Ai dreptate cand spui ca vor veni 10 actioanri si 10 sponsori in 10 zile. Sunt perfect de acord. Acum ar veni dupa ce clubul este pus la punct din vedere fonanciar, dupa ce nocturna a trecut in proprietatea clubului, dupa ce stadionul a fost dat in concesiune, dupa ce a fost modernizat. Dar adevarul e (si aici nu ai avut dreptatea) ca Steaua a avut nevoie de Becali in 2000 si din cei" 10 actionari" el a fost singuru care a sarit cu banu'. Acum n-o fi el fraier dupa ce a bagat atatia bani chiar cand sa culeaga roadele sa plece. Si nici nu are fi drept.
Din cate stiu eu Jiji a luat Steaua la barbut(ce grotesc)de la Paunescu,prima dada,Paunescu ii datora lui Jiji 100 mii de $,si pentru ca nu avea banii i-a propus niste actiunii la Steaua ca atunci cand se vor vinde jucatori sa-si recupereze datoria,in scurt timp Paunescu avea ceva datori la Jiji,platite tot in actiuni,apoi Jiji avea 51% din actiuni si l-a dat afara pe Paunescu,ramanan el,.Sper ca n-ati uitat razboiul Jiji-Paunescu(alta hahalera).Asa ca Jiji el nu a fost singurul care a sarit cu banu.
in urmacu 3ani parca Jiji a primit de la un finantator (nu se stie care)parca arab vro 40mil $ sau ceva de genul pentru Steaua
Plus ca multi sponsori nu vor sa-si asocieze imaginea cu Steaua,din cate stiu acu se practica finantarea Stelei,dar fara reclama,asa ca exista si posibili sponsori s-o gasi unu sa dea 2 mil $(pentru Steaua nu e mult la cat participa in Europa)
O idee ar fi sa se ofere actiuni suporterilor...sau Steaua la bursa(atunci vedem ce pot stelistii din punct de vedere financiar)dar la actuala conducere mai repede vad nevinderea abonamentelor,inca un motiv pentru care protestam VREM SA FIM UN CLUB EUROPEAN!!!!!!!
Editat de un golon,huligan cum vreti sa-mi spuneti pentru ca scriu,strig ce gandesc si nu ma las cumparat de banii lui Jiji
Salut ,respect pentru toti stelisti adevarati
PROTESTUL TREBUIE DUS PANA LA CAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CU ORICE RESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!