Gigi Becali le-a fixat ieri celor doi prețurile de vînzare și a spus cã nu mai vrea nici un strãin la echipã
"Vreau sã fac la Steaua o echipã exclusiv din români, care sã nu mai conținã nici un strãin, cu care sã mã bat de la egal la egal cu Chelsea, Real Madrid și Barcelona", a spus ieri Becali, dupã care a șocat afirmînd cã e gata sã renunțe la doi dintre cei mai iubiți fotbaliști de cãtre fanii din Ghencea: Elton și Thereau.
"ªi la Dinamo l-aș da pe Elton"
"Afarã nu îl dau pe Elton, cã aș pierde banii pe el, dar dacã îmi dã cineva mãcar jumãtate din suma cu care l-am luat, îl vînd imediat. Nici nu mã va mai interesa cine îl vrea, poate sã fie chiar și Dinamo. Repet, dacã îmi vor da 50 la sutã din cît am plãtit eu, îl vor avea", a declarat ieri Becali.
"Nu mai luați în seamã asemenea prostii. Nu îl vrem pe Elton, nu existã aceastã posibilitate. Brazilianul nu va ajunge niciodatã în ªtefan cel Mare", a replicat Florian Walter, unul dintre acționarii "cîinilor.
Practic, Becali a plãtit la transferul sud-americanului 1.350.000 de dolari. 850.000 clubului Corinthians și 500.000 de dolari cãtre o firmã de consultanțã. Astfel, prețul de transfer al lui Elton de la Steaua se cifreazã la doar 675.000 de dolari.
Thereau la Bruges sau la Anderlecht ?
"FC Bruges a declarat cã vrea sã dea 1,5 milioane de euro pe Thereau? Dacã pune banii pe masã în secunda doi îl vor avea", a continuat Becali.
Dupã ce Bruges și-a arãtat interesul de a-l aduce pe francez, ieri, cotidianul Voetbalkrant a scris cã și Anderlecht a intrat pe fir, fiind gata sã ofere cel puțin cît dã și rivala Bruges, adicã 1,5 milioane de euro.
Becali riscã însã sã distrugã definitiv relația cu fanii Stelei, și așa tensionatã, Elton și Thereau fiind în acest moment, alãturi de Rãdoi și Dicã, cei mai iubiți fotbaliști din lot.
"Vreau sã demonstrez cã se poate face treabã și cu români. Maximum unu-doi strãini, dar sã fie puternici, nu oricum"
Gigi Becali
"Credeți cã dacã suporterii cer ca Elton sã fie titular, el va juca pentru cã așa vor ei? În nici un caz"
Gigi Becali