FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Democratia ciomagului

«1234»
ionel315.05.2007 08:01
Observ o ofensiva a celor ce il sustin pe Becali. Saracii, ei nu inteleg nimic...nu au pic de demnitate si orgoliu. Ei nu sunt Stelisti adevarati! Probabil sunt dintre aceea care se milogeau la Jiji aseara pentru un bilet. Nu aia sunt suporteri baaaaa!!!

Suporteri sunt aceea care iau pozitie impotriva celor ce altereaza imaginea Stelei. Becali este unul dintre ei: "m-a costat sfarsitul asta de campionat 2 mil euro" > cum comentati dragilor pro-Becali aceasta declaratie. sau: auch, auch, auch..in timp de galeria javrelor injura Steaua? Sau pozitia de forta a ciobanului cum ca inchide peluzele, sau mareste pretul biletelor, sau nu mai pune in vanzare abonamente??? Cum comentati afirmatia cum ca Ghencea e casa lui...si ne mai primeste acolo doar daca vrea el?

Doriti o Stea "suspecta" la fiecare final de sezon, sau una curata si mandra??? Doriti conducatori care sa respecte suporterii sau nu? Cum comentati fatalailor delcaratia MM-ului: am plecat pentru ca nu mai vroiam sa traiesc in minciuna. Treziti-va baieti pana nu e prea tarziu.

Consider ca Steaua, in prezent, e doar afisul electoral al ciobanului. El nu e Stelist. Habar nu are istoria Stelei...nici macar nu s-a sinchisit s-o invete.

Olaroiu, te rog, pleaca de la Steaua!

Doriti o Stea "suspecta" la fiecare final de sezon, sau una curata si mandra??? Dorim suporteri care sa se comporte in asa fel incat Steaua sa joace TOATE meciurile de acasa pe Ghencea! Atunci nu se vor mai ivi situatii de acest fel!
AndyQ15.05.2007 08:05
Doriti o Stea "suspecta" la fiecare final de sezon, sau una curata si mandra??? Dorim suporteri care sa se comporte in asa fel incat Steaua sa joace TOATE meciurile de acasa pe Ghencea! Atunci nu se vor mai ivi situatii de acest fel!

Pentru o Stea stralucitoare exista jucatori de valoare, vechi sau noi, ar trebui sa existe foste glorii ale Stelei in conducere. Pentru restu` (patata, suspecta, huiduita) exista... Becali!

ionel315.05.2007 08:09
chiar din gladiatorul a trebuit sa citezi si tu ? O sa zica ciobanul ca i'ai dat dreptate.

apreciez ca nu poate exista o revolutie pura de catifea in Ghencea dar sunt pregatit sa accept daunele colaterale. Becali trebuie sa stie ca, desi nu il putem demite, ii putem pica foarte greu la stomac.

Cheers

si uite asa "te vomita afara din stadion"

hai ca incerc eu un raspuns pentru ca cei pe care i-ai intrebat tu nu cred ca se vor inghesui...

pentru ca e retardat :?

pentru ca la fel ca si alti stelisti de week-end sau care tin cu Steaua de 3-4 sezoane nu are nici o idee despre ce inseamna rivalitatea Steaua-Dinamo, iar despre istoria clubului Steaua nici nu are rost sa mai discutam...

Pe vremea cuplajelor bucurestene,dupa meciuri suporterii stelisti si dinamovisti mergeam impreuna la mici si bere!Acolo bascalie cat incape!Nu batai si ciomageli.Asta inseamna NORMALITATE.Rivalitate numai pe teren.Gresec cumva?
AndyQ15.05.2007 08:31
Pe vremea cuplajelor bucurestene,dupa meciuri suporterii stelisti si dinamovisti mergeam impreuna la mici si bere!Acolo bascalie cat incape!Nu batai si ciomageli.Asta inseamna NORMALITATE.Rivalitate numai pe teren.Gresec cumva?

Tu gresesti sustinandu-l pe cioban.

Ce-ai spus mai sus e perfect adevarat.

ionel315.05.2007 08:42
Tu gresesti sustinandu-l pe cioban.

Ce-ai spus mai sus e perfect adevarat.

Tu gresesti sustinandu-l pe cioban.De unde ai dedus acest lucru?pentruca nu-l injur?Nu-mi dau voie "cei sapte ani de acasa".
Virgil15.05.2007 08:58

@ Azazello

Zici tu la un moment dat ca "Daca protestul anti-Becali ar fi fost civilizat, s-ar fi putut spune ca e un protest democratic. Asa insa NU !"

Iti dau dreptate pâna la un punct.Atitudinea lui Becali a fost civilizata atunci când i-a numit pe suporterii Stelei derbedei,vagabonzi ? A fost democratica atunci când i-a amenintat ? Simpla prezenta a celor 40 de "însotitori" ai sai, a constituit o demonstratie de forta,o amenintare.Si exemplele pot continua.

Esti partinitor atunci când vine vorba de Becali si acest lucru îti reduce din credibilitate.

Toata lumea vrea armonie,buna dispozitie pe stadion.Daca Becali nu ar crea artificial astfel de tensiuni,nu l-ar mai înjura nimeni si ar fi liniste.Daca stau sa îmi amintesc,Becali nu a mai fost de multa vreme tinta

protestelor suporterilor.Fiindca si-a vazut de treaba.Acum insa,când a calcat în strachini punându-si la gât fularul spurcatilor,fiind una cu galeria lor,îsi primeste portia de democratie.

corsykanu3315.05.2007 10:42

Gigi Bheeecali : Acesti Vagabonzi care injura ca la usa cortului nu sunt suporterii adevarati ai Stelei.Suporterii adevarati sunt milioanele de oameni din tara care vin la meci si se comporta civilizat"

Bagane`am ****`n ***** tai de mioara ce esti in familia (turma ta) de analfabetician cu diploma ce esti...ai uitat cand injurai la telefon pe copilul ala ca la usa cortului ? Milioanele de oi din tara NU AU venit NICIODATA la stadion sa strige pentru. Steaua.. ei sunt stelisti de dragul caselor pe care le`ai facut la sinistratii !PROSTULE ...Romania NU ESTE DE VANZARE.... Suporterii adevarati sunt cei care te sustin in sondaje sau cei care SUSTIN Steaua NECONDITIONAT?

Ce frumos ar fi sa bata Bistrita pe Cluj :-s sa vada ciobanu ca si`a supurcat numele degeaba..

ia`l pe Zmochinescu al tau si dute dreaq la bulgari ca nu impresionezi pe nimeni cu batausii tai.... La Aceeasi Musculosi cu care ai venit in Cotroceni au plecat batuti de la Targoviste asa ca nu sperii pe nimeni...

Vrea sa faca "O Romanie In Care Sa Fie Pace Si Armonie" cu batausii dupa el :)) poate vin iar minerii =)).....Marsh si latra la pechinezi poate te voteaza ei ...desi nush ce o sa faci cu 300 de voturi pe plus cand ai pierdut Milioane de voturi de la NOI...

As Prefera Sa Iasa Steaua numai sub locul 10 decat sa iasa pe doi si sa`l vad pe Bheecali in loja spurcatilor!!!! Ce Valoare Are Liga Cnd Am Ajusn Sa Jucam Acolo Asa cum am ajuns?

Daca L`as vedea pe Lacatus vreodata sarutand steagul spurcat sau tinand in mana un fular al lor as renuntat sa ma mai uit la fotbal pre. ca toate reperele mele morale ar fi date peste cap de un asemenea gest.... Interesul Stelei este sa joace fotbal indiferent unde joaca nu sa joace altii pentru ei!!! Ciobanul trebuia sa faca echipa ca aveam 10 milioane de euro de la UEFA .. Cu Doua milioane de euro aducea 2 jucatori si jucam anul viitor direct in grupe... MM a preferat sa lase capul jos si sa plece decat sa mearga cot la cot cu acest miniHitler care crede ca poate cumpara sufelete si pasiuni...... Pleaca Ciobaneee La Steaua vrem STELISTI.....Balid ,Lacatus, Hagi au destui bani sa sustina echipa fara Cionanel.... dar cotizeaza bine la mitica, Ciobanashul cu 300 de spartani

Spartan = Diminutiv de la Spart-ân-fund

Azazello15.05.2007 11:07
"Iti dau dreptate pâna la un punct.Atitudinea lui Becali a fost civilizata atunci când i-a numit pe suporterii Stelei derbedei,vagabonzi ? A fost democratica atunci când i-a amenintat ? Simpla prezenta a celor 40 de "însotitori" ai sai, a constituit o demonstratie de forta,o amenintare.Si exemplele pot continua"

Salut !

Virgil, apreciez punctul tau de vedere, din care am citat mai sus. Vreau sa-ti spun insa urmatoarele:

Becali a gresit cand i-a numit pe TOTI suporterii Stelei vagabonzi si derbedei, dar sa nu spuna cineva ca nu sunt si din astia printre noi. Eu asta nu o mai cred. Apoi, cine a ridicat primul sabia? El sau protestatarii? Becali a gresit cu fularul cainilor, dar a fost o greseala facuta pentru Steaua si asta -i da circumstante atenuante. E usor sa condamni fara sa aplici principiul "audiatur et altera pars". Eu nu condam suporterii Stelei, eu protestez impotriva modalitatii in care se manifesta unii dintre ei, in numele unei democratii prost intelese.

bodanelu15.05.2007 13:25
Becali a gresit cu fularul cainilor, dar a fost o greseala facuta pentru Steaua si asta -i da circumstante atenuante.

Nu a fost o gresala facuta pentru Steaua, a fost o prostie facuta pentru bani. si asta e cel mai grav lucru!

greco15.05.2007 13:34
daca vreti sa vedeti sclavii care s-au vandut pentru un bilet de 20 ron intrati pe link-ul urmator:

http://www.sport.ro/stiri/7510/Fotbal-Inte...-televizor.html

Numai ciori si rapandule i-au cerut bilete lui Gigi. Astia nu sunt stelisti, astia sun drojdia societatii, pleava... astia sunt spurcatii nostri ! Nu avem nevoie de astfel de suporteri adunati cu mila si pomana din zonele defavorizate !

Gigi da abonamente gratuite membrilor PNG si nevoiasilor din Ferentari ! Acum intelegeti de ce tot felul de dubiosi apar pe la stadion si ii striga numele ? Steaua nu are nevoie de sclavii lui Gigi !

Azazello15.05.2007 14:56
Nu a fost o gresala facuta pentru Steaua, a fost o prostie facuta pentru bani. si asta e cel mai grav lucru!

pentru banii care intra la clubul Steaua, pentru Liga Campionilor unde trebuie sa fim. Pentru ca o sa va placa la toamna cand o sa fim in grupe si cainii nu. Stii si tu ca banii nu sunt o problema pentru el.

corsykanu3315.05.2007 15:19
pentru banii care intra la clubul Steaua, pentru Liga Campionilor unde trebuie sa fim. Pentru ca o sa va placa la toamna cand o sa fim in grupe si cainii nu. Stii si tu ca banii nu sunt o problema pentru el.

Ce Faci frate te`a pus Jiji sa`i laci loby aici? Bani Nu Sunt O problema? Unde sunt cei 10 Milioane de euro de anul trecut? Elton si Andrey? Pe cine aduce vara aasta afara de Neaga? Ciobanashul cu 300 de spartani e lesinat dupa banii pentru. Liga Campionilor.....Oricati bani ar avea...nici chiar el nu face din afaceri 10 milioane in 3 luni.......Ce Pierde Construind case si oferind la saraci casiga inapoi prin Steaua

Virgil15.05.2007 15:20

@ Azazello

Poti sa procedezi cum crezi de cuviinta.Un lucru însa e clar : lupti pentru o cauza pierduta.Becali a pierdut lupta cu suporterii,a intrat în vrie si face greseala dupa greseala.

Din greseala în greseala spre "victoria" finala.

"Victoria" finala fiind plecarea din Ghencea.Orice ar spune cei care-i iau apararea,Steaua nu e un club de nasul lui.E o palarie prea mare pentru el si stii cum se spune,orice lucru are un inceput si un sfârsit.

Gigi deja se clatina si daca pierde,pierde numai pe mâna lui.Motivele o sa ti le spun într-un viitor post.

corsykanu3315.05.2007 15:24
Salut !

Virgil, apreciez punctul tau de vedere, din care am citat mai sus. Vreau sa-ti spun insa urmatoarele:

Becali a gresit cand i-a numit pe TOTI suporterii Stelei vagabonzi si derbedei, dar sa nu spuna cineva ca nu sunt si din astia printre noi. Eu asta nu o mai cred. Apoi, cine a ridicat primul sabia? El sau protestatarii? Becali a gresit cu fularul cainilor, dar a fost o greseala facuta pentru Steaua si asta -i da circumstante atenuante. E usor sa condamni fara sa aplici principiul "audiatur et altera pars". Eu nu condam suporterii Stelei, eu protestez impotriva modalitatii in care se manifesta unii dintre ei, in numele unei democratii prost intelese.

BAI vere tu ai depasit orice limita !!! Suporterii protesteaza impotriva lu Jiji pentru. ca acele coregrafii pe care sunt sigur ca le`ai vazut doar la TV` sunt munca si banii lor, pentru. ca acele deplasari in care Steaua avea galerie mai mare decat dinamu acasa sunt deasemenea pe banii lor etc. TU ? Cine esti pana la urma si cu ce drept protestezi tu fata de actiunile Galeriei Steliste?

Virgil15.05.2007 15:36

Corsicane,atâta timp cât protesteaza civilizat nu e nicio problema.Nu are rost sa lungesti discutia.

IONUTZ-CIPRIAN15.05.2007 15:37

Si fiecare este cu parerea lui,nu trebuie pus la zid!!!

corsykanu3315.05.2007 15:41
Si fiecare este cu parerea lui,nu trebuie pus la zid!!!

A Protesta Nu este tot una cu a "da cu parerea" !!! Nu Am Nimic personal cu elo si nici nu aveam de gand sa ma cert cu el ..pur si simplu am cerut niste explicatiii asa cum ar cere orice suporter care se intoarce de la meci si a doua zi nu mai poate sa vb de raguseala...

Azazello16.05.2007 10:36
BAI vere tu ai depasit orice limita !!! Suporterii protesteaza impotriva lu Jiji pentru. ca acele coregrafii pe care sunt sigur ca le`ai vazut doar la TV` sunt munca si banii lor, pentru. ca acele deplasari in care Steaua avea galerie mai mare decat dinamu acasa sunt deasemenea pe banii lor etc. TU ? Cine esti pana la urma si cu ce drept protestezi tu fata de actiunile Galeriei Steliste?

Nu sunt obligat sa-ti dau tie explicatii si nici sa justific actiunile mele. Drepturile mele de a posta sunt aceleasi cu ale oricarui alt suporter stelist prezent pe acest site. In virtutea dreptului de a-mi exprima opinia, CIVILIZAT - te rog sa eviti astfel de intrebari. Si cu asta am incheiat conversatia cu tine.

Tot fara a avea intentia de cearta.

UniKa16.05.2007 17:18
Salut !

u crezi ca a fost o greseala facuta pentru Steaua? da-mi voie sa te contrazic ... nu as face asa ceva in viata mea chiar daca ar insemna sa imi pierd toti amicii si amicele asa cum l-am pierdut pe prietenul meu ca nu m-am facut rapidista .. pentru mine Steaua e mai presus de orice ... chiar si mai presus de iubitu meu ... u crezi ca daca ii pasa cat de putin de suporteri si de Steaua ar fi facut ce a facut? .. bine unii ar putea zice ca a fost un gest necugetat .. dar totusi .. acelasi gest in decurs de cateva de saptamani ? o data cu fularul tiganilor de la rapid .. si o data cu cainii? ... unde mai pui ca el striga augh augh augh ... cand Steaua era injurata ... si din mijlocul dinamovistilor? X(X(X(X( eu chestia asta nu o suport ... pentru mine oierul asta e egal cu 0 ,, il vreau doar plecat de la Steaua din Ghencea si din tot ce inseamna Steaua pentru noi ....

Oierule Marsh la caini ! fularsteaua2fularsteaua2fularsteaua2

«1234»