de pe lista executantilor are doar 21 de ani.

E momentul acum ca el sa se duca in vestiar insa, sa-i ia de gat pe taticul Pandiani si pe unchiul De la Pena si sa le zica tare si raspicat: "O sa ma intorc intr-o zi si o sa plec cu tot cu Cupa!". Iar Valverde trebuie sa-si incheie drumul spre nicaeri de pe gazon si sa aprobe: "O sa fiu cu tine atunci."

Balauru'

crespo1817.05.2007 14:36

spre cl Nea Gigi dak vrei sa faci performanta la Steaua trebuie sa ii pastrezi pe Thereau , Elton , Dica , Iacob , Badea , Cristocea.....Dar ce zic eu AR TREBUIE SA PASTREZI TOT LOTUL ACTUAL si sa mai aduci vreo 5-6 jucatori pentru ca Steaua sa faca atat performanta pe plan intern ( Cupa , Campionat ) dar si international ( Accederea in primavara CL nu doar Cupa UEFA - ca ne-am saturat).

Elton si Cyril Au castigat inimile stelistilor.

NU TE LUA DUPA DUSMANI NEA Gigi ca O SA FALIMENTEZI Steaua.

NU te supara pe mine nea Gigi dar mai uitate si tu la marile echipe din europa ( Acolo gasesti cei mai buni jucatori din lume)

Sa iti mai dau un exeplu inainte de a incheia : Nea Gigi marile echipe lupta pe mai multe fronturi cupe interne , CL si campionat. Cum credeti ca reusesc? Avand un loc numeros sau formandu-si 2 echipe un buna cu care sa se lupte in campionat si una foarte buna cu care sa se lupte in Europa? spre24 Cu actuali jucatori si cu cei cu care ii veti mai aduce.

DE CE I-ATI MAI ADUS PE Cyril SI Elton DACA DUPA NICI 15 MECIURI II DATI LA RIVALI?

NU NE FACETI DE RUSINE TRECUTUL Stelei (Nu uita ca in 86' Steaua a fost peste Barcelona )

NU TE LUA DUPA MITICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! steag3 fularultras fularsteau2

stelista2317.05.2007 16:00

Becali cu siguranta vrea sa aiba numai el de castigat din tot! unde putem ajunge cu Coman,Stancu,Lovin,Baciu si muulti altii...mai bine s-ar ocupa sa cumpere si NU sa vanca...cioban idiot~X(

SuperMario17.05.2007 16:39

fularsteaua2 steagcruce2 steagsahmic steagsimplu steaua_ro steag2 steag3 fular-campionii

Cred ca Becali, de cand si-a pus fularul lui Dinamo la gat s-a spurcat si acum a devenit caine, iar singurul lui scop e sa ne bage in B. Sa nu uite Becali ca Steaua l-a adus aici sus, nu el a adus-o pe Steaua sus. Pana sa ajunga la Steaua era un necunoscut, si sa nu uite ca 4 mil. de euro din cele 9 castigate in Champions League le-a luat din vanzarea biletelor, dar nu e vorba de asta ci de faptul ca cel mai constant jucator de la Steaua ( Thereau ) si un magician al mingii ( Elton ) sunt in prag sa fie vanduti de un cioban care nu stie fotbal si in afara de bani nu are nimic. Cred ca Elton este cel mai bun jucator pe care l-a avut Steaua de la Hagi incoace. Gigi insa, vrea sa faca din Steaua un srl autentic, ieftin si prost.

silvianu17.05.2007 16:59

nea Gigi daca ii vinzi pe Thereau si Elton faci o mare greseala si nu e bine,e ca si cum ai vinde toata echipa. steagsimplu

«123»